DOTA 2 Removed
DOTA 2 Removed
samdeloges (09-27-2016)
نه فکر نکنم من فعلا توی معمولی Meepo بازی میکنم بازیم که کاملا فیکس شد میرم رنک اگر خواستی ادد کنی بریم یه دست بزنیم خبThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
My steam id : crystal_siamak
Friend id : 270780248
دنبالش کن شاید درست شدنی باشهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
والا من معمولا با Meepo که بازی میکنم اگه یارام نوب هم باشن زود خودم جمع میکنمThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
مثلا این بازی Match 2663116296 - Overview - DOTABUFF - Dota 2 Stats من تو این بازی رمپیج هم گرفتم در حالی که 2 تا از یارام نوب بودن
و حریفام که خوفناک اول بازی لولاشونو دیدم ترسیدم
2 days laterThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Dota 2 is ready to lunch
ATER (09-28-2016)
با رفیقم رفتیم Party mmr رفیقم فید میداد و درست بازی نمیکرد گفتم این مسخره بازی ها چیه گفت تازه با این هیرو بازی کردم و بلد نیستم ،گفتم چرا پیک کردیش گفت بیخیال پارتیه .واقعا درکت میکنم اصلا نباید پارتی تو سولو باشه .ولی وقتی خودت میدونی چرته چرا میری رنک پلی میدی؟کلا هیچ کس نباید رنک بازی کنه چون واقعا مزخرفه و اعصاب خورد کن.خود والو داره با این مسخره بازیاش(برداشتن سولو Q، سیستم ریپورتش،سیستم میوتش،...)داره بازی رو میکشه و نابود میکنهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
ویرایش توسط Fery : 09-27-2016 در ساعت 10:08 PM
به هيچ وجه Vac Ban رو نميشه Unban كرد.مگه اينكه رفيق Gaben باشي!This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Sent from Vallhalla
solo mmr برداشته شده ؟! الان چی به جاشه ؟
قبلا solo q بود و پارتی تو گروهت نمیفتاد ولی الآن پارتی میفته. نمیدونم solo q رو چرا برداشتنThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
قبلا هم پارتی میفتاده اما الان این امکان که solo mmr find برداشته شده یا نه ؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©