تو والت Steam ده دلار دارم (برای Battle Pass بعدی نگرداشتم) حساب بانکیم 1000 تومن هم ندارم.:sm (71):
نمایش نسخه قابل چاپ
تو والت Steam ده دلار دارم (برای Battle Pass بعدی نگرداشتم) حساب بانکیم 1000 تومن هم ندارم.:sm (71):
Bkb????
خب وقتي ساپورت انقد كيل داره اولا انتتظار برد هي مياد پايين ساپورت بايد اسيستش بالا باشه دوما كري هاتون خر بودن كه انقد ساپورت كيل گرفته :|
ترجيحا بهتر بود شدو بليد ميرفتيد چون هلت دشمناتون سنگينه زمان زيادي بايد توي التيميتتون باشن زمان شدوبليد بيشتره
ولي انصافا نميشه قضاوت كرد چون ايتم هاي بقيه هم مهمه مخصوصا فانتم چون كري ٣ هست و اسپكتر هم كري ٣ هست پس جنگ بين اينا ميشه توي ليت گيم
من ٤.٦٥ دلار دارم شما وعضت خوبه
:)
من 2 سنت دارم :sm (213):
دوستان یه سبکی هست توی موزیک های خارجی هیپ هاپ و رپ نیست از اونایی که کمی احساسی و صداشونو مثل adele میکشن اما شادتر هستن مثل بعضی از خواننده ها که با مثلا پیت بول میخونن ، سبکشون چیه ؟ رپ نمی خوام
این حالا -36 توی فروم دوتا یه نفر گفته بود یه بازی -46 ازش کم شده بازی بعدیش هم که برده آپدیت نشده.لینکشو الآن یادم نیست ولی پیدا میکنم نشون میدم.دلت خیلی پره ها ،جدا نمیدونم چی بگم ،ارزش نداره بخاطر بازی خودتو حرص بدی ،والو داره بخاطر پول بازی رو به گند میکشونه .یه سوال چرا میوت شدی؟!
آقا راستی جاتون خالی یه بازی رفتم دوتا ساپورتر تو تیممون در جا پیک دادن منم خوشحال برم کری یا تانک بعد اول بازی به ES و underlord مودبانه گفتم:guys plz buy cour یه دفعه underlorde گفت :stfu بله دیگه ترول از آب در اومدن کل بازی رو فید میدادن(از رو عمد)بازی رو خواستیم 3 به 5 جمع کنیم نشد لفت هم نمیشد بدی اینو برای دوستان گفتم که بدونن همه بازی مزخرف براشون میفته خدا شاهده 5 تا پشت سر هم الکی الکی باختم ولی یه چیزیو یاد گرفتم بعد این همه بازی ارزش نداره به خاطر چند تا بچه 8 - 9 ساله اعصاب خودتو خورد کنی آقا ما کار خودمونو میکنیم سعی میکنیم بهتر شه بازیمون وقتی خودت از خودت رضایت داری که خوبی همین حکمه.
استیم شما هم ارور کانکشن میده ؟
من اصلا والت ندارم ( بعد 2 و خورده ای سال ) ::kappa::
offline شده
امروز داشتم بازی attacker رو می دیدم ۶ لوس پشت هم داشت رسیده بود به ۷۹۰۰ ، آخرش عصبی شد گفت فاک دوتا فاک والو سریع بازی بستو رفت.
برای بازکنای معروفم پیش میاد بهترین هیروش همون کوکناست . ۳ لوس با کونکا داشت یعنی اصلا دست شما نیست برای همه پیش میاد
فک کنم 2 سال قبل کل ایدی ها unlimit بود این سیستم شارژ کردن والت برای ulimit شدن 1 ساله اومده
0.02$
دوستان وضع مالی خرابه ::kappa::
0.00 اصلا تا حالا 1 سنت هم به والو ندادم و نمیدم و نخواهم داد در ضمن بهتره بحث رو ببریم توی بیا تو چه حسی داری چون اینجا مربوط به بخش مطالب جالبه
منم 0.0 دارم اما اگه خدا بخواد و این مشکل چرتی که گفته یکی با اکانت شما لاگین شده ( والا آیپیم عوض نشده steam guard هم دارم اون هیچی نگفته ) حل بشه منم یه 45$ ای فک کنم گیرم بیاد :D شایدم 40$
فرداشب میرم تهران ... دانشگاه شروع میشه :smz (1):
دلم برا دوتا تنگ میشه :sm (152)::sm (75):
53$ :sm (213):
عزیزم refresh orb ببند استفاده کن تابستون از اول شروع میشه واقعا اینارو باید بهتون نشون داد؟ ،Nooob::kappa:: به سلامت یه مدت از دست cyka storm راحت میشی ::kappa::در کل موفق باشی اینا واقعیت زندگیه نه بیکاری ما...آرزوی ما اینه که سال تحصیلی برات زود تر بگذره(octarian استفاده کن ) تو درسات pro بشی(موقع درس خوندن moonshard ببند) سربلند بشی(Winrate 100% بشه)دلتم برا دوتا موقع دانشگاه تنگ نشه(monkey king bar بار ببندی حله دیگه میس نمیزنی)
ترجیح میدم بیکار باشم و بازی کنم اما دوباره برنگردم دانشگاه و به یک سری افراد بگم استاد که تو عمرش یه کار مثبت توی رشته خودش انجام نداده و هنوز توی خونه اجاره ای و با پراید میاد دانشگاه و اما ادعاش بسیار بالاست که در حد نخبه خودشو میدونه
نقل و قول نکنید این نظر شخصیه شاید دانشگاه شما واقعا سر باشه
سخت ترین کار این توی اوج سختی به امدن روز های خوب امید داشته باشی مخصوصا زمانی که همش پشت هم بد میاری.
درمورد بازی حرف نمیزنم زندگی رو دارم میگم.......
I'm living in limbo
Match 2645632614 - Overview - DOTABUFF - Dota 2 Stats
Hard life riki
از مین یک رفتم تو جنگل Dire پا لجیون واستادم بنده خدا دوبار توسط کریپ جنگل(اتک آخر رو کریپ جنگل ks کرد::kappa::) و برو بچ تیم نابود شد ولی حاضر نشد وارد بزاره:/ حاضرم نشد بره لن:/ هیچی دیگه منم همینجوری وامیستادم XP میدزدیدم
بدون لست هیت ابیسال و دیفیوز اوردم (دوتا دفیوز بسته بودم :sm (213):)یکیشو فروختم بوت تراول هم گرفتم.در کل هروقت هیرو جانگلر روبروتون افتاد ریکی میتونه بهترین گزینه باشه(توی رنک رو نمیدونم ولی توی پاب اینطوره)
یکی بگهcykaینی جی:|
اقا من مخفی کردم :sm (71): تصحیح کن نقل و قول رو بی زحمت :D
+11 هم دیدیم :sm (154): امروز 3 تا رنک رفتم 3 تاشو هم بردم این اخری رو که بردم +11 داد :sm (152):
کسی نیست تو لول های 23باشه باهم بریم نرمال؟:|
حوصلم سر رفت خدایی
riot (شرکت بازی lol) پلیرارو بخاطر GG EZ گفتن آخر بازی بن میکنه برای دو هفته.
https://www.np.reddit.com/r/leagueof..._got_punished/
اگر واقعیت داشته باشه به این میگن شرکت ! قبل که بیام دوتا 2 بهم lol پیشنهاد دادن کسی که رنکش فکر کنم 6k بود توی lol اما من نرفتم !
دوستان کسی تاحالا مینی سریال Histories & Lore ساخت HBO رو دیده؟
سریال انیمیشنی هست که بیشترش تصویر و ارت ورک و عکس های متحرک که با صدا خود هنر پیشه های سریال GOT ساخته شده ، 90 قسمت هست هر قسمت بین 2تا7 دقیقه و توی هر قسمت یه چیزی از GOT رو توضیح میده.
مثلا بچه های جنگل کیا هستن و اصلا از کجا امدن یا اندل ها کیا هستن یا اولین مردان یکا هستن ، والرین ها کیا هستن ، سیتادل کیه و...
به طور کلی عالیه ، خلاصه کتاب نقمه یخ و آتش توشه!
تا حالا هم 57 قسمتش زیرنویس فارسی شده.
اطلاعات بیشتر در
Histories & Lore - Game of Thrones Wiki - Wikia
و
https://www.youtube.com/watch?v=J-5o...586E36EFD74763
اصلا از دستش ندید!!!!