امروز رفتم خون دادن ، فقط باید هر چیزی میپیرسن بیگید نه
توی فرومش یه سوال بود که شرم آوره بود
:| :|نقل قول:
آیا تا به حال با همجنس خود رابطه جنسی داشته اید؟
حس سبکی به آدم دست میده ، حتما امتحان کنید.
نمایش نسخه قابل چاپ
امروز رفتم خون دادن ، فقط باید هر چیزی میپیرسن بیگید نه
توی فرومش یه سوال بود که شرم آوره بود
:| :|نقل قول:
آیا تا به حال با همجنس خود رابطه جنسی داشته اید؟
حس سبکی به آدم دست میده ، حتما امتحان کنید.
Ater سوالشون بخاطر امنیته و کاملا درسته !
وضع وحشتناکیه که تیم هیچوقت بالانس نیست نه یه بازی بلکه 10 بازی پشت هم میبازی از تو هم نیست k/d/a خوبی داری اگر ساپورتم بری کل مپ وارد همیشه جوین میدی بعد کری تیمت رو میبینی هیچی نداره تو هم ساپورتی کاری از دستت بر نمیاد یا اگر carry بری نگاه میکنی تا 5 نفر carry رفتن اما نرمال که میری همش میبری !
Miracle احتملا میره Liquid با Kuro :sm (213):
حس خاصی ندارم :sm (154):نقل قول:
بیا تو بگو الان چه حسی داری...
هیچیش نیست فقط نوب سگه :|نقل قول:
واس ماس :sm (213):
mata تون چشه مگه به این خوبی
رنکش 8k هست ولی اندازه نوب 3k سرش نمیشه توی بازی به اون مهمی که تیم حرف همه skill های دیسیبل دارن نرفته BKB که مهم ترین آیتمه Sven هست رو ببنده.
تو اینستگرام ی عکس دیدم مهتویاتش اینا بودن
انواع نوب :
نوب معمولی : تازه کار و بی تجربه , میتواند آینده بهتری داشته باشد .
نوب خ.ر : میخواهد بهتر باشد اما به دلیل ناتوانی ذهنی نمیتواند .
نوب س.گ : حتی نمیخواد بهتر باشد و صرفا میخواد نوب باشد .
أبر نوب : تازه کار و فلج مغزی . نه میخواهد بهتر باشد نه میتواند !
حالا من میگم بینا بین اینا یه نوب بیچاره هم هست که گاهی نوب بازی در میاره تو بازی ولی بعضی اوقات در حال گرفتن رمپیج از چنتا +4k هست که یا گرفتار لگ میشه یا dly که آخرشم کار به شکسته شدن قسمتی از وسایل روی میز کامپیوتر میشه .
moon از OG کیک شد . Cr1t و Miracle هم رفتن بیرون. شایعه هم cr1t با rtz میره یه تیم miracle دیده شده با kuroky mm party بازی میکردن EE هم احتمالا خودش یه تیم میزنه.
ای بابا og تیم به اون خوبی چرا اخه.... دلیل حذف شدنشون تو TI فقط این بود که fly اصلا تیم TNC رو انالیز نکرده بود و از پیکو بن هاش میشد این رو فهمید، 2-0 هم باختن و از ti حذف شدن.
جدا از اون، تیمشون عالی بود اصلا نمیفهمم یه تیم خوبی مثل og چرا باید 3 تا بازیکنش بزارن برن. از ti بد حذف شدن ولی 2 تا major برده بودن.....
پ.ن: البته ما به عنوان تماشاگر همیشه از drama استقبال میکنیم ::kappa::
این Hamid Black کیه تازگیا تو mmr بالا ها دیده میشه
تو انجمن هس؟
http://uupload.ir/files/7f6c_20160824052524_1.jpg
الان داره با miracle و iceberg بازی میکنه
این uid هست با ice berg miracle بازی مکنه خیلی راحت
hamid black uid:95771818
با شده پر باگ
خاک تو سر ولو کنن که نمیتونه 1 آپ بده بعد 100000000 نوع باگ نباشه
بعد هر بازی باید بازی رو ریست کنی تا بشه دوباره فایند کرد میزنه الان نمیشه مچ فایند کرد
مچ فایند میکنی نمیشه کنسل کرد :|
یکی از فانتزیام اینه که اکی که 2.3 k هست رو برسونم 5k ::kappa::
یه زمانی بود ... ::kappa:: هفته ای شاید یه پست تو همین تاپیک گذاشته میشد، بازدید خیلی زیاد شده جدیدا". کاربرا هم پر کار شدن
خیلی عالیه !
باورم نمیشه 4 تا بازی رنک پشت سر هم بردم
الان سرکارم دارم از کامپیوتر سرکارم اینو می نویسم
امروز اصلا حال و حوصله ی کار ندارم اتفاقا امروز هم کلی کار دارم فقط منتظرم اینترنتم درست بشه الان هم زنگ زدم شرکت میگه شاید امروز ردیف نشه الان فقط دلم میخاد بشیم یه دست دوتا بازی کنم:d
سلام :دي
اين apdentist كجاس نيستش
راستي هيرو جديده چطوره خوبه؟ من شخصا از هيكلش حالم بهم خورد رفت تو ليست حال بهم زن ترين هيروهام كه اوليش اسلاركه :دي من دو هفتس تو lp ديگه دوتا بازي نكردم يه سره Hots و Overwatch بازي ميكنم نميدونم چ خبره تو دوتا :دي
Sent from my iPhone using Tapatalk
وجدانن چرا پشتیبانی های کشور ما اینقدر بی سوادن !
خيلي هيرو خوفيه جالبه اسكيلاشم باهم مچن
با ٣شم كه به راحتي دهن صاف ميكنه دميجم كه درصدي ريدوس ميكنه كه يعني دهن هيرو هاي سنگين دميج مثل لژيونو صاف ميكنه
:|
امروز يكي از اينا جلوم بود با آنتي مين ٣٠بتلفيوري اوردم ولي چون ساپورته در نهايت تا مين ٤٥-٥٠ فول شدم وزديمشون :|
يعني ته بازي حرفي براي گفتن نداره مگه اينكه چنتا تلپورت خوب بذاره و كري هارو نجات بده يا برا گنك ببره