navi is navi
نمایش نسخه قابل چاپ
والا هومن جان من فک میکردم تازگی حلال اعلام شده! من خودم توی باشگاه هر کسی رو میدیدم خالکوبی کرده ( توی سن خودم 21) با خودم میگفتم بی صاحابه :sm (71): که پدر - مادرش گذاشتن اینکارو کنه. نگو اصلا ایرادی نداشته...
night wolf کجای شیراز رفته؟ بگو ما هم بریم برای یه دست.
تروخدا ببین توی اروپا چقد ارزون تره... تازه کیفیت اونا کجا و اینجا کجا!
اینجا زاهدان 40 درجه هوا. از صبح آب قطه, نتم از صبح وصل نمیشد :| دیشبم برقا چند ساعت رفت :| :sm (209)::sm (165):
خدا به دادتون برسه! چند روز پیش یک خبر میخونم میگفت دمای جنوب غرب کشور نزدیک به دمای دره مرگ هست! دمای یکسری شهر ها بین 45 تا 50 بود!!!
البته زاهدان جنوب شرقه اما صرفا منو یاد این نکته انداخت. ساوه فکر کنم الان 40 42 باشه :دی
تتو شاپ که نه خب نیست اگر بود که خیلی چیز های دیگه هم میتونست باشه
تتو عرفا مشکل داره پوریا. اگرم کارمند باشی یا به هر نحوی کارت با دستگاه دولتی مرتبط باشه واست مشکل ساز میشهه اما کاملا legalـه
اصلا این حرکت شخصیت آدم رو زیر سؤال میبره. بحث رو عوض کنید لطفا. چیه آخه این مبحث :|
اینجا فروم دوتا2 یه دیگه؟ :|
قبلا یه همچین سوالایی تو گیم پیش میومد که تو eu west یا india فاید گیم میکردم بعد تو سرور 8 تا روس میبود :|
شیراز شرجی شده خیلی گرمه:-o
اینجا اردبیل دمای هوا 10 درجه سانتی گراد:sm (213):
اینجا شیراز! صبح گچساران بودم دما 48 درجه بود وای دقیقا خرما پزون بود هوا....
شیراز هم شرجی به شدت ... 40 -42 -43 فا... ک!
اینجا امروز بارون شدید اومد
اینجا بوشهره داره برف میاد
چون حرفی رو که میزنم با دلیل و مدرک هست , سر همینم پشتش مدرک میارم که بحثی نمونه.
منم بحثه تتو رو کلا بالا نیاوردم , دوستان بحثه حلال و حرام کردن من گفتم چیزی که الان حرامه ممکنه پس فردا حلال باشه و بر عکس , پس کاری رو کنید که احساس میکنید درسته.
اینجام رعد و برق و بارون بود.نقل قول:
اینجا امروز بارون شدید اومد
هوا به حدی گرمه من دیروز ساعت 10 صبح از خواب پاشدم هنوز نخوابیدم انقدر گرمه خوابم نمیبره همش میترسم بخوابم تو عرق خودم خفه شم
3 سری تاحالا امروز رفتم حموم دوش اب سرد :(
لازم نبود داداشم. دیگه تو جواب میدی باور کردنش به گردن طرف مقابل هست. عکس و غیره و زالک نمیخواد که
-----
راستش من از دیدن اون عکسا تو انجمن که بحثش دوتا هست خیلی منزجر شدم. اسپویلر کنید اینارو
حالام ولش دیگه تموم شد هر چی بود. ما مثلا اومدیم با پستامون جلوی افکار پریشانی رو بگیریم! (پدر این احساس مسئولیت بسوزه)
باز خوب شد اون بحث فقها که پیش اومد به جای باریک نکشید...
FeelsGoodMan
10 گیم با TB استریک دارم . :>
http://forum.dotabaz.com/uploaded/4507_21469565682.png
LoL
پيشرفت در بازي كردن با sven كاملا مشخصه من واقعا به خودم افتخار ميكنم
:))
حتي resault بازي ها هم همينو ميگه
sam.deloges - Matches - DOTABUFF - Dota 2 Stats
لعنت به زندگی در فصل تابستون توی تهران :|
از زمین زمان حرارت میزنه :|
اونی که خوزستانه دیگه چی میکشه
تا 8 روز دیگه آن نمیشم دوستان :( از دست ما راحتین:sm (75): حلال کنید زودی میام. شبتون شکلاتی :دی
رشت بارونع سر صب...
اینجا نورآباد لرستان. منطقه کوهستانی. شب بدون پتو بخوابی حتما" سرما میخوری. زمستون 94 سردترین شهر کشور شد. اونموقع شما غمتون نبود ما آب دماغمون یخ کرده بود الان بسوزین :sm (71):
این مملکت طلاست به خدا
ی جا بارون ی جا سرما ی جا گرما ی جا شرجی. موقعیت جغرافیاییش هم که از دید من وسط دنیاست!
ینی هوا عالیه عالی آدم برم تو چمنا بخابه دی:
جدا از این بحث هوا شناسی رفقا سمت سیگار و قلیون نرید من زیر 20 سال سن دارم ولی صب مثه چی دهنم تلخه مزش و سرفه دارم شدید :(
ترکم کردم ولی میبینی دلت میخاد دی:
اینجا اهواز هوا 48 درجه، کمتر نمیاد، جمعه گذشته به قدری شرجی بود که از خونه میزدید بیرون احتمالا یا جسدتون بر میگشت خونه یا به صورت Baked بر میگشتید :D
هیچ وقت هم کمتر 45-46 نمیاد -_-
prayforahvaz#
ما تو این شرجی میریم بیرون میشینیم و چای داغ میخوریم چقدر شما نازک نارنجی هستین !
من حاضرم گرماي جنوب رو تحمل كنم ولي اين شلوغي مذخرف تهران رو نه.
Sent from Vallhalla
چند وقت میکشیدی؟ اگر زیاد میکشیدی بعد ول کردی خونت غلیظ شده! یا برو خون بده یا حجامت یا از همه بهتر ۲ ۳ تا پیک سلام بر عشق بزن درست میشه!
خوابت سنگین نشده؟ در کل هرگونه سؤال و مشکل در رابطه با دخانیات داشتی بپرس :sm (157): Sharingan هم اگر احیانا اومد حرفی زد حرفشو جدی نگیر اون واسه خودش حرف میزنه :sm (121):