نرم افزار دیتابیس داشت بروزرسانی میشد ، یه مشکلی پیش اومده بود که حل شد
نمایش نسخه قابل چاپ
از اینجا هم یه سلامی میکنم به اون برادر روس **خلی که روشان رو scan میکنه
10k ساعت عمرم به فنا رفت::kappa:: نمیشه ولش کرد :((
کلیک کنید رو عکس
http://uupload.ir/files/jb0a_untitled_thumb.png
روس ها 95% نوب هستن
2% بازکن حرفه ای تیم های مهم هستن
3% هم بازی کن های خوب توی رنک های بالا هستن در حد خفن !
تا 10 کیلیو متری این جا گیم نتی وجود نداره که دوتا2 داشته باشه :(
:sm (71):
برای همین هست که من فقط دوست دارم کارم برای خودم باشه !
به قول اسی
اگر خوشبختی را برای يک ساعت می خواهيد، چرت بزنيد.
اگر خوشبختی را برای يک روز می خواهيد، به پيك نيك برويد.
اگر خوشبختی را برای يک هفته می خواهيد، به تعطيلات برويد.
اگر خوشبختی را برای يک ماه می خواهيد، ازدواج كنيد.
اگر خوشبختی را برای يک سال می خواهيد، ثروت به ارث ببريد.
اگر خوشبختی را برای يک عمر می خواهيد،
ياد بگيريد كاری را كه انجام می دهيد دوست داشته باشيد .........
استیو جابز
10 هزار ساعت
وات د :|
من رو اکانت اصلیم 4700 ساعت
با بقیه اکانت ها جمعا 5200 ساعت !
10000 از کجا آوردی؟
همین الان بعد از 3 ساعت Batman v Superman رو دیدم.
فقط یک کلمه در وصفش: محشره!! جلوه های ویژه رو عشقه :x
من که یه دیسی فن متعصب وحشتناکم
اینو دیدم حالم بهم خورد واقعان
کلی ارک قشنگ توی جاستیس لیگ بود که اینا میتونستن فیلم کنن دقیق اومدن جدید ترین داستانش رو دارن میسازن حسابی هم گند زدن توش به حدی که خود دی سی هم فهمید
اومد داستان کمیک رو از اول شروع کرده ریبرث رو داد بیرون
از یه طرف هم خود طرفدار ها توی سایت یه طومار درست کردن فکر کنم به چند میلیون رسیده باشه تا الان که نزارن زک اسنایدر قسمت بعدی فیلم رو بسازه
اصلا کاری به داستانش ندارم. فقط جلوه های ویژه! وای خدا واقعا عالی بود. جز آخرین صحنه فیلم که خاک از رو تابوت بلند میشد هیچ چیز دیگش ضایع نبود. دنبال اون صحنه میگردم که سوپرمن و غوله (ارکه) نیروی چشماشون به هم میخوره بزارم background
ویرایش: این عکس کیفیتش خیلی خوب نیست اما full hd رو که دان کردم خودم از km عکس میگیرم.
من از 2012 تا الان 3901 ساعت Game Play دارم , چه خبره 9900 ساعت بازی؟ :دینقل قول:
10 هزار ساعت
وات د
من رو اکانت اصلیم 4700 ساعت
با بقیه اکانت ها جمعا 5200 ساعت !
10000 از کجا آوردی؟
انگار یه آدم یک سال و یک ماه همش پشت pc باشه !!!!!!
دوستان دیکشنری بابیلون رو دارید؟ موقع تلفظ صداش خیلی خیلی کم نیست؟
واقعا ادم این صحنه هارو میبینه جا میخوره چه قدر فرق میگذارن بین ادما....:(
{نیا به شیل....تر شکن دارید برا دیدنش}.....
click
سلام
من یه چیز جالب پیدا کردم (قمپض از نوع دوتا)توی پوشه دوتا میرین و بعد توی c:\Steam\Steam\steamapps\common\dota 2 beta\game\dota\cfg یه فایلیه به نام latest_conduct بعدش commend _ Count توش رو ادیت میکنین و عدد مورد نظر خودتون قرار میدینb-)b-)
http://uupload.ir/files/mugl_20160708001925_1.jpg
حتی میتونین ریپورتاتونو 0 نشون بدین (البته درکل قمپضه چون اطلاعاتتون توی سرور استیم ذخیره شده:D)
l;h
من نمیگم از avatar یا starwars بهتره . شما بیا امتیازشو توی rotten tomatos با فیلمی که بهش شباهت داره مثل civil war ( که امتیاز شدیدا عجیبی گرفت ) بسنج .
در کل از نظر من این فیلم های super hero یی جدیدا بیشتر به به پورنوگرافی شباهت پیدا کرده که یه مشت دلقک ادا در میارن و با قدرت های ماورایی دنیارو نجات میدن ( توهینی به fan هاش نباشه ) ..... خیلی هم جالبه که هیچوقت ابر قهرمانای خوبشون نمیمیرن و همینجوری توی هر فیلم میارنشون ، بهشون اضافه هم میکنن و خودشونو جر میدن تا از جیب مردم پول بچاپن
توی این بین من فقط سه گانه بتمن nolan رو میپرستم که حسابشو از بقیه جدا میدونم
دوست عزیز اصلا بحث امتیاز نیست. شما خودتون اومدید گفتید امتیاز کمی گرفته
تنها چیزی که من از این فیلما انتظار دارم جلوه های ویژه خوب هست که با این یکی خیلی حال کردم. الان بار سوم هست میگم جلوه های ویژه و باز حرف خودتون رو میزنید. (یکبار به اون دوستمون گفتم متوجه شد) نکنه نمیدونید چیه؟ :|
من کی گفتم شما میگی این از avatar یا star wars بهتره :| هیچوفت نمیتونه بهتر باشه. اشتباه برداشت کردی درکل
واقعا هیچ علاقه ای به بحث در این موضوع ندارم. شما اما با این نقل قولها و جوابها آدم رو مجاب میکنی ادامه بده :| من دو صفحه قبل اومدم گفتم عاشق visual effects این فیلم شدم همین :| هیچ علاقه ای هم به دفاع از این قیلم ندارم.
دوستان یه کیلیپی همه جا پخش شده بود یه دختر مدرسه ای شعر " مسته مستم کن ، جام ببر بالا" میخوند
یادتونه؟
بعد از چند سال یه کیلیپ دیگه ازش امد بیرو پیش یه مرده بود(استاد آوازش بود) بعد یه آهنگ سنتی میخوند
کسی این کیلیپ رو داره ؟
من چند وقت پیش از یه گروه تلگرام دانلودش کردم امروز اشتباهی زدم پاکش کردم
کسی داره ممنون میشم یه لینکی از بده
مرسی.
Lol مردم از خنده
تو witcher 3 blood&wine يه قسمت گرالت ميره بانك دقيقا عين ادارات خودمون ٥٠ بار ميفرستنش بالا پايين و كلي معطلش ميكنن.اخر سر هم كارشو راه نميندازن :|
Sent from Vallhalla
داداش من اون خط اول رو فقط با شما بودم بقیشو کلی گفتم باید از نقل قول جدا میکردم
شخصیت ابر قهرمانی بتمن و شخصیت های توی فیلماش همشون از کمیک سر چشمه میگیرن و بازم اینجاست که یه نفر (بتمن) دنیارو نجات میده ولی فرقش اینه که آقای nolan رئالیسم روی فیلم کار کرده که بیشتر طبیعی به نظر بیاد تا اینکه با چنتا قدرت مادرزادی توی فیلماش و پرده سبز بیاد اسم در کنه . همین باعث میشه شما بگید سه گانه بتمن نولان super hero نیست ولی از بطن داستانش از همین کمیک ها مورد استفاده قرار میگیره .
دقیقا 7 ماهه که گوشی ندارم
کلا کسی باهام کاری نداره که گوشی لازم داشته باشم
بعضی وقت ها فقط دوربین لازمم میشه که خیلی مهم باشه به پسر خالم میگم گوشیش رو میاره عکس میگیرم.
http://uupload.ir/files/azf_aeq2e.jpg
اگر جزو علاقه مندان به مجموعه بازی های The Witcher هستید اما تا کنون فرصت تجربه کردن نسخه ی سوم از این مجموعه یعنی بازی The Witcher 3: Wild Hunt را نیافته اید، بهتر است همچنان دست نگاه دارید. چرا که بر طبق تایید سازندگان این بازی یعنی اعضای استودیو CD Projekt RED نسخه ی Game of the Year Edition از این بازی در حال حاضر در دست تولید بوده و به زودی در اختیار علاقه مندان به بازی The Witcher 3: Wild Hunt قرار خواهد گرفت. البته هنوز هیچ تاریخ دقیقی برای انتشار این نسخه ی ویژه از بازی The Witcher 3: Wild Hunt اعلام نشده است و اعضای استودیو CD Projekt RED مشخص شدن تاریخ انتشار بازی The Witcher 3: Wild Hunt Game of the Year Edition را به آینده ای نزدیک موکول کرده اند. با این حال محتوای موجود در این بازی و پلتفرم های مقصد آن از هم اکنون کاملاً واضح و مشخص به نظر می رسند. به بیان دقیق تر بازی The Witcher 3: Wild Hunt Game of the Year Edition نسخه ی اصلی از بازی The Witcher 3: Wild Hunt را به همراه تمامی محتوا های الحاقی رایگانی که تا این لحظه برای این بازی تولید و منتشر شده اند در دل خود جای داده است و علاوه بر آن دو محتوای الحاقی مفصل، داستانی و غیر رایگان این بازی یعنی Hearts of Stone و Blood and Wine نیز در نسخه ی Game of the Year Edition از بازی The Witcher 3: Wild Hunt وجود خواهند داشت.
گفتنی است که بازی The Witcher 3: Wild Hunt Game of the Year Edition برای سه پلتفرم کامپیوتر های خانگی ، کنسول اکس باکس وان و کنسول پلی استیشن 4 منتشر خواهد شد.
از تولید نسخه ی GOTY بازی The Witcher 3 تا تصاحب استودیو Amplitude توسط سگا
نظر شخصی
اوه یه !!!! چه شود ! تازه گرافیکش هم کمی بهتر میشه.
همین الانم 50 % روش تخفیف خورده.
دیگه واقعا 25 یورو برای این بازی چیزی نیست.
بازییه که من دوتا باز روش 160 ساعت Game Play دارم و لحظه به لحظه ی بازی شاهکاره.
نه دیگه الان که goty میخواد بیاد وامیسم همونو میگیرم :دی
بازیو دو بار مهر پارسال تموم کردم از اون موقع عذاب وجدان دارم که چرا من اصل این بازیو نگرفتم، اگه بتونم نسخه فیزیکیش که کتابو، مپو، کارت های gwent و چیزای دیگه هم داره رو بگیرم که عالی میشه ، Cd project Red حقش به گردن گیمرا خیلی زیاده