Gg well played
نمایش نسخه قابل چاپ
عاقبت کسی که ساپ دوست نداره بازی کنه ولی تیم مجبور میکنه ( مثل خودم)
http://www.uplooder.net/img/image/71...09223717-1.jpg
بر عکس اسون 100% کانتر اسلارکه ...
اسپکتر و اسون اخر گیم انتیو میخورن !
--------------
کلا یکی از بهترین هیرو ها برای اسپم کردن مورفیلینگه !
هم رنجه راحت فارم میکنه توی لین , اول تا وسط بازی قدرت داره کیل بگیره ...
آخر بازی هم از معدید کسایی هست که ls و اسپکتر رو میزنه !...
یکم عجیب ب نظر میاد خدایی:|
و یکی بم بگه تو نمودار اون فلش چیو پر کرده؟:|
معنیش چیه اون سمت چپیه تو نمودار
http://uupload.ir/files/6ma0_7.png
Match 2632555063 - Overview - DOTABUFF - Dota 2 Stats این همه زحمت بکشی بعدش ببازی نابود میکنه آدمو 918 تا لست هیت :sm (152):
بر عكس اسلارك خوب ميزنه اسونو توي التيميتش ميتونه بكشدش
اسپكتر به كررات ديدم آنتيو بزنه ولي اصلا سرعت فارم آنتيو نداره اما نديدم اسون بزندش چون بلينك+ابيسال+مانتا+دوتا هيت=تموم شدن ماناي اسون حالا يكم نميتونه بكنه چه برسه بخواد بزنه آنتيو نه بيخود نگيد بي دليل كه آنتي كري ٣ نيست اسون كري٢ :|
زماني كه بازي خوب باشه كانترينگ بي تاثير ميشه خيلي فرقه وقتي اسپكتر لول ٢٥ با آنتي لول ٢٥ روبرو ميشه تا اينكه اسپكتر ١٨ باشه آنتي ٢٥ براي همه همينه كسي كه اول بازي خوب ساپورت بشه خب بعدشم جمع ميكنه گيمو
آنتي كه مين ١٢ بتلفيوري داره تو ٣٠ دقيقه فول فول ميشه رو كي ميزنه؟؟؟؟؟
隐刀隐刀 - Overview - DOTABUFF - Dota 2 Stats چقد باحال :|
من :)
نقطه ضعفه آنتی میج تیمه.
spectre هم هیچوقت تنها فایت نمیده!
شما با تیم بخوای آنتی میج رو گنک کنی اگه آنتی میج وایساد ! 100درصد بلینک میکنه و تلپورت و در میره . حالا اگه خون آنتی میج کم باشه ، اینجاس که spectre خودشو نشون میده !
به جرئت می تونم بگم که spectre ضد خوبی برای آنتی میج . کجا آنتی میج سریع فارم می کنه ؟ فرض کنیم فارمش سریع باشه ، ولی شما آنتی میجی دیدی که بعد از گرفتن لول6 بره گنک ؟ ولی من spectre دیدم بعد از گرفتن ultimate همون اول 4-5 کیل داره !
من طرفدار هیرو خاصی نیستم . مثلا AM میتونه SVEN رو راحت بخوره ! ولی بیاین واقع گرا باشیم!
شما میگین سرعت فارم آنتی میج بیشتره من با دلیل میگم کمتره ! آنتی میج وقت زیاده می خواد ک فول آیتم بشه ، ولی با Spectre خوب بازی کنی و همراه تیم فایت بدی ، به دلیل کیل هایی که میگیره سریعتر فارم می کنه و آیتم میاره ! یعنی فارم آنتی میج وابسته به LH و کریپ زنی ، ولی فارم Spectre بیشتر بسته به کیل و فایته ! مقایسه این 2 هیرو مثل اینه که Riki و AM رو بخوای مقایسه کنی ! تا حالا Riki ای دیدی که تا نصف بازی با battlefury بره فارم کنه بعدا بیاد فایت؟
نه ريكي فقط هيرو فارم ميكنه خودم آموزششو نوشتم پس شما قسمت اشتباه متن منو نقل قول كرديد
شما ميگيد سرعت فارم اسپكتر بالاتره اگه جوين بده به تيم فايت ها و كيل بگيره كيل نده فارمشم درست بكنه آيتماشم دقيق استفاده كنه فقط نره فارم تازه ميدونيم هم كه اول بازي شله و فرار كردن باهاش سخته
بعله اگه اين كار هارو بكنه خيلي قويتر ميشه گفتم كه به كررات ديدم كه آنتيو ميزنه ولي شباهت زيادي به ريكي نداره ريكي اصلا فارم نميكنه ولي اسپكتر هم اينجور نيست كه اصلا فارم نكنه بلاخره ٢٠٠ تا لست هيت رو ميخواد :|
بعله كسي كه اين كارهارو با اسپكتر رعايت كنه هر چي بشينه خوب بازي ميكنه
اينكه بگيم اون آنتي ميج فول آيتم دقيقه ي ٣٠ رو همچين اسپكتري ميزنه احتمالش خيلي كمه چون معمولا همچين چيزي يارما نيست يا اگه باشه خوب ساپورت نميشه!! هرچند اون آنتيم احتمالش كمه اينا همه احتمالاته من اينو گفتم كه بگم كانترينگ با خوب پلي دادن كمرنگ ميشه حالا اينكه كي كيو ميزنه اصن برام مهم نيست
پ. ن: شما سر اينكه من نوبم منو آنفرند كردين اگه منو قبول نداري براچي بحث ميكنيد؟؟
سلام
اومدم بگم هودور...
خدافس
d:
آیا می دانستید سایت های زیر :
dotabuff و dota2lunge هر دو روسی هستن !
خیلی خوابم میاد
ولی خوابم نمیبره :(
حساب کردم دیدم 144 گیم با 6k فاصله دارم که اگر از هر 3 بازی 2 رو ببرم میشه 432 گیم :|
دوستان نظرتون در مورد این که در رابطه با Panic (یا هول کردن وسط درگیری) تاپیک بزنم؟
Match 2634978086 - Overview - DOTABUFF - Dota 2 Stats
تیم یعنی این از اول بازی کسی حرف نمیزد ،بونتی هانتر خیلی قشنگ ساپورت میکرد ،بیست مستر هم خیلی قشنگ پوش میداد همه هم تیم پلی اکثرش هم بخاطر ساپورت بونتی هانتر بردیم(تو جنگل برا فارم هم سنتری گذاشت هم آبسرور)
خیلی تیم ساکت بود حتی دشمن هم فحش نمیداد و با ادب بودن.
gg dota2
دیگه خسته شدم از دوتا از دست روس ها . نووب ها و باگ ها اپدیت های روزانه
همه اینا رو فاکتور بگیری یه چیزی رو نمیشه فاکتور گرفت ایرانی ها
امشب میگیرم lol رو دانلود میکنم امیدوارم کمتر با این مسائل رو برو بشم
==============
gg
انگاری ایرانی ها خیلی بیشترن :sm (152):
اقا بازی ای چیزی هست که ایرانی توش نباشه ؟
یادش بخیر SF توی Dota1 چه فرمان روایی میکرد
الان به روزی افتاده اصلا نمیشه پیکش کرد :|
من که بهترین هیروم بود با 65% winrate الان دیدم 10 تا بازی پشت هم باهاش باختم شده 57%
یه زمانی توی Stats بهترین هیروم بود الن دیگه جرئت نمیکنم پیکش کنم :|
لعنت به تو ای Iceforg
id mmr 4.5 که داشتم 98 % win rate با sf قبل تغییرات . 27 بازی کرده بودم باهاش توی اون ایدی !
این پچ ریده شده به این هیرو
ضعیفش کرده به کنار همه Mider های دیگه خیلی خیلی قوی تر شدن
کلا این یکی دو ساله Iceforg خیلی احمث شده
کل تغیرات بر اساس این هست
هیرو تو مسابقات زیاد پیک بشه = نرف در حدی که هیرو به کریپ تبدیل بشه
هیرو تو مسابقات کم پیک بشه = باف در حدی که مجبور بشه پچ بعدیش دوباره نرفش کنه
یه بی**** دیگه فید میده کل بازی
من ریپورت میشم :|
جالبه حالا وقتی من کسی رو ریپورت میکنم ban که نمیشه که هیچی دست بعدی هم باز تو یه تیم بامنه :|
خاک تو سر همه اونایی که تو Valve کار میکنن
موضوع اینه اصلا اون برنامه نویس بی ***** یک ماه هم دوتا بازی نکرده میاد برای خودش تغیر ایجاد میکنه.
کسی سراغ داره چطوری میشه برای dota wtf ریپلی خودمون رو بفرستیم ؟
ez loss mmr
پنهان کننده: عکس 1
پنهان کننده: عکس 2