اصلا ربطی به لول نداره و کاملا شانسی هست
ایتم هایی که توی لول بالا به من داده رو اگه ببینی متوجه میشی (یا قدیمی یا تکراری)
اصلا ربطی به لول نداره و کاملا شانسی هست
ایتم هایی که توی لول بالا به من داده رو اگه ببینی متوجه میشی (یا قدیمی یا تکراری)
دوست من لول 1 اولین بازیش کوریر برد من لول 40 شدم بم یه ایتم کاممان داد. فول رندوم هس نوع آیتم و اینکه کی ایتم میده هم رندوم هس بجز وقتی که لول آپ میشین که 100 در صد ایتم می گیرین. ببخشید ولی این سوال قبلا نشده بود؟ خیلی قدیمی باید باشه این سوالا!
یکی از چیز هایی که خیلی اثر میزاره international book هستش که هم به جای 100% bp(battel point به شما 225% bp میده و همچنین شانس شما رو برای گرفتن ایتم بهتر از 100% به 125%تغییر میده(courier هم میده که دیگه از نظر ارزش جای خود داره)
باید بگم با نظر شما موافق نیستم ، از وقتی اومده و من استفاده میکنم همش common و uncommon ، اشغال میده بهم . لول دوتا هم بالاستThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
همش ChanceهـThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Mohammad_ai69 (06-18-2013)
نه عزیزم شما خود Chance هستیThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
کاش میشد یه مبنایی برای ایتم دادن میزاشتن ! امروز بعده 1ساعت بازی خسته کنند کلا یه ایتمه جعبه داد کلا یه کم بازیو سرد میکنن با این حرکتاشون !
موفقیت برای اشخاص کم ظرفیت , مقدمه گستاخی است ... !
Steam iD : lv1amad
♀♠♥ßKß♥♠♀ (06-18-2013)
دقیقا ، با نظرت موافقم ، تو سایت دوتا یکی از کاربران hook pudge inmortal رو برده بود لولشم 32 ، اون بازی رو هم باخته بودن و کلا امارشم منفی بودThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
ویرایش توسط Mohammad_ai69 : 06-18-2013 در ساعت 08:39 AM
اصلان به شانس نی حتی ۱ درصد من الان لول ۱۹ ام من از لول ۳ به بعد ایتم بالاتر از ccommon نگرفتم به جز سر لول ۱۰ و ۱۵ که ۱ rare با 2 uncommon داد خیلی زحمت کشید
از اون طرف پسر عمو من زیر uncommon نگرفته uncommonام که میگیره ی rare می ارزه اصلان به شانس نی اصلان
ايتم dc pudge كه داراببل نيستو ججوري داده اخه ؟؟؟؟؟؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©