بعد از 3 ماه هوس کردم یه دست دوتا 2 پلی کنم ، 4تا روس احمق افتاد باهام بازی رو باختیم :sm (154):
نمایش نسخه قابل چاپ
بعد از 3 ماه هوس کردم یه دست دوتا 2 پلی کنم ، 4تا روس احمق افتاد باهام بازی رو باختیم :sm (154):
سلام
منم تجربه ندارم. دوستم استاد زبانه تو مجتمع فنی ولی خدمته الان. اومد مرخصی ازش چندتا نکته می پرسم بهت میگم
ولی بهترین راه از نظر من اینه که یا در زندگی روزمرت با خارجیا خیلی در ارتباط باشی یا اینکه کتاب بخونی و فیلم سینمایی نگاه کنی
من و پوریا الان جفت موارد بالا رو رعایت می کنیم. فرقمون تو مورد اوله که اون حقیقتا در ارتباطه و من مجازی
دقيقا
اصلا كلا معمولي انگليسي حرف زدن با آزمون هاي آيلتس و تافل فرق داره هر چقدرم مث بلبل حرف بزني روش نمره گرفتنش فرق داره تا جايي كه ميگي من تو فارسيم علارغم اين موضوع رو استفاده نميكنم بعد ميگن بهت نمره ميخواي بايد استفاده كني
آقا زبانت كامل هم كه باشه روش متن خوندن و متن نوشتن خيلي فرق داره در نتيجه اصلا نميشه زبان آكادميك رو با معمولي مقايسه كرد و چيزي نيست كه راحت به دست بياد ولي سخت هم نيست
b-)
آلبوم جدید چارتار :sm (213)::sm (90):
لطفا اینا که انقد قشنگ میخونن و معلومه که زحمتی پشتش هست رو رایگان نگیرید و حقشونو ضایع نکنید
5 تومن واقعا چیزی نیست در برابر این همه قشنگی، قانونی خرید کنین، دانلود کنین، کیف کنید
توی forum های زبان امتحان تافل رو نسبتا آسون می دونن تا امتحان GRE . این GRE مثل قول مرحله اخر اپلای می مونه .
یه سایت خوب برای اموزش course های مختلف هست چند روزه اشنا شدم باش شاید برای شمام جالب باشه
ادرسش اینه/
در مورد سوالم از تافل صرفا می خواستم ببینم برای مطالبی که طولانی مدت تو ذهنتون مونده( هر جی نه فقط لغت ) معمولا چه روشی پیش گرفتید.
حجم لغات فوقالعاده زیاده و بعضی لغات از زیست یا جاهایی هست که جدا از اینکه شاید یه بار تو عمرتون شنیده باشید معادل فارسی هم ندارن ( یا معادل مناسبی ندارن).
از نظر خودم هم تکرار زیاد یا مطالعه منظم داشتن نتیجه میده ولی شاید دلیل اینکه اکثر اوقات نمی تونیم(نم؟) به نتیجه برسیم discipline عه !
کسی که این نظمو تو زندگیش داشته باشه واقعا فرد موفقی می شه شخصا هیچ وقت اینجور نبودم حتی دانشگاه هم اکثرا کارام شب امتحانیه.
بیشتر این discipline چالشه منه تا خوده زبان !
پیوست :
یه نرم افزار خیلی خوب برای لغات زبان هست به اسم memrise پیشنهاد می کنم حتما رو گوشیتون نصب کنید هم ایفون داره هم اندروید.
همون چیزایی که گفتم و اون دیوونه اومد گفت که شما میخوای تافل بگیری و اینا فرق داره :|
تنها راهش تکراره. من به شخصه الان توییچ میرم مسابقات می بینم گوش می کنم چی میگن یا پادکست میرم با بحث کردنشون آشنا شم و مطالب روز یاد می گیرم. مثلا آخرین مورد cryptocurrency و blockchain بود. که یک علم روز هستن
بعدش میرم ردیت یک عالمه موضوعات هست. اونجا هم کامنت میزارم توی توییچ هم کامنت میزارم. (کامنت گذاشتن خیلی خیلی کمک می کنه)
یا میرم کلش توی گوشیم اونجا کلنم خارجیه. تا 1 ماه پیش ی مدت 7 8 ماه بود یک کلن آمریکایی بودم الان بچه های اینجا از ukن با اونا در ارتباطم و اونجا چت می کنیم. هرچند گروه line هم دارن ولی من نمیرم. (چند تا اسرائیلی دارن رگ غیرت میزنه بالا)
توی دوتا هم که بازی می کنیم من همیشه کامیونیکیت می کنم و همین بازم باعث یادآوری و قوی تر شدن میشه.
و موردهای دیگه که بازم خواستی میگم ولی میخوام پستم طولانی نشه. اما با تمام اینها شما تست زدنت درست نمیشه. زبان یاد می گیری عین بلبل هم حرف میزنی ولی تافل و آیلتس و اینا بحثش جداست. بخاطر همین من حرف pouriya-san رو قبول کردم :)
رفیق منم هنوز نیومده. اومد بهت خبر میدم. اون خیلی بیشتر تو فاز این چیزاست
کسی اینجا از هدست ds502یاg230استفاده کرده؟
https://soundcloud.com/stoto/meiko-leave-the-lights-on-stoto-remix-1
:sm (27)::sm (107):
خیلی خوب شد که soundcloud و reddit رفع فیلتر شدن :sm (71):
Zack Brown-It Goes On
:>
samdeloges چرا بن شد ؟
@Milad._.R
@FCB
@Sharingan
من به عنوان یه عضو کوچیک و یه عضو قدیمی و ثابت انجمن خواهش میکنم @samdeloges رو از بن در بیارید
ایشون زحمات زیادی برای انجمن کشیده و واقعا فعاله، به نظرم درست نیست به خاطر بحثی که پیش اومد ایشونو از دست بدیم، حیفه ...
کسی میدونه یک ساعت استریم نگاه کردن نوی توئیچ تی وی چقد حجم میکشه؟؟
حجمی که مصرف میکنه رو همراه با کیفیت تصویر بگید لطفا
720p به صورت دقیقه ای تقریبا میشه 11.25 MB و به صورت ساعتی میشه تقریبا 675MB
480p به صورت دقیقه ای تقریبا میشه 6.4 MB و به صورت ساعتی میشه تقریبا 382.5 MB
* من معمولا همیشه روی 360p نگاه می کنم. کیفیتش خوبه و میشه متن هارو خوند.
منبع
در ابتدا قصد داشتم آموزش هامم پاك كنم يه سري كانال تلگرام و اينستاگرام هستند كه حاضرن آموزشارو بخرن ولي خب بعد گفتم ولش كن
ديگه دليلي نميبينم بيام توي اين فوروم به اندازه كافي ازم تقدير شد! هم از من هم از همون كسي كه اسمش هنوز به عنوان بهترين ارسال كننده اول ليسته
تا الان هر کسی همکار سایت شد به مشکل خورد!
از عمده دلایل این اتفاق یا دخالت در کار مدیریت بوده یا انتظار داشتند با وجود بی احترامی کردن به اعضا و مدیران سایت باهاشون برخورد نشه
شما دو روز بن شدید، دلیلش هم خودتون میدونید. با اینحال اگر هم خواستید به فعالیتتون ادامه بدید مشکلی از طرف ما وجود نداره
هر تصمیمی بگیرید، من بابت زحماتی که تا الان برای فروم کشیدید ازتون تشکر میکنم،
موفق باشید
kuroky دیشب فوت کرد.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
kuroky دیشب تو جشن تولد شمع هارو فوت کرد
:|
فک کردم دیشب تولد خودش یا یکی دیگه بوده، فیلمشو گذاشت یوتیوبی، توئیچی، چیزی...
بعد مثلا یا خودش شمعارو فوت کرده یا انقد اینو دوست داشتن شمع هارو دادن این فوت کرده
بعدشم به صورت خیلی تراژدیک امروز فوت شده...
حتی انقد گشتم تو اینترنت که شایع مرگشو که مال 2 سال پیش بود پیدا کردم تو reddit !
افسار ذهنم هی پاره میشه :sm (152):
خانواده رو هم خبر کردم که بهترین بازیکن دوتا تو دنیا که ایرانی هم بود و عجب بازکن توپ درجه یک با استعداد و ... و ... و ... الان فوت شده، کلی غصه خوردیم :sm (75):
میخواستم به دوستامم زنگ بزنم :sm (154):
کسی میدونه افراد تیم liquid کجا زندگی میکنن؟ باید همشون با هم باشن فک کنم
2 روز نبودم جاتون خالی رفته بودم مشهد و اومدم. :sm (205):
یک آموزش گذاشته شده و چند سؤال دوتا 2 کاربرا هم جواب داده شده...همچنان منظم و مفید پیش میریم.
قابل توجه کسانی که میگن میریم و میایم چند روز و هیچ خبری نیست...
این سازمانها معمولا یک Gaming House دارن که در اختیار بازیکناشون قرار میدن بهمراه manager و coach تیم
برای liquid و secret و بقیه تیم های اروپایی این خونه ها معمولا یک جایی تو یکی از کشورهای اروپایی هست.
Areezy داره الان با چهارمین اکانت اسمورفش بازی می کنه و استریم می کنه...
خواستید بیاید اینجا نگاه کنید: https://www.twitch.tv/arteezy
twitch قیلتر شده
کل درامد kuro از dota2:
$3,522,074 دلار
113,681,982,498 ریال
چجوری میشه باف break رو دیباف کرد؟؟
دلم برای اسپم دادن تو اینجا تنگ شده بود :D:sm (213)::sm (90):
این همه اپدیت داره میده هنوز نتونسته بعد این همه سال یک سیستم مچ میکینگ عادلانه درست کنه این ولو
تازه امروزو دیروز تو قسمت تاپ واچ mind_control سره یارای احمقش کیل شد بای بک زد رفت فید داد نوشت go end fast:sm (154):
یه بار دیگم sumail با Sf تا مین 20 حدود 15بار کیل شد نوشت dota is a garbage now:sm (152):/حالا بماند چقدر از تیم مقابل عقده ایش فحش خورد
من نمیدونم بازی های دیگه این سبکم مثل lol سیستم مچشون اینقدر داغونه؟
اصلا دوتا2 جنبه فان به خودش گرفته رنکش/ دیگه از اون حالت جدی و قویش در اومده متاسفانه
اصلا ببینید وقتی شما تو بازی هستی و میبینی یارات فید میدن یا ایتم دراپ میکنن یا کیل زیاد میشن ناخوداگاه سطح بازی شما تو اون بازی میاد پایین حالا تصور کن 10 تا گیم پشت هم با اینا باشی بعد یه مدت سطح اون پلیریم که خوب باشه میاد پایین و این میشه که تو divine هم این اتفاقات کم نمیفته حالا به اینا سیستم بد مچ مکینگ رو هم اضافه کن/چه شود..