هميشه اينجوري نيست
الان واقعا خبر خاصي نيست يه ماژور شروع بشه خوب ميشه البته چنتا عضو فعال رو از دست داديم ديگه نميان
نمایش نسخه قابل چاپ
چقدر یه زمانی black^ چاق بود الان خیلی لاغر شده =))
بخاطر اینکه استفاده از مطالب و دیدن تصاویر و فایلها صرف اجبار عضویت نیست.
برای همین کسی که به عنوان مهمان میاد اینجا هیچی رو از دست نداده جز قابلیت اینکه بتونه نظرش رو اعلام کنه
همین الان که من دارم ج شمارو میدم 96 تا مهمان داخل فروم هستن و 4 تا عضو! قطعا اگر این تعداد همه یا نصف کاربر بودن قضیه خیلی فرق می کرد...
اما از طرفی شلوغ بودن یک فروم مظنه کیفیت محتواش نیست. یعنی درسته فروم کمتر فعال شده ولی کیفیت مطالبش همچنان بهترین (حال حاضر) هست.
هرچند این رو هم اضافه کنم خیلی از کسایی که اینحا بودن و رفتن الان جزو همون مهمان هایی هستن که ما می بینیم.
گاهی اوقات که از روبه روی این گیم نت ها که رد می شم وقتی شور و شوق این بچه های 10 12 ساله موقع بازی کردن می بینم یاد خودمو و دوستام میوفتم تمام رویامون کاراکتر های بازی بود
7 8 نفره راه می افتادیم می رفتیم گیم نت با کلی شور و شوق که تونسته بودیم پولی جمع کنیم بماند که هر سال هم این گیمنت ها جمع میشدن و باید کل شهرو دنبال گیمنت زیرو رو می کردیم .
روی خودمون اسم هیرو ها رو می زاشتیم و دنیایی داشتیم .. .
واقعا وقتی یاد اون خاطرات میوفتم اشک تو چشمام جمع می شه .
بعد از آپدیت7.07 وقتی قسمت نحوه اسکیل آزاد کردن(Ability Build) تو بخش ScoreBoard بعد بازی رو دیده باشین , lvl 22 با یه مربع آبی رنگ از بقیه جدا شده و تا جایی که من تو فروما گشتم چیزی در موردش پیدا نکردم ...
کسی در این مورد و آپدیت Frostivus اطلاعی داره ؟
آقا من وقت نمیکنم اصن سر بخارونم چقد زندگی شخمیه! :دی
بعد 2هفته 2ساعت وقت خالی پیدا کردم حالا نمیدونم بشینم بازی کنم، فیلم ببینم یا لش کنم تو تلگرام چت کنم!
همه یه جورایی رفتن پی آیندشون دیگه کسی زیاد وقت نمیکنه بیاد اینجا سالهای زیادی از عمرمون رو رو صرف این بازی کردیم واقعا لذت بخش بود ولی زندگی جوری شده که نمیشه
یکی رفته دانشگاه یکی رفته سره کار (که با تایم کاری و حقوق طرف جناره میرسه خونه) یکی هم مثل من سرباز شده یعنی من وقتی از ناحیه میرسم خونه به قدری خستم که فقط می تونم جنازه وار بیفتم رو تخت
زمانی بود روزی 7 ساعت کم کم دوتا بازی میکردم الان کل تایم بازی کردنم تو هته یک ساعت نمیشه دیروز دوتا رو آپدیت کردم اصلا نشناختم بازیو :|
دیگه فقط به یاد قدیما میام یه سر میزنم :sm (75):
@Persian Leopard
اشكم در مياد
درسته خلوت شده ولی هر وقت احتیاج باشه همه هستیم
خودم حداقل 2 ساله دوتا بازی نکردم و از مپ 6.87 به بعد تقریبا هیچی نمیدونم ! ولی هنوز هر وقت کرومو باز میکنم forum.dotabaz.com جزء اولین tab هاست که باز میشه
و انقد این تاپیک برام جذابه که همه ی پست های این تاپیکو خوندم
از همون صفحه اول تا همین پست به شماره 10811
تاریخ عضویت کسایی که تو همین 2 صفحه پست دادن نگاه کنید ... ! اکثر بچه های قدیم هنوز میان
سلام دوستان
این فراستیووس چجوریه؟؟
کسی میدونه توضیح بده؟؟
کسی از اصفهان هست؟
این فروشگاه رو میشناسید ؟ :
edbazar.com
میخوام ازشون لپ تاپ بگیرم ولی نمیدونم قابل اعتماده یا نه
میخوام یه لپ تاپ سفارش بدم و قبل اینکه اینجا بفرستن همونجا بدن شرکت گارانتی یه ssd بهش اضافه کنن، تلفنی صحبت کردم باهاشون مشکلی نبود
فقط نمیدونم میشه بهشون اعتماد کرد از این جهت که لپ تاپ پشت ویترینی و.. بهم ندن
چون قیمتشون پایین تر از بقیه سایت ها و فروشگاه های اینجاست، این مدل:
https://edbazar.com/electronic/Products/Product/327832
دیجی کالا همین مدل و با همین گارانتی سازگار 3075 میداد، یکی دو روز پیش 3125 کرد، الان هم ناموجود زده، ولی اینجا 2970 میده
---
از اینجا خریدم:
https://fafait.net/product/laptop/lenovo-thinkpad-e570
65ت گرونتر ولی معتبر تر
Reaves رو یادتونه؟ از fails of the week
Steam Community :: Group :: Reaves
اینجا زلزله اومده ملت همه ریختن تو خیابونا و من توی فروم و دیدن anime::kappa::
رفتم استیم دیدم بچه ها گیم نتن و وسط بازی...
ما آخرش پای این چیزا جون میدیم :|
انگار سیزده به دره ملت چادر زدن تو پارک :d
http://uupload.ir/files/a47l_a0792bc...53d2d11637.jpg
یلدا رو به همگی تبریک میگم . انشالله همگی سالم و سلامت باشید
یلدای من که یه شب مثه شبای دیگه فقط یه دقیقه مضخرف تر!
یلداتون مبارک!
3-0
::kappa::
ياد فينال Ti7 افتادم
چرا هر چی smurf و booster تو بازی به من میخوره :smz (1): چرا اخه :|
یارو با میپو اومد یه تنه بازی رو بست :|
چند روز پیشم user تازه ساختم تو تیممون یه booster خفن انداخته بود در حد 6k اینا 7 تا رمپیج تو 40 مین گرفت 7 تا !
برای یک سایت عکس نیاز به نویسنده دارم. همراه با پرداخت هزینه
اگه کسی با وردپرس اشناست پیام خصوصی بده
سلام به همگی یه پیشنهاد دارم , یادتونه قبلا صندلی داغ بود درباره مدیران و ازشون سوال میکردیم و .... کلا بحث فانی بود حالا من میگم اینکارو برای کاربرای خوب و قدیمی راه بندازیم . مثلا imm و viper و samdeloges و persian leopard و خیلیای دیگه یا اصلا خودم. اینطوری هم یه سایت شلوغ تر و جذاب تر میشه . نظرتون ؟
آیا با صندلی داغ (گفت و گو ) با کاربران موافقید ؟ (با تشکر می توانید موافقت کنید , اگر هم تعداد تشکر کم بود قضیه کنسله , ولی اگه موافقت بود خودم با مشاوره از میلاد یه موضوع راه میندازیم و بعد نظرسنجی که کی اول باشه و.... )
عجب اوضاعیه!
اوضاع کیشمیشیه:sm (152):
نت 16 مگ رو اوردن رو 128 بازی هم که 80 درصد لاست داره .تلگرام هم که کلا هیتلره
شانس نداریما :|
خدمت ما به کمبود سرباز خورد، به انتخابات ریاست جمهوری خورد،به مرگ هاشمی رفسنجانی خورد، به حمله داعش خورد و الانم سره گرون شدن تخم مرغ ملت ریختن بیرون
کلا از وقتی یادم میاد ما آماده باش بودیم :|
با این شانسی که ما داریم لابد فردا آمریکا حمله میکنه :|
دیگه همون دو سه ساعتیم که دوتا2 پلی میدادم واسم بی لذت شده/یه زمانی با چه شور شوقی پلی میدادم وارکرفتو
92% Packet Loss ==> 5 single draft gg wp :smz (1):
new hero coming
Mars (god of war)
اکثر فایل هاش اضافه شده
اگه اسمش رمز نباشه عکسش اینه
Update 2
Removed all game files related to the unreleased hero "Mars".
http://s1.thingpic.com/images/mw/i4t...jaiTChcvd.jpeg
کسی قضیه این روم های جدید دوتا رو می دونه چیه؟ الان واسه من زده Arak, MK یعنی اراک، مرکزی!
خیلی جالبه