سرعت مخابرات 512=64 کیلوبایت
حالا امروز افت سرعت پیدا کرده -30 شده
زنگ زدم پرسیدم جریان چیه میگه نمیدونم اصن بهمون چیزی نگفتن و نمیگن فقط چند هفته ای اینطوری هستش [ ggwp fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu your mother mokhaberat]
نمایش نسخه قابل چاپ
سرعت مخابرات 512=64 کیلوبایت
حالا امروز افت سرعت پیدا کرده -30 شده
زنگ زدم پرسیدم جریان چیه میگه نمیدونم اصن بهمون چیزی نگفتن و نمیگن فقط چند هفته ای اینطوری هستش [ ggwp fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu your mother mokhaberat]
فقط اینو بگم که دووم نرف شد لوللللللللللللللللل wtf valve idiot?
برای یک ماه دووم رو قوی کرده بودن دوباره ضعیف شد،من نمیدونم چرا والو فک میکنه دووم - بت رایدر الان شاخن که هی ضعیف ترشون میکنه..
بازی های Low Priority از All Random به Single Draft تغییر یافت.
dota2.news
آقا یعنی 99 درصد کاربرای این سایت مدرسه ای بودن؟ پس کجایید؟
دلم می خواد برگیردم به زمانی که تازه دوتا 2 شروع کردم :d لذت خوبی داشت توی خونه دانشجویی
اهان یعنی تنها کسی که هم هست هم درگیر نیست منم؟ :fullofshtplz:
من الان کارم همش شده دوتا2 بازی کردن!
این چند وقته انقدر حیوانات اهلی تو رنج ۴۶۰۰ تا ۵۲۰۰ بهم خورده که حالم از دوتا دیگه به هم میخوره!
چه یارم شدن ریپورت کردم چه جلوم افتادن اما چه فایده...
sf میری mid بعد dc میشی چون سرورا استیم مثل اینکه برا ایرانیا ترکیده و نمیشه rec کرد کی میای؟ دقیقه ۸ بازی...tinker جلوت lvl چنده؟ ۷!! عیب نداره اینا که حریف من نمیشن...۳ نفر میان mid بله lvl شما هم ۴ شده! به سلامتی pa 1 میده necro 6 میده tinker 1 2 مردم. باشه مشکلی نیست
دوباره mid رفتی lvl 7 شدی خب مبارکه ایندفعه enigma میاد اِ black hole داره یا حسین! 2nd ded باشه اوکی. ۵ دقیقه بعد...sf در حال دنبال کردن تیم حریف با وجود تمام این اوصاف...sf بازی رو تا دقیقه ۳۷ طول میده و slark لعنت الله علیه تِر میزنه تو بازی و بازی رو میبازیم!
slark safelane min 37 : power treads, sange yasha, skadi, drums
sf min 37: shadowblade, bkb, boot travel, sange yasha + 1 bar ham buyback
باز با این اوصاف توی net worth 2k بیشتر از اون هاپو پدر دارم...فعلا قصد کردم تا شروع major دیگه دوتا بازی نکنم.
یکی مثل این یکی مثل یک حیوون دیگه با 5k mmr رفته ریده تو ترکیب بازی invoker پیک داده باز بهش mid رو دادن چی کار میکنه؟ tornado میزنه با defening blast بعد ۲ ساعت cold snap میسازه یارو واستاده جلوش چت میده همه میخندنا بعد cold snap رو ساخته با ۳ ثانیه تاخیر میزنه رو یارو دِ اتک بده طرف هم میکشتش...:smile14:
داداش خاهشا کمکم کنیدان گارنا رو چطور اپدیت کنم؟
تو پوشه گارنا فایلی ب اسم Annoucemnt nist نمیدوونم چیکار کنم دارم دیونه میشم کمکم کنند به gmail ام پاسخ بفرستید خاهشا هیچتا از این نکاتی که گفته من ندارمsinapep30@gmail.com id garena:sina_pep30
where? lol
ناموسا 2ک mmr رو نمیشه ازش فرار کرد..
خواستید پاکش کنید ولی حقیقته حتی اگر این مجله هم همیچین حرفی نزده باشه باز هم حقیقته
http://uupload.ir/files/2k7a_photo_2...0_14-19-36.jpg
کاملا درسته ، اما این رو قبول ندارم که زن های ایرانی زشت هستن این اشغال ها رو نبینید که صورتشون زیر 100 کیلو بتنه قایم شده این مجله یا نویسنده ای هم که این ها رو گفته بر اساس کلان شهر ها گفته وگرنه توی ایران زن هایی داریم که از نظر زیبایی در دنیا نظیر ندارن
ایران رتبه 10 جراحی پلاستیک رو داره!
مطلبی که میگه رو به قول محمد برای کلان شهر ها هست هرچند نظیرش هم در داخل شهر های دیگه دیده میشه اما نه به اون تعداد.
بعد اصلا اولاش درسته یک دفعه میره تو فاز کتاب میاد آرایش و با کتاب مقایسه میکنه نویسنده احمق! یکی نیست بگه تو آمار خرید یا خواندن کتاب رو با هرچی مقایسه کنی شده باشه آمار خوردن آدامس هم باز آمار کتاب کمه :d
کشور جهان سومی هم ربطی به سطح فرهنگ و شعور و از این چیزای من درآوردی که تو ذهن مردم کردن نداره بلکه یک اصطلاح سیاسی هست که در زمان جنگ سرد به وجود آمد فکر کنم سال 1980 به طوریکه آمریکا و متحدانش (اروپا) جهان اول و روسیه و شرق آسیا (نظیر چین) جهان دوم و کشور های بی طرف مثل ما (و آفریقا :d ) جهان سوم شدند.
لعنت یه این وقت چقدر زود میگذره ~x(
در کل مردم ما خیلی کم کتاب میخونن بجاش چرت و پرت های ماهواره نگاه میکنن ، برام مهم نیست بگن جهان 3 یا جهان اول یا -1 . خودم دارم میبینم که چقدر مردم ما سطح فرهنگی بدی دارن شاید به فکر خودشون خیلی زرنگ باشن به عنوان یه فروشنده جنس رو بکنن تو پاچه خریدار (که 90% فروشنده ها تلاششون همینه) ولی در اصل این برمیگرده به فرهنگ طرف وقتی یه چیزی بین 10% جامعه باب باشه میشه اخلاقیات خود طرف ولی وقتی این رفتار از 90% سر میزنه دیگه فرهنگ شده.
همه این بی فرهنگی ها هم از آموزش و پرورش نشعت میگیره فاسد ترین نهاد در ایران اموزش پرورش هست(هیچ چیز مفیدی به محصل ها یاد نمیده 80% محصل ها از مدرسه متنفرن)
هیچ وقت یادم نمیره این جمله شهید رجایی که بعد از ویزر آموزش پرورش شدن گفت: در این پست یا کارم رو درست انجام میدم یا غلت ، یا 1000 بار میبرنم بهشت یا 1000 بار میبرنم جهنم.
حرف از کتاب میزنید اصلی ترین کتاب ما قران هستش حاظرم به جرات بگم 95 % از مردم ما به طور کامل هم خودش هم معناش رو کامل نکردن بماند کتاب های دیگه .دینشون بخاطر اینه که سریع سر یه حرف واتساپی متزلزل میشه چون به عمق موضوع پی نمیبرند و طوطی وار چیزی رو به خود می قبولونن
تو کشورهای دیگه هم کم هست. البته در نظر داشته باشیم کتاب با مجله و روزنامه فرق داره...اما همه مطبوعات حساب میشن
فرهنگ هم چیزی نیست که بشه 5 ساله یا 10 ساله عوض کرد بلکه باید یک یا چند نسل بگذره تا درست بشه. نسل قبلی ما نسلی هستن که یا مثل دهه شصتی ها نسل سوخته نام دارن یا مثل دهه 40 و 50 درگیر جنگ و انقلاب بودند.
نسل دهه هفتاد هم نیمه به اونور یعنی 75 به بالا تا به امروز نسل بحران زده هستند و به نوعی بنا به نداشتن اطلاعات کافی و راهنمایی نشدن در مواجه با برخی مسائل از کشورشون، مردمشون و بعضا" زندگیشون متنفر هستند.
البته اثرات شدید شبکه های اجتماعی از همه طرف محسوس هست به طوریکه رهبری بالای 10 بار اعلام کردند حواستان به جوانها و شبک های اجتماعی باشد. بلوغ زودرس نوجوانان، بیداد طلاق، گفته شدن حرف ها و مسائل مستهجن به صورت عادی در پست ها و چت ها و... همه اثرات این چیز ها هستند.
بچه های بین 70 تا 75 هم به خاطر در ارتباط بودن با هم دهه ای های خودشون و هم دهه قبل بهترین سطح فکر رو دارند. اینایی که عرض کردم بر حسب تجربه بود و واقعا هم این هست. شاید اطلاعاتم درباره فرهنگ جوامع زیاد نباشه اما انقدر تو جامعه بودم که همه جور آدمی رو از همه جور قشری دیده باشم پس باور کنید درست میگم.
با هر دوتون موافقم.
ایران تا وضعیت اقتصادیش درست نشه / تا مردم قدرت خرید کافی نداشته باشن همینه.
بعد از 13 روز اومدم استیم:
CSGO:48.8 MB update
Dota2:1.2 GB update!!
rip Dota 2 Source 1..
لعنت به اینترنت خوزستان یعنی نمیخوان یه فکری کنن این زیرساخت کوفتی اینترنت این استان رو درست کنن؟؟ هرجا میری میگن مشکل ازما نیست زیرساخت استانی خرابه
آب استان الوده خط های تلفن هم همش قطع وصل برق هم که روزی یه بار باید بره هوا هم که همش خاک( خداروشکر مدتیه خبری از خاک نیست ) اینم اینترنت!
چطور با این اینترنت بازی کنم...
http://uupload.ir/files/1x29_ripping_thumb.jpg
قبلا پشتیبانی ها یاد گرفته بودن میگفتن برو contorl panle بعد ها شد از در خونه و مودمت رو چک کن ، جدیدا یاد گرفتن میگن زیر ساخت ! اورین اورین به پیشرفت ملت غیور . اگر کل دنیا مثل اینا اینقدر پیشرفت میکرد الان انسان ها هنوز توی دیال آپ مونده بودن =))
به نظر من اگر پینگ 300-400 باشه بهتره تا ادم با 200 بازی کنه اما loss در حد 20 % داشته باشه . دقیقا الان نت ایران اینجوری شده پینگت پایینه که باشه loss داره که اختلال هستش و باعث لگ میشه
منم مشکلی ندارم! اقا پینگ 300 باشه اما loss نباشه... حالا من هم loss دارم هم پینگ بالاست اصلا نمیشه بازی کرد
به نظرتون فروش سرویس Boosting mmr دوتا ۲ توی ایران طرفدار داره؟
افراد زیر ۲۵۰۰ mmr برای هر ۱۰۰ تا mmr باید فقط ۵ دلار بدن!
از ۲۵۰۰ تا ۳۵۰۰ هم ۷ دلار از ۳۵۰۰ تا ۴۰۰۰ هم ۹ دلار از ۴۰۰۰ تا ۴۵۰۰ هم ۱۳ دلار و به همین منوال تا ۵۵۰۰ به بالا. البته قیمتا بالاتر میره...
من این وسط واسطه خرید هستم و بسته به خرید مشتری مقداری کارمزد میگیرم همین!
استقبال میشه؟
شاید ولی خیلی ارزونه دوتا دو
تو سی اس گو برای هر رنک اپ 1 کی میگیرن توی دروه های اول ولی از مستر گاردیان هر رنک اپ میشه 5 کی از سوپریم به گلوبال 15 کی هر کی هم 3 دلار پولشه بعد سی اس گو اسون تر هم هست طرف سری رنک اپت میکنه ولی دوتا دو باید وقت بیشتری بزاری
پس فکر کنم به احتمال 70% استقبال کنن
به نظر من با این قیمتا استقبال نمیشه ( شرمنده) کمش کنی شاید بیان مردم.
نه فکر نکنم استقبال بشه . توی ایران از رنک مثلا 2k به 3k به قیمت 5دلار هم باشه بازم فکر نکنم طرفدار پیدا کنه .
https://instagram.com/saeed_ganji_/
اين عكسو فقط ٢٠٠ نفر ايراني ديدن...
و اونم از تو اينستاگرام...
و من پرچم ٨٠ ميليون ايرانيرو جلوي اون دوربيني كه مشاهده ميكنيد، به دنيا نشون دادم...
اما ١نفر از جرايد و روزنامه هاي ورزشي ايران اصلا نيومدن بگن اين بابا كيه، تو دنياي حرفه اي پا گذاشته كه فقط انگشت شمار تو بهترين ليگها دارن بازي ميكنن...
يني ارزش كار و زحمتايي كه من كشيدم همين بود؟؟؟
امير تتلو ١بقبقو ميگه ٢ مليون نفر لايك ميكنن، و تو ورزشاي اماتور مثل بوكس و.... داءم از ورزشكارايي كه از ورزش و موقعيت اجتمايي ٤تا ٤تا خونه مجردي دارن داءما در حال نوشتنن...
اما من انقدر كارم كم و ورزش فوق حرفه اي و سخت رو با اين همه سختي و روزي ٢تايم سنگين دارم تمرين ميكنم، هيچ كس نديد...
من براي اينكه تمرين سخت تري داشته باشم قراردادمو كنصل كردم، و تمام اسپانسرامو و حتي خونمو تو شهر گوتنبرگ از دست دادم، ١ماه نيم بدون مربي تو الاستار تمرين سگي كردم كنار غولاي MMA بدون هيچ اسپانسري... چرااااا؟؟ چون ميخاستم تمريني سخت داشته باشم كه واسه ايرانه بيمرفت پرچم بزنم...
و بعد بردم بدون اينكه كسي بدونه راهي شمال سوعد تو وسط جنگلي دارم زندگي ميكنم، كه تا شهر ٢٠ كيلومتر راهه...
بدون باشگاه..
بدون امكانات
بدون حريف تمريني...
واقعا دم ايران گرم..
ايران كسيو ميخاد مثل رضا زاده كه ١يا ابلوضل بگه و نصف خزانرو خالي كنه...
نه قهرمانايي كه به عشق مردم بجاي پرچم سوعد با پرچم ايران برن كه هيچ اسپانسري هم قبولش نكنه ... چرا..؟؟؟ چون با پرچم ايران بازي كرد..
ملالي نيس..
من اين شرايط سختو واسه خودم به بهترين نهو تبديل ميكنم.. و اين روزا هم ميگذره... اين پست به يادگار ميمونه واسه زماني كه ايرانيا ميگن چرا با پرچم جاي ديگه بازي ميكني...
جرايد و روزنامه هاي ايرانم از اين به بعد از سايتاي بزرگ معتبر بايد خبراي مارو دنبال كنم...
اين حال خرابم به نفعم شد...
دشمناي عزيزمم شاد نشيد... من تو اين جنگل از خودم ادم خوار ساختم...
تا UFC ميرسم و اونجا ميگم اين سختيارو...
خيلي بيمرفته ايراني كه دافاشو جوجه قرتياش از ورزشكاراي حرفه ايش بيشتر تو ديد هستن... بابا دمتون گرم
http://forum.dotabaz.com/uploaded/770_01446890138.jpg
یعنی پینگ بدتر از اینترنت مخابرات برای بازی کردن نداریم ...
امروز با سرویسهای کاهش پینگ هم پینگش بالاست