کلا یه مدته هر چی غیر دوتا استقبال بیشتری میشه . مدیران هم فکر نکنم کاری بتونن بکنند در این مورد خود کاربرا باید دست بکار شن بیشتر از مطالب مربوط به دوتا استقبال کنند تا ...
نمایش نسخه قابل چاپ
دوستان یه سرور تیم اسپیک خوب و کاملا فیکس اگر میشناسید لطفا معرقی کنید!
alpha بودیم که خیلی وقتا مشکل داره،crashgame هم که زیاد قطع میشه....
R.I.P Lemmy Kilmister
1945-2015
شاید کسی این پست رو تحویل نگیره ولی لمی یکی از بزرگترین خواننده های هوی متال و لیدر گروه motorhead بود و برای خیلیا عزیز بود....
http://uupload.ir/files/ohtp_277381.jpg
الان %90 متالهدا عکس آواتار تلگرامشون رو Lemmy گذاشتن
توانا بود هرکه دارا بود
ز ثروت دل پیر برنا بود
تهی دست به جایی نخواهد رسید
اگر چه شب و روز کوشا بود
ندانست فردوسی پاکزاد
که شعرش در این ملک بیجا بود
گر او را خبر بود از این روزگار
که زر بر همه چیز والا بود
نمیگفت آن شعر معروف را
"توانا بود هرکه دانا بود
شاخص آلودگی چند ساعت پیش 200 بود اونوقت مردم ما زامبین که باید کلا همش کار کنن تو این هوا
وقتی شاخص آلودگی روی 140 باشه باید تمام مدارس و حتی اداره جات تعطیل بشن ( که دیروز 150 بود و حتی من دوم دبیرستانیو تعطیل نکردن )
وقتی روی 170 باشه باید همه مردم ، شهر رو تخلیه کنن
شاخص 200 نشان دهنده وجود گازهای شیمیایی هست و با مناطقی که سالها پیش بمباران اتمی شدن با وجود گازهای رادیو اکتیویتی برابری میکنه
اونوقت بنده الان دارم تایپ میکنم خدا شاهده سینم بشدت در حال سوزشه و سردرد شدید دارم
فقط باید لعنت بفرستی بر تمام کسانی که با حرووووم زادگی دارن مملکتو اداره میکنن
به قول معلم ریاضیمون این مردم هر بلایی بیاد سرشون حقشونه ؛ 37 سال خواب بودیم بعد تا اومدیم بیدار شیم دوباره خوابوندنمون ... اینش که کی بیدار میشیم فقط میدونم آینده ای خییلی دوره
البته بیشتر این الودگی به خاطر وارونگی هوا توی زمستون هست.
امروز هم که طرح ترافیک از در خونه بود کلی ماشین پلاک فرد توی خیابون ها بود.خود مردم که اصلا رعایت نمیکنند.
دولت هم دم از حمل و نقل عمومی میزنه همینطوری توی brt و مترو خفه میشی تا سوار شی.
توی تهران چیه که خلق به قیمت جان دارن براش میجنگن ، بفروشید برین جای بهتر ، بخدا من یه روز اومدم داخلش تازه بارونم میزد صبح ساعت 6 ، انگار کبسول گاز توی دهنم باز کردن هوای ما گلستونه پیشش با اینکه گردوخاک داریم
اون دوره ای که میگین خیلی دور نیست خون های زیادی میبینید اما ما خواهیم دید پس در دوران ما اتفاق میفته ، خودتون وضعیت رو میبینید هیچی سرجاش نیست
امروز چشمام داشت میسوخت :|
بدبختی کار من هم در فضای باز هست همش باید در سطح شهر این و اون ور کنم باز خوبه مترو هست وگرنه brt که .....
-------------
دوستان کسی سریال آشپزی امریکایی میشناسه معرفی کنه.
منظورم مستند نیست ها میان آشپزی میکنن بعد داور ها نمره میدن منظور سریال در مورد آشپری با داستان و..
من یه ماسک فیلتر دار خریدم از دارو خونه تا دبیرستانمون حدودا 4 تا کوچه راه رسیدم به مدرسه رفتم سر کلاس اومدم فیلتر ماسک رو تمیز کنم همینطوری خاک و ذره سرب و الاینده و... میریخت :|
دوتا زنگ تفریح و 1 زنگ ورزش هم که داشتیم نزاشتن بریم پایین
اعتراض هم که میکنیم نمره انظبات کم میکنن
اینجا آب بردمون از بس بارون داره میزنه! نه به یکی دو سال پیش که نمیشد نفس بکشیدم نه به الان که هر روز بارونه
چه عجب شرق تهران داره کمی بارون میاد هوای بهتر شده
خداروشکر
دوستان تهرانی که سولو رنک 3600 به بالا دارن به من pm بدن.
دوستان جریان برای تیم درست کردن و... این جور چیز ها نیست.
اگر جور بشه با هم همکاری داشته باشیم ، هدیه ای هم در آخر تقدیم میشه. b-)
هپی کریسمس بچز
happy christmas my friends.
شما عید نوروز این جوری تبریک نمیگید.
عجبز ? :d
اخه شما پدرتون کریسمس جشن گرفته یا پدر بزرگتون:d
باو کریسمس 1 هفته پیش بود تازه از خواب بیدار شدین ؟ :smile102:
احتمالا منظورشون سال نو میلادی هست
کریسمس میلاد حضرت مسیحه در واقع اونها تعطیلات شروع سال جدید رو ندارن بعد از تنکس گیوینگ تولد مسیح رو به مدت حداکثر 5 روز ملت رو تعطیل میکنن
تو ایران بیشتر از 30 روز بخاطر تولد و ازاداری امام ها تعطیل میشه و حدود 13 روز هم برای سال نو یا نوروزمون ما خیلی خوبیم :دی
ناموسا به غیر از obama هیچ کس نوروز رو به ما تبریک نمیگه ولی ما به تمامی دنیا تبریک میگیم تازه به خودمونم تبریک میگیم کلا خیلی خجسته ایم
نه کریسمس نه عید نوروز نه تولدها هیچکدوم برای من عید نیستن . عید من روزیست که شاد باشم روزیست که ارامش داشته باشم اگر چنین شود هر روز عید من خواهد بود
هیچ سایت خبری ایرانی این مسابقات Dubai e sport رو پوشش نمیده :|
دیشب عروسی بهترین دوستم بود کلی کمک شادی و در اخر رسید به عکس ، همه دوستان کنار هم ایستادیم گوشی من که از همه بهتر بود دادم به یکی از نزدیکان داماد تا عکسی بندازه برای یادگاری و خاطرات شیرین ، من که داشتم گوشی رو میدادم اخرین نفر وایسادم کنار دوستان ، 3 تا عکس از ما گرفته شد بعد که همه رفتن ، دور هم عکس ها رو چک کردیم به طور عجیبی من در 3 عکس نبودم از خودم و دنیام نا امید شدم در این هم شانس نیاوردم ........
به راستی من چه بد کردم ز این دنیا که هرچه خوبی کنم باز مرا در اغوش نگرفت :-<
آقا میخوام نتمو به آسیتک تغییر بدم . رجع به این تعرفش سوال داشتم : چلچله نامحدود برنزی 512 با امکان تبادل حداقل 20 گیگ درماه
سرعتش و پینگش به ترتیب در اوایل ، اواسط و اواخر ماه چقدره ؟
پشتیبانیش خوبه ؟ قعطی نداره ؟
من داشتم قطعی نداره ولی سرعت دانلودش رو 15kb/s هست هیچ بازی آنلاینی نمی تونی بکنی مگه این که 5 ساعت از اینترنت استفاده نکنی سرعت بیاد رو 45kb/s
پینگش 350 هست با کاهش پینگ تا 130 میاد پایین
من همین اینترنت رو داشتم انقدر بد بود عوضش کردم به 2مگ نا محدود این معمولا سرعتش رو 80kb/s هست اگه یک مدت استفاده نکنی میاد رو 280kb/s خیلی کم میشه همچین سرعتی داشته باشی پینگش مثل همون 512 هست ولی میشه راحت باهاش بازی کرد ولی کلا با 512 نمی تونی بازی کنی یک فیلمه یک گیگه با 512 بیشتر از 24 ساعت طول میداد با این میشه 9 ساعت
البته فرق قیمتیش هم خیلی زیاده برای 512 شما میشه 44تومان برای نتی که من دارم+ای پی اختصاصی الان 126تومان میدم ولی از من میشنوی اون رو نگیر خیلی خیلی کنده
اگه نت نامحدود میخوای با پینگ پایین من بهت شاتل رو پیشنهاد میکنم .
طی تجربه چندین ساله من از سرویسش خیلی عالیه .
به طور عادی پینگ خوبه ، اگه بیایی و پروفیال گیم رو روی خطتت فعال کنی عالی تر هم میشه (120مثلا) و از اون جالبتر با کاهش پینگ من حتی پینگ 70 و 80 هم داشتم از روسیه که هر گیمر ایرانی انلاینی میدونی فوق العادس این پینگ .
سرعتش هم خوبه و مثلا 128 حدودا دورو بر 100 تا سرعت میده و هرچی بره بالاتر طرحت سرعتش هم به همون اندازه میره بالاتر
(مثلا 256 حدودا 150 تا سرعت داره )
نکته: سرعت ها رو در حالت معمول گفتم وگرنه کمو زیاد هم داره .
دوستان تهرانی هوای تهران سالم شده؟ یا هنوز داغونه؟
یه کاری پیش اومده پس فردا باید برم تهران بخاطر این پرسیدم
پس باید مجهز برم! :smile105:
یع دست بازی Envy رو دیدم انقدر بد بازی کرد حالم بهم خورد 6.4K بود بازی.
Ember تا دقیقه 34 خوب بود بعدش همش تنهایی میرفت تا دم تاور 2 تیم حریف خفت میشد عین چی :| سر همین کار هاش کل تیمشون رو به F داد.