و بلاخره , روز موعود فرا رسید ...
فردا , ساعت 7 غروب , بوداپست خواهد ترکید :دی
http://dotabaz.com/uploads3/slipknot%20ticket.jpg
نمایش نسخه قابل چاپ
و بلاخره , روز موعود فرا رسید ...
فردا , ساعت 7 غروب , بوداپست خواهد ترکید :دی
http://dotabaz.com/uploads3/slipknot%20ticket.jpg
HELL TOUR
پنهان کننده: Slipknot Hell Tour
Slipknot اهنگاش یه انرژی خواصی به ادم میده که هیچ گروه دیگه ایی نمیده!!! لامصبا ارشون درسته من ک خودم خیلی قبولشون دارم
آقا ما که داریم میریم کم کم , انشاالله فردا صبح گردن درد نگیریم :دی
عکسم تونستم میگیرم میارم براتون :دی
چرا استیم درک نمیکنه ما تو ایران زندگی میکنیم؟ 9 بازی low شدم :(
اینم 2 تا کلیپ 15 ثانیه ای از کنسرت.
https://www.mediafire.com/?4y1sejcj0y11vlq
https://www.mediafire.com/?vtn8g266bqk36cg
http://8pic.ir/images/gmhv57phx2lec9z8e9zz.jpg
آدم هایی رو میشناسم که با دیدن همچین آدم هایی
زمین و زمان را مقصر میگیرند،
در حالی که خودشون
هیچگاه کوچکترین قدمی برای کمک بهشون برنداشتن..
انقدر انجمن خلوت هست که آدم با زیر شرواری میتونه بیاد توش بچرخه.
انجمن شما خوبه
انجمن ما خلوت تره :(
اونجا کلا فش هم ازاده به مدیرا :d
آی زندگـــــــــــــــــ
این کنکور لامصب کی میاد خلاص شیم ...........
(:|
رفتم دارم بازی میکنم با Meepo نمیدونم چی شد تا Scepter گرفتم هیرو سومم که اومد از اون موقع به بعد هر وقت Tab میزدم بره Meepo دومی میرفت سومی بعد میرفت دومی بعد چهارمی و پنجمی!! جای 2 و 3 عوض شده بود...
بازی رو هر طوری بود 1 ساعت نگه داشتم اما انقدر دیگه سر این قضیه گیج زدم که جمع شدیم. هر وقت میخواستم برم رو Meepo دومی باید 2 بار Tab میزدم جای یکبار! باو خو لامصب دستم عادت نداره چی کنم :D
هیچی دیگه همه رو برق میگیره ما رو چراغ نفتی...هرچی سنگه واسه پای لنگه :|
توی کشور های غربی 15 روز مونده به عید قیمت همه چی تخفیف شدید میخوره مخصوصا مواد غذایی تا همه برای شب عید غذا سر میز داشته باشن بعد این جا 20 روز مونده بع عید قیمت مرغ و بقیه چیز ها اوج میگیرن :| حالا بماند ماه رمضان(ماه مهمانی خدا سبب سود جویی بعضی ها)
کی میشه که همه ملاک اول درامد خوشون رو بر اساس پول حلال تنظیم کنن؟
پیر ها مردن ، جون ها پیر شدن ، بچه ها بزرگ شدن ، پس کی اون روز خوب میاد؟
فقط میتونم بگم: امن یجیب المضطر اذا دعاه ویکشف السوء
خدا یا دریاب آن درمانده ای که تو را صدا میزند.
دوستان چندتا فیلم سینمایی درخواستی دارم !
داستانش اینجوری باشه !
مثلا هواپیما سقوط کنه ! سونامی یا سیل بیاد... طوفان بیاد... آتش فشان بیاد !
از اینجور فیلما خوشم میاد !
هواپیمای مسافربری دچار نقص فنی بشه و خلبان تلاش کنه سقوط نکنه :D
یا مثل فیلم The Bait سونامی بیاد !
خلاصه غیر از هواپیما حوادث طبیعی باشه...
فقط و فقط فیلم سینمایی خارجی
عجب وضعی شده :D
ممنون میشم
خوب من یه مشکل خیلی بزرگ دارم با دانلود بازی hots
بازی تا یه جاهایی خوب میره دانلودش اما 0 میشه یوهو سرعت. از اون طرف وقتی دانلودو pause کردم بعد که resume کردم 200 mb الکی رفت جلو . خالا دانلود بازی تموم شد کامل رفتم تو بازی قسمت play رو که زدم
downloading اومد وسطشم error داد رفت با اینکه دانلود کامل تموم شده بود !!
حالا چی کار کنم راهی نیست بازیو از سایت dl کرد؟
دیگه ببخشید جا دیگه پیدا نکردم
اقایون خانوما لطفا کمک کنین دارم دیونه میشم نمی تونیم اسم یکی رو که تو 1 مسابقه ی تلویزیونی شرکت کرده پیدا کنم هرکی بتونه اسم اون دختره رو که تو 0:35 می حرفه پیدا کنه اکانت rust امو می دم بهش
کمک کمک کمک کمک کمک
اجب انقد اصابم ریده یادم رفت لینک ویدیو رو بدم.
اینجا کلیک کنید
آره منم دقیقا همین مشکل رو داشتم تو دانلود HOTS... باید اهمیت ندی بزاری کار خودشو بکنه. خودش دانلود میشه. الکی میزنه که دانلودت صفر شده یا با pause کردن بعدش resume کردن یه دفعه ای از حجمش 200mg کم میشه!
بعد تو قسمت بازی HOTS یه گزینه Options هست رو اون کلیک کن و گزینه Scan And Repair رو بزن, به احتمال زیاد درست میشه.
چرا هیشکی به من توجه نمی کنه ؟
هر کی اسم اونو اسم پیدا کنه 2 acc می دم که تو یکیشم csgo & rust هست
آقا دارم تریلر از گیمپلی بازی overwatch رو میبینم ............... عاااااااللللللیییهههههههه .......... cs:go valve به گرد پاش هم نمیرسه
بی صبرانه منتظرم open شه یا اینوایتم کنن ............ کلا کمپانی بیلزارد پس از 15 سال بازی بیرون ندادن سه تا بازی داد که فکر کنم از بازیهای قبلیشم محبوبتر بشه : HearthStone - Heroes Of The Storm - Overwatch
این بازی smite هم برای تنوع خوبه
چهارشنبه سوری هم گذشت و امیدوارم کسی از دوتاباز ها آسیب ندیده باشه و به خوبی و خوشی امشب رو تموم کرده باشه @};-
عید داره کم کم میرسه و تعطیلات طولانی در پیش هست و این یعنی یک عالمه فرصت برای دوتا بازی کردن امیدوارم این تعطیلات رو کسی به بطالت نگذرونه و حسابی ازش استفاده کنه
به عنوان عضو کوچکی از انجمن هم بهتون فرارسیدن نوروز 1394 رو پیشاپیش تبریک میگم و امیدوارم سالی سرشار از افزایش mmr و بردهای شیرین داشته باشید :d نه کریسمس داریم نه New Bloom ما ایرانی هستیم و نوروز را داریم حتی اگر کوروش رو از تاریخمون حذف کنند :)
برنامه ای هم که قبلا" اینجا اعلام کرده بودم انجامش 50 50 هست هم به لطف خدا به 80% رسیده و نتیجش رو در سال آتی حتما مشاهده خواهید کرد و مطمئنم تمام جامعه دوتا 2 ایران خوشحال خواهند شد
این رو بدونید ما به فکر قول ها و حرف هایی که میزنیم هستیم. ;)
سال نو پیشاپیش مبارک :smile104:
متاسفانه مجبور شدم ناخن پام رو کامل بکشم یه بچه ی ********** قرومساق دی: کوفت زهر ماری انداخت منو به **** داد :(
سال نو مبارک همتون
بلاخر سال نکبتی 93 تموم شد ، بد ترین سال زندگیم بود ، امید وارم 94 چیز بهتری باشه.
منم به نوبه خودم پیشاپیش سال نو رو به همه دوتابازها تبریک میگم و امیدوارم سالی پر از شادی و سلامتی و موفقیت داشته باشید :x
کدوم برنامه ؟؟؟ تورنومنت ؟؟؟؟