نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Mohammad_ai69
چرا خودتو اذیت میکنی میلاد ، مگه تنها و بزرگترین نماینده اسلام کیه الان ؟ من و تو از کی یاد میگیرم ؟ الان امام ما هستش یا در غیابه ؟ ما هم داریم از کسانی که الان هستن تبعیت میکنیم تا زمانی که امام زمان تشریف بیارن
اگر اینطوری نیست پس من از کی پیروی کنم ، از داعشی که میگه ما اسلام واقعیم و سنت پیغمبر رو داریم اجرا میکنیم ؟ حرفشون اینکه اگر از ما نباشید کافرید و مثل اعراب چند قرن پیش با شمشیر سر میزنن . این انسانیه ؟
یا از اسلام عمر خیر ندیده پیروی کنم ؟
کدوم میلاد ؟
پس اسلام یعنی کشور خودت که حکومتش اسلامی هستش و ایران نماینده اسلام هستش تو کل دنیا . اگر نمیدونی کمی اطلاعاتت رو ببر بالا
در زلال احکام گفته شد سود بانکی حرام هستش توسط فردی که بسیار با سواد بود و شیخ هم بود درس خونده نزد مراجع تقلید ، این هم می خواین کتمان کنید ؟
در مورد اون سایت من میگم بزرگان دارن توش فعالیت میکنن در حد بورسه . من اشتباه کردم امثال من اشتباه کردن ، پس جوری که میگی کل جامعه اشتباه میکنن
در مورد بانک عرض کنم همش سود نیست وامی که به شما تعلق میگیره دینت رو در میاره پس میشه همون ضرر تو ، مثل بت
از مراجع تفلید صالح و معتبر
من بالا توضیح دادم با جزییات گفتم ، مطلب هم از آیت الله خامنه ای گذاشتم ، بعد میگی شیخه که درس خونده بود گفته حرامه؟
وام که بحثش فرق داره ، باید ببینی برای چی وام میگیری و وام میده ، و چرا سود میخواد
یک موقع وام میده برای ساخت و ساز ، و تو قرارداد میگه به عنوان شریک در اون ساخت و سازی که انجام میدی یه سودی میخواد
ولی ظاهرا اکثر وام هایی که میدن مشکل داره
تو همون لینکی که فرستادم بری توضیح داده
بزرگان کیه ؟ اصلا یکی از این مراجع تقلید هم بیاد سایت پیش بینی فوتبال بزنه ، اون مرجع زیر سوال میره
یه سری چیزا مشخصه ، تو قرآن و ...
وقتی میبینی یکی داره حرام خدا رو حلال میکنه یا برعکس باید به اون شخص شک کرد نه کل اسلام
هیچ کدوم از مراجع تقلید معصوم هم نیسند ، پسفردا یکیشون یه اشتباهی کرد قرار نیست کل اسلام زیر سوال بره
اصول اصلی اسلام مشخصه ، بحث در مورد جزییاته که مراجع چون در این مورد مطالعه داشتند و مورد تایید اکثر علمای دیگه هستند میشه بهشون در مورد این جزییات اعتماد کرد