ممنون ..
نمایش نسخه قابل چاپ
رسیدم 5
http://opload.ir/im/6m95/f17bfa3b9aba1.png
و فقط 2 درصد بازیکنا به این درجه میرسن همونطور که معلومه.
:sm (213)::sm (213):
یه زمانی میزدم اما ترکیدم :D(ترک کردم)
دیگه اصابم خورد شد بس که سکرت پالا و دک های تکراری دیدم
بازی در حدی بود که همه کارت ها و حرکت های حریف رو پیشبینی میکردم و فقط به شانسم بستگی داشت که چه کارتی چه موقع بیاد :|
یه بازی جدید اومده به اسم Faeria تو استیم هست مثل هارت استون اما جدید تر و آپشنای بیشتری داره اگه میخوای لینک بدم
عععهههه 80 مگ دیشب آپ کردم دوباره اومده 245 مگ آپدیت :|
ینی چی خب ؟؟؟
31 آگوست یه آبدیت میاد به همه اونایی که Battlepass دارن چنتا صندوق میده که هرکی حداقل 1 Arcana برنده میشه و خیلی خیلی خیلی خوش شانس باشه آیتم های خیلی گرون قیمت مثل hook inmortal pudge هم یهو دیدی در امد یا dorode و..
Alliance :(:(:(:(:(
چرا انقد cmمیکنن منو:|
باگه یا واقعا اینجوریه؟:|
40تا:|
http://uupload.ir/files/66gd_untitled_thumb.png
اين پليرها هم ديگه ع* يه چيزيو بايد در بيارن تو هر دست يه عاندراورد بايد باشه بازيو خراب كنه اصلا هم بالانس نيست اين هيرو.
ديشب خو يكي براش متاي حرفم ايي و هميشه كاربردي و هميشه جواب گو 10k build رو براش رفته بود dagon+shadow blade .... انقدر بايد با اين هيرو خراب كاري كنن تا خالي شن واي بحال روزي كه مانكي كينگ بياد يه دفعه ميبيني مثل اوورواچ ٥ نفر مانكي كينگ ميكشن تو تيم حريف ( جالبه هميشه اندرلورد تو تيم حريفه! يه بار هم نشده تو تيم من باشه -_- )
Sent from my iPhone using Tapatalk
سلام.
کلا حرکات مشکوکی توسط مدیر ISP منظورم دفتر فروش و ارایه اینترنت که طرف قرارداد مخابراته میشه. شماره سریال زیر مودم ها رو یادداشت میکنه و اصرار داره که تنظیمات مودم رو خودش انجام بده. سرویس 1 مگ میگیری ولی در مودم upstream کمتر 600 Kbps هست. وقتی با مودم دیگه تست میکنی سرعت 1000 به بالاس. هر دو مودم هم تندا بودن.
سؤالم اینه. آیا از طریق تنظیمات مودم isp میتونه رو مودم شما کنترول داشته باشه مثلا سرعت یا کیفیت اینترنت رو دستکاری کنه؟
آیا راهی هست که isp نتونه دست درازی کنه؟
سوال یه کاربر بوده دگ ببینید وضعیت چطوره
بدون نیاز به تنظیمات در مودم هم صاحبان و کارشناسان یک isp میتونن روی اینترنتی که به کاربران ارائه میشه نظارت ، دستکاری یا محدودیت ایجاد کنن و هیچ راهی وجود نداره و کاری از دست شما بر نمیاد مگر اینکه isp رو عوض کنید و جای دیگه اشتراک بگیرین
سوالات اینترنتی رو در تاپیک خود بپرسید تا به دیگران هم کمک کنه با تشکر :
بحث و گفتگو در مورد اینترنت و isp های ایرانی
من امروز يه گيم زدم آندرلورد توش نبود :sm (213): :sm (213):
شبکه ملی هم که افتتاح شد :sm (213):
تا جايي كه من يادمه اصلا arcana تو باكس نبود و valve ... نيست كه .با دراپ arcana ميدونيد چقدر افت پيدا ميكنه قيمت ها؟
Sent from Vallhalla
Battle pass
میخام بخرم::kappa::
من هنوز به دادن خود باکس هم شک دارم چه برسه به ارکانا
اگه کسی میتونه داستان underlord رو ترجمه کنه و در تاپیک زیر بزاره :
http://forum.dotabaz.com/thread22-4.html
با تشکر
Trust of the Benefactor - Dota 2 Wiki
https://hydra-media.cursecdn.com/dot...6b45d4ad9722e8
Each of these new treasures will offer a chance to receive a 2016 Immortal Treasure, a Random Hero Set, an Arcana Set, or an ultra rare chance at one of the following limited-run prizes:
پس چی شد
یه رندوم ست یه Immortal Treasure و یه Arcana set اون ultra rare ها هم که hook inmotal و.. توشون هست
یعنی اگر 3 تا بدن حتما یه arcana برنده میشه
نوشته تردبل و مارکتبل نیست(خود باکس)
یه رندوم ست common میگیرید حالشو ببرید sm245
تیم Alliance فاتحه liquid هم به پلیر های جدید میترکونه
میگم یه بار Ater بود فک کنم یه سایتی داد گذشته سایتو میشد دید :| کسی اسمشو بلده ؟
خودتونم برین تو dota2wiki ببینید تعدادشون خیلی کمه 200x و 100x و..... از این همه پلیر خوب معلومه شانسش خیلی کمه !
ایشون بود من حافظم قویه
Apdentist
این از تاپیکش که سایتش هم درش موجوده :
دوتاباز در گذشته چگونه بود؟!!
یه تاپیکی بود میشد از consol میشد از دوتا فیلم گرفت کجاست ؟ میشه بدید ممنون
طبEach of these new treasures will offer a chance to receive a 2016 Immortal Treasure, a Random Hero Set, an Arcana Set, or an ultra rare chance at one of the following limited-run prizes:
دقت کنید گفته An Arcana Set نگفه Or An Arcana set :D
یعنی 100% ارکینا می ده حتی اگه ارکیناش ما بگیم Rare قیمت Arcana 5-10$ افت خواهد کرد
احتمال not tred بودنش زیاده