این خیلی کامل بود جزئیات رو می خوام یکی از عواملی که خیلی تاثیر داره فکرنم هر هیرو در جای خودش باشه مثلا اگر استورم پیک بشه حتما بره midیا اکثر چیزا که لاین جهانی دارن یا مثل ds که افلاینه
نمایش نسخه قابل چاپ
دوتا رو دیلیت کردم
Just study
چند روزه دارم شروع کردم Diablo III بازی میکنم
R.I.P Soul Keeper
f*u blizzard :sm (152):
میدونین چیه ؟ من و شما زمانی که از یک بازی انتظار داریم و اگر به اون سطح انتظار نرسیم میگم بد هستش میگیم می خوایم حذفش کنیم میگیم تمام زندگیمونو گرفته و امثال اینها
راستش اینکه نه یاد گرفتیم برنامه ریزی کنیم نه بهمون یاد دادن
وقتی دوتا 2 پر نوب شد که با توجه به سیاست صاحبش ، خواست همه دنیا رو بگیره و تقریبا هم همینجور شده و جزء بازی های پرطرفدار شد وقتی ما با نوب ها میفتیم که سطح خودمون هم خیلی دمگیر نیست و اخرش عصبی میشم و حذفش میکنیم
یکی از ادد لیستام مال اوکراین بود بچه خیلی گلی بود از سال 2012 میشناختمش در روز 3-4 دست بازی میکرد بین هر دست 15 دقیقه استراحت ، به سلامتیش اهمیت میداد بعضی مواقع 2 دست بازی میکرد می خواست بره میگفتیم کجا ؟ میگفت برم 2 ساعت درس بخونمو بیام ! بعد مهندسی گرفت و رفت توی شرکت هواپیمایی مشغول به کار شد .
در این رابطه بگم اگر دانشگاهی هستی و روزی 2 ساعت بخون قول میدم معدل ترمت زیر 17 نمیشه اینو در دانشگاه ازاد از ادم های تاپ شنیدم حالا سراسری رو نمیدونم اما بیشترمون شب امتحانی بودیم مقالاتیم که میخوندم چطوری درس بخونیم همشون میگفتن روزی 2 ساعت هر روزه بخونید معدلتون عالی میشه پس فرض کنیم 2 ساعت درس ، 6 ساعتم کلاس رفتن . 6 ساعت هم وقت دارین بازی کنید اینوم میگم چون روزی 12 بازی هم داشتم !!!
پس همیشه موانعی برای موفقیت هست امروز دوتا 2 فردا دوست پس فردا خانواده و ... نذارید تنبلی باعث بشه تصمیم نادرست بگیرین و اخرش نه به بازی برسی نه به درس .
اونایی که پشت کنکور هستن قضیه فرق داره واقعا باید گذاشت کنار تا بعد کنکور .
من به خودمم هم همینو میگم .
الان پوریا داره پزشکی توی کشور دیگه میخونه و در مورد هرگیمی نظر داده بشه اولین نفره ! من نمیدونم چقدر بازی کرده اما اینو خوب متوجه شدم که بلده برنامه ریزی کنه یاد گرفته که کی باید بازی کرد و کی باید دیگر کارها رو انجام داد
امیدوارم مفید واقع شده باشه .
ببخشيد csgoرو چجوري نصب كنم سرچ ميكنم پيدا نميكنه چيكار كنم راهنمايي پليزز
نمیدونم شما احساس کردین یا نه؟سطح بازی به شدت پایین اومده ،چهار دست پشت سر هم Win مزخرف داشتم بازی به خدا از Passive Bot سطحش راحت تر بود.طرف Bs پیک داده بود براش Dagon رفته بود یه بازی دیگه هم اسلارک FB خورد فوری لفت داد بقیه هم باهاش لفت دادن،یه بازی دیگه هم کلا مزخرف مزخرف ،یکی از یارای دشمن میومد میگفت منو بکشین چون Sven تیمشون MoM رفته بود .یه بازی دیگه هم که کلا همه با اتو اتک میمردن!!!!!!!!!!!!!!!!! آقا بخدا نمیخوام تو این سطح باشم مزخرفه چرته ،یه بازی قشنگ گیرمون نمیاد . قبلا اینطور نبود حتی همون لول 10 به بعد(سورس 1) بازی خوب برات میافتاد .من کاری به Win/loss ندارم بازی چرت میفته.
واقعیت اینه اگه با نوب بیفتی سطح بازی خودت هم میاد پایین چه بخوای چه نخوای.
اگه میخوای واقعا بدونی سطح بازیت چقدره برو overthrow solo بازی کن ،اگه تونستی خوب بازی کنی و نفر اول و دوم یا سوم شی سطح بازیت بالاست.بهترین کاستم گیم برای یادگرفتن بازی هم همین overthrow هست.
نمي دونم چرا شما از سطح بازي مين ناليد من بعد چند مدت اومدم بازي رو نصب كردم اتفاقا فقط سه تا نوب تاحالا ديدم همه هم سطح متوسط بودن مثل خودم يه بازي تيم خريف دوتا ليور داشت يدونه نوب ولي تركسس با بازي زيباش سه بار ازمون الترا كيل گرفت و بازي رو برد نمي دونم شما كجا بازي ميكنيد اينقد نوب داره شايد لوكيشنرمن نوب كمرداره؟
اول از همه یه سلام کنیم به دوتابازهای این فروم که خیلی بچههای دوستداشتنی و مهربونی بودن
بعد خواستم بگم من به مدت 2 سال (تا کنکور) دیگه دوتا بازی نمیکنم میشینم پای درس و بعد از اون هم نمیدونم چی پیش میاد. به همین دلیل متاسفانه شاید دیگه گذرم به بچههای عزیز این انجمن نخوره
واقعا دوران خوشی رو با دوتا و بچههای این فروم داشتم که هیچ وقت تا آخر عمرم فراموش نمیکنم. شما از بهترین دوستای من بودین
میخوام چنتا تشکر هم بکنم :
با تشکر از میلاد که اون همه بحث سیاسی-مذهبی کردیم از گل نازکتر نگفت
با تشکر از محمد (mohamad_ai69) که واقعا یه دوست واقعی برام حساب میشد و نصیحتم میکرد
با تشکر از پوریا که بهمون گفت بازی چیزی جز بازی نیست و نمیتونه زندگیتو بگیره
با تشکر از محمد (fcb) که خیلی سطح بازیاش بالا بود و نکاتی از بازی رو که میگفت همیشه برام تازه بود
با تشکر از مهدی (imm) که قدیما اون همه با هم دعوا میکردیم و میخواستیم بهتر بودنمون رو به رخ بکشیم ولی بعدش با هم صمیمی شدیم
با تشکر از ater که توی زمینه ها خیلی از اطلاعاتشو در اختیارمون گذاشت
با تشکر از apdentist که خیلی بازیش از من بهتر بود ولی همیشه با همه بازی میکرد و جدی نمیگرفت
و از بقیه اعضای فروم هم که تعدادشون برای نام بردن زیاده هم تشکر میکنم
در آخر یه جمله از (ater گفته بود یا mohamad_ai69 یادم نیست) نقل میکنم که میگفت کاری بکنین که بعدا یادش میافتید احساس پشیمونی نکنید
"هر وقت هم PA بازی میکنید سک...ی باشید :) "
بازم میگم شما از بهترین دوستام بودین ....
حرفت درست ،ولی اگه با نوب بیفتی چه بخوای چه نخوای سطح بازیت میاد پایین.تقصیر صاحب شرکتش نیست 80 % تقصیر پلیراست میرن Battle pass و این چرت و پرتارو میگیرن ،واقعا چرا اینکارو میکنن،غیر اینه که دارین به یکه میلیاردر پول مفت میدین ؟مرتیکه کاری به شما نداره فکر کردین 3 سنت هم خرج کیفیت این بازی میکنه؟اومدن آینم جدید تو بازی اوردن هنوز براش Response نذاشتن،این اسکوربورد و چرت و پرتارو ساختن که دهن شمارو ببندن .تنها راهی که بشه کاری کرد که valve سیستمشو درست کنه اینه که ازش هیچی نخری.وقتی تو بازی یه4k میفته با یه 6k چه انتظاری داری؟ واقعا اون بنده خدا سطح بازیش پایینهکه با یه 4k میفته؟
برات ارزوی موفقیت میکنم و به روزی امید دارم که بیای نتیجه خوبت را در سایت اعلام کنی و بگی به همون چیزی که خواستی رسیدی فقط یک نکته :
بدون خودت هستی و خودت ، در ذهنت به کسی یا شانس یا اقبال اکتفا نکن .بدون موفقیت در خودت خلاصه میشه نه امکانات یا افراد . همسایه ما به نون شب احتیاج داره چه برسه بخواد برا بچه هاش کتاب بگیره ! کلاس کنکور که هیچ ، هم دخترش هم پسرش پارسال با خوندن کتاب درسی و چند کتاب کمک درسی قرض گرفته از کتابخانه پزشکی قبول شدن تنها با تلاش و پشتکار .
مواظب خودت باش
آقا کسی نرم افزاری سراغ نداره از replay هام بتونم فیلم بگیرم؟؟میخوام سبک باشه موقع فیلم گرفتن دیلی نگیره.
هیچوقت یه شخصیت منفی رو انقد دوسش نداشتم
https://d.fastcompany.net/multisite_...new-series.jpg
lol بازی Horde vs Alliance توی WESG لودا Akke vs :-o
:sm (41):
http://uupload.ir/files/8xs9_untitled.jpg
دوستان یکی بگه این گزینه ها چیه ما تیکشونو بزاریم یا ورداریم :sm (41):
اگه ميتونيد اينو حتما بخونيد.من كلا ديدگاهم نسبت به puppey عوض شد.
http://archive.is/4OEUP
Sent from Vallhalla
باو خیلی زیاده حالشو ندارم بخونم حالا دیدگاهت خوب شد یا بد؟ البته فک کنم بد شده باید باشه باتوجه به چند خط اولش
من کلا هیچ دیدی نسبت به هیچ پلیری ندارم ولی دندی و میراکلو دوست دارم
shut up dude and delete this oh you wont ??? FIGHT ME THEN - Puppey ::kappa::
من که فهمیدم آدم **** هستش بعد کیک کردن w33 و misery الانم که دیگه همه فهمیدن چه ادمیه. مرتیکه چپ و راست میره کیبورد و مانیتور رو میشکنه هرکی هم چیزی بگه بهش میگه مردی بیا دعوا :))
اون کمال هم معلوم چه ادمی بود به خودش میگه pro gamer پول میده اکانت کلش میگیره twitter followers هاش هم همه fake
خوب شد رشته ما فنی بود هیچوقت درک نکردم ! کنکوری که طرف حالا از یک سال قبلش
همه چی رو تعطیل کرده 1 سال درس میخونه !!!!!!!!!!!!
یه فاجعس
ما خرداد مدرسمون تموم شد مرداد ماه کنکو داشتیم 30 روز هم کارآموزی داشتیم تو این 30 روز که هم کاراموزی میرفتیم هم کلاس کنکور وهم میخوندیم
ولی ناموسا 1 سال خوندن خیلی فاجعس :|
یه سری Option ها رو که دوستمون گفت یه سری هم که مثله World Lightning معلومه.
در مورد Ambient بهت بگم که یه تکنیک پردازشه گرافیکه که تحلیل میکنه هر نقطه از Texture بازی با نوری که بهش داره میتابه چه Reflection ای رو نشون بده.
Ground Parallax هم معنیش تفاوت زاویه ایه که شما و یک شخصه سوم از یک شی مورد نظر میبینی.
تویه بازی باعث میشه زمانی که میخوای Scroll کنی تصویر Background آروم تر از تصویر جلوت ( Foreground ) تغییر میکنه و به بیننده حس 2 بعدی میده.
دانلود چاوشی - غریب مادر
(از آلبوم نفرین - سال 1383 - اولین آلبوم غیر رسمی چاوشی)
پنهان کننده: شعر
دانلود چاوشی - غدیر خون
دانلود چاوشی - ظهر عطش :sm (202)::sm (202)::sm (202)::sm (202):
دوستان من این ایام رو به عزیزان مسلمان از جمله بچه های سایت تسلیت میگم امیدوارم امام حسین پاداش همتونو بده.یه تشکر میکنم از این سینه زنا و هیئتا که امسال خیلیاشون طبل و سایدرام نزدن رعایت حال ماها رو کردن دمشون گرم واقعا :sm (29):امیدوارم همه جا طبل و ... ببوسن بزارن کنار
کسی جایو میشناسه که بتونم اکانتی که رنکش tbd هست و ارزوووون بخرم ؟
میخوام لیمیتم نباشه
پ.خ کنه :d
کسی هست اینجا اینوکر در حد 5k باشه ؟ میخوام یخورده باهام تمرین کنه ! :D
بازی من با اینوکر
با لگ = Match 2694264126 - Overview - DOTABUFF - Dota 2 Stats
بدون لگ = Match 2699154480 - Overview - DOTABUFF - Dota 2 Stats
شما چه جوري با اينوكر بازي ميكنيد من توي دوتا١با اينوكر كي يا وار كي بازي ميكردم فقط ديگه هيچ جوره راه نداشت!
هرچند همه لول هاي اينوكر رو بلدم ولي تا بخاي توي يه فايت چهار تا دكمه بزني بعد اسكيل ات بياد اونو استفاده كني دست هات اخر بازي شبيه فلج ها ميشه
به نام خدا ! عادت
من 1 هفته همینطوری توی دموی هیروی اینوکر اسپل میزدم
لعنتی دوباره اپدیت داده