آره ، خودمم که سفید بود اینجا رنگ فروم کردم :sm (80):
کروم چیو باز نمیکنه ؟
نمایش نسخه قابل چاپ
افتادم رو لوس استریک:sm (152): خدا نصیب هیچکس نکنه
Changelog پچ 7.07 اومد ... این سری جای یه هفته یه ماه درگیریم ... خوب Icefrog جان یه دفه اسمشو بکن DOTA 3 همه رو راحت کن دیگه ... عجیب مانور داده رو 2 تا چیز که 50 تا درصد هیرو ها رو شامل شده : vision reduction و فراخوانی یه ارتش واسه خودت ! حالا یه سری با Illusion یه سری دیگه با جک و جونور ( یه نگاه به Veng - Sd - Wk بندازین ) ... من هر دفعه پچ جدید اومده حال کردم ولی بدی اینه میری تو گیم یارو نکرده Changelog حداقل آیتما رو بخونه بعد میرینه تو گیم و اعصاب شما هی هم میزنه wow و DOTA is dying ! ... خوب چی میشه به جای اینکه 6 ماه هی هر 2 روز 200 مگ بدیم واسه برطرف کردن مشکل کانکشن ها و تورنمنت ها و چرت و پرتایی که 70 % پلیرا اصلا نمیدونن چی دارن آپدیت میکنن ! , همینا رو ریز ریزکنی لای همونا بدی واسه گیم ... تازه جالبی اینجاست 3 ماه پشت سر هم درگیریم : الان که پچ اومد , یه ماه دیگه Event میاد , ماه بعدیش هم که سال جدیده و احتمالا بازی کارتی رو منتشر کنه که اونم 99% مثل دوتا یه Beta زده کنار اسمش و قراره دو برابر حالی به حالیمون کنه ..!
ببخشید زیاد نوشتم , ولی چه کنم که پلیرای ایرانی با این همه ادعا ( همونا که بلا نسبت بچه های انجمن روزی 2 تا رمپیج میگیرن و قبلنا با دندی حالا با میراکل تو رنک مچ میشن و میری میبینی رنک طرف به 4k هم نزدیک نیست ..! ) یه سایت به روز واسه دوتا ندارن و کلا هم همین یه انجمنو داریم قدرشو بدونیم ... ( دم آقا میلاد و بقیه دوستان گرم که اینجارو زنده نگه میدارن ... )
موفق باشید .
هيرو هاي ميرانا، نيكس و سند كينگ تغييرات جزئي داشتند كه حتمن در آموزششون لحاظ ميكنم
————
@fever361
اگه همين الان گيم به قبل پچ ٦.٨٦ برگرده من ديگه چيزي از بازي نميخوام:sm (152): اما خب تغييرات پچ ٦.٨٦ و٦.٨٨ خيلي زياد بودن اما بالاخره اونا هم در بازي هضم شدند و اصن كسي يادش نيست آيرون تالون از كودوم پچ اومد
از حق نگذريم افكت اسكيل دوتا هيرو جديد خيلي قشنگن
ديگه همينه والو آپديت ميده ماهم كم كم هضمش ميكنيم به اميد خدا حالا بايد بياد تا ببينيم چجوريه ولي پچ هاي پياپي بدون شك در راه است حالا منم نميدونم آموزشارو عوض كنم يا نه ::kappa::
پ. ن: البته عوض ميكنم ولي مطمئنم دوباره بايد عوض بكنم
wispعجب گولاخی شده:sm (154):
این برای یه روز قبله پتچه ولی خب بازم....
http://www.nerfnow.com/img/2191/3427.png
الان اگر برید عکس آواتار پروفایل بازیکنای Liquid غیر از Kuroky رو نگاه کنید. می بینید که همشون یک عکس از kuro رو گذاشتن رو پروفایلشون و اسمشون هم مربوط به اونه :)
مثلا miracle گذاشته -Salehi Takhasomi یا gh گذاشته Kuro و matu گذاشته Kuroke و mc هم گذاشته sasuke :sm (71):
یه چیزی بگم کف کنین،تو 4 ماه 36 کیلو وزن کم کردم بدنمو روی فرم اوردم ،الآن حالم خیلی عالیه:sm (213):
هرکی میاد بهم میگه ماشالله اراده بازو هم در اوردم . واقعا وقتی بعد این همه تلاش نتیجه میگیری اعتماد به نفست میره بالا خدا رو شکر روحیم توپ شده:D
دوست عزیز تبریک میگم منم حدود 5 سال پیش وزنم 110 کیلو بود اوردم به 70 به کمتر از 6 ماه ولی میدونی چی شد؟تمام پوست بدنم زرد شد رفتم ازمایش کامل دادم از هر چی که بگی کمبود داشت بدنم حدود 40تا امپول زدم از انواع ویتامینا دارو گرفتم تازه پوست بدنم خیلی زشت شده بود چون سریع کم کردم پوست بدنم نتونست خودشو وقف بده باعش شد برای همیشه پوست از بدنم اویزون بشه که بعد ها رفتم جراحی سبکی انجام دادم اوکی شد
شما هم حتما با توجه به سریع کم کردنت بدنت پوست اورده که این اگر به فکرش نباشی میمونه با ورزشم درست نمیشه با دستگاهم موقتا خوب میشه من همه این کارارو کرده بودم
اگر پوستت خیلی اویزون هست و زیاده حتما پیش دکتر پوست برو باهاش مشورت کن ببین باید چی کار کنی
به بعضی ها هم باید فهموند اینقد تو mmr و بازی و اینجور چیزا فرو نرو ،اینقد دنبال این نباش که ام ام آرت رو رنک آپ کنی رنک آپ واقعی رو باید تو زندگی انجام بدی باید بهشون فهموند از خواب غفلت بیدار بشین بازی ویدئویی همه ی زندگی نیست ،آینده واقعی مهمه...
مخاطب خاص نداشت،فقط درباره دوتا هم نبود،کلی گفتم،فقط یکم آدم حرصش میگیره خیلی ها دیگه تو بازی کردن شورشو در اوردن، فرهنگ بازی کردن رو خیلی ها هنوز بلد نیستن یا به طور کلی فرهنگ تعادل در زندگی(خودمم یکیش بودم،شایدم هستم؟!)
واقعا وقتی میبینم به خاطر باخت یا برد توی بازی چقدر استرس داشتم قبلا خندم میگیره،خیلی مسخرس...
رفتم آزمون رانندگي دادم داشتم دوبل ميزدم ديدم ترمز گرفت گفت نميخواد بري ديگه زدي تو جدول
:sm (152)::sm (213)::sm (90):
من سری اول که رفتم. منو برد تو یک کوچه خیلی تنگ بعد گفت اینجا دور 2 فرمون بزن...
من همونجا خراب کردم چون کوچه خیلی خیلی تنگ بود. عرضش اندازه یک ماشین و نصفی بود تقریبا! خیلی عریض بود.
ماشین رو همونجا نصفه کار ول کردم. نفر بعد اومد نشست. گفت همین دوری که این نصفه زده رو تو کامل کن ماشین رو در بیار بعد بریم سراغ کار تو...
طرف کمربندو بست و یک بسم الله گفت و دنده عقب گرفت و زد 1 و زارت! محکم زد تو جدول =))
افسر همونجا گفت برو پایین، برو پایین تا جوری نزدمت بیان با خاک انداز ببرنت :)) =))
بیا این فیلم هم نگاه کن: https://www.instagram.com/p/Ba3lUW1B...en-by=filmak20 =))
تو اینستا گرام آدم بعضی چیزایی میبینه که شاخ در میاره.یه ویدئو بود میگفت کرد های عراق پرچم ایران رو پایین کشیدن حالا واکنش به اصطلاح ایرانی های وطن پرستو ببینید ،طرف نوشته کار درستی کردن ایشالله به اینجا حمله کنن....یا یه جای دیگه یه ویدئو بود که میگفت پاکستان ایران رو تهدید به جنگ کرده وگفته با خاک یکسانش میکنیم:sm (71): ،طرف اومده کامنت گذاشته ((آزادی نزدیک هست)) و 11 نفر هم لایکش کردن والله آدم نمیدونه اینا مغزشون از گچه ،تخته سنگه،.... خوب احمق اگه بخوان به ایران حمله کنن که خودتم با خاک یکسان میشی بیشرف.حالم بهم میخوره از اینجور آدما،یه ذره فکرم ندارن من موندم با این تفکرات چجوری وطن پرستن.هر روز هم متاسفانه داره از اینا بیشتر میشه.
اگه حتي ايران به صورت مستقيم هم وارد جنگ بشه توي اين فوروم نبايد بحث سياسي بكنيد
از من دو جلسه بعدش اینطور شد. یعنی جلسه سوم که قبول شدم.
دو بار اول با یک بنده خدایی بود که بین همه سخت گیر و بنداز معروف بود و اصلا هم پارتی مارتی سرش نمیشد.
واستادم تا نیمه دوم ماه شد این عوض شد اون یکی اومد خودمو معرفی کردم و آشنا در اومد. گذاشت نفر آخر امتحان دادم و گفت بزن دنده 3 و زدم و بعدش گفت بزن بقل قبولی :دی
بعد جالبه اونجایی هم که قبول شدم ۲ تا کوچه اونور تر خونه خودمون بود. من همه اونجاهارو تمرین کرده بودم :دی
ولی خداییش اون یارو اولیه خیلی بی شرف بود. همه پسرا می نالیدن :| من اگر دختر بودم همون جلسه اول قبول بودم :sm (152): :))
تسلیت میگم به همه ایرانیا به خصوص مناطق زلزله زده امیدوارم دیگه شاهد حوادث تلخی مثل این نباشیم
البته دولت وعده هایی داده تا ببینیم عمل میشه بهش یا نه!
خدا سازندگان این dota wtf moment بگم چیکار کنه این اخریش 254 واقعا هنر بود :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
http://uupload.ir/files/zhfb_new_mm_system.png
خودتون رو آماده کنید... :sm (1):
ميگم به نظرتون ممكنه بانك ملت سود حساب رو واريز نكنه؟
تاحالا برا كسي پيش اومده؟
با حدود ١٢٠ ماهيونه برا من واريز بشه ولي فك كنم واريز نميشه
دستتون درد نكنه لطف كنيد ديگه در مورد اينجور چيزا نظر شرعي نديد خودمون به اندازه كافي آخوند دورمون هست اگه نظر شرعي ميخواسم سوال ميكردم نظر شرعي شما در مورد سود بانكي چيه ولي فك كنم اگه بالا رو نگاه كنيد ميبينيد همچين سوالي نكردم پس جوابم اين نيست به اين ميگن پيدا كنيد پرتقال فروش را
كل كارامون درسته فقط سود بانكي مشكل داره
باشه شما خوش باش فك كنم پستتونو پاك كنيد مال منم پاك كنيد به نفع همه باشه شايد سود بانكيم از بين بره با اين حركت انقلابي
شما حالت خوبه؟!
از شانس ما پست چه کسی رو هم نقل قول کردیم...
من الان دقیقا چرا باید خوشحال باشم؟ و اصلا چرا باید پست هارو پاک کنم؟ :|
من اگر لحظه ای می دونستم منطق شما به این صورت هست مطمئن باشید اصلا فکر امر به معروف و نهی از منکر به ذهنم خطور نمی کرد.
واقعا پشیمونم که همچین کاری کردم...:sm (152):
۴ دقیقه از وقت همه لطفا" :sm (136):
record001.mp3 - آپلود عکس و فایل رایگان
باريكلا درود بر شما
احسنت
احسنت به اين رفتار و سطح فرهنگ كه شما داريد
ولي وقتي من ميگم ميخوام از يه جاده برم شما بايد بگي از اون جاده نرو از يكي ديگه برو حرف شما درسته
ولي من گفتم ميخوام با هواپيما برم شما ميگي با ماشين برو ميگم وقت نيست بايد با هواپيما برم شما ميگي هواپيما حرامه :sm (71): جالب بود
من حرف شمارا پيش خودم تفسير نكردم و شما ميگي كردم به اين كار ميگن پيش داوري همين طور كه گفتيد شما اصلا منو نميشناسيد و داريد قضاوتم ميكنيد كه به طرز جالبي حرف خودتونو نقض ميكنه
مسئله ي بعدي اينه كه فك نميكنم نياز به رخ كشيدن سن باشه به من ميدونم بانك هاي جهان اول از شما پول ميگيرند كه پول شما را نگه دارند ولي وقتي ميخواي كاريو راه بندازيد وام با بهره ي كم ميدند حتي بي بهره ميدونم و از حرفم مطمئنم وقتي در مملكت اسلامي بهره ي وام ٤٠٪ باشه پس منم پولمو ميذارم تو بانك و از سودش استفاده ميكنم شما هم نظرتو در اين زمينه برا خودتون نگه داريد تا وضعيت عوض بشه
برا من دانشجو اين ١٢٠ تومن كه مياد به حسابم خيلي مهمه شايد براي شما نباشه
براي منم راحته يه صدا ظبط كنم بگم من درست ميگم فلاني اشتباه ولي من راه سختو انتخاب كردم برخلاف شما و اين كه شما اشتباه ميگيد من درست رو نوشتم همين جور كه شما ضبط كرديد
اگه ميدونستم از يه سوال ساده جواب بي جا گيرم مياد اصلا سوالو نميپرسيدم
من از همه عذر خواهي ميكنم مخصوصا از شخص @fcb
و سوالمو يه بار ديگه ميپرسم بدون بحث و فقط جوابشو اگه كسي ديده نقل قول كنه
آيا براي كسي پيش اومده تاحالا كه بانك سودشو واريز نكنه؟
تو دیگه چون عادت کردی :دی
ولی واقعا لازم بود. کار به حواشیش ندارم. تجربه هم شد.
------------------------------------
دوستان این روزا و شبا علاوه بر perfect world بازیهای midas mode رو هم از دست ندید که خیلی فانه.
بیننده هاش هم بیشتر perfect worldـه با توجه به اینکه اون یک تورنمنت عادی هست و این یک Minor با Pro Circuit Points
هفته دیگه هم این موقع ها باید اماده شید برای Major. که امیدوارم EG نتیجه خوبی بگیره...
امشب هم که مدالها به دوتا ۲ اضافه میشن و باید بازیهای rank رو دوباره برای calibrate شدن انجام بدید...
@fcb
هه !
داستان چیه ؟ کالیبره دوباره ؟ رنک جدید؟