+ Spirit breaker
نمایش نسخه قابل چاپ
+ Spirit breaker
ez for anti mage
آنتی میج خودمم ، خیلی راحت منو با disruptor گذاشتن، یه جور anti mage offlaner بود.
فایل پیوست 3821
بله :| تازه یه بازی با آنتی میج 1100 last hit زدم اون دیگه خیلی باحال بود :|
دوستان کسی با سایت dota2.vpgame.com اشنا هست ؟
اصلا نفهمیدم این ماه چه جوری گذشت :|
انگار 1 ساعت پیش اولین روز ماه رمضون بود.
سلام کسی میدونه Book تا کی اعتبار داره ؟
دوستان عید همگی مبارک باشه :x
سلام بچه ها من بعد یه هفته ظهور کردم :/
عیدتون مبارک وووووو همیشه خوشحال باشید! همین شنیدم ایموتال 3 هم اومده من فعلا از دنیا عقبم
اقا الان نتایج کنکور که اومده بهم میگن رتبت چنده نمی دونم کدومو (رتبه کل در سهميه یا آخرين رتبه مجاز در سهميه ( دوره هاي روزانه ونوبت دوم ) یا رتبه کشوري (بدون اعمال سهميه)؟ ) بگم کمک کنین دارن دوتامو رو حذف میکنن :)
رتبه در منطقه مهمه عزیز اونو بگو
ایشالا همه کنکوری های امسال توی رشته مورد علاقشون قبول بشن :)
یه سوال دوتا برای شما هم 1.9 گیگ اپدیت داده؟:|
اگه ریبورن داری/ که آره یه آپ اومده که به بازی دوتا2 ریورن mmr رو اضافه کرده.
ن دوتا ریبورنم نابود شد نم کجاس! حجمشو تو پوشه استیم دارم اما اجرا نمیشه اصلا موقع اجرای دوتا نمیپرسه معمولی رو اجرا کنم یا ریبورن
این که عادیه داداش با رنک 3800 جلوت 4200 بیاد /دوست من miracle جلوش افتاد. اتفاقا از بچه ها همین سایت.
من هنو نتونستم رنکمو از 2100 بالاتر ببرم الان هم 1875 هستم یکی از دوستام بهم گفت اسمورف کن انقدر اعصابتو خورد نکن اما دلم نمیاد این اکانتو ول کنم! نمیدونم چرا :/ بیشترین حد 2100 بوده انقدر نوب افتاد باهام شدم 1875 الان...
lol
من بیشترین حدم 3100 بوده انقدر به نوب ها خوردم شدم 2200 الانم با کلی بد بختی شدم 2500 لامصب مثل باتلاقه هرچی تلاش میکنی بیشتر فرو میری
این سرور های دوتا خراب شده ؟؟
امروز هر بازی ای که کردم همش رد لاین میومد با اینکه نت سالم بود لگ هم نداشتم
شما خوبه 3k رفتی من دارم سعی میکنم 2k بشم فعلا! :/ واقعا سخته هی میگن یه هیرو بگیرید که تنهایی بازیو جمع کنید والا من هرچی کری قوی و باگ هست میگیرم یارا خودم جمعم میکنن! یه کسایی میوفته باهام اصن انگار بار اولشونه دارن بازی میکنن یا از لج میخوان رنک تیمو خراب کنن
نگاه این بازی من کن شما .خودم جمع کردم 100 درصد باخته بودیم مثل شیر با anti mage رفتم مید :|
توی این بازی blood کلا فارم بود و همه کیل هایی که گرفت هم cm رو میزد با تینکر و اسپکتر خدایا این چی بود دیگه! 0 کیل 10 دد بود شد 10 کیل :| what the op hero?
یا این بازی که earthshaker رفتم همین امروز این دو بازی رنک نبود ولی با دوستم رفتم که 5.2k رنکش هست پس میشه گفت از رنک 3.4k بهتر بود اون بازی اینوکر آخر بازی گفت sry my pick (invoker was challenge خدا لعنت کنه چلنج بوک رو فقط همین!
در ضمن اون دوستمون گفت سخت هست با بوت unifier رمپیج زد ،من این کارو با بوچر انجام دادم . 1 بار هم نمردم خودم 1 بار خودم رو با rot کشتم با بوچر تازه خیلی سخت تر هست تا بقیه .
عکس ها به ترتیب توضیحات
http://forum.dotabaz.com/uploaded/1805_01437510670.jpg
http://forum.dotabaz.com/uploaded/1805_11437510670.jpg
http://forum.dotabaz.com/uploaded/1805_41437510670.jpg
http://forum.dotabaz.com/uploaded/1805_21437510670.jpg
در ضمن bloodseeker
trash ترین هیروی late game هست ! اول بازی میزنه ولی late game واقعا هیچ کاری نمیتونه کنه .
https://steamcommunity.com/profiles/76561198133814243/
این یارو دزده ریپورت کنیدش
3 تا ایمورتال جدید از من زد
reported
ولی بیشتر دقت کن.
داداش چه حوصله ای داری با اکانت لول 7 بازی میکنی منم یکبار اومد با اکانت جدید بازی کنم 4 تا دست بازی کردم دیگخ حالش نبود کلا حوصله نرمال مچ ندارم حساب کردم باید 130دست بازی کرد تا لول 13 بشی رنک بگیری واقعا کار حضرت فیله از اول رفتن
چند گیمه بازی کردی لول 7 شدی تازه؟
من اشتباه کردم همیشه همه رو نورمال میرفتم ولی اینبار چون دیدم یکی گفته بود اگه بوت بری همه رو فقط 10 گیم برای رنک حساب میشه منم اومدم همه رو بوت رفتم :| تا لول 5 بعدش دیدم خیلی خیلی بیشتر زمان میبره تا نورمال. دوباره شروع کردم نورمال رفتن
حدود 50 گیم بازی کردم. که 35-36 گیمش بوت هست :|
ریپورت شد
تقصیر خودت بوده گول خوردی
من که کلاء حالم از بوت بهم میخورهنقل قول:
من اشتباه کردم همیشه همه رو نورمال میرفتم ولی اینبار چون دیدم یکی گفته بود اگه بوت بری همه رو فقط 10 گیم برای رنک حساب میشه منم اومدم همه رو بوت رفتم تا لول 5 بعدش دیدم خیلی خیلی بیشتر زمان میبره تا نورمال. دوباره شروع کردم نورمال رفتن
حدود 50 گیم بازی کردم. که 35-36 گیمش بوت هست
یه دست هم حاظر نیستم باهاشون بازی کنم حتی برا تمرین
منم خوشم نمیاد ولی مجبور شدم :|
چه حال میده آدم mute بشه :|
هی بنویسی wp wp wp خدای تیمت در میاد =)) یا هی بگی good game well played تو all chat
ولی نتیجش = 168 ساعت بن شدن :|
اما بازی آدم بهتر میشه چون حواسش نمیره سراغ چرت و پرت گفتن و blame کردن.
http://forum.dotabaz.com/uploaded/1805_01437522647.jpg
واقعا valve چندتا کاره اشتباه کرده که باعث این چیزا شده!
key رو حذف کرد که سنگین ترین تریدا روش انجام میشد:/ اومد گیفت رو آورد ر*د به ترید :/ ما هم همینجوری مثه کشک کاره خودمون رو میکنیم دوست عزیز بهت توصیه میکنم قبل گیفت شماره تلفن و آیدی نامبر طرف رو بگیری و امتحان کنی که خودشه یا نه یارو از من آیتم زد شمارشو داشتم آیتمارو پس داد اسیرش کردیم دی:
این بهم شماره داد ولی خطش خاموشه
بعد من بهش اعتماد داشتم اول هم اون ایتم و ست هارو میداد
ولی بعد از چند نفر پرسیدم گفتن ست هاش ارزش نداشته و کرده تو پاچت ایمورتال ووید رو هم میخواست ازم بگیره بعد من بهش گفتم ایمورتال پوک و یه ست بده اونارو داد منم بلاکش کردم
ولی بازم ضرر کردم ناجور
ایمورتال های sven luna magnus ro dadam
ست وارکوگ استیل 1 کلوگ + ست الدورم تاچ دراو + ست فتال بلوزم dp + ایمورتال پوک + یه رار ایتم جاگر ازش گرفتم
منظورش این بود شما دزدی نه اون بد بخت کی اون رو ریپورت کرد؟
بعد این دزدی نمیشه شما بلد نیستی داشتی مفت میدادی بهش چرا مردم رو دزد می کنی تاره ایتمشم گرفتی بلاکش کردی حیف که ایدی شما رو ندارم وگرنه 100% شمارو report میکردم نه اون بیچاره رو
پست ها رو دیدم ادم خندش میگیره :d
والا ما دزد نیستیم
قیمت ها هم دستم نیست یکی بگه حدود قیمت های ایتم هایی که از طرف گرفتم چقدر بوده خودم چقدر بهش دادم
تا باقیش رو برگردونم
اینکه شما قیمت هارو نداری دلیل نمیشه وقتی آیتماتو گرفتی طرفو بلاک کنی . وقتی قرارداد کردین که آیتم هارو عوض کنین ( اون شخص مجبورت نکرد ) نباید بزنی زیر حرفت . میتونستی بهش بگی معامله رو انجام نمیدم کنسلش میکردی . . .
اما الان شما آیتم گرفتی و به طرف آیتم ندادی عملا این وسط دزد شمایی نه اون بدبخت . قیمت آیتم هارو هم از همچین سایت هایی میتونی گیر بیاری . ( اگه تبلیغه حذف کنید )
Dota Trade | The best place to trade Dota 2 items
Dota 2 Lounge - Marketplace, Trades, Bets