این قسمت زیاد جالب نبود :|
این خط داستانی سم تالی چقدر مزخرف و خسته کنندست
فقط وقت سریال رو میگیره :|
بجاش شمال یا گینگ لندینگ یا میرین یا براوس رو نشون بده خیلی بهتره.
نمایش نسخه قابل چاپ
این قسمت زیاد جالب نبود :|
این خط داستانی سم تالی چقدر مزخرف و خسته کنندست
فقط وقت سریال رو میگیره :|
بجاش شمال یا گینگ لندینگ یا میرین یا براوس رو نشون بده خیلی بهتره.
من این سریال و twd رو ۷۲۰ نگاه میکنم عزیز
بقیه همه ۴۸۰
فکر کنم تهش یک چیزی بخوان ازش در بیارن و اینا همه مراحل آماده سازیه :دی دزدیدن اون شمشیر بیخود نبود!
اصلا جان اسنو هم نبود :| اون high sparrow پدرسوخته چه رو دستی زد به اینا خخخ طرفش نیستم ولی دمش گرم
اگه کتاب رو خونده باشین رندیل تارلی پدر سم تنها کسیه که تونست رابرت رو شکست بده با اون شمشیر والریایی
اینم پرومو قسمت بعد
توی قلعه سیاه هم استنیس میگه پدرت رابرت رو شکست داده و...نقل قول:
اگه کتاب رو خونده باشین رندیل تارلی پدر سم تنها کسیه که تونست رابرت رو شکست بده با اون شمشیر والریایی
اینم پرومو قسمت بعد
ولی باز چه اهمیتی داره؟
داشتان خسته کننده هست ، مگر بعدا نقش کیلیدی ایفا کنه که شاید از این حال و هوا در بیاد.
داشتم به 20 بازی اخیرم نگاه میکردم از هر 10 9 تاش رو یارام ****** زدن به بازی ، یکیش رو من(اون هم به خاطر فشار عصبی اون 9 تای قبلی بوده) :|
اگه پول دستم بود اکانت یکی از این بچه ها که 5k هست رو میگرفتم .(طرف دوستم ولی انقدر اسم عوض میکنه دیگه یادم رفته اسمش رو :P )
الان توی بد مخمصه ای گیر افتادم.
گرافیک ندارم
نت داغونه
چند وقت دیگه هم باید کل سیستم رو بفروشم پولش رو بدم برای اجرای احکام تا سند زمینه مادرم بیاد :|.
نظر من هم همینه که بعدا نقش کیلیدی ایفا خواهد کرد.
high sparrow پدر سوخته ای هست که دومی نداره.
سرسی با قدرت دادن به high sparrow قشنگ خودش رو انداخت توی باطلاق :P
مذخرفترین قسمت Got.
دنریس نممیره راحت شم.هر قسمت دنریس شده سوپر من.
پنهان کننده: GOT
FCB کجایی این روزا افلاین میای نه ، با افلاین نمیشه رنک اپ کردا از ما گفتن بود :smile30:
باو اصلا سر این سیستم جدیده که اومده واسه رنک یک خارجیه هست پول به دلار میگیره هر اکانتی باشه رو تو ۱۰ تا بازی calibrating به زیر 6k میرسونه! تازه ۳۰ تا بازی بعدشم خودت بازی کن! اونا ۱۰ تا بازی میکنن تو میشی اون...
برای هر mmr هم یک قیمت داره مثلا قیمت ۱۰ تا بازی برای 6k< شدن ۳۵۰ دلار هست. من کاری به این چیزاش ندارم به این کار دارم چقدر این سیستم داغونه
ببین الان من که یک اکانت 3k دارم که اکانت اصلیم باشه به هیچ عنوان در بهترین شرایط هم نمیتونم 5k یا حتی 4.5k smurf کنم چون سیستم میشناسه منو!
حالا یک اکانت smurf همه چی داغون بده دست یک 7k فرضا بعد بگو ۱۰ تا بازی calibrating اینو بازی کن بهت همینجا امضا میدم زیر 5k نمیشه!
من یک بازی یارم خوبن یک بازی بد. چرا؟ چون میخواد من تو همینجا بمونم. از یک دید این خیلی خوبه رشد mmr نهایی دوتا ۲ خیلی کم میشه و بازیکن ثبات بازیش بیشتر میشه اما پیشرفت اصلا به چشم نمیاد.
ممکنه من فرضا رنکم 2k باشه اما با تلاش و پیگری و نمیدونم فلان و بیسار سطح بازیم رو نزدیک 3k رسونده باشم اما سیستم که نمیفهمه همون 2k نگهت میداره بعد acc رو میدی دست booster کسی که اکانت اصلیش حداقل 4.5 هست (برای boost 2k) همون طرف بهترین تیم گیرش میاد راحت میره بالا :دی
ملت انقدر زرنگن اونوقت میان از این راه پول هم در میارن...من اصلا کاری به هیچکس و سایتی ندارم به خدا بلکه کلی میگم. طرف مثلا نوشته 40 دلار میگیره 10 تا calibrating بازی میکنه (قبل از battle pass) بعد نوشته with guaranteed 4.5k mmr :)) این یعنی یک داستانی هست دیگه
فکر میکنی واسه چی 4k انقدر ارزون شده پس؟ :دی این booster ها غلط کردن بازیشون خوبه. همین الان بردو epicnpc ببین کلا" ۲ تا بوستر هستن میتونن 7k boost کنن بقیه همه زیر 6k یا نهایت 6.5
acc جدید ساختم دوباره اما دیدم باز با 4k میندازه بیخیال شدم اومدم این acc که داستان فوق (:دی) پیش اومد :|
خیلی این سیستم ظلمه محمد...
ظلم اونیکه ما وقت میذاریم تا رنک خودمون رو اپ کنیم با اینکه میدونیم . من 6 بازی انجام دادم دیدم کاملا خنثی بوده ، یکی باخت یکی برد یکی باخت یکی برد ، با همون هیرو با همون k/d/a با همون last hit و........ به جز هم تیمی فرق میکنه !
fcb میگم تو کسی رو میشناسی توی رنک 6k یا 7k به اسم jafar ؟ دیروز یکی بود arc warden پیک داد.
اگر ندیدن ، پیشنهاد میکنم این فیلم رو ببینید
Chronicles.of.the.Ghostly.Tribe.2015
milad fear هست عزیز بازیکن سابق scenario
Scenario.EvoloutionMF اگر درست نوشته باشم. البته شاید هم هنوز بازیکن scenario باشه :دی اصلا scenario هست هنور؟ :|
خیلی خیلی وقته اصلا از تیمهای ایرانی خبر ندارم. pxl یک زمان booster شده بود آخرین چیزی که من یادمه :))
رنکشم 6 و خوردی هست جالبه role بازیش هم carry هست اما خیلی کم دیدم بره. فکر کنم آخرین بازی که scenario رو دیدم (۲ سال پیش) آرام هانتر carry بود...
دوستان اون مسابقات دوبی که جایزه خیلی زیادی داشت چی شد؟
یادم چنتا تیم ایرانی هم توش بودن.
من با اکانت جددیدم واسه دوتاباف Expose Public Match Data رو فعال میکنم و از توی دوتاباف هم وارد اکانتم می شم ولی باز میگه غیر فعاله :|
این Expose Public Match Data رو که هر بار فعال می کنم بعدش دوباره غیر فعال میشه ذخیره نداره این ستینگ ؟
این اسکیل برکت چرا اینطوریه ؟بعضی بازی هارو نوشته Unknown skill ?!
این نحوه ی دادن رنکه شاید واسه خیلیا به درد بخوره ...
http://forum.dotabaz.com/uploaded/4548_01464684099.jpg
http://forum.dotabaz.com/uploaded/4548_11464684099.jpg
پینگ 250 loss25%
اصلا نمیشه بازی کرد.
کاهش پینگ ها هم که انگار کلیه باباشون رو دارن میفروشن که انقدر گرون حساب میکنن. :|
**************** که نمیتونن یه نت درست دست مردم برسونن.
فقط خوب و درست و دقیقا سر وقت قبض تلفن رو میتونن دست مردم برسونن برای بقیه چیز ها مردن (که انشاالله همشون زود تر بمیرن راحت شیم)
[QUOTE=Phant0m;42711]این نحوه ی دادن رنکه شاید واسه خیلیا به درد بخوره ...
همه ی اینارو قبلا ATER قرار داده بود
چجوری Very High Skill کنیم تو دوتاباف؟
اکانت جدید ساختم هرچقدر هم ببرم و خوب بازی کنم بیشتر از High Skill نمیشه
بازی های نرمال منظورمه
کارمند قدیمی شعبه فروشگاه اپل در لندن در مصاحبه ای گفت:حقوق $11.70 در ساعت به نظر این کارمند ارزش تهدیدشدن به مرگ توسط مشتری که تلفنش خراب شده است را ندارد
خفه ساعتی 12 دلار پول میگیری طلب کار هم هستی ؟ :|
ما این جا ساعتی 1 دلار هم نمیگیریم تا حرف هم بزنیم درجا همون لحضه میندازنمون بیرون.
خارجیا سوسولن =))
اولین گیم های اسکیلم
:))
Match 2402371125 - Overview - DOTABUFF - Dota 2 Stats
مردم زور میزنن وری های اسکیل بشن من اولین بار به عمرم از نرمال رفتم بالا
:|
70 دقیقه بازی بدون carry
پنهان کننده: عکس از بازی
اینجور گیما آنتی میج یا لژیون میطلبه
slark salrk slark slark slark lsark lsark shadow blade shadow blade shadow blade balanced balanced balanced kappa kappa kappa ga*ylark ga*ylark ga*ylark gaben gaben gaben gaben
LoOoOoL! این مچو نیگا . void از مین 1 بخاطر این که AM گفته بود میاد top فیید داد . ولی ما جم خریدیم چند بار ریکی رو زدیم . آخر بازی AM فول آیتم اومد ریکی و Void حرو**** به ف**ک رفتن . خیلی حال داد
http://s3.img7.ir/3UIvt.png
دقت کردین 90 درصد کسایی که توی این سایت فعالیت میکنن دلیل باختاشونو یاراشون میدونن ؟ یکی ندونه فک میکنه اینا همه دوندو هستنو حقشونو خوردن :| بد تر از اون اینه که هی میان میگن به خاطر این نوبه حروم..... و کلی فحش میدنو فکر میکنن با این کارا میگن خیلی بازیشون خوبه و شاخن :| زشته نکنین این کارارو عجبا
کسایی که رنکشون بالاس با پارتی بازی یار خوب براشون میفته تا گیمو ببرن ؟ نه عزیز فرق اونا اینه که ضعف یاراشونو دلیل باخت نمیدونن و سعی مکنن اونارو هم راهنمایی کنن . حالا خودتون تو عمرتون نشده از این کارا کنید ؟
واقعا دیگه نمیتونستم خودمو نگه دارم ، باید خالی میکردم چون خیلی کار بعضی از بچه ها زشته ! شرمنده :)
خو چجوری اونو راهنمایی کنیم ؟ باهاش خوب رفتاری کردیم اومد وست duel لجیون 6 کرد همه رو زدن . گفتیم داداش تو خوبی بیا درست بازی کن بد تر کرد . دیگه صبر ادمم یه حدی داره
شما اشتباه میکنی دوست عزیز هرچند بازی خواستی میذارم برات ، k/d/a رو ببین حتی برای تست رپلی رو ببین بعد خواهی فهمید که مشکل از کجاست
Remember Everyone has bad games
انصافا png فایل رو ذخیره نکنید یک ساعت طول میکشه لود بشه.
Jpg ذخیر کنید لطفا!
معلوم نیست چه خبره که ایرانسل 4G هم وسط بازی 20-25% loss داره! اصلا نمیشه بازی کرد دیشب یه abandon خوردم بخاطر این الان هم دارم lpبازی میکنم....