ن از اون لحاظ:))
نمایش نسخه قابل چاپ
الان چیه هارد کور خنده دار بود من متوجه نشدم:-/:-/
من صورت مساله رو پاک نکردم , گفتم اگه عصبی میشی بازی نکن , کسی زورت نکرده. اگه فشار خون داری روزه نگیر برات بده , کسی زورت نکرده بگیری؟ See the Point?
ضرب المثلت هم به کار نمیره چون من صاحبه بازی نیستم که بخوام برای بازی بازار گرمی کنم.
--------------
بازی نکردن دوتا یعنی پاک کردن صورت مساله؟ عزیزم Video Game ه , اولویت های زندگیت رو چک کن.
--------------
در آخرم بگم من اصلا منظور پستم شما نبودی , شما چون پستای ویرایش شده رو نمیتونی ببینی , متوجه نشدی منظورم رو , محمد خان یکم از کوره در رفته بود.
راس میگه من پستی دادم که عصبی بودم و زود هم پشیمون میشم . بازی که اینقدر آدم رو عصبی می کنه نباید انجام داد ولی یکی مثل من دلایل خودمو دارم ، من اگر هوامون خوب بود یا جاهای دیدنی یا اصلا بازار درستی داشتیم پای سیستم نمی نشستم بلکه تفریح و وقت رو توی دنیای واقعی میگذروندم .
.......
پوریا پستم ویرایش شده اما نقل و قولی که از اون پست شده رو دس کار نکردی انگار همون پست تکون نخورده :sm (152):
چی بگم والله برای بعضی ها این بازی جزئی از زندگیشونه مثل من :(
یکی که 20 سال سوارکار باشه ، اسبش مثل بچش هست دیگه ، ورزشش حداقل نصف زدگیشه ، البته خودم میدونم این که اجازه دادم انقدر به این بازی وابسته بشم اشتباه بزرگی بود ، شاید بزرگ ترین اشتباه عمرم.
---
بگذریم
با بلاخر یه تیم تشکیل دادم روز اول برای اولین بار باهم 5 تایی رفتم بازی کردم 2 تا بازی اول تیم روبرویی ضعیف بود بریدم ، یکی از بچه ها میگه دوستم داشته بازی مارو واچ میکرده گفته بازی شما خوبه بیاید با ماهم بازید کنید ، اون یکی برگشته میگه : اینا تیکیت نداشتن چطوری واچ کردن؟
اون یکی میگه تویچ من باز بوده
ولی هیچ کدوم از این ها نیست ، اصلا در جریان نیست بازی ها TI تیکت نمیخواد :sm (71): :sm (90):
من خودم زندگی رو تو گیم دیدم همه ی کاراکتر هاش برام مثه خونوادس.آدم تنهایی بودم دوتا بازی میکردم الان نیستم ::kappa::
I don't care
من برای فرار از اون آدما بازی میکنم،موجوداتی که همدیگرو میکشن بیرون از خونه
طرف انقدر نوبه یه میمون بیشن پای pc از اون بهتر بازی میکنه ، چطور رسیده به 3800 ؟!!!!
اصلا این که طرف توی زندگی واقعی تجزیه نشده و هنوز زندست خودش کلی سواله
دوستان یه تاپیک بود درخواست آهنگ های Dota 2 WTF Moments
هرچی میگردم پیدا نمیکنم کسی خبری دار ازش؟
ديروز نشستم سه ساعت گيم زدم بعد كلي حرف مامانم بارم كرد الانم نت تموم شده گفته نميشه بخري :| گفت تو معتادي بايد بري پيش روانپزشك دارو بخوري جالب بود
كلي اوايل مرداد من از صبح تا شب ده يازده ساعت بازي كردم حالا با سه ساعت معتاد شديم؟؟ اعصابمو رسما خورد كردن يار بد ميخوام باهم بريم گيم ي روس نوب سگ ولي كسي كاريم نداشته باشه :|
منم اهل گیم هست و خیلی هم علاقه دارم ولی ازیه جایی به بعد سیستمم اجازه نمیده بازیهای روز رو نصب کنم
(حالا امکان داره داداشم روز تولدش ps4 بگیره که اونموقع میترکونم)
ولی اصلا واسم اعصاب خوردی نداره ! ینی داره
مثلا همین دوتا یارا نوب باشن ببازم تو همون بازی یکم اعصابم خورد میشه میرم یه دست دیگه !
بعدش میرم دوتا 1 !!! خوبیش اینه دوتا 2 میزنی اگه ببازی میری دوتا 1 میبری حال میکنی :))
ببازمم جوری نمیشم که بیام به زمینو زمان فحش بدم زود فراموش میکنم
فک میکردم همه مث منن !
حس بیکاری:|
اگ جی پی دارین تو تله بدین منم بیام:|
اااووووفف فیلم Hardcore چقدددر باحال بود حیف که بیشتر نبود زمانش حییف...
اعصابم آخرش خورد شد دوست داشتم اون نفره آخریو که میکشه (نمیگم اسپویل نشه) خیلی فجیعتر بکشه
چقد یه آدم میتونه بیش*رف باشه
بازیکنان جدید Team Secret
- Pyo ‘MP‘ No-a
- Yeik ‘MidOne‘ Nai Zheng
- Lee ‘Forev‘ Sang-don
- Clement ‘Puppey‘ Ivanov
- Johan ‘pieliedie‘ Åström
http://up.1iranfilm.me/images/98580578185531362091.jpg
There We Go :sm (154):
چقدر مزخرف شده این پچ:sm (75):
کلا همیشه یک ماه بعد از TI خیلی مزخرفه چون یک سری ***** فقط منتظرن TI تموم یشه برن چک کنن چه هیرو هایی پیک شده
timber mirana invoker
underlord هم که دور همی هرکی دستش برسه پیک میده :sm (71):
حس خاصی هم ندارم ... میخام برم گیم جرئت نمیکنم.
اون از پینگ 240 ... اونم از یارای نوب..
خیلی جالبه الان یهو یاد پارسال افتادم زمانی که 7-8 گیگ اپدیت اومده بود ... همون شب اول دانلود کرده بودم... رفتم گیم واقعا یه مشت وحشی ریخته بودن ... هم یارام عالی بودن هم دشمن هام... یادمه sf پیک کردم توی مید 4 بار از qop مردم.
ولی انقد یارام کمک کردن که اخر بازی خودم همه رو زدم. البته خودمم وسطش خوب بازی کردم ولی یارام خیلی کمک کردن. باید بگم از هیچ گیمی به اندازه اون گیم لذت نبردم. هنوز یادمه 63 دقیقه طول کشیده بود بازی. خیلی حال داد :|
بعد از مدت ها lag - noob بی حالی و هر دلیل دیگه یه دست بازی کردم که خیلی حال داد. در ضمن جزو اون 10 بازی TBD بود (بالاخره دارم رنک میرم ببینم چند میده)
http://s1.picofile.com/file/8265367100/wk1.jpg
http://s1.picofile.com/file/8265367126/wk2.jpg
Match 2603925996 - Overview - DOTABUFF - Dota 2 Stats
آفا سر دو راهی گیر کردم ::kappa::
به نظرتون ایمورتال ست dark artistry اینوکر رو بگیرم؟یا نه؟!!!!!!!!!!!
گفتم جرئت نمیکنم ولی باز رفتم :|
بازی اول با میرانا جالب بود , pugna خیلی غر میزد ولی بازم بردیم بازیو. ursa هم رنکش 4500 بود انصافا خیلی قشنگ بازی کرد ولی خب هیروش اخر بازی کار خاصی نمیتونه کنه. :)
Match 2604020242 - Overview - DOTABUFF - Dota 2 Stats
این بازی هم که هیچی :| یارم پیک دوم broodmother رفت اونور هم بعدش لژیون و ارث پیک دادن ... جالبترش اینه دارک سیر گفته ساپورت میکنم ولی 1 وارد خریده و کوریر نخریده. :|:|:|:| تو بازی هم کلا جلو تاور ها 6 میزد :sm (71): یا جلو تاور اونا موقه حمله , یا جلو تاور خودمون موقع دفاع ... بعد 6ش تموم میش تفننی یه 1 هم میزد :D
بعدا میگن چرا رنک بازی نمیکنی -__-
Match 2604097154 - Overview - DOTABUFF - Dota 2 Stats
BrRip دیروز اومد
بفرما - لینک
THe Brothers gtimby رو حتما ببینید کمدیه خفنیه :sm (71):
دیشب با همین دوستمون یه گیم رفتیم که خداشاهده به غلط کردن افتادیم که با این بزغاله ها پارتی شدیم :| :sm (154):
اون ور لژیون - کونکا و تیمبر داشتن اونوقت رفیقای ما Np و brood,mother پیک داده بودن :|
نیچرمون آقانیم رفرش داشت با نکرو .کلی جک و جونور میساخت میبرد hg اونا کونکا یه اتک میداد :sm (154): اونورم brood توله هاشو میفرستاد که حالا یا تیمبر میزد یا لژیون و خلاصه ez 2k gold :|
آخرشم کونکا و تیمبر نفری 800 تا لست هیت داشتن :sm (152):
Match 2603486878 - Overview - DOTABUFF - Dota 2 Stats
کسی اینجا HearthStone بازی میکنه ؟
http://opload.ir/im/6m95/c6cb12fc35571.png
Road to Legend ! ::kappa::