نمایش نسخه قابل چاپ
والا من معمولا با Meepo که بازی میکنم اگه یارام نوب هم باشن زود خودم جمع میکنم
مثلا این بازی Match 2663116296 - Overview - DOTABUFF - Dota 2 Stats من تو این بازی رمپیج هم گرفتم در حالی که 2 تا از یارام نوب بودن
و حریفام که خوفناک اول بازی لولاشونو دیدم ترسیدم ::kappa::
با رفیقم رفتیم Party mmr رفیقم فید میداد و درست بازی نمیکرد گفتم این مسخره بازی ها چیه گفت تازه با این هیرو بازی کردم و بلد نیستم ،گفتم چرا پیک کردیش گفت بیخیال پارتیه .واقعا درکت میکنم اصلا نباید پارتی تو سولو باشه .ولی وقتی خودت میدونی چرته چرا میری رنک پلی میدی؟کلا هیچ کس نباید رنک بازی کنه چون واقعا مزخرفه و اعصاب خورد کن.خود والو داره با این مسخره بازیاش(برداشتن سولو Q، سیستم ریپورتش،سیستم میوتش،...)داره بازی رو میکشه و نابود میکنه
solo mmr برداشته شده ؟! الان چی به جاشه ؟
دوستان یه رمپیج دیگه با Meepo :sm (71):
لعنتی حریفم با یه لول 9 اومده بود لول 61 بود با ما افتاده بود ولی **** :sm (71):
Match 2673273201 - Overview - DOTABUFF - Dota 2 Stats
http://www.uplooder.net/img/image/11...27220140-1.jpg
http://www.uplooder.net/img/image/42...27220143-1.jpg
دوستان یه شعر نوشتم :| هرچند زیاد جالب نیست ولی تقدیم میکنم به جامعه دوتای ایران :|
میدِرِ ما بقصد گنک لین کیل میداد *** و پس از هر مرگش به کوریِر گیر میداد
حمله میکرد و شعارش بود سیکا سیکا *** دوتا 2 یِ روسیه رفت بجنگه آمریکا
وقتی که کَریه تیم فارم میکرد، تو جنگل *** چند باری گفتم که وارد نداریم برگرد
طَمَعِ 50 گولد عزم خریدِ تلپورت *** و پس از شهادتش تهدیدم کرد به ریپورت
بدتر از آن برایم آفلنیر تیم بود *** کودک 9 ساله از موسکو، ی روسِ تیر بود
که پس از هرفیدش ریکوئست به گنک میداد *** انقدم ترسیده بود، زیر تاور بود و فقط بک میداد
و پس از او ساپورت دوم تیمم بود *** و منم خسته بودم ساعت دو و نیمم بود
که بعد از گفتن بای واردز، فاکی هدیه کرد *** و منِ بدبخت و مفلوک تا پس از گیم گریه کرد
من کمی بعد از مرگ خویشتن لیو دادم *** و ریپورت شدم به این بهانه که فید دادم
پدرم منو پیش روان شناسی بردش *** نتیجه آزمایش دکترو به فکر بردش
من سالم و پزشک بیهوده قرصم میداد *** متچ میکینگِ دوتا 2 بود عذابم میداد...
خداییش اینوکر یه لذت دیگه داره بازی باهاش
اره قبلا solo only داشت ولی حذف کردن فکر کنم واسه ی طولانی بودن find match ش بود.
وای خدا دیوونه آهنگ Adele - A million year ago شدم :x:x
متاسفانه باید بگم این اهنگ دزدی اشکار از اهنگ قدیمی Acilara Tutunmak از احمد کایا بود.میتونید تحقیق هم بکنید
احمد کایا (آهنگ Acilara Tutunmak)
رفتم دوتا اینموتال 0.6 دلاری دادم 4 تا لول بوک گرفتم یه باکس داد 2.7 دلار فروختم :|
نمیدونم الان که رفتم پیش دانشگاهی ۴روز در هفته تعطیلم باید دوتا بعضی کنم یا درس بخونم ::kappa::
دلم برای فروم تنگ شده بودای کاش دوباره dab بذارین میدونم سخته ولی خوب خیلی روحیه آدمو بعد این همه سرو کل زدن با روسا عوض میکنه :sm (121):
اگه تجربي هستي پيشنهاد نميكنم بازي كني شايد هفته اي دو ساعت اوايل ولي بعد از بعد عيد بايد قطعش كني
ولي اگه رياضي هستي راحت باش :|
بدترین کار جلوی ریکی که HP کم داره و داره دنبالت میکنه اینه که ازش بترسی،من نمیدونم واقعا چرا تا یه ریکی میاد Lion میزنه اون طرف به جای اینکه با لاین روش Dagon کنه(Dagon level 2 داشت سایلنس بود ) در میره اونم در صورتی که HP ریکی کمتر خودش بود بابا وایسا یه دگون بزن میمیره .میترسن دقیقا همون کاری رو میکنن که ریکی میخواد ،پشتشونو رو به ریکی میکنن:/من دیگه حرفی ندارم نمیدونم کی میخوان این مردم سبک بازیشونو درست کنن.
بعد از 6 ماه رفتم یه دست CSgo بزنم بازی که فایند میکنم از همون اول توی لگ شدید هستم تا آخر یعنی اصلا نمیشه راه رفت ! توی CMD پینگ یا روی تایم اوت هست یا روی 1000 ولی توی میرم سرور های دیگه که مردم خودشون ساختن بدون مشکل بازی میکنم
کسی میدونه مشکل از چیه؟
این بازی overwatch رو کسی اینجا هست ارزون سراغ داشته باشه ؟
اصلا گیفت مفتش گیر میاد؟
این دو ماه نبودم چی شد ؟؟ شنیدم underlord اومده . خخخخ . سه ماهه بازی نکردم .
http://www.nerfnow.com/img/1910/2998.png
4 تا تیم با جایزه 50K.
همیشه طمع میتونه نتیجه بازی رو برگردونه ،تیم ما ضعیف بود تیم روبرو داشت میبرد که WK جو گرفتش و رفت یه Divine گرفت ،اومد 1 به 5 مرد (2 تا آنخ داشت) بعد دیواین افتاد دست من(لجیون) نتیجه بازی از این رو به اون رو شد WK هم لیو داد و از بازی DC شد. ما هم بردیم ،هیچ وقت جو نگیرتتون تو بازی برید DR بگیرید همیشه احتمال Comback هست .بازی که داره به نفعت پیش میره چرا دیواین میگیری؟DR برای مواقعی گرفته میشه که تیم داره میبازی خود دیواین جز آیتم های وضعیتیه واقعا خیلی زوره 50 دقیقه بازی یه دفعه نتیجه برگرده.
Match 2677483687 - Overview - DOTABUFF - Dota 2 Stats عجب بازی ای بود :| دقیقه های آخر تیم دایر هی تو فایتا میباختن اخر سر اعصاب آنتی میج خورد شد لیو داد بقیه هم لیو دادن بازیو بردیم
اگه بازی من با میرانا نبود باخته بودیم :d
ببخشید پروفایلش اشتباه بود :|
بازی با Techies کردم آخر بازی نوشتم GG WP همشون با هم نوشتن Reported (دشمن) :sm (213)::sm (213)::sm (213):
این اهنگو گوش کنید حتما
موسیقی “دلشدگان” اجرا شده توسط گروه آوازی تهران و همایون شجریان
:sm (134): هیچ ابزاری استفاده نشده