یکی از چیز هایی که خیلی اثر میزاره international book هستش که هم به جای 100% bp(battel point به شما 225% bp میده و همچنین شانس شما رو برای گرفتن ایتم بهتر از 100% به 125%تغییر میده(courier هم میده که دیگه از نظر ارزش جای خود داره)
یکی از چیز هایی که خیلی اثر میزاره international book هستش که هم به جای 100% bp(battel point به شما 225% bp میده و همچنین شانس شما رو برای گرفتن ایتم بهتر از 100% به 125%تغییر میده(courier هم میده که دیگه از نظر ارزش جای خود داره)
باید بگم با نظر شما موافق نیستم ، از وقتی اومده و من استفاده میکنم همش common و uncommon ، اشغال میده بهم . لول دوتا هم بالاستThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
همش ChanceهـThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
![]()
Mohammad_ai69 (06-18-2013)
نه عزیزم شما خود Chance هستیThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote![]()
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
دقیقا ، با نظرت موافقم ، تو سایت دوتا یکی از کاربران hook pudge inmortal رو برده بود لولشم 32 ، اون بازی رو هم باخته بودن و کلا امارشم منفی بودThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
ویرایش توسط Mohammad_ai69 : 06-18-2013 در ساعت 08:39 AM
ايتم dc pudge كه داراببل نيستو ججوري داده اخه ؟؟؟؟؟؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
اینم برا شما که به حرف دیگران شک دارینThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
و اینم اضاف کنم که قبلا mythical بوده ، و دوتا به خاطر اینکه ایتم های قدیمی ارزششون بره بالاتره اونو تغیر داده . مثل courier yak و یا TB void هم قبلا 11 کی بود الان سر به فک کشیده و...........
کلیک کنید
ویرایش توسط Mohammad_ai69 : 06-18-2013 در ساعت 01:55 PM
عزيز من نكفتم شما داري دروغ ميكي كه عجب ميكم اين ايتم ليميت هست فقط از طريق تريد جابجا ميشه از dota price و dota2wiki هم ميتوني ببينياين لينكي هم كه كذاشاتي به طرف جعبه داده جيز خاصي نيست تازه اين عكس ها رو فتوشاب ميكنن باور نكنThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
این عکسی که شما گذاشتی که طرف Chest برنده شده ! پس هوک چی شد ؟!This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
در ضمن DC Hook آیتمیه که فقط توی ترید میشه بدستش آورد و این ربطی به rare یا legendary و... نداره .
و در ضمن دارپ اشتباهه و درستش دراپ ِ![]()
![]()
کودکی می بینی رفته از کاج بلندی بالا، جوجه بردارد از لانه ی نور !و از او می پرسی...
In War No One Fights Alone
[̲̅N][̲̅e][̲̅d][̲̅r][̲̅a][̲̅W]
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©