wlc @};-
نمایش نسخه قابل چاپ
کسی هست با هم پارتی رنک بریم؟رنک و ایناش مهم نیست!!!!!!
دیگه اصلا حس سولورفتن رو ندارم؛نه به خاطر روس و فیدر هاش،فقط واسه اینکه حس تنها گیم رفتن رو ندارم:sm (152)::D
مزخرف تر از ین magnus هیرو نیست
وقتی dendi 700 mmr بیاد بالا با magnus دیگه باید میفهمیدم :sm (152):
چرا 7000؟ الان یک هفتست 8k رو رد کرده
مزخرف به مقنی آشغال! یعنی انقدر اعصابمو خورد کرده!
با یک arcane ماناش تا ابد جور میشه بعد یک بلینک و gg
اگر carry کنه که اشکتو درآورده...treads echo sabre silver edge راحت rp میکنه ez 100 sec cd
2ش به طرز وحشتناکی باگه! 50% cleave + 40% bonus بعد ۱ش 300 تا damage واسه ۹۰ تا مانا :)) فکر کنم cd ۵ ۶ ثانیه باشه! :|
یعنی یک هیرو melee بخوره تنگ این حالا هرکی میخواد باشه بازی کاملا gg ـه
لحظه به لحظه داره دلار بالا پایین میشه. صبح میری ۳۷۰۰ طهر میشه ۳۷۸۰ الان میری ۳۸۵۰
بدجور این بازار ارز داغونه
واقعا این قیمت دلار خیلی زیاد بالا و پایین میشه (همین ماه پیش 3.600 بود الان...:sm (152):)
خدایا خودت مارو نجات بده:smz (1):
این چیزا فقط فقط اعصابتونو بهم میریزه ............
خداییش خیلی مملکت بدبختی هستیم،دارم به حرفای آتر میرسم :| ترو قران نگاه به قیمت دلار بنداز داداش...
جان عزیزتون بحث رو سیاسی نکنید ،نگید ما اینقد بدبختیم که فلان کشور با فلان جمعیت یا غیره تحریمون کرد،درد و دل بود فقط;)
8 تیکم :sm (152):
gg wp ez :|
پ.ن: التبه هنوزم روش چربی هست ولی با سفت کردن و دست زدن فهمیدم :(
باید عکسش بزاری برادر :دی بدون عکس فایده نداره
وسط کاغذ هم باید اسم منو بنویسی :دی
یادته اینکارارو کردم؟:sm (90):
باشه هر وقت دوس داشتي بزار
Sent from my iPhone using Tapatalk
اره سيب زميني آب پز عاليه،من يه مدت فعلا وقت باشگاه ندارم
Sent from my iPhone using Tapatalk
بنظرت وزنه ببندم پام برم دو ؟
یعنی ندوم بدون وزنه ؟ در هر صورت بدون وزنه یا با وزنه میدوئم
اگر شکم شش تکه می خوای به حرف هرکس گوش نکن ! بهترین راه اینه
یک روز در میون تمرین شکم اما زیاد نه ، حرکاتت بیشتر از 3 تا نشه و هر ست از 15 تا شروع کن خلبانی رو حتما توی برنامه قرار بده . یک روز در میون واجبه چون ماهیچه بدن توی استراحت شکل میگیره !
همیشه یادت باشه 30 % فقط تمرینه ، 70 درصد رژیم غذایی هستش . رژیم غذایی به معنای نخوردن نه . به معنای درست و مناسب خوردن یعنی 5 وعده
با سیب زمینی و تخم مرغ نمیشه بدن خوبی داشت ! اینها خوبن اما نیاز بدن یک ورزشکار رو تامین نمیکنن ! باید ماهی و مرغ و گوشت را در برنامه غذاییت جای بدی شیر با سویا و ......
اگر شش تکه می خوای باید به بدن شک وارد کنی ! اما شک به چه منظور . صبح قبل ناشتا (صبحانه ) برو دویدن ، 30 ثانیه دویدن معمولی 10 ثانیه دویدن سرعت در حد اخرین توان ، دوباره 30 ثانیه دویدن نرمال باز 10 ثانیه سرعت همین کارو انجام بده تا15 یا 30 دقیقه بستگی به توان بدنت داره خودت باید تنظیم کنی ، بیشتر از 30 دقیقه نرو تا بدنت تحلیل نره حتی اگر می تونی . به مرور این برات اسون میشه پس تغییرش بده مثل 30 ثانیه معمولی دویدن سرعت رو بکن 15 ثانیه و همینجور..... اگر دیدی کم میاری بدون نفست رو تنظیم نکردی یا بلد نیستی در حال دویدن نفس سالم بکشی !
ورزشکار باید ساعت 10 شب خواب باشه که ساعت 4 بلند شه برو دویدن 30 دقیقه و بعد بیا خونه دوش بگیر صبحانه مفصل شیر عسل و خرما بخور تا شب مثل لودر کار میکنی !
فکر کردی ورزش و عکسی که بهم نشون دادی کشکه ؟ اونی که بیشتر بدنسازای ما انجام میدن نرماله یا با دارو و قرص و سوزن هرمونی اینطور شدن که با یه سوزن بادشون خالی میشه !
اینهایی که گفتم غیر ممکن نیست چون انجام میدادیم . طبق برنامه یک امریکایی که فیتنس کار میکرد میرفتیم جلو توی بدنسازی خودکار و کاغذ داشتیم ثانیه و ثانیه رو یاداشت میکردیم !
برنامه غذایی الکی نیست برادر . باید کنارت باشه یکی که بدنت رو چک کنه و هر 2 هفته تغییرات رو ببینه . این برنامه های چرت که بدنت رو ندیدن و ازت 20 تومان میگیرن رو هیچوقت رو خودت اجرا نکن
اطلاع ندارم
من اینا رو میگم فکر نکنی سخته و پشیمون شی . رو دورش که بیفتی خیلی لذت داره
اینا رو گفتم که از قبل بدونی هرکسی اعتقاد و دیدی داره نسبت به ورزش ، به فرض مثال یه چیزی میگم بهت . چند سال زمان برده که چربی ها رو جمع کردی ؟ 100 % دوماه نبوده . پس نباید انتظار داشت توی 2 ماه ابش کرد ! همینطور که کم کم چربی ها جمع شدن تو هم باید کم کم ابش کنی . اما بعضی ها راه اسون رو در پیش میگیرن و دارو و مکمل استفاده میکنن و در نهایت یکی از اعضا رو از دست میدن مثل کبد کلیه و.....
یه نفر که کادو تولد بهم آیتم Infusable دوتا بده :)
ترجیحا juggernaut :)
Sent from my K00E using Tapatalk
ارکانا نمیخوای؟ دی سی هوک هم هست اگه دوست داشتی ::kappa::
خوش اومدم:sm (75):
خواستم نیام نشد :sm (152):
لامصب این انجمن یه جذبه ای داره ول کن نیس:D