ساعت 10 یادتون نره...نیم ساعت دیگه
نمایش نسخه قابل چاپ
ساعت 10 یادتون نره...نیم ساعت دیگه
کجایید روزهای با dota ? :sm (81):
منم 30 روز پیش !
9 بار که خیلی کمه برادر. باید خیلی بیشتر بخونیش زیست 2وم پایه کل زیست شناسیه،به خصوص فصل های 1 و 2ش.
درسته به صورت مستقیم تستی ازشون نمیاد،ولی غیر مستقیم خیلی میاد
ریاضی رو تجربه ندارم چون همیشه بدم ازش میومد
برنامه ریزی هم با برنامه یکی از همین موسسات (گاج -قلم چی و..)پیش برو،و آزمونم بده. زیست رو هر روز بخون. برادر دوست من امسال رتبش شد 4منطقه3(علیرضا آروین)الانم داره دانشگاه تهران پزشکی میخونه.
زیست رو هر روز میخوند،از سال سوم بعد امتحان نهایی خیلی خوند،رتبش این شد.شیمی-زیستش فوق العاده بود،از رتبه 1 هم بهتر زد.دمشم گرم نتیجه تلاش مداومش رو دید.
میخوام بگم زیست خیلی خیلی مهمه برا تجربی،باید هر روز بخونیش.
نمیدونم چرا علاقه ی خاصی به زیست ندارم :(
فصل 1 زیست امسالمون واقعا افتضاحه و حوصله سر ببر ...
از اینجا به بعد فصل 2 درباره لوله ی گوارش ملخ و ... ست بازم جذاب تره (85 بار کل کتاب خیلی همت میخواد :| )
نه دیگه امشب 2 تا بازی خیلی خوب داره
ehome vp , wings np
سلام زیست شناسی مثل جدول ضرب هست ریتم داره سعی کن ریتمی که باهات سازگاره پیدا کنی خیلی درس باحالیه سختش نگیر
زیست بهترین درسی بود که توی کل دوران مدرسه داشتم:sm (90):
پ.ن یه چند وقتی هست تو خونه تنها زندگی میکنم،نهایت استفادم از خونه خالی شده استفاده از فر برای پختن کیک :دی
آغا اون کیکه بود که عکسش رو گذاشتم، هر 2 روزی 1 بار درستش میکنم:))،چیزی بلد نیستید بگید ما درست کنیم؟جاتون خالی امروز یه ته چین درست کردم
@Soul Keeperبیای برات درست میکنما:sm (71):
شنیدم بعضیا میان شیراز به ما نمیگن،من خودم مهمون نوازم ،بیاین حال میده;)
وای زیستم رو 18 شدم کل مدرسه بهترین نمره من بودم ویکی دیگه :sm (213):
از شادی توی پوست خود نمیگنجم :D همه ی نمره ها تک شده بود .
اون تستی هم که گفته بود : سنگ صفرا فقط در صورت حضور کلسترول ایجاد می شود ...
معلممون گفت درسته :| گفت سنگ های بیلی روبینی هم نیاز به کلسترول دارن که سنگ صفرا ایجاد بشه !
(من که خودم هنوز قبول ندارم )
اوا شما امروز تعطیل نبودید ؟ :sm (154):
مائم نبودیم ::kappa::
پسر خوب اینجا جای مشورت گرفتن نیست، چند باره هی میخوام بهت بگم، میگم شاید لازم نباشه ولی الان لازم شد !
کسایی که اینجا دارن مشاوره میدن بهت اگه خودشون میدونستن چکار کنن الان دانشجوی دانشکده علوم پزشکی تهران بودن و وقتشونو هدر نمیدادن که در واقع همچین کسایی خیلی کم پیدا میشن که بخوای ازشون راه و چاه رو بپرسی چون یا مشاورن تا پول ازت نگیرن چیزی بهت نمیگن، یا موفق شدن و الان تو دانشگاه سرشون تو کار خودشونه و زیاد وقت این چیزا رو ندارن
یه چیزی هم بهت بگم، من خودم خیلی دنبال مشاور گشتم
به این نتیجه رسیدم آدم اگه تلاش کنه 90 درصد نتیجه میگیره، 10 درصد بقیه مال محیط و اعتکا به تنبلی با بهونه کردن شرایطه
به کسی اعتماد نکن، جز خودت
آیندت چیزی نیست که بشه باهاش شوخی بکنی، هیچکی مثل خودت نمیدونه چی برات خوبه و نتیجه میده و برعکس، تمرکز کن و بهش فکر کن
موفق باشید
Match 2781653086 - Overview - DOTABUFF - Dota 2 Stats
این گیمو ببینید توسک خیلی خوب بازی کرد و احتمالا مستحق کامند بود ولی من ریپورتش کردم چون خیلی فحش میداد بازی خوبتونو با حرف های بی مورد خراب نکنید
به زبون اوردن این حرف ها نشانه ی بزرگ شدن شما نیست
نه مرد است آن به نزدیک خردمند/که با پیل دمان پیکار جوید
بلی مرد آنکس است از روی تحقیق/که چون خشم آیدش باطل نگوید
یکی را زشت خویی داد دشنام/تحمل کرد و گفت ای نیک فرجام
بترزانم که خواهی گفتن آنی/که دانم عیب من چون من ندانی
گلستان سعدی در سیرت پادشاهان حکایت 34
دوستان کسی ایدی جدید نداره که رنکش TBD باشه و نخوادش ؟ یا اینکه حداقل 100 بازی باهاش کرده باشه و skill bracket خوبی نداشته باشه و نخوادش .
نیاز دارم ممنون میشم .
خدایی فک نمیکردم 90 درصد باشه :|
یادش بخیر چه رمپیج هایی که با استورم گرفتم توی این اکانت
میلاد @Milad._.R
http://uupload.ir/files/y932_صص.png
استورم :sm (51):
فدات،وین ریتش الان 57 و خورده ای هست.
holy sh...
همین الان دیدم دیشب vp 2-0 wings رو برده!!!! این vp خیلی قوی شده. البته ehome رو هم برده بودن قبلش...
در حال دانلود ریپلی هستیم....
کاملا out-draft شدن بعدشم tilted چون vp خیلی aggressive بازی می کردن. top lane شده بود عین pub match 3k mmr دم به دیقه همدیگرو میکشتن.
مشکل اینجا بود اعصابشون خورد شده بود اما کاریم نمیشد کرد. دقیقه 17 naix ultra گرفت چون هیچ کاریش نمیتونستن بکنن. noone انقدر aggressive بود naga tp می کرد باز sun می کاشت :دی
اعصاب که توی بازی به هم بریزه شیرازه تیم می پاچه خداییش. البته اینا کلا out-draft هم شده بودن
31-9 27 دقیقه بازی :| بازی دومم حوصله ندارم ببینم اعصابم خورد میشه این روسا رو میبینم دارن aggressive بازی میکنن. EG یا Faceless یکیشون میاد بالا میخوره به اینا میزنتشون. حالا ببینید کی گفتم. امشب معلوم میشه...
پ.ن: چقدر این پست ها و تاپیک هایی که من بعضی وقتا از بهترین تورنمنت ها میزارم طرفدار داره اینجا :| یکی ندیدم تشکر کنه یا بیاد تو بحثا شرکت کنه. هومن خدابیامرز بود قدیما که اونم پر کشید :|
آخه الان اینجا نا سلامتی انجمن دوتاست. توش درباره همه چیز بحث میشه جز دوتا! چون همه میگن بازی نمیکنیم.
تا زیست شناسی و کنکور هست و... هست 4 5 صفحه هم جلو میره حتی یا بدنسازیش باشه بعد اونوقت ما ی تاپیک major میزنیم یا یک پست درباره تورنمنت میدیم انگار اصلا پستی ندایدم :دی
اینا همش زیر سره اینه @Sharingan
راستی محمد نظرت رو درباره این بگو http://forum.dotabaz.com/thread1840-71.html#post51950
اره اصلا این ramzess انقلابی به پا کرده
تیمشون هم پیشرفت داشته ها خیلیم داشته اما بارها شده باعث comback شون ramzes بوده
توی major ندیدم liquid چجوری زدش اما قطعا باید naix و disruptor رو برای این تیم بن کنن. من بازی نشده ندیده باشم این 2 تا هیرو تو vp نباشن
بقیه هیروهایی هم که بازی میکنه sven, weaver, drow اینا counter زیاد دارن