نقل قول نوشته اصلی توسط Ajax نمایش پست ها
This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
میبینم که در نبود من ( Dead mode ) خوب میبرین و میدوزین و حسابی غیبت کردین! ما که حلال نمیکنیم

سوال دارم ممد جون برات امید وارم که با شات گان نیای در خونمون چون اونجا یه سری گنگستر هستن که مجوز قُتل دارند

سوال اول:
توی دوران بچگیات کی تونسته و با چه کاری اشکتو در بیاره ؟

سوال دوم:
دلت برای کسی سوخته ؟ کی بوده و چه سنمی باهاش داشتی؟

سوال سوم:
اولین دروغ زندگیت رو به کی گفتی و چرا ؟ داستان چی بود؟

سوال چهارم:
بدترین نمره ای که گرفتی از چه درسی و چند بود؟

سوال پنجم:
اولین کُتکِتو کی و براچی خوردی ؟ (کی زد ؟))))

سوال ششم:
اگه توی مهمونی خیلی سنگین و رسمی باشی ، کسی انگشت توی چشمت بکنه چکارش میکنی ؟

سوال هفتم:
یک مسئله برای من جای سوال داره که چرا ما به هم فحش میدیم میخندیم؟

سوال هشتم:
من رسما اعلام میکنم که با وانت آقام میخوام بیام توی در خونتون چه طوری جوابمو میدی ؟

سوال نهم:
خوب احساست نسبت به اولین کسی که توی زندگیت زدیش چیه ؟

از پرسیدن سوال های بعدی به دلیل ممنوعیت------- منصرف شدم اگر دوست داشتی در گوشی بهت میگم
حسین دیگه انقدر فهمید بحث این تاپیک داغ شده آخرش رفت از کافی نت آن شد

1. یادم نمیاد اما بچه که بودم انقدر کیم میخوردم بابام یک روز بهم پول نداد بخرم گریه میکردم میگفت این همه که تو پول بستنی دادی من ورشکست شدم اون روز چقدر گریه کردم

2. دلم که حتما سوخته اما یادم نمیاد یعنی یادم میاد اما دوست ندارم بگم چون اگر بگم روحیه کسایی که میخونن خراب میشه

3. به مامانم زدم سال اول دبستان ابرو یک پسره رو شکستم بعد رفتم خونه مامانم گفت ممد امروز مدرسه چی کردی زنگ زده بودن معترض بودن من گفتم هیچی تا صد یاد گرفتم بشمرم و از اونجایی که معلمم دختر دایی مامانم بود لاپورت داده بود که این اینجوری کرده که چقدر مامانم دعوام کرد و همون سال اول تعهد دادم ! به خدا ! خیلی بچه شری بودم

سال چهارم دبستان هم دعوا کردیم با بچه ها کلاس پنجم زدیم پای یکیشون رو شکستیم اما بعدش راهنمایی خر خون شدم و گیمر اومدم دبیرستان درس خوندن رنگش پرید 20 کیلو لاغر شدم و از 80 شدم 60 (تقریبی میگم) و چیز های دیگه که کلا شخصیتم زیر و رو شد.

4. ریاضی دوم دبیرستان 9.5 ! اون سال معدلم 19/48 شد سر همون چقدر دعوام کردن که چقدر کم شدی ! خداییش میگما

5. کتک...هممم از بابام خوردم اونم بخاطر دعوا با یک پسره تو محله مامان بزرگم چه وضعه سؤاله

6. یک تیکه ی زیبا بارش میکنم یا تو همون مهمونی به طور غیر مستقیم تلافی میکنم :دی

7. واسه خودمم سؤال هست :دی در کل میشه گفت با هم زیاد حال میکنیم مخصوصا من و عم... )))

8. زنگ میزنم بچه ها بیان نزارن به 50 متری خونمون برسی خواستم بگم 1 کیلومتری دیدم خونه ما تا خونه شما کلا 300 400 متر راهه

9. همم زدن که زیاد زدم اما فکر کنم یک پسره افغانی بود محله مامان بزرگم موهاشو سیخ کرده بود با پسر دایی هام گرفتیمش زدیمش شیر آب آوردیم سرشو شستیم یک لگد هم نسارش کردیم و گفتیم غلط زیادی ممنوع احساسم هم اینکه خیلی کیف کردم کلا بی دلیل کسیو نمیزنم چون صبرم زیاده اما وقتی بزنم پشیمون نمیشم

میدونم که خیلی مراعات کردی سؤالهایی که ته دلت میخواستی بپرسی و نپرسیدی و من واقعا ازت بیسیار بیسیار ممنون میباشم