هر کی ندونه فکر میکنه تو بازی های اینترنشنال اخلال ایجاد کرده:)):))
طرف میاد 5 صفحه سیاسی مینویسه سایت رو فیلر میکنن بن نمیشه ولی با یه حرف....
نمایش نسخه قابل چاپ
هر کی ندونه فکر میکنه تو بازی های اینترنشنال اخلال ایجاد کرده:)):))
طرف میاد 5 صفحه سیاسی مینویسه سایت رو فیلر میکنن بن نمیشه ولی با یه حرف....
این کار برای این انجام گرفت تا مشخص بشه بالاخره در رابطه با سؤالات باید جواب چه کسی رو شنید.
ما چند نفر داشتیم داخل لابی گفتند که فکر میکردند بازیها شنبه است و به خاطر این پست بوده...
هر کار خطایی تنبیهی در پی داره و این یک امر عادی است. ما قدردان زحمات ایشون بودیم و هستیم. ادامه قعالیت ایشون به خودشون بستگی داره
یک طرف حرف سیاسی ننوشته دوست عزیز چند نفر از کاربران و اعضای خیلی خوب ما بودند. نمیشد همه رو توقیف کرد باید تذکر داده میشد که داده شد.
بازیهای اینترنشنال یا گل کوچیک تو کوچه و خیابون یا هرچی که هست براش از چند روز قبل برنامه ریزی صورت گرفته بوده... مردم وقته اضافه ندارن
من امتحان فردامو بدم dab هستم .
.:Dark Druid:. - Overview - DOTABUFF - Dota 2 Stats این رنکش چنده . . .
Match 2440632128 - Overview - DOTABUFF - Dota 2 Stats
یعنی خاک بر سرشون هیچی بازی بلد نبودن حرص مارو در آوردن : (
Hossein.IR (AnTi-ReTarD) - Overview - DOTABUFF - Dota 2 Stats
رنک این چنه ؟:|
.:Dark Druid:. - Overview - DOTABUFF - Dota 2 Stats
تو 4 گیم از 1.1 آوردمش به 1.8 :| توی فاجعه ترین اکانتم :|
همین الان نمره ریاضی 2 مو دیدم با 10.25 پاس کردم یعنی از شادی در خودم نمی گنجم فقط شب امتحان خوندم :d
شروع ثبت نام مقدماتی ti6 در سایت faceit.com ( مجانیه )
کسی از بچه های سایت که سابقه cm داره میاد شرکت کنیم ؟؟؟؟ اومدیمو شانسمون گرفت xD
White Cape - Overview - DOTABUFF - Dota 2 Stats این اک بازی اول که رفتم از 1.8 شروع شد بازی دوم شد 2.4 وضعیتش از .:Dark Druid:. - Overview - DOTABUFF - Dota 2 Stats خیلی بهتره این اک رفت رو 800 :|
دو روز نبودم داشتم The Last of Us رو بازی میکردم
عحب بازی بود ، بیشتر داستان داشت تا گیم پلی ولی عجب چیزی بود!
شخصیت پردازی الی جقدر قوی کار شده بود.
اولین بازی بود که توی یه صحنه احساسیش اشکم در امد.
دوستان تو مایه های فیلم ماتریکس چیزی میشناسید پیشنهاد بدید ؟
30 دقیقه دیگه dAb رو استارت میزنیم...الان لابی رو میسازم تا 30 دقیقه که ساعت 4 بشه بیاید.
ریپلی هارو هم یکی زحمتشو بکشه مثل سری قبلی بزاره تو انجمن. قسمت بحث و گفتگو dAb هم بزارید
بعضی شب ها نت دکل ایرانسل شهر ما مشکل داره ما چند نفر شدیم زنگ زدیم تهران ، بعد الان به من از تهران زنگ زدن که چشم مشکل حتما حل میشه ! به این میگن پشتیبانی نه مخابرات و ...
ولی هیچی رایتل نمیشه ! کل خونه ، واحد و ساختمون ما آنتن 3g فوله ! فکر کنم 4g هم داشته باشه . من که سیم کارت 4g نداشتم تست کنم...
نیم ساعت دیگه dab هست اینجا گفتم کسی یادش نره
جان هر کسی دوس داری این عکس اوتارتو تغییر بده ( dr.mml )
Match 2447296450 - Overview - DOTABUFF - Dota 2 Stats عجب بازی ای بود :| 514 تا لست هیت زدم :|