اینقدر بدم میاد بعضی دوستان این کارو میکنن :/ اون یه اشتباهی کرده بقیه چه گناهی کردن گند زده میشه به بازیشون
نمایش نسخه قابل چاپ
روس در این نوع ندیده بودم:|
یارو رندوم زده روبیک واسش افتاده از اول تا اخر گیم تو جنگل داره فارم میکنه:|:|
شانس اورد بازی با بات بود و رنک نبود وگرنه به فحش میبستمش
فایل پیوست 3972
Mmr گرفتن اعصاب می خواد، باید وقتی بردی به خودت بگی، خوب بردم، وقتی باختی هم خیلی بیخیال بگی ایرادی نداره بازی بعد میبرم
توی lp همیشه یکی هست کارای عجیب میکنه و هیچ حرف نمیزنه!
از موقعی ای که دیگه فقط تو سرور های US بازی میکنم دوتا کلا تغییر کرده برام :|
لعنتی یه حالی میده تو سرور هاش.
روس خــــیلی کمه / نووب توشون زیاد نیست و حتی پینگ خیلی خوبی هم داره.
توی nomal که نزدیک 9تا win streak دارم فک کنم اگه rank توی این سرور ها بازی کنم سریع بیام بالا :|
یه خوبی دیگه ای هم داره اینه که troller 1-2 تا فقط دیدم :|
قبول دارم us بهتر یه 3 دلیل توش ترک نیست (ترکیه ای منظورم هست نه آدربایجانی)
روس نیست.
ایرانی هم نیست بعضی ایرانی ها از روس ها بد تر هستن.
در نتیجه آرامش روان داریم اونجا .
فقط تا الان به یه دسته روس برخوردم تو us :|
بقیه شرایط هم مثه دوستان :|
کلا خیلی خوبه :|
ایرانی از ترک و روس هزار برابر بدتره
امروز 2 رنک مچ رو بخاطر یه ایرانی که توی تیمم بود باختم
اسمشم مهیار هیدن بود اسمشو اینجا گفتم که ابروش بره
دست اول تیم حریف فانتوم لنسر برداشت ( پیک آخر )
بعد هرچی من و بقیه ی تیم روی سر این مهیار خان داد زدیم ارث شاکر یا sven بردار ... ارث یا sven
الاغ اومد اسنایپر برداشت !!!
بعد هم اونقدر اول بازی به فانتوم فید داد که فانتوم جمع مون کرد مین 20 هارت و دیفوسال بلید و ولادمیر داشت ....
بازی دوم هم همین مهیار خان ادمیرال برداشت 15 بار مُرد فقط 2 کیل گرفت
و چون از 15 بارش 12 بارش رو لیشراک کشته بودش خودتون حدس بزنید چی شد
اتفاقا منم دیروز یه بازی کردم یارو نکرولایت پیک داد
بعد از همون اول بازی اسکیل 2 گرفت و رفت نیم ساعت کنار آنشنت ها وایساد تا با اسکیل 2 اش بمیرن :|
فارم این مدلی هم ندیده بودیم که دیدیم :|
به لطف ایشون تا مین 30 داشتیم 3 به 5 بازی میکردیم ( یکی از یارهامون هم لفت داده بود )
امنی امروز کری تیم ما بود :|
http://forum.dotabaz.com/uploaded/3636_01438577618.png
دقیقا یکی از خوبی ها omni تو رنک 2k اینه که هیچکش نمیدونه با یه purge ساده میشه جلو omni رو گرفت همه اکثرا تو اون رنک هیروی اتکر ور میدارن راحت omni میزنه همرو
کلا هیرو های leshrac-omni-pl-slark خیلی هیرو های خوبی برا اون رنک هستن چون جریف راه جلوگیری از اینا رو نمیدونه
خیلی برام جالبه که انقدر diffusal رو ضد omni میدونید . difffusal نهایتا 14 شارژ داره . به نظرتون برای یه ساپورت 2 تا دیفیوزال رو کری بگیرین و همش رو هم برای debuff کردنش استفاده کنین ، به صرفه ست ؟ تازه اگه هم به صرفه باشه کری حریف آیتم های خیلی بهتری میاره میترکونه .
التیمت شادو دیمون هم اسکیل 6 و 2 اومنی رو برمیداره و نکته اینجاس که شادو دیمون همیشه التیمتش رو داره :)
2 اومنی رو البته مطمئن نیستم ولی 6 رو 100% برمیداره
من کلاء اومنی رو زیاد به عنوان کری قبول ندارم
یه دفعه طرف تو تیم ما اومنی رو کری کرده بود خیلی خوب هم بازی میکرد و هی کیل میگرفت
ولی به محض اینکه اسپکتر تیم حریف دیفوسال بلید آورد دیگه قدرت اومنی از یونیت هم کمتر شد متسفانه ....
یکی نیست به این مرتیکه احمق بگه : مگه مجبوری مثل گاو هیرو های omni , bs , lesh قوی میکنی.
این اورپایی ها هم یکی از یکی **** تر هر بازی این سه تا هیرو هستن گه زده با این پچ و آبدیتش.
منم اول فک میکردم bs شاخه الان دیدم پشمکه یه tp بخر ult زد سری tp بزن
bs تو تیم فایت ها 3 ثانیه دووم نمیاره
lesh یکم op ولی Pugna counter خوبیه
omni هیچ راهی نداره کانتر شه مگه اینکه دوم بپره الت کنه یا فایت رو با ذکر الت سایلنسر شروع کنی
این زیادی قوی بودن بعضی هیروها بیشتر برای این رو اعصابه که این اروپایی های بی جنبه همش اونا رو پیک میدن
هر بازی میری از بین فانتوم لنسر, بلاد, ریکی, یورسا 100% یکی شون هست !!!
اگه اینقدر این باگ هارو پیک نمیدادن و درصد پیک شدنشون پایین بود آدم عصبانی نمیشد
این جاگرنات هم تازگی خیلی رو اعصاب شده
طرف بعد از بوت آقانیم میخره واسش بعد با کمترین میزان عقل و رفلکس هرکس رو توی مپ میبینه یه دکمه روی کیبرد میزنه و با التیمتش میکشه ( البته بعد از خریدن آقانیم 3 نفر کنار هم باشید هم هر 3 میمیرید )
از ووید بگیر تا فانتوم اساسین و لیشراک ... کدومشون زنده درمیاد از التیمت جاگ ؟؟؟
ولی انصافا هیچ هیرویی اندازه ی فانتوم لنسر و یورسا رو اعصابم نیس
من نگفتم شما نمیدونید توصیه کردم که omni کلا قویه و برا رنک زیر 3k خیلی خوبه
فک کنم منطورتون 16 بوده :D
لازم هم نیست حتما کری purge بیاره ساپ ها هم میتونن بخرن 6 shadow demon هم راحت همیککار و میکنه
اما منم تو پستم گفتم که omni کلا یکی زیادی قویه و راه فرار از رنک زیر 3k تضمینی
برا همینه که برا bs آیتم basher یا monkey میخرن که tp رو cancel کنن
omni هم به جز سایلنس شدن آیتم purge و همینطور shadow demon تا حدی جلوشو میگیرن
دوستانی که میگن bs شاخه یه blademail بخرن موقعی که 6 کرد راه برن خودش میمیره دی:
دیشب با timber اینکار رو کردم :)) روس بود اشکش در اومد :))
با huskar هم میشه جلوشون وایساد مخصوصا lesh ، blood ، ursa و....برای pl هم باز همون huskar خوبه به شرطی که کنارش یه omni باشه که با اسکیل 1 که pure هم هستش بتونن pl رو جمع کنن تا ایتم نیاره . huskr هم جلو اینها یه blade mail میخواد
استورم اگه دست پلیرش باشه آیتم دوم سوم آواتار میاره دیگه چطور میخوان سایلنسش کنن
مثل این International
تازه استورم عین آب خوردن کیل میگیره قبل از اینکه بلاد اورچید بیاره استورم آواتارش اومده
دیشب یکی تو تیمم جلوی فانتوم اومده بود هاسکار گرفته بود
رو فانتوم 6 میکرد hp خودش نصف میشد
بعد فانتوم سریع 2 میزد با ایلوژن هاش در عرض یک ثانیه هاسکارو میکشت
سلام من کلش رو تازه شروع کردم لول 7 هم هستم چطوری باید رو اکانتم ایمیل و پس بزارم ؟
اقا بنظرتون ویندوز ده بخوام برم بگیرم خوبه ؟
یا با همین ویندوز 8.1 پلی بدم