سلام باید مورد اعتماد باشه چون نماد اعتبار داره همین توری نمیتونه بخوره پشتیبانی و فکس هم داره و من ازش ادرس ندیدم اگه اونم داره پس اوکی هستش ولی چرا از دیجی کالا نمیخری
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام باید مورد اعتماد باشه چون نماد اعتبار داره همین توری نمیتونه بخوره پشتیبانی و فکس هم داره و من ازش ادرس ندیدم اگه اونم داره پس اوکی هستش ولی چرا از دیجی کالا نمیخری
قطعات می خوام دوست عزیز
تاحالا کسی فیفا 16 روی pc بازی کرده آنلاین؟
ارزش خریدن داره؟
درود!
یه ایکس باکس 360 ( الایت دارم ) قدیمی(مربوط به 5 سال پیش) بدون حتی 1 خط ! ( آدم وسواسی هستم به شدت!) اصل اصل آمریکا + بهترین موتور هم داره.
ضمن اینکه 110 -120 بازی دارم که مجانی میدم به خریدار :)
دلیل فروش= دیگه حس بازی کردن با کنسول رو ندارم آخرین بازی که خریدم برا کنسول gta v بود :(
بله دیگه :|
چند میدی؟
قیمت پیشنهاد بدید،اضافه کنم نکاتی رو!
1 = به لایو وصل شدم ، بن - فلگ نیست! چون همه ی بازی هام burner max هست،قدیمیا هم که نبود این چیزا ( برنر...)
2= مادربوردش جاسپر هست
3=هدست داره!
4= دسته بدون سیم داره! ( یه مشکی- که باید باتری بهش وصل بشه)
5= کابل برای اتصال به شبکه لایو هم داره
ضمن اینکه پوینت لایو هم داشت قبلا ،3 سالی هست نرفتم لایو نمیدونم پوینتم رو گرفته یا نه!
بازی هام هم همه برنر هستند،ضمن اینکه یه بازی pes 2010 هم دارم که اورجینال هست به قیمت 100 تومن! ولی مجانی میدم به خریدار + کل بازی های دیگم + دسته و کابل اتصال به لایو!
فقط قیمت کم نباشه :|
اینم بگم بازی که توی خود کنسول بود رو هم هنوز دارم یه بازی batman با ماشینی( pure)
تمام سی دی هام هم حتی 1 خط هم نداره،کلا وسواسی بودن یه خوبی که داره همینه!
سلام جیلبرک iosتا 9.29 ممکن شد تو سایت دیجیاتو روشش هست
جیلبرک iOS 9 کمتر از یکماه پس از عرضه امکان پذیر شد
جیلبرک iOS 9 کمتر از یکماه پس از عرضه امکان پذیر شد - دیجیاتو
نمیشه جوری به volvo درخواست داد که دکمه random رو توی allpick رنک مچ remove کنه؟ 8-|
عجب!
آدم مید میرهanاoffl زرت و رزت فید میده،offlan میری مید فید میده.کری میشی ساپ درست درمون نیست،ساپ میری کری کلا شوته.
اعضاب دیگه نمونده.:-s
قبلا تو روم ایران پارتی میرفتیم گرچه بعضیاشونم بد تر از روس ها بودند اما لاقل زبون همدیگه رو میفهمیدیم
کسی هست تا با هم بریم گیم ؟:-/دیگه اصلا حس سولو رفتن رو ندارم
تابستونش که انجمن زیاد خبری نبود الان که کلا داره تار عنکبوت میزنه :|
ناموسا اینقدر مردم درس خونن؟
اتفاقا" تابستون انجمن خیلی شلوغ بود...2 روز نمیومدی حسابی عقب افتاده بودی...
الان خیلی دلایل داره کسی نمیاد اما بیشترش همون درس و مدرسه و دانشگاه هست تاره یکسری در کنار اینا سر کار هم میرن...من خودم به شخصه کار نمیکنم اما هر روز موظفم تایم وسط کلاس هارو بیام سفره خونه و سر بزنم ببینم چه خبره...
دقیقا" 1 هفته ای میشه دوتا بازی نکردم :|
من که هیچ کاری به غیر دانشگاه ندارم اونم هفته ای 2روز ولی روزایی هم که خونه ام زیاد حس بازی ندارم.شاید هفته ای 4-5دست بازی کنم.
Sent from Sony Xperia L & Tapatalk
امروز توی چند تا گیم Tb جلومون بود illussion هاش به رنگ دیگه در میومد و میشد به راحتی تشخیص داد کدوم اصلیه !
یک گیم دیگه هم ember spirit 2 کرد کل تیم حریف عین Tb رد پاشون اتیشی شده بود.
Dark seer هم یک wall رد وسط مپ Wall تا اخر گیم موند ولی کار نمیکرد.
کلا روز پر باگی رو شاهد بودم D;
اونایی که اپیزود 138 dotawatafak رو ندیدن حتما ببینن! و با ErrorMan اشنا بشن =))
ناوی منحل شد؟!:smile33:
معلوم نیست مردم میگن شاید بشه ولی توییترشون خیلی عادی اخبار تیمشونو میده
این sumail عشقه که برگشته کلی به بازی rtz ایراد شدید گرفته و پیکای ppd رو بد توصیف کرده .... بنده خدا راستم میگه خوب . rtz که اومد ppd این aui بدبختو بیرون کرد بگذریم از اینکه همین ppd هم ریده .
EG : fear - sumail - universe
فایل پیوست 4124
عجب سرعتی داره این اینترنت ایرانسل :waplz:
گوشیمو وصل کردم به کامپیوتر که یه چندتا سایت واز کنم, یه دفعه ای متوجه سرعت فضایی این اینترنت ایرانسل شدم :smile50:
امروز صبح هم یه دست دوتا تونستم بازی کنم با همین نت ایرانسل بدون هیچ لگی یا تام اوتی ( پینگم هم 110 بود تو بازی :imspeechlessplz: )
من حدود 1سال بود که از نت ایرانسل با سرعت بالا استفاده می کردم 3g . به خاطر هزینه ی حجمی گرونش مجبور شدم که وایمکس مبین نت که با صرفه تره بگیرم . پینگ ایرانسلم خوب بود ولی گاهی قطعی داشت. پینگ مبین نت هم خیلی خوب نیست ولی میشه باش سر کرد . با سرویس کاهش پینگ تا 150-200 میاد پینگش . بدون اون سرویسا کمه کم 250 هست.
سیم کارت من 4gه ولی جایی که من زندگی میکنم قابلیت 4g نداره,
رو H بود که هر چند ثانیه یبار شکلش 3g میشه بعد دوباره H میشد...