ممنون دادا اصن به فکرم نرسیده بود کستل رو پر کنم :(
منم زیاد بازی نمیکنم سر جمع در روز 5-6 تا اتک میدم باقیش افلاینم شبا هم میزارم روبات اتک میده صبح پا میشم میبینم فولم
دیشب یه اتک داد 6.5k دارک زد پ...م هام ریخت 700 تا هم گلد الکسیر زد b-)
نمایش نسخه قابل چاپ
سعی کن تان 10 ک شدی اتک های خودت رو بیشتر کنی چون اوایل با ربات به طرز وحشتناکی loot میخوابه...
همون 5 6 تا اتک که میزنی کافیه چون حداقل 1 میل رو میگیری از گلد و از اکسیر با هم.
------------------------------------------
invoker رو یا خودتون بازی کنید یا اگر جلوتون pick شد od یا puck برید.
اگر هم یکی از یاراتون زود تر از شما رفت. بسته به بازی doom, lc, batrider برید woods
من هنوز دارم توی low prio میجنگم هیچوقت این وضع افتضاح نبوده 2 بازی مونده تموم نمیشن!
قسمت recent games پروفایلم قرمز شده همش زده loss loss loss loss....
اگر بگم واقعا دارم تلاش میکنم واسه این بازی ها باورتون نمیشه! توی همه بازی ها تمام تلاشمو کردم ولی باختیم
آقا کسی بازی Everquest رو امتحان کرده؟
یه خارجی تو یه مصاحبه میگفت ک من با یه نفر اشنا شدم تو این بازی 10 سال کنار هم بودیم و به هم زنگ میزدیم و با هم بازی میکردیم بعد این همه وقت اون دوستم ازدواج کرد و الانم خونواده هامون در ارتباطن
یعنی تا این حد نزدیک کرد اینارو ب هم :D
بعد از low prio اومدم یه دست نرمال با spectre بازی کردم خیلی چسبید... با این که سه تا لاینمون رو کامل انداخته بودن و همینطور مگا کریپ ها میریختن سرمون ولی بازیو بردیم!
در کل اینجور بازی ها خیلی میچسبه و نمیشه خیلی زود از کنارشون گذشت :D
http://uupload.ir/files/3pbp_untitled.jpg
من توی کل دوران عمرم حرو*زاده تراز این پلیر ندیدم ...... sf برداشته اول بازی درجا رفته مید وایساده 3بار اسکیل coil زد ( تازه بازی شروع نشده بود ) !!! :
بگذریم از اینکه یکبار هم نتونست درست coil کنه ر*د با بازی ........ مادر به خطا اصلا چت هم نمیکرد توی بازی :
Match 2082780662 - Overview - DOTABUFF - Dota 2 Stats
واقعا من نمیدونم valve بر چه اساسی اینارو میندازه با من ؟؟؟؟
یه موس SteelSeries Rival Dota 2 Edition خردیم
باور کنید از زیر سنگ پیدا کردم همین یکی توی ایران آخریش بود :|
نامرد میگه آیتم DOOM برای کشور شما قابل دسترس نیست.
این موس اگه اشتباه نکنم حدود 1 سال و خورده ای پیش با ti4 اومد و نسخه ی Dota 2 Edition محصول SteelSeries Rival بود که برای ساختش از تیم های navi و (اگه اشتباه نکنم )fnatic دوتا2 مشورت گرفتن که برای دوتا بازا بهترین شکل باشه که فرقشم با Rival معمولی این بود که دست توش راحته ، ضد عرق هست و همچنین یه دکمه روی موس هست که برای پروفایل دوتا 2 تون تعریف شده
اونوقت وقتی این موس اومد یه کد هم داشت که با زدنش یه آیتمHell's Glare Doom به شما میداد که پس از مدتی که ti4 تموم شد دیگه اون کد مثل اینکه کار نمیکنه و آیتم Hell's Glare Doom رو نمیده .
اینم لینک اطلاعات بیشتر و خرید این محصول ( فعلا موجود نیست البته ) : لیون کامپیوتر: خرید آنلاین قطعات کامپیوتر |لیست قیمت لپ تاپ و نوت بوک |لیست قیمت تبلت | گوشی موبایل :: SteelSeries RIVAL Dota 2 Edition Gaming Mouse
الان (همین امشب رو میگم) همه تحریم ها برداشته شد ؟
از 0 تا 100 برداشته شد ؟
مگه داریم مگه میشه ؟
رئیس دفتر رئیس جمهور:
فوری **ترین اثر برداشته شدن تحریم **ها در کاسته شدن هزینه **ها دیده خواهد شد.
اما من یادمه گفتن اول تحریم های هسته ای برداشته میشه بعد تحریم های اقتصادی...باید دید چی میشه اما خبر خوشحال کننده ای بود. مردم از بی پولی داشتن هوار میزدن...
دلار هم که شهریور سال دیگه تک نرخی میشه...
امیدوارم دلار هر چقدر امکان داره ارزون شه تا بعد عید
پول دستم بیاد بتونم والتم رو 100 دلار شارج کنم
نمیدونم فقط اینو بهت بگم که تیم بجز منو و ادمیران هیچکدوم خوب بازی نمیکردن البته مگنوس 3 4 بار rp خوب زد
چیزی که سخت کرده بود این بازی رو magic resistence تیم حریف بود اصلا مجیک نمیخوردن ww pipe اورده بود aura روبیک هم باز بود یعنی همین رادیانس من هیچ dps نمیداد فقط بخاطر اون چند درصد miss chance بدرد میخورد.
خب فهمیدم که طرف نوب بوده تیم جلوش مجیک نمیخورده بنده خدا تازه رفرشم رفته بوده
لابد ساپورتم نکرده
به نظرم من یه بازیکن هر چقدرم که خوب بازی بکنه و خیلی هم که kill بگیره ولی ندونه نقشش در بازی چیه و اونو درس اجرا نکنه هیچ فایده ای نداره اون بازی خوبش
مثلا ساپورت بیاد کلی لست هیت و کیل بزنه ولی یه واردم نکاره
/:
یه سوال
الان تحریم هارو برداشتن ولی هنوز ارجین پیپال گوگل پلی پوپل دولوپر فریلنسر و ... سایت دیگه هنوز ای پی ایران بن هست می خواستم بدونم اینها جزوی از اون تحریما هستن یا نه؟(یعنی طبیعیه یک مقدار طول بده تا بردارن دیگه؟)
استیم فیلتره که اول فیلترشو بردارن بعد حالا ببینیم میشه خرید کرد با پول ایران یا ن!!!
:)
والللا
وضعیتمون از تو داغونه هی میگن تحریمه تحریمه ببینیم حالا بعد تحریم چه غلطی میکنن
این پست با بالایی یکی بود ولی گوشیم نمیدونم چیکار کرد که دوتا شد!!!!
:/
انقدر خوشحالین ، سرتون گرمه :)) فکر کنم کلا 100 تومان دلار بیشتر ارزون نمیشه ! یه خورده عاقلانه فکر کنید آخه مگه میشه یهو دلار 3000 تومانی بشه 1000 تومان ؟
به نظر من 10% هم در رفاه مردم تغیر ایجاد نمیشه. :|
دوستان دلتون رو صابون نزنید انصافا خبری نیست.
از لحاظ فنی پولی که وارد کشور میشه باعث میشه چرخه اقتصاد بچرخه و بازار از رکود در بیاد و دیگه مردم پولشون رو تو بانک نذارن و وارد بازار کنن (کسب و کار های جدید و ...)
در صورت راه افتادن توریستیه ایران از کلی راه مردم می تونن پول در بیارن
جنرال موتورز اپل و کلی ماشین های خارجی میان که قیمتشون حدود پرایده ولی 100برابر بهتر با پشتیبانی پس از فروش و اینها
شرکت های it دیگه 100% چیزایی که در آینده می خریم میتونه اصل باشه
پروژ] های بیشتری تو سایت های برونساری میاد میشه تو سایت های خارجی کار کرد و درامد به دلار داشت و کلی چیز دیگه
البته راست میگین واسه کسی که تو زندگی فقط دوتا می خواد بازی کنه فرقی نمیکنه
بودجه رو که دولت اعلام کنه معلوم میشه قیمت دلار چقدر خواهد بود
پارسال
3300 بود که یعنی دلار امکان نداشت زیر این قیمت بیاد احتمالا امروز به مجلس میده بودجه رو
اقا بزارید 1 روز بگزره بعد بیایید شکایت کنید راه صد ساله رو یه شبه نمیرن
این یکسال فعلان داغونیم چیز زیادی تغییر نمیکنه قیمت ها همش بالا پایین میشه امروز دولار از 3500 رفت 3700
الان رو 3650 هستش
بعد یکسال تغییر ها احساس میشه
خب حالا بذار من برات بگم
پولی که وارد کشور بشه همش یا بیشترشو کله گنده ها میخورنو بیشتر پول کله گنده هارم بچه هاشون یعنی آقازاده ها هاپولی میکنن
این وسط به مردم عادی هیچی نمیرسه
اون کله گنده ها حکم هیرو کری رو دارن که مثل خر فارم کنه ولی فایت نکنه تا آخر بازی هم هیچ کاری نکنه
مردم عادی هم حکم هیرو ساپورتو دارن که هیچی بهشون نمیرسه و نبردبون هیرو کری ان تا اون قوی تر و گردن کلفت تر بشه
ولی در مورد اجناس اصل خوب اومدی
شاید راست بگی و شرکت های بزرگ تو ایران کارخونه بزنن یا جنس واقعی به ایران صادر کنن که بدون اگه با احتمال کمی که داره ولی اگه عملی بشه اونم قاچاقچیا یه فکری به حالش میکنن
ضمن اینکه در مورد پراید یا خودرو سازان ایرانی به طور کلی از اونجایی که نمیخوان ضرر کنن به هر طریقی جلوی ورود خودرو خارجی بدون گمرک به ایرانو میگیرن و نخواهند گذاشت کارخانه ای خارجی در ایران سرمایه گذاری کند
برای مهار این کله گنده های خودرو سازی نیرویی قوی تر از خودشون نیازه که فعلن نیست
البته اگه شغل کافی ایجاد بشه شاید بشه مهارشون کرد
اینا در مورد اقتصاد ولی امید وارم که اینجور نشه و البته خیلی تحریم ها که برداشته بشه وضعیت بهتر خواهد شد
به طور کلی مردم ایران فرصت طلب و جاه طلبند و از پیشرفت دیگران خوشحال نمی شند سعی میکنن ضرر نکنن پس اگه کنترل دولت روشون نباشه برجام بی تاثیره یا تاثیر لازمه رو نداره
ایران برای پیشرفت نیازمند قدرت و استبداد رضاشاهی است!!!
انصافا چرا همچین حرفی میزنید
الان دیگه تو رابطه با کشور های دیگه مسلما راحت تر میتونیم عمل کنیم
تو رد و بدل نفت الان داریم آزاد میشیم
شرکت های مختلف میتونن تو ایران نمایندگی داشته باشن(یعنی یه بار تو کل زندیگیمون پشتیبانی درست حسابی خواهیم داشت) تا حدی هم دست این دلال ها رو کوتاه میکنن این قیمت های کاذب متعادل میشه
و...
به جنرال موتورز و یه شرکت دیگه که اصلا مجوز دادن :|
یکم با علم صحبت کنید بد نمیشه...
لینک زیر رو بخونید هر چیزی که لازم دارید دستگیرتون میشه!
اخبار رد صلاحیت ها خوشحال کننده نیست / از همه ی اختیاراتم بعنوان رئیس جمهور استفاده خواهم کرد / ظاهرا مدل برجام را باید در داخل کشور پیاده ک
من قول میدم به شما(میتونید این پست رو به عنوان سند داشته باشید)
دلار کم تر از 3000 تومن نمیشه (در بهترین شرایط)
اگر شرکت هایی مثل اپل ، آئودی ، جنرال موتور وارد بشن، با کمروک جوری قیمت رو بالا نگه میدارن که یه وقت کسی جنس خارجی رو به ایرانی ترجیح نده.(مثل همین الان)
هیچ وقت به شرکت های هولدینگ و شرکت های بزرگ اجازه مانور نمیدن(سیا/ست کشور بر این باور هست که شرکت های بزرگ اول میان داخل یه کشور و کار رو شروع میکنن چون کیفیت خوبی دارن جنس هاشون خوب فروش میره و داخل کشور درآمد خوبی کسب میکنن و بعد از اون با پول به دست آمده شروع میکنن کرسی ها مجلس رو میخرن و قدرت رو در یک کشور در دست میگیرن ، که تا حدودی این باور درست هست تا حالا خیلی این اتفاق درکشور های دیگه رخ داده)
وضعیت گارانتی کمی بهتر میشه و شرکت های گارانتی کننده کمی بهتر جواب میدن.
سایت هایی که ip ایرانی ها رو مسدود کرده بودن باز میشن که خیلی خوبه.
پایین نگهداشتن قدرت خرید مردم همچنان ادامه خواهد داشت.(دلیلش هم سیا/ست غلط کشور هست : بالا بردن قیمت دلار تا کشور از صادرات سود خوبی کسب کنه و مردم بجای خرید جنس با کیفیت خارجی ، جنس آشغال داخلی رو بخرن ، چون براشون ارزون تر درمیاد.)
مشکل اینترنت ما با رفع تحریم ها حل نمیشه.
هوای آلودی ما با ما با رفع تحریم ها بهتر نمیشه.
کیفیت پایین کالا های داخلی ما با رفع تحریم ها بهتر نمیشه.
مشکل حمل و نقل عمومی ما ما با رفع تحریم ها حل نمیشه.
مشکل بی کاری ما با رفع تحریم ها حل نمیشه.
مشکل جوانان (ازدواج) ما با رفع تحریم ها حل نمیشه.
این ها بزرگ ترین مشکلات امروز کشور ما هستن که همش داخلی هستن و ربطی به تحریم نداشتن که بخوان با برداشتن تحریم تغیری توشون ایجاد بشه پس لطفا دل خودتون رو صابون نزنید.
دوستان این ها همش پیش بینی شخصی هست.
این کشور 12 سال توی تحریم بوده وضعیت اقتصادی داغون شده حالا به هردلیلی ، بیشتر از 4 سال زمان میبره که وضعیت اقتصادی مثل زمان آقای خاتمی بشه.
لطفا پست بنده رو کامل نخوانده نقل قول نکنید.
لطفا پست بنده رو کامل نخونده حذف نکنید.
به مناسب افتتاحیه یه تورنومنت ایرانی ، ابتدا یک بازی دوستانه بین تیمهای E-Lab و Scenario انجام میشه
قابل توجه که بازیکن GH-GOD <3 Roudz تیم E-Lab با رنک 8183 دومین بازیکن برتر جهان شناخته میشه ( اولیش w33 هست با 8232 mmr )
پ.ن :
بازی ساعت 21 روز چهارشنبه 30 دیماه 94 و در بخش تیکت پروفشنال (PROFESSIOANL) انجام خواهد شد
دوباره وارد بحث شدن ، اثرات بیکاریه ، چی میشه همه مردم کارشناس نباشن ، بشین بازیتو کن و در مورد بازی بحث کن گردن کلفترین فرد این سایت هم از این ماجراها و بحث هیچی نمیدونه 2-3 مطلب خوندی نیا اینجا تحلیل کن حالم بد شد بسه دیه ، شورشو در اوردین . میلاد جا خواهشا رسیدگی کن از کاربر معمولی شروع کن تا مدیریت ، ( گفتم مدیر سوتفاهم نشه منظورم کلیه کسانیست که وارد بحث الکی میشن و پست فردی فرقی نباشه بینشون )
امروز صبح دزد اومده بود خونه یکی از اشنا هامون بعد پسر اون خونواده خونه بوده تقریبا 20 سالش بوده حالا نمیدونم چی شده طرف چی کرده دزد ها زدن پسر رو با تفنگ کشتن بعد در رفتن :|
حالا میدونم به شما مربوط نمیشه ولی خیلی شوکه شدم این خبر رو شنیدم اخه چرا باید همچین وضعیتی پیش بیاد که بزنن یه جوون رو الکی بکشن بیچاره از پدر مادرش... :smile13:
آقا اومدم درد دل کنم :(
همین الان بازیم با لنسر تموم شد.
تینی یه نفره کل تیم رو به f داد.
فقط فید میداد.
میگفت ریپورت لنسر وارد نمیخره.
مرغ رو که باترفلای توش بود رو برد وسط لاین کشتش.
داشتیم اف اف میشدیم رفت تو لاین کریپ زد.
وااای خداااااااااااااااااا
بخدا من قلبم ضعیفه یه وقت سر همین دوتا 2 سکته میکنم
اینا بچه هستن اومدن دوتا زیاد سخت نگیر قبلا این چیزا نبود منظورم زمان پولی