گرنا که من اصن نرفتم سمتش ولی رفیقم دوتا1 بازی میکنه میگه میخوان سرور هاشون رو اپ کنن بعد یه نسخه جدید بدن بیرون یک هفته ای کاربر میبر
نمایش نسخه قابل چاپ
دوستانی که مثل من دیگه دوتا بازی نمیکنن یه بازی پیشنهادی براشون دارم،
بازی ایرانی و آندرویدی "هشت خوان"
توی بازار برای دانلود هست. رایگانه. چندتا جایزه معتبر هم برده. به شدت اعتیاد آور ! (حداقل برای من)
سلام hearthstone که خیلی بهتره
ایا می دانستید در سایت چت روم هم داریم ؟
مدیران این سایت خوب میشه یه کاری کنید و ساعت رو درست کنید واقعا ادم قاطی میکنه
ساعت طبق ایران تنظیم شده و کسی مشکلی نداره ، ظاهرا شما خارج از کشور هستید .
یا احتمالا تنظیمات رو تغییر دادید .
از این قسمت ساعت رو طبق ایران تنظیم کنید :
http://forum.dotabaz.com/profile.php?do=editoptions
سلام. من Heartstone بازی نکردم ولی خوب این پرتابل ــه و راحت تره.
آره مشکلش همینه. ولی تو اینم میشه پیشرفت کرد و خودش هم زیاد جایزه میده بعد هر بازی. و اگه بتونی اولش یکم خرج کنی و سنگ بخری خیلی جلو میوفتی. ولی اول سعی کن با کارت های رایگانش زیاد بازی کنی
تا تجربت بره بالا و دقیقاً بدونی چه کارتی لازمه بخری.
همین الان چِکِش کردم
میشه گفت یه تقلید موفق واسه کسایی که HeathStone بازی نکردن
خودتون ببینید
Senjin Shielmdasa: TAUNT
http://hydra-media.cursecdn.com/hear...a%28326%29.png
شاگرد زره ساز : مدافع
http://www.8khan.ir/app/images/card/8.png
Magma Rager
http://hydra-media.cursecdn.com/hear...r%28362%29.png
آذرین
http://www.8khan.ir/app/images/card/2.png
نمیخوام بهشون ایراد بگیرم ، آفرین بهشون !!
میتونن خوب پول در بیارن
بله کلاین ایران کارش تقلیده همون بازی تانکی انلاینی که من معرفی کردم رو هم رفتن ازش تقلید کردن یه بازی مزخرف بدون گرافیک به اسم شلیک های اتشین ساختن
چنتا جایزه هم گرفته اون بازی تو روزنامه هم چاپ شده خبرش و به گفته خودشون بازی کاملان ایرانی هستش :-o
http://tankionline.com
دانلود شلیکهای آتشین :: مایکت
عزیز اینا مفت خور نیستن .
مشکل اینه که هیچ بازی سازی توی ایران حاظر نیست ریسکی کار کنه و ایده های جدید ارائه بده.
علاوه بر اینا دلایل دیگه ای هم هست از جمله کمبود بودجه(که هیـــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــچکس توی ایران حاظر نیست روی بازی سازی سرمایه گذاری کنه) و عدم همکاری هستش.
این و ها خیلی زیادن ............
توی این 5-6 سالی که کاملا سنعت گیم رو دنبال میکردم فقط 4تا بازی ایرانی دیدم که واقعا نسبت به بقیه بازی های ایرانی یه سر و گردنه بالا تر بودن و میشه بهشون گفت بازی:
شبگرد - ارتش فرازمینی و گرشاسپ و legends of persia
(البته ناگفته نماند که بین اینا فقط شبگرد تقلیدش از بازی های خارجی خیلی کم بود)
HearthStone برا موبایل هم داره !
Android, iOS
لینـــــــــک
Download for Phones/Tablets
Google Play/ Amazon/ AppStore
جالبه واقعا ایرانی ها یه ایده از خودشون ندارن؟
ولی من برای حمایتم که شده ایرانی رو ترجیح میدم به heartstone
البته با این که ایده از خودش نیست ولی بالاخره برای کدنویسی بازی و طراحی گرافیکیش تلاش کرده بنده خدا :|
نوشتن موتور بازی کاریه که حتی نمیتونید تو رویاهاتونم بهش فکر کنید خیلی سخته . خود دوتا ۲ که داری بازی میکنی و در دنیا اینقدر سر و صدا بلند کرده هم یک نوع تقلید محسوب میشه . پس هم وطن خودت رو زیر سوال نبر . بجاش استقبال کن تا اون هم از ایده ها استفاده کنه
توی صنعت بازی بگو ببینم کدوم شرکت ایرانی ایده جدید داده که قبلا نبوده؟
اون کد نویسی ها و گرافیک ها 90% شیدر ها آماده موتور ها بازی سازی مثل بونیتی یا آنریل و.. هست.
دوتا2 همش کپی نیست .
دوتا به دست icefrog ساخته شده (حالا از اولش و او مسائل رو نمیگم) و بعد هم خودش به تیم ولو پیوست.(درست
این جور بازی ها وطنی که همش کپی هست باعث نابود نو آوری میشه و یک سری بازی ساز مفخور به بار میاره.
البته صنعت بازی سازی کلا در کشور ما جاییگاهی نداره که بخواد با این جور چیز ها پیشرفت کنه یا پست رفت کنه.
--
چند وقت پیش گفتن بازی فروش ها(سایت هایی که بازی اورجینال میفروشن) فقط باید بازی هایی که بنیاد تایید میکنه رو بفروشن ، الان هم دارن بعضی از بازی های رو مثل Mad max ، dragon age و.. رو از روی سایت های دانلود رایگان ایران پاک میکنن ، فردا هم کلاینت مثل Steam و Orgin چیلتر میشن ، پس فردا هم کلا بازی ویدئویی غیرمجاز میشه.
حالم بهم خورد از این smite الکی 4gb سوزوندم :|
544mb up ??????? wtf * * * * you valve
من از وقتی که اون 1گیگ اپ اومد دیگه اپدیت نکردم بازی رو
فعلا وایمیسم یروز که تو انجمن گفتن اپدیتا تموم شد یه شب میذارم کلش رو دانلود کنه
هر روز داره اپدیت میده.... ۵۰ مگ ۲۰ مگ ۳۰۰ مگ ۵۵۰ مگ!!.... لامصب چی کردی reborn بود یا rep*orn به ف... دادمون
bb dota2 hello again clash of clans affter 1 year
یعنی ****** به کل کمپانی ولو ، آبدیت به کناره بازی کلا ترکیده به کنار ، تو این کشور خراب شده همچیز چیلتر به کناره این ولو هم کرم میریزه
You have logged in from a new device. In order to protect the items in your inventory, you will be unable to trade from this device for 7 days.
جالب اینه از این IP بیشتر از 2 ساله دارم استفاده میکنم.
مردم دارن دنیا رو کشف میکنن ما هنوز دنبال حرام و فیلتر کردن دنیای خودمونیم
می خوام نشه !! از این بدترم میشه که بهتر نمیشه ، مردمش دیه ریدن ، رفته تو خونشون . گند زدن به این خاک . به علی مردم الان سیرتر از هر زمانی هستن که اینقدر گ..ش..ا..د شدن می خوای کلی پول بدی کاری که نیم ساعت انجام میشه میره ۲ هفته . اینو بیش از ۱۰۰ ها نفر امتحان کردم دیه جایی رسیده که میری تو بازار اگز بلد باشی که هیچی اگر نه همه تیغ میزنن یه ادم مورد اعتماد پیدا نمیکنی همه گرگ شدن برادر من ، چطوری می خواد درست شه .اینده هم میشه بچه اینها ، اینده هم سر سفره اینها بزرگ میشه . خودتو نگاه نکن بابات نون حلال اورده سر سفره . بری تو اجتماع میفهمی چقدر داغون شده همه حاظرن تیکه تیکه کنن هم رو
همون امریکا میاد چوب لاچرخ ایران میکنه ، تحریم میکنه و همه جوره داره امنیت رو میگیره تو منطقه
بهونه ش هم شده ایران نباید با انرژی هسته ای کار کنه ، باید عقب افتاده باشه ، بعد خودش راه به راه بمب اتم میسازه و میزنه
اگه همین تحریم های چندین ساله نبود ، الان وضع خیلی بهتر از اینچیزا بود ، عالی نبود ، ولی خیلی بهتر بود
باز نسبتا خوب عمل کردیم تو وضعیت تحریم ، هر کشوری بود شاید نابود میشد
الان هم دارن کلی از انرژی هسته ای کوتاه میان تا کمی از تحریم ها شاید برداشته بشه
هرجور حساب کنی من یکی به پیشرفت امریکا حسودیم نمیشه ،
کلا تو این دنیا گرگ و کثیف باشی و حق بقیه رو بخوری میتونی پیشرفت میکنی
این دیگه انتخاب هر شخصیه که چجور آدمی باشه
اونو خودم قبول دارم ،
ولی همین که اقتصاد کشورو با تحریم داغون میکنن ، اینکه ایران مجبوره کلی حواسش به مناطق اطرافش باشه تا بهش حمله نکنن و کلی مسائل دیگه ، در کنار اینکه باید سعی کنن کشور اسلامی باشه ، بخاطر انقلابی که قبلا اتفاق افتاده و مردم اسلام رو قبول کردن ، و هنوز تعداد کسانی که مخالفش هستند در حدی نیست که بخوان نظام رو تغییر بدن (خودم موافق اسلامم البته) ، و بخاطر همین هم خیلی از کارها رو که میتونه باعث پیشرفت بشه رو انجام نمیدن ، مثل تجاوز به کشور دیگه ، زور گفتن به کشور ضعیف تر که امریکا عملا همینکار رو داره میکنه و خیلی چیزای دیگه
باعث میشه نتونن رو خیلی چیزا راحت تمرکز کنن تا حلش کنن
+ ضعیف بودن و ناسالم بودن خیلی از مسئولین ، نمونه ش همین کسی که امروز تو مجلس ، صالحی رو تهدید کرد که اگه برجام به فرجام برسه ، تو راکتور اراک دفنش میکنه و روش سیمان میریزه !
وقتی امثال این تو حکومت باشن ، همین میشه
خیلی بده ادم دلش بگیره و ندونه چیکار کنه... :imhorrifiedplz::getawayplz:
دوستان کسی از سایت lion computer خرید کرده ؟ می خوام ببینم مورد اعتماده یا نه . در حد ۴ تومانی می خوام خرید کنم نمی خوام بدبختم شم .