bless your soul :(
نمایش نسخه قابل چاپ
اینترنت کشور خرابه کار ندارم مخابرات خرابه کار ندارم پینگمون خرابه کار ندارم وسط بازی دیزکانکت شدم کار ندارم! لامصب چرا فقط ۵ دقیقه دیز کانکت شد اینترنت که من low prio بشم؟؟ چه بدبختی داریم قشنگ 5 دقیقه قطع شد بعد سریع ری کانکت کردم میبینم بن شدم تیم خیلی خوب هم که pause ندادن.... ادمو پیر میکنه اینترنت ایران
اقا دیگه هیچی بم حال نمیده، حتی دوتا :|
چه دوران مذخرفیه.
فقط تنها راهش اینه که بری کار کنی پول در بیاری وانم با هدف های خوب درست حسابی مثل خریدن ماشین و خونه و اینها که زودم بهش نرسی
البته اگه بچه پول داری تنها راهش اینه که خود کشی کنی :|
البته بسیتگی به سنت هم داره برای هر سنی صدق نمیکنه
این اتفاق برای منم افتاده قبلاها که حال هیچی نداشتم می گفتم میرم دوا بازی میکنم میرفتم یهو 6 7 ساعت بازی هیچی هم نمیشد ولی دیگه الان هیچی حال نمیده گشنگی و تشنگی بیکاری حسله ی سر رفته واقعا وعض داغونیه :|
این اتفاق برای منم افتاده وقتی 17 سالم بود،داغون میشه آدم بخدا. فقط بابام رو نکشتم! داغونش کردم خداییش :(( خدایا حلالم کن.
آدم میره دوتا بازی کنه حال نمیکنه،میره بازار حال نمیکنه میره فوتبال حال نمیکنه و کلی ...
رفتار آدم با خونواده بخصوص خیلی بد میشه ،. البته بابای من .... رو باز کرد اینقد گفت درس بخون ولی who cares?
هر سنی یک تفریح رو طلب میکنه . یک جمله ای که همه بهش نمیرسن پس بشین خوب در مورد خودت فکر کن جای خلوت ، خالی از همه چیز و همه کس
برو تو یه کوچه ی خلوت صدای سورنا با یه هدفونه کوچیک...
آقا باید یه اعترافی کنم:(
من یه سال پیش یه ایمورتال تینکر از یه یارو روس خوردم طرف بچه بود منم گفتم ایمورتال رو بده یه بازی که بازی کردم بهت میدمش اونم قبول کرد ولی من بعد اونو ریمو کردم.! 10 بار ادد کرد گفت pls بدش من فقیرم بدبختم منم باور نکردم :(
خدا شاهده امسال توی بوک ایمورتال night stalker رندوم بهم داد، + luna +huskar +sand king اینارو همه توی شرط بندی باختم،الانم یکی از اکانتای دوتا2 م که 1061 وین داشت و 300 کامند هم داشت + فول آیتم بود رو اعتماد کرد به یکی دادم،اونم کاری رو کرد که من کرده بودم. فقط خدا حلالم کنه خودش کافیه:(( پشیمونـــــــــــــــــــ ــــم
قید اکانت رو زدم چون steam guard off کردم و طرف هم ایمیل رو تغییر داد یعنی هیچ کاریش نمیشه کرد،ولی کاش خدا ببخشم که دیگه اینکارو نکنم در حقیقت 1 ایموتال گرفتم ولی 20 برابرش تاوان دادم حقمه!.
این قسمت کلید اسرار !
نه والا راس میگم :(
تو عمرم این همه ترید حق کسی رو نخوردم اما بیش از 100 کلید حقم رو خوردن برگشت ایا ؟ 200 chest باز کردم که چیزی گیرم بیاد اما بابت اونایی که ازم زدن نباید اینجا گیرم میومد ؟ خودتو سرزنش نکن حق فعلا که به حقدار نرسیده
np پیدا نشد،خدا خواسته داداش،من این بلا رو روی یکی درآوردم خدا هم رو من.
بابت اسکل هم مرسی.
چی شده ؟:) فک کنم روزه گرفتم خدا فهمیده آدم شدم.
من چند وقته میخوام یه هدست بگیرم خوب بگیرم ولی بین SteelSeries Siberia و Kraken کسی راهنمایی میتونه به من بکنه؟
عکس منو :-&:-&
اون روز بخدا یکی از دوستام دیدم برام گیفت فرستاده، توش نوشته بود جون عزیزت این عکس عوض کن :|
حدف؟ خدا 20 برابرش رو هم اتفاقا روم درآورد! ایمورتال night stalker!و کلی ایموتال جدید دیگه.+اکانتم.
LOL باز تو خوبی ......... من همون اولا اومده بودم دوتا2 یکی با یه روشی ازم دزدی کرد منم همون روشو پیش گرفتم چنتا آیتم و ست خوب زدم ........ چن ماهی گذشت رفتیم تو کار bet ؛ سره ti4 که تقریبا نصف آتم خوبایی رو که داشتم باختم ( مانتا پک کامل هم بود اون زمان ارزش داشت ) ......... بعدشم آرکانا legion خریده بودیم جو گرفتم رفتم bet گذاشتم و باختمش ( البته این دفعه واقعا تقصیره خودم بود با تیما هیچ آشنایی نداشتم ) ........ بعدشم بازم bet گذاشتم و ضررهایی که کردم خیلی بیشتر از سودام بود ......... اینم گذشت و آرکانا PA خریدیم اینبار گفتم تلافی آیتمامو درارم و بذار هرچی باختیمو پس بگیریم ....
اولش آرکانا رو سر بازیه مقدماتی ti5 حدود یه ماه پیش ( vg.p vs tongfu بود فک کنم bo2 بود من روی vg.p گذاشتم ) گذاشتم و سرش 15$ بردم بعدش سره دو تا شرط بندی حدود 6$ ایناشو باختم ......
بعدش هم که میدونید بازیه 4cl با vega بود که واقعا فاتحه آرکانام رو خونده بودم تا اینکه سره بازی آخر سولو میدشون دیداس شد و بالاخره با یه سختی برد و 45$ اینا گیرم اومد ..... بازی بعدشم zero vs sfz بود بازیم bo1 بود من روی zero حدود 3.5$ گذاشتم برد حدود 10$ اینا بردم دیگه سراغ اینکارا نمیرم ........
سلام دوستان من 40 هزار تومن دارم به نظرتون بوک بخرم یا نه ؟
ساده ترین راه به دست آوردن پینگمون چیه؟ از یکی پرسیدم اینقد گفت برو cmd اینو بزن اون بزن گفتم نمیخواد مرسی. کسی بلده؟!
ساده تر از cmd هم مگه هست ؟ :|
به جای این پست بی ربط میتونستی cmd رو توضیح بدی.!
Pinger By Jamm3r V3
این نرم افزار رو یکی تو انجمن گذاشته بود خیلی خوبه حجمشم کمه
خب عزیزم برای باز کردن Cmd توی search بزن Cmd.بازش که کردی توش بنویس: ping 146.66.152.1
یا هر Ip دیگه که میخوای.
خدایی فرق کشور هارو داری
طرف روسه 15 سالشه میره المپیاد کامپیوتر جهانی طلا میاره بعد یک ادم تو ایران با سن حدودا 20 سال حتی نمیدونه cmd چی هست
خیلی خوبه دوست داشتن کامپوتر فقط محدود به بازی کردن و فیلم دانلود کردن اهنگ گوش کردن نباشه
بعد یک کشور میشه روسیه که امریکا هم بهش نمیرسه یک کشور میشیم ما که با چندسال تحریم ملت می خوان همدیگر رو تیکه پاره کنن
هیچ ربطی نداشت دوست عزیز ، دلیل اتفاقا خود کشورته ، که به اینترنت و کامپیوتر و ... هیچ بهایی داده نمیشه و اطلاعاتی صورت نمیگیره ما افرادی داریم که نه روس نه امریکا بلکه هیچ جای دنیا نمیتونن از لحاظ هک و کامپیوتر به پاشون برسن اما که اینارو کشف کرده ؟ اون روسی که میگی پشتشن که به المپیک میره
اصلا این شکلی نیست
اول اینکه هرچیزی که الان هست خود ما به وجودش اوردیم
دوم اینکه شما داری یه نابغه از یه کشور دیگرو با یه انسان معمولی مقایسه می کنید؟!! اطمینان داشته باشید ایران هم انسان های نابغه داره همینطور که روس ها انسان های بی عقل دارن نمونش دوتا 2 :دی
شما بهروز کمالیان رو میشناسی؟ نمیشناسی برو اینترنت بزن ببین چه آدم بزرگیه من از خدامه برم بشینم تو کلاساش شمال کلاس بزاره میرم
نه اخه میدونی ما ایرانی ها عادتمونه اینجوری با افرادی که در مورد یک چیز اطلاع نداره ، رفتار کنیم . من قصد جسارت به این اقا یا هیچکس دیگه ای رو ندارم اما از کسانی که سوال میکنن حتی اگر ساده ترین باشه خوشم میاد چون جسارت داشته و در مورد چیزی که نمیدونه سوال پرسیده .
بندگان خدا زنگ میزنی پشتیبانی اینترنت کشورت ، نمیدونه پینگ چیه 1 ساعت باید حالیش کنی بعدش هنگ میکنه میگه گوشی دستت ، میده به یه نفر دیگه ، بعد ما گیر بدیم به یه کاربر گیمر اخه ؟ هر چیز یا هر فردی یا هر متخصصی اگر جای خودش میبود اونوقت ما پیشرفت میکنیم یه مشت دختر تو خرازی اودن پشتیبان که چی ؟ نتونن حرف بزنن و حقوق 400 تومان بدنش راضیم باشه یه 2 تا کنترل پنلم یادش میدن ده برو که رفتی
یکم شفاف سازی بود وگرنه امیدوارم صحبت ها نارحت نکرده باشه دوستان عزیز رو