ریپلی بفرستید :|
http://forum.dotabaz.com/thread2449.html
نمایش نسخه قابل چاپ
ریپلی بفرستید :|
http://forum.dotabaz.com/thread2449.html
فیزیک 1 :d تازه با فیزیک 2 هم نیازش کرده بودم. فیزیک 2 جزوه نداشتم....اما برفرض اگر پاسم کرده بودم با حذف این به هیچ جا حساب نمیشد. چون پس فردا حذفش میکنم فیزیک 1 رو...
تابستون دیگه به خودم قول دادم این 2 تا رو پاس کنم :) هر ترم تو این کلاسای فیزیک عمومی انواع و اقسام چیز ترما همکلاسی ما میشن :| باشد تا رستگار شوم پاس کنم. واقعا افت داره xd
فیزیک 1 رو بخوای حذف کنی محمد ، نری دانشگاه سنگینتری ! بدون شوخی میگم ضرر میکنی و پشیمون میشی بعدا ، مگر اینگه درست بخونی و زود تمومش کنی ترم بالاتر خسته میشی از زمانی که رفته
با افتخار 4 سال کارشناسی IT بدون هیچ افتادنی هفته های آینده به اتمام میرسه b-) :))
آخه من کلاس نمیرم محمد :) من کلاس برم همه چی حله... باورت میشه فیزیک 2 سؤالا امتحانم داده بود استادش اما من بازم پاس نکردم؟ :دی افتخار نمیکنم. وارد جزئیات هم نمیتونم بشم. اما خدا رو شکری همه چی داره روال میشه... زندگی منظورمه...من حتی یک ترم 800 تومن شهریه ریختم تمام امتحانا رو نرفتم همش حذف ماده 35 شد...
تورو من هنوز یادم نرفته پلی دوتا تو یک پست گفتی بچه ها کنکور دارم و امسال فعالیتم کم میشه...تو از اولشم خر خون بودی میلاد
نه من قشنگ یادمه. گفتی پیش دانشگاهیم و اینا باید درس بخونم.
من که تو کنکور به محض اینکه کیک و ساندیس و دادن یکدفعه مراقبه دید 20 30 نفر دارن میرن :)) هممون اومدیم بیرون بعدش رفتیم قهوه خونه قل زدیم جات خالی xd
کنکور 195 هزار شرکت کننده داشت رتبه من 193 هزار بود :))
what da fuc//k محمد عزیز دلم کجا قبول شدی ؟:دی مجاز شدی؟ اصن؟ در ضمن فیزیک رو بیوفتی سنگین تری خداییش مزخرف ترین درس روی زمین همینه...
محمد تو داری از کوچیک بودن ساوه و قوم بازی های دانشگاه نهایت سواستفاده رو میکنی :دی دمت گرم نوش جونت،حالا فقط اینو بگو کدوم دانشگاهی ؟
من اصن از اولشم علاقه ای به دانشگاه شهر دیگه نداشتم. پسر دایی خودم 4 سال کارشناسی رو بوعلی همدان گرفت الان ارشد اومده ساوه خودمون :| دختر داییم دانشجو دکتری شهید بهشتی تهرانه و... خیلی زیادن مثال فامیلای نزدیک...
هزینه رفت و آمد، خورد و خوراک، مسکن، پوشاک همه چی حسابه...یک رفیق ناباب هم بخوره تنگت اونجا احتمال داره بچه شیخ بری ژیگول برگردی یا معتاد!
نمونه بارز پارتی بازی تو دانشگاه مواقع انتخاب واحده :دی ساوه هرچقدرم کوچیک باشه دانشگاه آزادش بین آزاد های ایران جزو رتبه های بالا هست. از نظر وسعت که فکر کنم top 3 باشه! خیلی بزرگه!
چه رشته ای رو الان داری میخونی ؟ پزشکی هم داره ساوه؟
از نظر وسعت دانشگاه ما بزرگترین دانشگاه خاورمیانه شد توی 5 سال ، اما از لحاظ سواد .......... زمانی رفسنجانی میومد داخلش !
تابستون باید سومین بار فیزیک 1 بردارم :| ترم قبل کلا دو جلسه رفتم سره کلاس :| این ترم زورم میاد پاس نکنم اگه پاس نشه باید ترم بعد با ورودی 95 بشینم تو یه کلاس :|
زیر میزی به استاد معجزه میکنه :دی
کارنامم اومد معدل 18.64 شدم . دو قطبی بودن توی بعضی جاهاش خیلی نمایانه :|
دینی 16.5
زبان فارسی 17.25
جغرافیا 16.5
عربی 17
از اون طرف :
فیزیک 20
هندسه 20
ریاضی 19.5
آمار 19.5
شیمی 18.5
invo
bm
storm spirit
سوپر op :|
نشده یه آپ بیاد بیرون توش یه هیرو سوپر op نباشه ، مردم هم مثل گاو اسپم پیک میکنن منظورم 6.87 هست 6.88 تغیرات خیلی کم بود.
الان یکی میاد میگه چرا خودت پیک نمیکنی.
در جواب
شما همون هستی که هرکی بره تو چاه شما هم پش سرش میری تو چاه :|
دوتا از آخر 2013 بع بعد داره روز به روز مزخرف تر میشه.
تا حالا دیدی کسی که جانباز شده باشه قبول کنه جنگی که توش شرکت کرده بی مورد بوده باشه ؟
اصلا منطق و این جور چیز ها ملاک نیست براش ، طرف نمیتونه قبول کنه که پاهاش رو بی دلیل از دست داده.(مثال بود فقط ، من پاهام رو از دست ندادم)
خیلی وقت دارم توی این بازی تلاش میکنم ، قبلا هم گفتم نمیخوام روزی به این فکر کنم که n مقدار وقت گذاشتم برای dota اگر کمی بیشتر تلاش میکردم شاید به نتیجه میرسید.
گرچه تا الان 90% به این نتیجه رسیدم که من و دوتا به نتیجه نمیرسیم. چند وقت دیگه بشه 100% ولش میکنم.
یه بار به این فکر میکنم که مشکل از اینه که نت داغونه ، اگر نت بهتر بود.....
یه بار به این فکر میکنم که هم تیمی هام نوبن.....
یه بار به این فکر میکنم که من به اندازه کافی باهوش نیستم که بتونم توی این بازی به جایی برسم
یه بار به این فکر میکنم که اگر تیم داشتم و با هم کار میکردیم ...
اطمینان ندارم کدوم ! ولی هر کدوم که باشه از این اطمینان دارم که تا چند وقت دیگه عقلم رو از دست میدم :|
یه استادی داشتیم خیلی ادم درستی بود میگفت هر چیزی که دارین توش ضرر میکنید ولش کنید حتی درس خوندن ! اگر نمی خواید و علاقه ای ندارید مثل مرد برین به خانوادتون بگید نمی خواید خلاص . یا هر چیز دیگه ای . کافیه همون لحظه ولش کنید
حالا ater بازم میگم ولش کن خیلی راحت برو بازی دیگه ای کن که حال کنی تو می خوای گیم بازی کنی تا حال بده نه اینکه همش فکرت درگیر چیزای منفی باشه بخدا ادم اینجوری عصبی و افسرده میشه تا بخواد شاد باشه
فعلا که سیستم کشش چیز دیگه نداره :P
همین دوتا هم روی بد ترین کیفیت به زور 60 فریم میده :|
سیستم هم امروز 1600 مشتری پیدا شد بدم بره ، حدود یکی دو ماه بدون PC میمونم و نمیتونم بازی کنم شاید توی اون دو ماه عقلم کار کرد به فکر چیز دیگه ای افتادم.
موضوع این هم هست که.
از درس خوندن متنفرم مثل شکنجه هست برام.
قد 165- 168 پس باید از ورزش هایی مثل والیبال ، بسکتبال و.. گذاشت کنار.
فوتبال هم که واقعا بلد نیستم یه مجسمه از من مفید تر تو زمین :|
مونده موسیقی که انقدر صدام بده خودم خوشم نمیاد صدای خودم رو بشنوم چه برسه به شنونده :smile50:
بقیه موارد هم که خرجش بالاست ، در کل توی ایران این که بخور نمیر زندگی کنی خرجش بالاست چه برسه به تفریح و علاقه شخصی.
چیز دیگه ای به ذهنم نمیرسه ، شاید این ها هم دلایلی باشه که چسبیدم به دوتا.
چون بعد از ول کردن دوتا بی هدف میشم و نمیدنم دیگه قراره چی کار کنم و دنبال چی برم باز سخت تر میکنه موضوع رو.
این که توی این بازی این همه مدت وقتم رو تلف کردم و ضرر کردم رو 90% قبول دارم. (6500 ساعت فقط دوتا 2 و قبل از اون هم دوتا1)
چرا احساس می کنم من و ATER خیلی بهم شباهت داریم !
من سیستمم میکشه ولی از وقتی دوتا2 و کلش بازی کردم حس بازی دیگه ای ندارم ولی قبلا مثلا Counter و call of duty و evil و بازی های دیگه بازی می کردم ! حتی الان آخرین نسخه evil رو دارم ولی حسش نیست بازی کنم !
داداش من شمارو خیلی وقته میشناسم . توی دوتا بازیت خیلی خوبه ولی اینکه فقط چنتا match بازی میکنی دلیل نمیشه که از آسمون 4نفر که بازیشون عالیه بیان سراغت تیم تشکیل بدید . یکم برو با بازیکنای خوب آشنا شو یکم پرس و جو کن خودت تیم تشکیل بده بعد از تمرین توی یکی از تورنومنتای ایرانی شرکت کن باور کن اگه بقیه بازیکنا تیمتم بازیشون انقد خوب باشه نتیجه میگیری
خودم خیلی دلم میخواد تیم تشکیل بدم
ولی
فردا سیستم میدم به کسی دیگه بازی نیست
هر دفعه خواستم اقدام کنم همین جور شده :|
2 ماه دیگه پول زیادی دستم میاد باهاش دارم سیستم میبندم ، دیگه میخوام هم چیز رو ردیف کنم برای تیم زدن ، بعد از تشکیل تیم 6 ماه وقت رو میگذارم جواب داد که ادامه میدم نداد ، خداحافظ دوتا2
ATER :
قبل تشکیل باید سطح خودت رو ببری بالا برای اینکار هم باید یک دوست 6-7k پیدا کنی نمیگم ایرانی حتی اگر شده خارجی ، همینایی که توی تاپ بازی میکنن شروع کن به ادد کردن اگر زبانت خوب باشه و بتونی ارتباط برقرار کنی بلخره یکیش باهات دوست میشه و جوابتو میده
باووو این لعنتی چشه 29 بازی کردم 20 تاشم بردم 18 تا vhs.رنک باز شد رفتم رنک avr 3.4 شروع شد اولیو kda 3.1 باختم بعدش Avr mmr 3.7:|بردم 3 بازی بازم پشت هم بردم ولی هی avr داره میاد پایین:|:|:|.الان رفتم دیدم شده 3.3
dafuq؟
Sepehr - Overview - DOTABUFF - Dota 2 Stats
مرگش اینکه باید میذاشتی بعد از این battle pas کوفتی ! ر...ن به mmr و قاط زده
تقدیم به شما با تزیین تخصصی خودم
http://uupload.ir/files/pfax_photo_2...5_19-57-47.jpg
دوستان کسی اینجا ماینوکسیدیل میزنه؟
میلاد بالای سایت بازی های dab رو بزار ..... :|
چرا Ap بن شد ؟:|||
شما نمیتوانید وارد تالار شوید ! دسترسی شما به تالار به دلیل زیر قطع شده است :
اخلال در برگزاری مسابقات
پایان مدت محرومیت شما : 06-16-2016, 08:00 PM
مشکلی نیست رفیق من چون نمیدونستم زمان دقیق بازی ها کی هست به دوستان گفتم به پست fcb مراجعه کنن،بعدش دیدم بازی ها همین امروز هست سریع پست خودم رو خودم پاک کردم ( در کمتر از 30 ثانیه)
حداقل میتونست خیلی قشنگ بیاد یه پ.خ بده که نباید اینکارو میکردی من فقط برای کمک اون پست رو برای اون دوستمون نوشتم که خودمم توی کمتر از 30 ثانیه پاکش کردم چون فهمیدم اشتباه کردم.
دوستان خواستم همینجا اعلام کنم من دیگه توی این سایت فعالیت نمیکنم،هیچ منتی روی کسی نمیزارم. از میلاد - محمد ها - مملی -آتر -پوریا -حسین ها - persiand leopard-soul-unholy -mr.legendary-awz-ir prince و ... هم تشکر میکنم خیلی خیلی چیزا ازشون
انشاالله هر جا که هستید شاد و پیروز باشید مارو هم فراموش نکنیدااا:x:x
خدانگهدار.
something just happened! and i can't blieave the shit!
really admin?
why why whyyyyyy?
:wthplz::butbutplz:
:(:(:(:(:(
آواتار جدیدم چطوره ؟ JusT Death Prophet