آقا این invoker چرا اول بازی این همه دمیجش بالاست
4 تا اتک و یه cold snap کنه راحت طرف میمیره
چرا برا نرف سمت اینوکر نمیره این valve
نمایش نسخه قابل چاپ
آقا این invoker چرا اول بازی این همه دمیجش بالاست
4 تا اتک و یه cold snap کنه راحت طرف میمیره
چرا برا نرف سمت اینوکر نمیره این valve
ی سوال
cyka
ینی چی؟:|
Timothy Doner گوگل کنید این یارو 23 تا زبون یاد گرفته تا 17 سالگی گفته فارسی زبان مورد علاقشه .
بعد
طرف می ره فرانسه یاد می گیره اون وقت نمی تونه 2 تا شاعر ایرانی نام ببره :|
https://www.youtube.com/watch?v=VYMI7PwdWsU
دیروز بهم ببینید چی داد ذوق کرده بودم
::kappa::
http://www.uplooder.net/img/image/6/...12163118-1.jpg
ايول رنگش عوض ميشه
عاهههه جل الخالق>-):-o:-o:-o
فکر کنم مال ست 2014اینوکر باشه قیمتش 10 سنت::kappa::
Vestige of the Arsenal Magus - Dota 2 Wiki
یه چیزو خواستم به کاربران سایت بگم به همه :
طرف میاد پست میده فقط ( نه ) ده تشکر میگیره یا یک سوال میکنه 20 تشکر میگیره ، بعد اونی که به سوالات جواب میده یک تشکر از خود سوال کننده هم دریافت نمیکنه !
یا پست زده میشه و یک مقاله کامل 2 تشکر میخوره . انتظار نداشته باشید دیگه براتون اموزشی یا پاسخی داده بشه
من برا شخص نمیگم خیلی ها در این رابطه دلسرد شدن چون اصلا تشویق نمیشن یا تشکری ازشون نمیشه
هیچکدوم از دوستانی که دارن فعالیت میکنن نه از کسی پولی میگیرن و نه از کسی حمایت میشن ، حتی مدیر از کی پول گرفته برای سایت یا کارهایی رو داره انجام میده کل سایت free هست تشویق یا تشکر حداقل کاریه که ازتون بر میاد
باشد که قدر بدانید !
من هم همیشه سیع کردم پست مفید میبینم تشکر بزنم
احتمال زیاد 95% آموزش هیروها رو من اصلا تشکر نزدم چون اصلا یک بار هم تاپیکش رو باز نکردم.
ببین منم اصلا" انگیزه ای واسه شروع کردن بحث ندارم، حوصلشم ندارم. ولی خب میخوام حرف دلمم بزنم. وقتی میبینم طرف چیزی رو میگه که خودش عمل نمیکنه عصبیم میکنه.
بحث این نیست که شما استفاده نمیکنین پس هیچ کاری نباید انجام بدین. بحث دقیقا" همینیه که خودتم ازش تشکر کردی :
خیلی از کسایی که همیشه از پست های آموزشی تشکر میکنن، حتی به متن آموزش نگاه هم نمیکنن. بعضیا اصلا" دوتا رو بازی هم نمیکنن. یکی مثل Milad. درسته سایته خودشه ولی خب میتونه بگه چون بازی نمیکنم تشکر هم نمیکنم.
دیدم که میگم. یکی مثل محمد (FCB) یا پوریا چه استفاده کنن چه نکنن دکمه تشکر رو میزنن و این خیلی برای من عزیزه. این چیزاست که یاد آدم میمونه. یعنی همین تشویقی که شما ازش حرف میزنین ولی انجام نمیدین.
من خودم یقین دارم خیلی های دیگه هم بدون حتی خوندن یک بار آموزش تشکر میکنن در صورتی که من خودم به عنوان نویسنده آموزش دیدم که یه جاهایی اشتباه های فاحش داشتم ولی کسی متذکر نشده یعنی ندیده که نگفته ولی به هر حال تشکر کرده.
من خودم اگه باشم میگم خودم استفاده نمیکنم باشه، عیب نداره. بقیه که استفاده میکنن. طرف که وقت گذاشته زحمت کشیده!
بعد گیمم یک مثل خیلی شفاف میزنم در مورد تاپیک خودم که حرف شما رو نقض میکنه
تشکر، شده معیار رقابت نادرست، هرکاری میکنید و میکنیم تشکر جمع کنیم گرچه مدتهاست تو این فاز نیسم.
همیشه تو هر سایتی یه سریا هستن هرچی بگن تشکر میکنن ازشون، فرق نمیکنه چی باشه یسریا محبوبن و تودل همه رفتن این به کنار
خیلی وقت پیش،یه آقایی به ما تیکه انداخت گفت اونی که عکس و متن میزاره بیشتر از حرفای من (مقالات،آموزشات و...) لایک میخوره.تخصص من تو شوخ بودنه دوست عزیز تنها کاری ک بلدم اینا آدما رو بخندونم یعنی همیشه اینطور بودم
و تعداد تشکر ها باعث میشه افراد شاخ بشن این شاخ شدن یعنی اینکه اجازه میدن به خودشون هرکاری بکنن تو سایت منم فقط خدا میدونه که با هیچکسی تو این سایت دشمنی و درگیری نداشتم اگرم داشته رفاقتی حل شده در کل من ن سر پیازم نه ته پیاز ولی خیلی جاها به خیلی توپیدید ولی بدونید واقعا جز اینکه دلی رو بشکونید کاری نمیکنید.اگه یکی تو یکاری خوبه بزارید بهترین بشه تو کارش شما هم کار خودتو بکن ناراحتی تو هم مث اون مطلب بزار.منم تصمیم گرفتم از یه مدتی دگ مطلب نزارم که جنبه فان داشته باشه تا یسری دوستان به عبارتی ن*ینن به ما
امیدوارم این سایت روز به روز پیشرفت کنه و این رفاقتا بمونه.
بحث در مورد رقابت نیست من هیچوقت برای خودم نگفتم با من صحبت شده در این مورد ! اسم این افراد رو نمیارم
این هم برای imm که ادعا داره .......
یکی از بهترین اموزش ها که در هیچ سایتی به این کاملی نخواهید دید و به درخواست کاربری که فقط یک پست داشت نوشتم و ساعت 5 صبح تا 7 گیرش بودم کسانی که تشکر کردن لینک داده شده بهشون توسط خود من !
آموزش کامل ترید و Offer در استیم
http://8pic.ir/images/asrsvbdpk06efnucj6g1.jpg
همیشه پست هام کمک به دیگران بوده یکبارم برام مهم نبوده که بگم تشکر کنین ! حتی بارها هم گفتم منو اگر می خواین کاربر معمولی کنین بازم برام فرقی نداره اما بعضی کار ها ارزشمندن که خیلی ها نمی خوان متوجه این موضوع بشن
تشکر چیه :|:|:| بیخیال بابا
-------------------------------
البته منظورم اینه ارزش بحث کردن نداره
سلام
حرف شما کاملا درسته، منتها من خودم برای مثال تا مطلبی رو نخونم تشکر نمیزنم و همین باعث میشه بعضی از آموزش های طولانی رو تشکر نکنم و به جاش خیلی از پست های کوتاه رو تشکر کنم !
میخوام بگم زود قضاوت نکنیم شاید طرف اون پست ما رو ندیده باشه اصلا، در هر صورت تا جایی که وقت اجازه بده و مطالب رو بخونم سعی میکنم تشکر هم بزنم.
اما یه چیزی که بیشتر آدمو دلسرد میکنه اینه کسی که سوال میپرسه و جواب میگیره میره و پشت سرشم نگاه نمیکنه ! بار ها شده سوال یه نفر رو جواب دادم 5-6 تا تشکر گرفتم ولی هیچکدوم از طرف شخص سوال کننده نبوده :|
به نظرم اونایی که یه پست رو میخونن و براشون مفیده و چیزی ازش یاد میگیرن حداقل کارشون باید یه تشکر ساده باشه و این یه جور احترام به مخاطبیه که وقت گذاشته و شما دارین استفاده میبرین.
با تشکر !
چند وقت پیشا DOTA 2 رو روی مانیتور 2k 144fps بازی کردم به طرز عجیب غریبی بازی لذت بخش بود البته بیشر از یک دست بازی نکردم سیستم برای کسی بود اسمبلش تموم شده بود میخوایت بیاد ببره.
الان فانتزیم شده 4k 160FPS $-)8->
باشد که رستگار شوم :|
وقتی با کونکا ساپورت میری و نت ورثت 300 تا با کری فرق داره 200% میبازید :|
Match 2639873626 - Overview - DOTABUFF - Dota 2 Stats
بتل پس مگه هنوز لول آپ میشه؟ رفتم لول آپ کردم یه treasure 2 گرفتم :|
بیشتر صحبت من همینه دوست عزیز اما برو ببین خودت قسمت پرسش پاسخ ، خود من خیلی کم آموزش مینوسیم مگه اینکه از کاربری درخواست بشه بیشترین فعالیتم از سال 2012 تا الان از میلاد هم بپرسین در قسمت پرسش و پاسخ بوده خودت چک کن چقدر تشکر شده ؟ نه فقط من دوستان دیگه هم ج دادن . بعد یه مطلب مسخره 10 تشکر بگیره هر کسی باشه دیه ج نمیده اما من اینطوری نبودم همین الانشم اگر کسی در این مورد با من حرف نمیزد تو سایت پست نمیدادم برام هم تشکر مهم نبود بعد اون اقای imm میاد میگه خودت تشکر نمیکنی ، حاضر نیست کمی فکر کنه بگه من برم ازش بپرسم چرا این پستو داده ! که منم براش توضیح بدم
اقا از من خواسته شد به عنوان فردی که ممکنه بعضی از کاربران حرفم رو گوش کنن این پست رو بزنم بعد اقا خودشرینی میکنه میگه خودت رو اصلاح کن اول !
Match 2640194748 - Overview - DOTABUFF - Dota 2 Stats
اصن اشكم در مياد اشتباه پشت اشتباه
به خدا گيم بايد مين ٤٥ تموم ميشد جايي كه من رون اينويزو خوردم رفتم ساين دادم ريختيم نساجو كريستالو كشتيم بعد اون سه تا اومدن اونارم كشتيم همه رو كشتيم وسطو پوش داديم تاور يك زديم تاور دو زديم رفتيم رو تاور سه ميد برگشتم ميبينم تيم رفته فقطم لژيونو كريستال زنده شدن خب يعني چي چرا برگشتين كاري ندارم بريستله نوب بود كاري ندارم اسونه bkb نداره توي صحنه آخر تيم فايتو داديم ٤ به ٤ من نبودم توش چرا چون داشتم بالا با لژيون ميجنگيدم شانس يا هر چي دوئلشو از بين منو سه تا ايلوژن زد رو من كشتم همه مرديم لژيون بالا رو باراكسا بقيشون پايين تينكر باي بك كرد تي پي گذاشت پايين:sm (152):
بابا تو دگون٥ داري لژيونو بزن رفت پايين زئوسو كشت كيل داد
تا اون ٣ تا اومدن برسن به تاورسه ما لژيونه دو ور رو باراكس كرد :|
خودمم بي اشتباه نبودم باي بك نداشتم bkb هم شايد خوب ميبود
اين وسط اكس فك كرده بود سوپرمنه يا وات د فاك زياد ديده بود بلينك ميكرد بين ٥ تا :|
هيچي بازي برده رو باختيم خو همه مرده بودن چرا اينا برگشتن من هنوز درك نميكنم :|
از میلاد خواهش کردم من رو هم کاربر معمولی کنه . با تشکر از میلاد جان
حالا خیال بعضی از کاربران راحت بشه که ارزوی رنک در سایت دارن و می خوان دیگران رو زیر سوال ببرن که نه برام رنگ نه تشکر مهمه . من کمک خودم رو همیشه کردم همین برام کافیه
نساج؟؟ :/
------------------
ادیت : فکر کردم نَساج :sm (71)::sm (152):::kappa::
بعد گوگل سرچ کردم نساج وارکرافت فهمیدم نِساج، ck ::kappa::
دوستان کسی این تئوری r+l=j رو میدونه جیه ؟
What the hell is this??
I know nothing
http://forum.dotabaz.com/uploaded/157_01473825865.png
واقعا نمی دونم چه حسی دارم :|
36- دیگه ندیده بودم
تا حالا از26+ بیشتر نداشتم ولی 36- خیلی
در کل
لعنت به شرف هر کی که توی بخش دوتا2 Valve کار میکنه.
http://forum.dotabaz.com/uploaded/770_01473827288.jpg