تاپ واچ طرف امنی نایت داشت ۷۰۰۰ بود تا لول ۲۰ ۶ نگرفت تیمشونم باخت.بنده خدا یارش به امید این فانتوم پیک کرده بود:sm (90):
نمایش نسخه قابل چاپ
تاپ واچ طرف امنی نایت داشت ۷۰۰۰ بود تا لول ۲۰ ۶ نگرفت تیمشونم باخت.بنده خدا یارش به امید این فانتوم پیک کرده بود:sm (90):
کاربرانی که تاپیک رو مشاهده کردن هم اون پایین تاپیک نشون میده
----
افزایش سرعت رو حس میکنید ؟ :sm (116):
خداحافظ فروم پوسیده و معیوب ::kappa::
خیلی خیلی خوب شده سرعت،این قابلیتی که برا تشکر ها -نقل قول ها هم اومده عالیه واقعا.
فقط آموزش تگ رو هم برای جدیدا بزار،مرسی
تگ مثل همه جای دیگه ، اینستا ، تلگرام و... هست ، @ رو میزارید و یوزرنیم رو پشت سرش مینویسید
@Apdentist
@ArTaBaZ
عبور شما رو از انجمن دوتاباز خیر مقدم عرض میکنیم. :sm (136):
@ArTaBaZ
سلام برادر،آره باید حستو بگی،خوشحالم برگشتی;)
قدیما new id با lvl traphy 50 خیلی بهتر از لول 20 دوتا به رنک می رسیدی .
@Apdentist واقعیتش هربار که بعد از مدتی وارد انجمن میشم یاد گذشته میکنم ، حتی زمان قبل از دوتاباز ! یعنی زمان پلی دوتا و یا اولین انجمن متفرقه ایرانی که تو گارنا داشتیم ...
فقط میتونم بگم همشون دوران خوبی بود،مخصوصا دوتاباز... همه بچه ها عالی و دوست داشتنی بودن و هستن !
دوران خوبی بود که اصلا فکرشو نمیکردم اینقدر سریع ازش فاصله بگیرم ...
اما برای تک تک شما دوستان گل آرزوی موفقیت میکنم چون احتمالا بعدش هم برم سربازی و دیگه کلا نتونم همون سالی یکبار هم سر بزنم :)
بدرود
ناموسا تو جای من بودی چه حسی داشتی من لیجیون هستم
http://uupload.ir/files/3rwg_20161107040358_1.jpg
امروز بعد از مدت ها od بازی کردم. به خاطر kunkka حریف پیکش کردم گفتم میاد mid ولی بعدش ta اومد :|
اوایل فکر کنم ۳ ۴ باری salve خریدم با ۲ ۳ تا ward ولی بعدش قلق هیرو اومد دستم ۲ تا فایت individual skill به رخ حریف کشیدم و gg
چه حالی داد خداییش. رنک 4600 بود. (قصدم اینه سطح بازی خوب بود.) حس خیلی خوبی دارم و دلم میخواد برم گیم بازم ولی نمیشه باید برم کلاس ۲۰ مین دیگه :(
خداییش پلیر یعنی این :دی نخوردیم نون گندم ولی دیدیم دست مردم. style hero توی meta جدید همه چی رو بلد بودم.
دلم برا دوتا2 خیلی تنگ شده،از طرفی کسایی که خیلی باهم بازی میکردیم هم ( از جمله محمد حسین (soul keeper) هم) نسبت به دوتا2 خائن شدن. viper علی رضا دمش گرم هنوز که هنوزه بازی میکنه .
به نظرتون کسی که 110 روزه بازی نکرده چقد طول میکشه که عادت کنه دوباره؟
پ.ن = تازه یادم اومد اکانتم رو هم اصن sell دادم :((
https://www.dotabuff.com/matches/2758188097
خخخخخخخخخخخخخخخخخ
کاری ندارم چقدر من بد بازی کردم فانتمو ببینید
صرفا تفریحی پلی میداد!!!!یهو میدیدی یک میکرد رو کریپا یکی اون وسط میمرد چنتام مجبور بودن برگردن بیس
سه بار دیواین رفت کریستال ما دیواین داشت من نداشتم
دوتا بتلفیوری داشت که یک که میکرد قشنگ آخرین رنج کلیو 2800 تا دمیج میخورد یکیشو فروخت مین 60 آواتار بست :| !!!!!!
خیلی باحال بود کلا از دور عمل میکرد :))
سمت ما ( جنوب ) یکی از لنج ها رو اطلاعات گرفته که به صاحب لنج 10 میلیارد تومان دادن تا 5 تا داعشی را وارد ایران کنن که توی اب های ایران گرفتنش . کم کمش این 5 نفر اگر وارد شهر ها میشدن 500 نفرو میکشتن
بخدا امنیت کشور ما زبان زد خاص و عامه . واقعا بهشون خسته نباشید باید گفت .
خدار شکر هیچ حس نیازی به دوتا 2 ندارم : | انقدر که سرم شلوغه :d
تیم رو شوخی کردم اما ایدی جدید رو نه . به هرحال روزی 1-2 دست رو پلی میدم بعضی وقتا هم 3-4 روز پلی نمیدم و به کارام میرسم اگر خیلی سرم شلوغ بود جمعه رو برای خودم خالی میکنم اگر جایی نرم برای تفریح کل روز جمعه رو دوتا بازی میکنم فکر نکنم روزی 1-2 دست یا هفته ای یک روز جمعه به کسی صدمه ای بزنه
باو چرا نمیرید pv ???
دیگه از این به بعد به کسی نگین بالا چشت ابرو چون در جا میرین low-priority با این آپدیت جدید.
کسی هست بریم گیم ؟
امشب حس دوتا اومده میخوایم شب زنده داری کنیم :sm (90):
(اگه هستید بیاید با هم بریم گیم بیشتر فاز میده :sm (90): )