آغا چقد حال میده تنها باشی و خلاقیتت گل کنه
باحاله؟:دی خودم درستش کردم.
جاتون خالــــی
http://uupload.ir/files/wne7_photo_2...2_18-05-28.jpg
نمایش نسخه قابل چاپ
آغا چقد حال میده تنها باشی و خلاقیتت گل کنه
باحاله؟:دی خودم درستش کردم.
جاتون خالــــی
http://uupload.ir/files/wne7_photo_2...2_18-05-28.jpg
چرا اینجا اینقدر ساکته
چررررا اینجا اینقد ساکتههه
چرررررررررررررررررررا اینجا اینقد ساکتهههههههههههههههه
x-(
:D
بالاخره کلش رویال به 4000 رسیدم ، با لول 9 و بدون استفاده از لجندری و اپیک کارت :sm (116):b-)
دوستان من ترم 1 رشته مهندسی کامپیوتر تو یه دانشگاه متوسط دولتی هستم . خواستم بدونم کسی اینجا از رشته کامپیوتر هست ؟ فکر کنم میتونم ازشون نکات خوبی یاد بگیرم .
هر کس دیگه هر گونه اطلاعات در مورد این رشته و موقعیت شغلی ش داره بگه لطف کرده .
hog rider 8
valkyrie 8
musketeer 9
fireball 8
goblin spear 10
cannon 11
ice spirit 9
zap 11
رقیبای منم لول هاشون خیلی بالاست
قبل ضعیف کردن پویزون کمی ترکیب فرق داشت
سرعت عمل بالا مهمه ، ضد حمله کردن هم با این ترکیب خوب جواب میده
البته قبل لجندری ارنا بیام ترکیب های دیگه داشتم
من پارسال لیسانسم تموم شد،الانم سرباز هستم :دی
کامپیوتر رشته خوبیه،اما یادگیری توی این رشته هیچوقت تمومی نداره واقعا هیچوقت،چیزی که میتونم بگم اینه که اصلا به درسات و دانشگاه بَسنده نکن زمینه ای که بهش علاقه داری (گرافیک،برنامه نویسی،شبکه و....) دنبال کن و توش پیشرفت کن.
خداروشکر اگر واقعا توی هر کدوم از زمینه ها هم که خوب باشی میتونی باهاش خوبم کار کنی!اما بازم میگم واقعا باید خوب باشی،چون واقعا دست زیاد شده در زمینه کامپیوتر.
من خودم اشتباهم همین بود اول رفتم سراغ سخت افزار بعد شبکه بعد رفتم سراغ کارای 3d و گرافیک و بعد وارد بازی سازی شدم و... اخرشم توی هیچکدوم به اون جایی که میخواستم نرسیدم...حتما راهتو انتخاب کن بعد برو جلو شاید بگی اینا همش کامپیوتره خب ولی واقعا اینطوری نیست خیلی تفاوت هست!
نه شبیه گاد فادر نیس برا 2009 ــه :|
فیلمش اصلا طوری نیس ک بشه توضیح داد باید خودت ببینی
جریان یه پسریه که قبل تولدش فرشته ها یادشون میره حافظه ی اینو پاک کنن ( نسبت به آینده )
حالا این پسر بخواد هر کاری کنه تا تهشو میبینه ( یا زندگی میکنه ) ، البته فیلم زمان مشخصی نداره ک معلوم شه دقیقا زمان "حال" فیلم کجاس !!!!!!!
تو فیلم زندگی یه فردو میبینی که وقتی 3 تا گزینه میاد جلوش (مثل 3 تا دختر) هر 3 تا گزینه رو انتخاب میکنه (یعنی با 3تاشم ازدواج میکنه ، در حالی که وقتی با یکیشون ازدواج میکنه از اون 2تای دیگه خبری تو زندگیش نیس :| ) یعنی 3 تا سرنوشت جدا تشکیل میشه! و همچنین انتخاب های دیگه ای هم داره تو فیلم ;)
یه چیزی مثل نمودار درختی :| (ربطشو نمیدونم)
فیلمه عجیبیه ولی 2بار نگا کنی کامل میفهمی همه چیو ، چیزیه ک من قبل اینک این فیلمو ببینم هم مغزم درگیر اینجور فلسفه ها بود خخخخ :|
اگه هر سکانسشو بفهمی مطمعن باش تاثیر فوق العاده قوی روت میزاره ;) b-)
منم جوری توضیح دادم که چیزی از فیلم مشخص نشه خودت دیدنی حال کنی :) چون فیلم در اصل زندگی یه فرد 118 سالس نه یه بچه :| :| :| :|
DDos Protection ?!
معلوم نست مشکل چیه
هنوز به نتیجه دقیقی نرسیدم
یه یارو هست توی تاپ واچ اسمش علی باباس رنک 8.6 ایرانیه ؟ :|
دیروز بعد 1 ماه رفتم بک آپ قدیمیم رو ریستور کردم و بعد 2 گیگ آپدیت 2 دست بازی کردم ...
امروز اومدم دیدم دوتا 2 پاک شده دوباره باید 2 گیگ دان کنم :sm (71):
قبلا پیش خودم میگفتم هرطوری که بشه روزی 1 دست دوتا 2 بازی می کنم ولی الان رقبت همون 1 دست هم ندارم :| (امیدوارم شما هم سریعتر مثه من بشید)
بالاخره آموزشی تموم شد :O
I can't believe it
و حجم زیادی از اپدیت های dota , overwatch , rainbow 6 siege رو سر من خراب شد :|
سلام
بچه ها ویروس کش کرک شده اگه نصب کنم میتونم باهاش ویروس کشی کنم ؟
( یه فلش 32 خریدم ویروس new folder روشه نمیدونم چیکار کنم)
دوتا 2 رو دیلیت کردم . خیلی برام عزیزه ولی هدف های مهمتری دارم
والا برق و باد که هیچ در حد لاکپشت هم نمیگذشت :| مو هام سفید شده
از همه بد تر کلاس هایی مثل تربیت بدنی و تاکتیک واسه امسال منی که 24یی پایه پی سی بودن نوعی فاجعه انسانیه :|
ولی میدون تیرش حال داد :d
ایدی بدهنقل قول:
داداش اين rainbow منو ادد كن چند روزي ميشه گرفتمش ولي در حد potato ام D:
من 6 ماه قبل خدمت با این انجمن اشنا شدم. الان 2 سال از تموم شدن خدمت میگذره می ببینی چقدر سریع میگذره ؟
بین خودمون باشه هیچوقت آرزو نکردم اون روزا برگرده:D:sm (154):
تاریخ این پست رو نگاه کن
http://forum.dotabaz.com/thread1046.html#post8571
امسال یه انار درست حسابی به پستمون نخورده بریم بخریم !
بچه ها جمع کنیم بریم ساوه ، بچه های ساوه مهمون نمی خواین ؟ :d
خدا لعنت کنه هرچی ادم سود جو عه
نمیدونم کدوم ادم ... اومده یه ویروس ساخته دمار از روزگارم در اورده
طرز کار این ویروس هر 10 دقیقه 1 بار 10-15 صفحه مرورگرت رو باز میکنه سایت های تبلیقاتی میاره بالا
تا چند وقتی واقعن دهنم رو سرویس کرده بود گرفتم سیستم و تغییر دادم تنظیماتش رو حالا هر سری این تبلیغات میاد یه برنامه هشدار زدم که ردش کنه تا سری بعدی که کامپیوتر رو روشن میکنم :sm (154):
اووف گفتی انار:(( من تو شیراز یه جا رفتم گفت انارش مال ساوست،چند تایی که جلوم باز میکرد همه عالی بودن،اونایی که اومدم خونه باز کردم همه داغون:| ،فهمیدم انار همین قصرودشت شیرازه الکی میگن ساوه
منم انار ساوه میخوام :(
پنهان کننده: محمد
محمد انار بفرست تا خرما برات بفرستم کالا به کالا :sm (71):
بزودی انجمن برای چند دقیقه یا ساعت بسته میشه ، بدلیل تعمیرات
@fcb
یوزر پسورد خواست ریست شده مگه ؟