قربون دستتون اون کلیپو وقت کردین دانلود کنین
نمایش نسخه قابل چاپ
قربون دستتون اون کلیپو وقت کردین دانلود کنین
من اصن دوتا بازی نمیکنم فقط lol بخاطر همین اومدم اینو گفتم اگه خدا بخاد 3 تا بازی دیگه از bronez میام بیرون
animal boosted میشهboosted animal
مگم ممد چرا هروقت تو استیم میبینمت Away آی ؟:|
امروز تو تمرین با بازیکن تک به تک شدم (دروازه بانم) رفتم تو پاش توپو از من رد کرد منم پای بازیکنو زدم ساق به ساق
افتاد آه و ناله توپم گل نشد البته خطا هم نشد تازه بهش گیر هم داد داور چرا قلم بند نداری
منم ندشاتم البته
الان رو پام یخه :))
کانال سه به جا فوتبال داره فیلم میده:sm (154):
کاپیتان امریکا بلوری رید
:sm (154)::sm (154)::sm (154)::sm (154):
22 تا بازی
16 باخت
4 تاش یکی توی تیم ما لیو داده
یک نفر هم توی این 22 بازی توی تیم حرف لیو نداد
خیلی نامردی هست
فقط 5 تا بازی نو lp یه لیور ، باید گردنش رو زد ، مرتیکه بیشعور نتت مشکل داره خوب بازی نکن.
3 تاش کری بوده طرف بازی برده رو باختم :|
دوباره یه لیور دیگه :|
بر نا*** هر چی لیور لعنت که فقط بازی 4 نفر دیگه رو خراب میکنن :|
20 تا بازی 5 تاش فقط سر لیور باختم
آخه چرا 5 تا بازی باید لیور توی تیم من باشه ولی یک بار هم توی تیم حرف نباشه؟
خود خدا شخصا مهر تایید زده به بد شانس من :|
20 بازی 5 تا لیور توی تیمت دیگه موضوع از شانس گذشته
---
قشنگ یادم اون اوایل که دوتا2 داشت ساخته میشد تو خبر ها بود که با مدیر پروژه مصاحبه کرده بودن میگفت اگر کسی DC بشه تا 5 دقیق وقت داره برگرده و اگر برنگرده Bot جاش رو میگیره.
FU Valve
فقط 5 تا بازی تو LP از جوک هم جوک تره!
خب يكي كه ليو بده شما قوي تر ميشين گلد و xp بيشتر ميگيريد بعدشم خب كسي كلا بازيش نكنه كه بهتره تا بات!!! آخه باتا خيلي نوبن :|
همه تاحالا گيم نامساوي رو بردن ميتونيد بپرسيد :|
Russian's shiut EVERY WHERE , RELAX
چند روز دیگه دوتا 2 رو واسه همیشه ریمو میکنم !
همه ی آیتم هام رو ترید میکنم خصوصی بدید !
یادش بخیر چند سال پیش cs با اون گرافیکش بازی میکردیم چهقد هم خوش بودیم ! یه ذره هم اعصابمون خورد نمیشد !
Russian's shit EVERY WHERE , RELAX ...
چند روز دیگه دوتا 2 رو واسه همیشه ریمو میکنم !
همه ی آیتم هام رو ترید میکنم خصوصی بدید !
یادش بخیر چند سال پیش cs با اون گرافیکش بازی میکردیم چهقد هم خوش بودیم ! یه ذره هم اعصابمون خورد نمیشد !
سلام ببخشید یه سوال داشتم میدونم این تاپیک برای این سوال مناسب نیست اما تاپیکی با موضوع مناسب گیر نیاوردم کسی میدونه چجوری میشه از طریق مودم توی خونه لن بازی کرد مثل گیم نت
اصلا میشه همچین کاری رو کرد؟
منم تا يه هفته پيش فقط رنك بازي ميكردم ولي خيلي عصبي ميشدم و تيك عصبي پيدا كردم. الان رنك رو بوسيدم گذاشتم كنار با دوستام for fun بازي ميكنم ، روزي هم يه دست رنك ميرم.نميارزه به اين همه اعصاب خوردي.
Sent from Vallhalla
من خودمو کنترل میکنم تو رنک دیگه اعصابم خورد نمیشه مگه اینکه دیگه خیلی طرف عوضی باشه
فقط منم که رنک بازی نمی کنم کلا - اعصابمم راحت تر از همتونه ! ولی چقدر سر خراب کردن اتک کلش اعصابم خورد شد ! توی کلش بیشتر اعصابم خورد میشه تا دوتا2 !!
منم رنك نميرم اصن رنك ندارم چارتا بازي رنك رفتم ديدم اين كاره نيستم كشيدم بيرون از رنك اتك كلش هم فداي سرت مهم نيست اينو كسي بهت ميگه كه دوسال پيش توي لول ١١١ به پوچي رسيد و كلشو بوسيد گذاشت كنار پس بازي رو بايد براي فان بازي كرد يه زمانيم ميرسه كه دوتا٢ رو خواهيد بوسيد و گذاشت كنار چرا چون چيزهاي مهم تر توي زندگي پيدا ميشه چيزهاي لذت بخش تر
هک انجمن دوتا 2 و سرقت اطلاعات 2 میلیون کاربر!
لینک منبع : *********
حقیقت داره ؟
داخل لینک منبع یک لینک دیگه هست که اونو نباید باز کنید. تجربی این حرفو میزنم.
از اونجایی هم که برادران ایرانی بدون خوندن پست من که بعد از شماست لینک رو زود تر باز خواهند کرد و همه کارا رو انجام خواهند داد لینک رو پاک کردم تا بعدا کسی گله مند نشه...
باشد تا عاقل شوند.
اره ماله چند ماه پیشه. منم عضو بودم ایمیلم یکی میخواست وارد بشه ولی کدی که به موبایل میفرسته نداشته طرف :sm (71):
منم کلا خیلی وقت پیش گذاشتم کنار. کلا آدم عصبی هستم اگه رنک EU هم بازی کنم که دیگه هیچی ...
من به شما دمنوش گل گاو زبان رو پیشنهاد میکنم.:d
انشالا که مثل من کبدتون نریزه به هم به خاطر اعصاب
بازی شروع نشده حدس زدم یارو ایرانی safe lane timber برمیداره بعد هم به کری میگه کریپ نزن sm245 بازی 30 دقیقه ای رو 1 ساعت طول داد :smz (1):
LVL1 باشی این صحنه رو ببینی:D حس این موقع که فک میکنی MiraCl هستی::kappa::
[IMG]http://forum.dotabaz.com/uploaded/5074_01473273268.jpg[/IMG]
آقا واقعا خسته شدم.هر گیم تیم های آشغال هر گیم 4 تا نوب...
واقعا community داغون شده.هر گیم 4 تا ابله که به شدت در مقابل فهمیدن و بردن بازی مقاومت می کنن...همین بازی آخرم حوصله و وقت داشتید نگاه کنید گریتون میگیره به تیمم.sf کل گیم هیچ کاری نکرد
Match 2628706420 - Overview - DOTABUFF - Dota 2 Stats
یه روزه از 3.9 رفتم 4.3 الان 2 ماهه افتادم 3.6...حوصله ی این community مزخرف نمونده دیگه.
4 سال پیش WOW بازی می کردم.واقعا عالی بود حداقل اونجا زیاد وابسته به تیم اینا نیستی.expansion جدید هم که گل کاشته.هر 6 ماه یکبار یه آرکانا می خریدم پولشو میدم با اعصاب راحت wow بازی می کنم.خواستم بگم کسی پایه هست با هم بریم.واقعا community بلیزارد عالیه.
امروز یوتیب باز کردم انفاقی مثه اینکه رفع فیلتر شده
============
نه نشده : /
کسی اسم خارجی فیلم حضرت علی و حضرت محمد رو میدونه؟ لینک دانلود هم داشتید بدید. میخوام دانلود کنم
پ.ن: آیفون رونمایی شد ps4 pro هم همینطور