خون بده ، طبق گفته متخصص حجامت گزینه خوبی نیست
نمایش نسخه قابل چاپ
بیاید در نظر بگیریم شما Riki هستید و AXE توی تیم مقابل وقتی که خواست بره و یک کمپ رو بزنه برای اینکه ریجن بوتش توی CD نره بوت رو میندازه زمین و شروع میکنه فارم کردن حالا اکثرا میرن و یواشکی بوت رو دینای میکنن که خوب اینکار اشتباست چرا؟چون باعث میشه از NetWorth هیروی AXE کم بشه و اگر توی بازی بکشیدش Gold کمتری نسیبتون بشه اما اگر بجای Deny کردن آیتم های دشمن اونا رو بردارید و بعدش جای بندازیدش که نبینه باعث میشه NetWorth تغییری نکنه و با کشتن اون هیرو گلد به مراتب بیشتری نسیبتون بشه
به شخصه وقتی riki پیک میشه اصلا jungler نمیرم مگر اینکه واقعا لازم باشه هیروش. که در اون صورت dust (ع) از همون ابتدا یاری کننده خواهد بود.
از طرفی اگر axe باشم توی بازی ای که riki باشه اصلا tranquil رو drop نمیکنم. کلا riki هیچوقت نمیتونه jungler رو کلا از بازی محو کنه چون خودش از بازی عقب میوفته و چند تا دلیل دیگه که خواستی بگو توضیح میدم.
اگر آموزش این نکته بیشتر مد نظرت بود بگو انتقال بدمش و جواب خودم رو حذف کنم.
ممد برو این رو تکمیل کن :دی
http://forum.dotabaz.com/thread2466.html
مولتی مدیا و نکات کلیدیش مهم نیست. کسی بخواد استفاده کنه همون چیزایی که گفتم کافی هست.
واقعا با این روش بد میزنه alche! در کسری از ثانیه هرکی رو بگی میزنه. برید بخش Demo لا اقل اونجا تستش کنید.
بستگی به بازیش داره.
carryش خوبه به شرطی که main carry نباشه و تو بازی intiator داشته باشه. چون ریکی در کیس اتک رو در رو نصف کارایی backstab رو نداره برای همین باید یکی باشه بقیه focus کنن رو اون بعد این بیاد بزنه
خوب دوستان مثل این که امروز ساعت 4:30 دقیقه آبدیت پیت لورد میاد
ولو قول داده بود اگر جایزه اینترنشنال امسال از سال پیش بیشتر بشه (که شد) 3 تا از این باکس ها به هرکسی میده
Trust of the Benefactor - Dota 2 Wiki
امید وارم با این آبدیت بیاد
مثل این که رابط کاربری هم جیز هایی قرار بهش اضافه بشه
حجم احتمالی 700 مگ.
یه چیز عجیب
اقوام ما تا قبل از کنکور عکس پزشکارو رو پروفایلش میذاشت الآن هرجا دنبالشیم پیداش نمیکنیم تو کمد خونشونم گشتیم ولی نیست .
آبدیت امد حجم 440 مگ
یکم و نه اونقدر
--
جزئیات آبدیت
Dota 2 - The Dark Rift Update
آپدیت اومده اما نمیشه فعلا آپ کرد!
شاید تا چند دقیقه دیگه درست بشه...امیدوارم اون آپدیت اصلی نباشه و اگرم هست حجمش کم باشه تا قبل ۱۱ که پینگ منفجر میشه یک دست دوتا زده باشیم
------
ویرایش: خوده ناکسشه! ۴۳۲ مگ! :smz (1):
432 Mg . من زدم شروع کرد ولی میذارم 2 به بعد D:
من دانلودش کردم ! چقدر مسخرست ، تو دوتا 1 میشد همه جا تلپورت کرد اما این فقط رو کریپ مثل boot travle
http://uupload.ir/files/xy5h_ashampo...9m04s_001_.png
ببینید چی پیدا کردم تو صفحه اصلی آپدیت::kappa::
ب جز ضعیف کردن 6اشو و کوچیک کردن 2ش :| به نظرم لول 3اش خیلی باگه البته یادم نمیاد دوتا 1 چطور کار میکرد ولی در کل خوب در آوردن هیرو رو :D
اما این تغییرات پست گیم واقعا خوبه یعنی خیلی خیلی متحول شده ضمن اینکه از آپدیتای بعدی ک برای فیکس کردن باگ میدن میترسم :sm (152):
محض رضای خدا یه بازی رنک ببرم : (
این Underlord انیمیشن های خوبی داره، لست هیت باهاش راحته. اسکیل ها هم برای گنک و فایت کردن خیلی خوب اند.
آپدیت برا من 384 مگه |:
ولی پیشنهاد میدم 3-4 روزی رنک نرید
الان همه میخوان همین اندر لورد رو بازی کنن میرید رنک یار نوبتون پیک میده تیم رو به فاک میده
قسمت ریپلی قشنگ شده خوب روش کار کردن ، تمام توضیحات در مورد عملکرد شما در اون بازی رو هم میزنه خیلی عالی شده
پنهان کننده: عکس اول
پنهان کننده: عکس دوم
يه فيلم آموزشي نسبتا كوتاه ولي مفيد در باره هيرو آندرلورد
هیروی Pitlord یا Underlord | دوتا 2 ویکی
چرا کسی تمایل به ایجاد تاپیک در بخش اخبار و آپدیت ها نداشت تا اونجا بحث کنید ؟
برای ایجاد تاپیک آپدیت لازم نیست توضیحات فارسیش رو بنویسید ،فقط در عنوانش بنویسید آپدیت فلان تاریخ کافیه ، اگه هم یک خط توضیح و لینک اپدیت در dota2.com رو بزارید که چه بهتر
حتما حتما حتما قسمت 10 فصل 1 سریال Preacher رو ببینید
وقتی کشیش تو کلیسا خدارو میاره و با خدا بحث و دعوا فحش وفحش کاری میکنن
فایل پیوست 4619
خوووووووووووووووووووووووب
دیگه هرگز رنک بازی نمیکنم مگه اینکه سیستم ت.خ.می درست شه