http://uupload.ir/files/9nb6_peace_l...llow_thumb.png
خیلی وقته این طرحو میخوام بزنم قسمت نیست شما بزن
البته یکم نقص داره اما فکر نکنم معلوم بشه تا اونجا که حوصلم کشیده کم نقص درش آوردم
نمایش نسخه قابل چاپ
http://uupload.ir/files/9nb6_peace_l...llow_thumb.png
خیلی وقته این طرحو میخوام بزنم قسمت نیست شما بزن
البته یکم نقص داره اما فکر نکنم معلوم بشه تا اونجا که حوصلم کشیده کم نقص درش آوردم
https://www.tshirt1.ir/
یک عالمه طرح آماده داره
نگاه کن ببین چی میخوای اگر نبود سفارش بده برات بزنن
حس خيلي بديه!
انجمن خيلي خالي شده
:|
هيشكي نيست
فوروم داره ميميره:smz (1):
ممّد یه روز بیا ی گیمنت بریم با هم دوتا1 بزنیم ، ها ؟ :| :| :|
ساوه ای دیگه ؟ :|
یکی از سیاست هایی که دوتا تو این سالی که گذشت داشت (بخصوص بعد از ti6 ) این بود که هیروهایی که بشدت باف بودن رو ضعیف کرد ... نمونه اش mk و sven و... ) بودن که وقتی پیک میشدن احتمال وین بسیار بالایی وجود داشت ... بشخصه یه زمانی خودم 20 بازی از 21 بازی با sven رو برده بودم.. از زمانی که بیلد helm عوض شد و همچنین توی مجر فک کنم n0tail بود که بیلد ارملت , مدنس و بلادترون رو براش رفت , دیگه بیلد ثابتی برای اسون دیده نشد و وین ریت اش هم خیلی پایین اومد...
جدا ازاین هیرو ها ... شاید تغییراتی توی anti mage ایجاد شده باشه ولی به نظرم هنوز هیروی خیلی شاخیه و به اندازه کافی ضعیف نشده ... خیلی از بازی ها رو به تنهایی کام بک میکنه و وین میکنه ....
بی صبرانه منتظر ضعیف کردن انتی میج هستم و اینکه بازی تیمی بیش از پیش به چشم بیاد ... مخصوصا توی تورنمنت ها.
ساپورت كني كلي وارد بكاري
10k هيل كني
كلي سيو كني
بميري كري در بره
بعد كويين احمق بياد بگه پليز ريپورت آمني نايت
برو جمش كن نوب بدبخت اگه گيمو باختيم تقصير كريه نه ساپ
:|
اعصاب نميذارن كه بعد بگو چرا ساپ كم پيك ميشه خب زير 5k شعورشون نميرسه
پاپی ازدواج کرد :دی
حالا دختره كوجا بوده اصن؟
كي هست؟
ميگم چطوره يه تاپيك بزنيم بحث و گفتگو در مورد ازدواج پاپي ::kappa::
آقا دلیل علمی معتاد شدن به دوتا چیه ؟ :دی
اینو باید دیروز میگفتم ولی...
عید غدیر خم را به تمام دوستان عزیز تبریک می گویم.
موفق وسر بلند باشید.
رقابت و وجود MMR،معمولا بازی که توش رقابت و جنگ بین آدم ها باشه آدمو به خودش معتاد میکنه ،تو به بازی معتاد میشی چون فکر میکنی میتونی توی این بازی برتری خودتو به دیگران ثابت کنی و اگه ام ام آرت رفت بالا آدم خاصی هستی و از خیلی ها بهتری و اگه دقت کنی اونایی که ام ام آر شون بالا تر 3000(همشون نه ولی نصفشون) میشه معمولا به ام ام آر های پایین تر خودشون میگن trash tire p حتی خودم تو فروم های خارجی دیدم که اینا از به فرد پایین تر 3 کی به چشم احمق و کم عقل نگاه میکنن در کل برتر بودن تو این بازی یه قدرت و اعتماد به سقف::kappa::بالایی میده. آدم فکر میکنه با یه بازی قدرت خاصی بهش داده شده و یه جور احساس خدایی داره(یه جوری احساس میکنه هوشش از همه بالاتره و یه گونه خاصی فراتر انسان هست).یه دلیل دیگه هم داره اونم اینه که سخت بودن بازی به این حس رقابت اضافه میکنه .اگه سیستمMMRوجود نداشت و خوب و بد ازهم تشخیص داده نمیشد مطمئن باش خیلی ها تا الآن از بازی کردن خسته شده بودن و ولش میکردن.
درکل آخرش خودت میفهمی اینا همش کشک و قت تلفی بوده.
@frigidsoul
خب اون موقع که ما بازی می کردیم و mmrای در کار نبود چی؟ دلیل اعتیاد ما چی بود؟
http://forum.dotabaz.com/thread2264.html
جواب اينجاست با يك فيلم ضميمه
اين موضوع قبلا بحث شده
انسان کلا به هرچیزی میتونه اعتیاد پیدا کنه حتی به اینکه هر روز یه گربه رو سر کوچه ببینه به نظر من موضوع سر عادته و رقابت و همه اینا اینو تشدید کردن کنجکاوی هم میتونه دخیل باشه
دلم پر بود زیادی تند نوشتم::kappa:: ،نظر شما درسته علاقه هم هست ولی همین پیچیدگی و رقابت توی بازی که باعث علاقه شده به قول @dark druid تشدیدش کرده .
ببخشید ولی چرا چرت میگین ؟ بازی هایی که تو سطح دوتا طرفدار دارن انگشت شمارند و تو 70 درصدشون بازیکنا واسه سیستم رنکینگ پشیزی ارزش قائل نیستن چون هر بازی رو که مثال بزنین هم نقص داره هم بارها باگ سیستم تو یوتیوب و غیره پخش شده ... من فقط یه دلیل اعتیاد رو میگم که از نظر روانشناسی هم درسته ; انسان از یکنواختی بدش میاد ... شما اگر یه بازی ( گیم آفلاین ) رو تا آخر تموم کنی به احتمال 90 درصد دیگه میزاریش کنار مگه اینکه شروع دوباره برای تو آیتم جدید یا غیره باز کنه که اینهم شکست یکنواختی هست ... الان متاسفانه که بازی های آنلاین روز به روز قشنگ تر و پیچیده تر هم داره میشه به شما این امکان رو میده که چه به صورت خطی ( مثل بازی های MMORPG که مثال آشناش WOW هست ) یا به صورت رقابتی که انواع مختلی داره , شما هر بار یه چیز جدید رو امتحان کنید و چون مطمئنین که طرف مقابلتون هم یه انسانه دیگست , شما رو به بازی وامیداره تا مثلا ترقی کنید مثل بازی clash of clans ... حالا تو بازی های مثل دوتا ترقی خاصی وجود نداره که شخص بگه منی 5 سال پاشم هیروم گنده تر یا قویتر از یه تازه وارده ... پس چی پلیر دوتا رو تو بازی نگه میداره ؟ زمانی که شما صرف کردین تا این بازی رو یاد بگیرین که حداقل 1 ماه طول میکشه اونم تازه به صورت کلی و خیلی کار داره تا جزئیاتو یادبگیرین که تو همین زمان باعث عادت کردن شما به این بازی میشه , حالا مسائل دیگه مثل کساییکه فکرمیکنن بازی بالانسه یا pay to win نیست و عدالت توشه و جذبش میشن به کنار ... کلا هم کسی که اولین بار میاد سمت بازی مثل دوتا 2 حالت داره ( به چشم بارها دیدم ) : 1 . یا کلامنصرف میشه چون پیچیدست و یادگیریش کلی وقت میبره . 2 . یا مثل من و شما دیگه اسیر میشه ...
اینطوری کامبک میزنن یاد بگیرید http://up.vbiran.ir/uploads/13007150...2_Untitled.png
::kappa::
قدیما خیلی خوب بود. واقعا دوتا حال میداد
ولی دوتا ۲ الان فقط 7k حال میده...تازه اونم بحث رقابتی بودنش خیلی بیشتره تا فان بودنش ولی این FPL که جدیدا اومده واقعا یک چیز دیگست. حتی دیدنش هم حال میده...یاد fairplay و ipg میوفته آدم
فقط دوتا رو تنهایی بازی کردن مخصوصا دوتا ۲ کاملا عصبی می کنه آدم رو. الان مدتی هست با بچه ها شبی یک دست میریم دوتا فارغ از برد و باختش هر بازیش به کل mmr و اینا میرزه...dab هم همینطوره ولی یکسری بدی هایی هم داره اما با این وجود بازم از رنک بهتره
http://uupload.ir/files/1y19_mirana.png
موندم با اینکه ساپ بازی کردم چطور باز بیشترین دمیج رو زدم :| (البته اقانیم رو واسه این زدم چون واقعا دمیج نداشتیم :| ) دراگون 6 میکرد انگار ناز میداد تیم حریف رو -__-
اخرا بازی تقریبا برابر بود ... وقتی تلنت لول 25 رو +100 leap attack speak گرفتم ... رفتم یه 3 زدم زیر 15 ثانیه کلا مید جمع شد (یعنی از t3 تا اخر ترون کلا 15 ثانیه هم نشد :| ) ... یعنی اونور t3 وقتی افتاد مگنوس بای بک کرد حتی نرسید 6 کنه :|
خیلی خوبه تلنت لول 25 میرانا :| اون +2 arrow زیاد خوشم نمیاد ...
-------------
پ.ن : کی حال داره فردا 8 صبح بره کاراموزی :sm (152)::smz (1):
دوست عزیز خیلی 6 7 سال دوتا 2 بازی کردن صرفا واسه اسیر شدن یا عادت به دوتا ؟!
همین ATER ده هزار بار ترک دوتا 2 داد و آخرین بار توی همین انجمن گفت دیگه نمیتونم و انجمنم نمیام و اعصابمم و خورده و ...:sm (71):
چند وقته بعدش اومد یه آیدی از من خرید :sm (71): و هنوزم داره بازی میکنه ! محمد حسنی که اینقد اعصایشو پای دوتا 2 هدر داد واسه عادت داشتن بود ؟!
به قول محمد علاقه به خود بازی اصل کاره نه این چیزایی که شما و FRIGIDSOUL گفت !...
من فکر میکردم این جکا که درمورد باشگاه بدنسازی میگن همش علکیه ولی نه انگار ،یک ماهه میرم باشگاه هر حرکتی که میزنم دوستان میگن داداش اشتباه میزنی ::kappa::
پینگ و موس و کیبورد و سیستم خوب و صندلی هم تاثیر دارن ولی مهم ترین وسیله بازم خودتی الان من باور دارم اگه همین میراکل بیاد تو همین شرایط ما پلی بده بازم صد برابر از ما بهتر بازی میکنه
البته این نسبیه :|
من چند جا باشگاه رفتم ... یه حرکتی که این باشگاه میگفت رو اونجا میزدم میگفتن داری اشتباه میزنی :| باشگاه بعدی رفتم حرکت باشگاه قبلی رو میگفت داری اشتباه میزنی :sm (71):
یه بارم داشتم حرکت میزدم یه پسره اومده بنده خدا فک کنم کلا 20 کیلو بود اومد گفت داداش داری اشتباه میزنی , (منم پیش خودم گفتم لابد راست میگه دیگه) گفتم تو بیا درستش رو بزن ... دیدم بنده خدا خودش داشت خیلی اشتباه میزد بعد اخرسر گفت یاد گرفتی ؟:sm (71):::kappa::
یک لیگه از طرف faceit برگزار میشه برای بازیکنای حرفه ای توی اروپا و آمریکای شمالی
10 نفر برای بازی انتخاب میشن بعد از بین اونها دو نفر کاپتان میشن و یار کشی می کنن و بعد که یار کشی تموم شد ربات از توی بازی اینوایت لابی میده میرن تو بازی cm میزنن
بسته به عملکردت توی بازی و برد و باختت امتیاز می گیری و بر اساس امتیاز توی رنکینگ قرار داده میشی که جایزه نفر اول یا نفرات اول 20 هزار دلار هست.
اینم لینکاش:
https://www.faceit.com/en/hub/e63293...board?season=1
https://www.faceit.com/en/hub/5aa025...pe/leaderboard
طی چند سالی که پلی کردم به این نتیجه رسیدم که هیروی am به 3 چیز نیاز داره و اگر این سه چیز باشه 100% تیم am وین میگیره ولو اینکه بدترین ضد am هم تیم حریف پیک کنه :
1-کسی که am پلی میده با این هیرو بایستی خیلی پرو باشه و تا حد ممکن باید بی نقص عمل کنه و نکات ریزش رو بدونه
2-تیم am نوب نباشن بتونن خوب دفاع کنن بدون am و اگرم 2 3 تا فایتم بگیرن که عالی میشه
3-بازی به لیت کشیده بشه
100% win