دادا بازیت با medusaعالی بود خخخخخخخخ دمت گرم
نمایش نسخه قابل چاپ
اصلا بلیزارد یه چیز دیگس
یکی از بهترین کمپانی های بازی سازه جهانه که پرطرفدار ترین بازی MMO که WoW است رو ساخته
و همینطور بهترین بازی استراتژی جهان که استارکرفته
هر بازی که میسازه از نسخه ی قبل هم کیفیتش خیلی بهتر میشه هم همه چی
هیچ باگ و ایرادی هم ندارن بازی هاش
اما Valve یه شرکت عقب افتاده و پول پرسته که تنها بازی های نیمه معروفی که داشت Half Life و Portal بودن
اگه بلیزارد قبل از Valve سراغ ایس فراگ میرفت الان شاهد یک بازی دوتا صد برابر بهتر از چیزی که الان هست بودیم
از جمله ایراداتی که Valve به دوتا وارد کرد
گند زد به قیافه ی بعضی هیروها
اس اف رو از محبوب ترین هیروی تاریخ به هیرویی تبدیل کرد که از هر 10 بازی تو یکی شون هم نیست ( اونقدر افتضاح ساختش )
لژیون کامندر رو که با ابهت ترین و مردانه ترین هیروی دوتا بود رو به زن تبدیل کرد و ابروش رو برد !!! ( جدا نمیدونم این لژیون رو چرا توی دوتا 2 زن کردن ... بعضی ها میگن چون هیروهای استرنج هیروی زن نداشتن این کارو کردن :| )
یا مثلا پاندا ها رو توی دوتا 2 به موجودات عجیب غریبی تبدیل کردن ... مثلا اون Brewmaster شبیه ببر شده
همچنین واضح است که توی دوتا 1 با اینکه گرافیک بازی پایین بود ولی کیفیت و افکت گرافیکی اسپل ها خیلی بهتر بود
توی دوتا 2 افکت گرافیکی اسپل ها خیلی بد ساخته شده و اگه همزمان 3-2 اسپل زده بشه اصلا آدم نمیفهمه چی شد
اهههههههههههههههههههههههه ههههههههههههههههههههههههه ههههههههههههههههههههههههه هههههههههههههه
این valve چه گهی داره میخوره ؟؟؟؟؟ یه مشت اسکل هیچی نمیدونن جمع شدن هر کاری که به ذهنشون میرسه میکنن .... techies دادن اونوقت انتظار دارن توی همه تیم فایته باشی
techies پیک کردم آخرا بازی یهو میبینم بن شدم واسه این که 5 دقیقه xp نگرفتم یا اتک ندادم ؛ دیگه واقعا شورشو درآوردن ......... سره همین 2باری که tech پیک دادم و بردم abandon حساب شده و توی winهام نیست, الانم 2دست باید ar بازی کنم ...... به نظرم باید به فکر یه دوتای دیگه باشیم با این valve پول پرست و گشاد دوتا به f میره
BOOM,BOOM,BOOM - Overview - DOTABUFF - Dota 2 Stats
این trading card ها چی هستن که استیم بعد مدتی میده؟ الان تو اینونتوریم چندتا هست که عکس هیرو ها روشه هر کدوم هم تقریبا ارزش 0.08$ رو دارن اینا چه ویژگی دارن؟
شما همه کارت های یک Game رو جمع کنی میتونی باش Badge بسازی که بت یم مقدار خاص Xp میده و برای هر Game میتونید 5 بار Badge بسازی.با ساختن Badge معممولن به شما یک Steam wallpaper و یک Emotion برای چت داخل steam و یک تخفیف برای یک Game خاص رو میده و با Xp که به شما میده Lvl اکانت steam شما بالا میره و هر 10 lvl که اکانت شما lvl بالا بره به شما یک Showcase میده که میتونید کار های مختلفی باش بکنید.
در ضمن برای درست کردن Badge هر game لازم نیست حتما اون game رو داشته باشید.میتونید دز مارکت بخرید کارت ها رو.
به فرقش کی اثر میکرد شمشیر
گمانم ابن ملجم یا علی گفت !
درسته الان valve دوتا رو کلا ول کرده ولی به نظر من دوتا 2 تا TI3 واقعا فوق العاده بود.
بعدش دیگه دید مردم هرچی ایتم میده میخرن و کلی در امد داره دیگه کلا گفت دوتا رو ولش به چسب به ایتم ها :|
ولی خو خدا رو شکر بالاخره یه تکونی به خودشون دادن و این اپدیت dota 2 reborn رو اماده کردن که البته هنوز باگ زیاد داره اما کیفت map اصلی به نظر من خیلی بهتر شده.
البته نمیخوام درباره LoL حرف بزنم اما riot واقعا داره عالی از بازیش پشتی بانی میکنه.
event های متعدد / مد ها برای مناسبت های مختلف / گرافیک زیبا و علاوه بر اینا هر 2-3ماه یه هیرو جدید به بازی اضافه میکنه.
الان فرض کنید valve به کمک ice frog بخواد یه هیروی جدید بسازه ... فک کنم فقط 1سال طول بکشه اینا اسمشو انتخاب کنن :|
من تاحالا lol بازی نکردم ولی چند بار بازی هاشو تو تویچ دیدم زیاد جذبم نکرد شنیدم هیرو هاش خریدنی با پول واقعی اگه کسی یخورده اطلاعات راجبه این بازی بده ممنون میشم
امروز Mod ability draft با Qop داشتم Supp بازی میرکردم تو مپ راه میرفتم درگیریهم نبود بعد min5 بن شدم :| بازی هم safe to leave شد.
واقعا Fu.. Volvo
بله این همه دوستان که از اون lolمزخرف طرفداری میکنن اولا گرافیکش بالا تر از دوتا نیست دوما هر هفته 10 تا هیرو رایگان میشه وربقیه رو باید بخری اونوقت این میشه یه بازی برابر؟؟؟؟؟؟ باز والو اگر هر چیم باشه بازی رو برابر کرده بازیمf2pداده اقا من نمیفهمم این انتقادات مسخره از بازی دوتا 2 چیه ازش پشتیبانی نمیشه خو برو دوتا 1 حنما اون هر روز اپ میاد
داخل دوتا 2 برای مثال یه هیرو اینتل 6شش نزدزک 700 تا دمیج داره ولی اونجا خیلی هنر کنه 300 تا
lol اصلا بالانس نیست ولی یه خوبی که داره هیرو های زیاد داره و مثله دوتا 2 شیر تو شیر نیست اینجا dazzle یه ulti میزنه من درگیریو دیگه نمیبینم :|
اتفاقا کاملا بر عکس عزیز
LoL کاملا بالانس هستش. تا وقتی که به یکی feed ندی اصلا پا نمیگیره.
اما توی dota یکی میاد یه هیرو مثل sniper بر میداره از دور ulti میزنه جلوش هم نمیشه گرفت :| بعدا با اون range ش حتی AA هم نمیشه بهش داد.
توی بازی 2نوع پول وجود داره
IP و RP
IP : شما هر مچی رو که میری یه مقدار IP میگیری(اگه 1st win of the day داشته باشی خیلی بیشتر)با این IP ها میتونی Champion یا Rune بخری
RP : میزان پولی هستش که شما میخری. باهاش میتونی skin / champion / و چیز هایی که تخفیف میخورن و باندل و ... بخری
1. من از LoL پشتیبانی نکردم گفتم در حال حاظر نسبت به دوتا وضع بهتری داره
من خودم از اون دسته بودم که تا 2سال پیش به LoL همش فحش میدادم :|
valve اگه یکم به وضع سرورا برسه و اینقدر به دادن set های بیشتر توجه نکنه خیلی بهتر میشه.
2. اون 10 تا champ هم برای این رایگان میشه که شما تست کنی بعدا بخریش و حداقل برای یه هدفی(خرید champ) بازی میکنی
و اون 10تا champ هم که گذاشته همشون از counter های یک دیگر هستن ... بازی کاملا بالانسه
دوتا 2 هم که والا فقط ورودیش رایگانه وگرنه valve به کاربرایی که پول خرج نمیکنن shi* هم نمیده :|
حتی برای اینکه خوده استیم هم unlimit بشه باید پول خرج کنی !! :|
حداقل توی ... هر سال 1champ و 1skin مجانی به همه player ها میدن
البته lol هم بازیه خوبیه هیچ چیزی الکی معروف نمیشه ولی یکی از دلایلی که باعث شد دیگه سمتش نرم وقتی dly میشی هست بازی رونده خودشو ادامه میده اصلا نمیشه متوجه شد lag یا dly هست
اول از همه بگم که دوتا 2 پول خرج نکنی Shit هم نمیشی؟ از چه نظر میگی؟ هیروت خوشگل تر باشه سنگین تر دمج میده؟
تا پارسال کاملا همه جی تو استیم در رابطه با Account مجانی بوده , انقدر دوستان ( نه فقط دوتا 2 ) Fake Account برای دزدی و اسکم ساختن به این حال و روز در اومده.
تازه همونم راه داره برای آنلاک شدن بدون پول خرج کردن.
الان منطق شما اینه که چون هیرو ها باز نیستن و باید پول بدی بخری و شمایی که 6 ماه بازی میکنی 6 تا هیرو باز میکنی , منی که خرپولم میام تو روز اول 20 هیرو میخرم تمام تلاشی که تو این 6 ماه کردی رو محله سگ نمیزارم , باعث این میشه که بیشتر به بازی جذب شی؟
در ضمن , سرورای Valve مشکلی ندارن , نته ایرانه که مشکل داره , الان میبینی یه مقداری خراب شده به خاطر Reborn هست.
بله ایشکن راست میگند اون حرف شما دقیقا بر عکسش درسته اگه داخل لول پول ندی sh@t هم نمیشی بعدش هر کسی هم اانت لیمیت نیست من الان اانتم بازه و دارم بازیمو میکنم اونوقت این عیب به حساب میاد ولی اگه اونجا یارو میاد همه پلیر ها فقط هیرو های بازو پزک میدن اون 5مرو داره مزره یه چیزی میگیره که ضد همه اونا باشه شما میخوای چیکار کنی فکر دچار یه مشکل با والو شدی و حالا داری ازش بد میگی صادقانه نگاه کنی دوتا 2 همه داخل گیم پلی برابر هطتند
http://img05.deviantart.net/9ddb/i/2...ns-d5q7ksg.jpg
http://dota2strategyguide.com/wp-con...a2-lol-hon.jpg
lol
دست کمی از دوتا2 نداره خداییش قبولش دارم
این سیاست های کاری شرکت هاست که بازی ها رو خراب میکنه
اینو سرچ کنید تو گوگل lol new summoners rift
آقا نظرات متفاوته چیزی نیست ک ب خاطرش کل کل کنید دوست من از همون موقع ک wow اومد داره پلی میده با 1000 زحمت راضیش کردم یه دس دوتا بازی کرد اصلا حال نکرد منم یه دست wow catalysm بازی کردم انقدر لول داشت ک پشیمون شدم :|
توی LoL همچنین champ ای نیستش مگر اینکه بهش بیشتر 3-4 تا feed بدین
من با valve بد هم نیستم و خودم یکی از فن های dota هستم اگه به نوشته هام خوب دقت کنی ازش بد نگفتم. الان همه میدونن که وضع دوتا تو 1سال اخیر چندان جالب نبوده ...
بله دیگه توی dota همه برابرند :| OP اصلا وجود نداره کلا ...
1.نگفتم خرج نکنی نمیشی گفتم valve اگه پول خرج نکنی sh!t هم ""نمیده""
2.توی بازی فقط تو حالت draft میفهمی حریف چی پیک میکنه وگرنه همش blind pick هستش و خودتون باید یه تیم بسازین
در ضمن اصلا من نمیخواستم این همه بحث پیش بیاد :| من گفتم در حال حاظر وضع LoL بهتره همه میان برا خودشون یه برداشت میکنن ... :|
مشکلی هم با valve یا dota ندارم که الکی ازش بد بگم :|
دیروز هم که گفتم اصلا گیم پلی رو مقایسه نکردم. بخاطر این بحث هایی که پیش اومد رفت به سمت ایتم و گیم پلی و ...
دیروز من فقط چند تا از خوبی هاش رو گفتم و گفتم riot داره عالی پشتی بانی میکنه :|
در نبود ما چه ها ك نشده :دي
هنوز تاپيكهارو نخوندم اما اول از هرچيز خوشم اومد مسابقات dab دوباره راه افتاد...
هفته ديگه انشالله كارام اوكي ميشه ميام سر ميزنم بهتون فعلا" حتي پيام خصوصي هارو هم نخوندم ك مديون كسي نشم...
فعلا" هم با نت رستوران اومدم. اين پوريا مگه اينكه برم پيداش شه ديوث :دي :ايكس
سلام دوستان،همین الان من رفتم چک کردم دیدم youtube از فیلترینگ دراومده،شما هم چک کنید ببینید درسته یا نه،عکس پایین تر بیاد یکم مسائل اخلاقی میشه :P
فایل پیوست 3764
فیلتره.:|
پ مال من چشه؟ هیچ چیزیم روشن نیست . مطمنی؟
چند روزی میشه که بازه ، البته با Https
احتملا بازم فیلتـر میشه
تاپیک رو با موضوع آزاد ادغام میکنم
راست میگه URSA خیلی OP شده من باهاش 10 دست بازی کردم تو رنک 4k فقط 1 دست رو باختم !
pudge ، Necro ، SB ، BS ، invo و دو سه تا دیگه خیلی OP کرده ! از اون ور AM یک ذره هم قوی نمیشه خیلی lose Rate بالا داره اصلا پدر آدم در میاد تا پا بگیره !
چه میشه گفت مرتیکه احمق از هر هیرویی خوشش میاد قویش میکنه از هرکی بدش میاد دست نمیزنه یا قویش میکنه.!
اگه دیدت اینه که icefrog احمقه من دیگه حرفی ندارم :|
راس میگه اینقدر احمق و پول پرسته که حالم داره از دوتا 2 بهم میخوره ،این چه وضع مدیریته ، گند زدن به دوتا سال های اولش کجا الان کجا
خدااااااااااااااااااااااا اااا !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! op یعنی over powered !!!!
آیس فراگ 90 درصد این پولکی شدن هارو در نمیاره اینا زیر سره والور :|
اول به پست خودت بخند بعد به پست بقیه هنوز معنای op رو نمیدونی..
یورسا از وقتی با التیمتش 80% دمیج کمتر میخوره و لول سومش هم دمیج خدا میده دیگه واقعا نمیشه براش ضدی تعریف کرد
شاید فقط هارد کری های ایلوژن دار حریفش بشن ( که اونا هم یورسا نمیذاره آیتم بیارن تو 20 مین بازی رو تموم میکنه )
کلاء خیلی باگ شده
شما بازی های این شخص رو با یورسا نگاه کن از هر 100 دست که یورسا پیک میکنه فقط 5-6 بار بازنده میشه اونم به زور:
blubmeisterwOw~ - Matches - DOTABUFF - Dota 2 Stats
یا این بازی رو ببین:
http://www.dotabuff.com/matches/1597145822
به نظرم باگ ترین هیروهای دوتا اول یورسا است دوم بلاد سوم اسلارک
البته هاسکاری که دست پلیرش باشه هم خیلی وحشیه ... یکی دیدم با هاسکار مین 3 ارملت اورد توی لول 7 هم تنهایی روشان رو زد :|