90% درصد مطمئنم تمپلر اساسین پلیر ایرانی بود
نمایش نسخه قابل چاپ
عربستان روابط دیپلماتیکش رو با ایرن قطع کرد. ظرف 48 ساعت تمام دیپلمات های ایران باید از این کشور خارج شوند.
بحرین هم همین چند لحظه پیش روابطش رو قطع کرد! تازه عریستان امارات هم تحریک کره که روابطش با ایران رو قطع کنه!
بعضی کارشناس های سیاسی میگن عربستان نه تنها منافع بلکه بقا خودش رو توی تنش زدایی و ابران ستیزی و حمایت از داعش می بینه!
آپدیت: سودان هم روابط دیپلماتیکش رو با ایرن قطع کرد!
دارن گور خودشون رو با دست خودشون میکنن
اون شب بزرگترین اشتباه رو کردن رفتن سفارت عربستان رو به آتش کشیدن...
بهترین حرکت ممکن بود
دیگه کسی نمیره پولش رو بریزه تو دهن اونها برای مکه رفتن ما هیچ ضرری نمیبینیم از قطع روابط با اونها ولی اونها کلی درآمد از دست میدن با این کارشون به نفع ما
کاش امارات هم کلا روابطش رو قطع می کرد تا دیگه کسی اونجا هم نره پولش رو هدر بده بره حیف شد من جای رحانی بودم الان بهترین وقت بود که کاردار امارات رو اخراج کنیم
یکی نیست بگه اخه بحرین سودان چی دارن که قطع روابط میکنن؟ :d
----------------------
ایران و دانمارک هم چند تا قرارداد بانکی امضا کردن نمی دونم به paypal و اینها ربط داره یا نه ولی امید وارم زود تر paypal ایرانی هارو از لیست سیاهشون در بیارن راحت شیم
درسته ایرانی ها دلشون نمیخواد سر بر تن عرب باشه! ( متاسفانه اینطوره ) ولی این فرهنگ ایرانیه اصیل نیست... اگر کوروش بزرگ پدر ایران زمین هست پس چرا به حرفاش گوش نمیدید که توی هر بندش حرف از صلح و بخشش هست... با این کار ایرانیا چهره بدی رو نشون دنیا دادن.
http://masaf.ir/images/84bfb151-289f...8%AC%D9%86.jpg
دانلود واسه نت ذغالیا :D
دانلود با کیفیت بالا
پیشنهاد میکنم ببینید
_ _ _ _ _ _ _ _ _
ویرایش :
بزرگ پدر ... صلح و بخشش ...
تو مثل اینکه نمیدونی با کی طرفی
الان تو کره کره زمینی خبرا رو یادت رفته یا مریخ تو صلح و صفا زندگی میکنی ؟ بادمجون جا تو بود موقع نوشتن این متن منا رو یادش نرفته بود ، فجیع ترین ضایعه اخیرشون ( یکی از بینهایت مورد )
5,000 نفر ، خودتو گذاشتی جای یکی از این خانواده ها ؟
اینارو باید بخشید ؟
_ _ _ _ _ _ __ _ _ _ _ _ _ _
ویرایش 1.1 :
اگه تونستی اینم ببین :
مستند هولوکاست سعودی
به هولوکاست اعتقاد داری
امنیت سفارت وظیفه ی ایران بوده یعنی چی که کاری خوبی کردن !
بعد هم الان بحث اونا شیعه و سنی هستش نه عرب و ایرانی
عربستان ؟؟!؟!؟! سودان؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!
ما خودمون این همه مشکلات داخلی دارم اولیش هم مشکل اقتصاد .
انصافا به چی فکر میکنید :|
بیخیال ذهن خودتون رو درگیر نکنید.
فوقش این هست که کسی نمیره حج و کم تر خرج این سعودی های ................ میشه.
ناموسا مردم باحالی داریم 500نفر تو منا مردن سفارت رو نگرفتن به 2 تا جون تجاوز کردن بازم به سفارت حمله نکردن یه عرب رو سر زدن ریختن سفارت اتیش زدن خیلی خوبیم :D:imspinningplz:
یعنی بی پدر مادر تر از کسی که Meppo بلد نیست ولی تو رنک 3800 پیکش میده ، بازی رو خراب میکنه داریم؟ :|
هرچقدر ادم بخواد يه جوري حرف بزنه كه اتفاقي نيوفته يا بگه بقيه دارن اشتباه ميكنن اخر يكي در مياد به چيزي جواب ميده واقعا هم حق داريد نميگم حرفاتون حق نيست ولي خب من ديگه حرفي ندارم بحث كردن فايده نداره اصن اين كارشون new meta بوده به من چه! من برم بشينم بازيمو كنم -_- فقط اميدوارم جنگي و يا اختلاف شديدي كه اين زندگي مونو بدتر كنه رخ نده
Kappa یه شکلک معروف توی twitch واسه یه کی از کارکنان خوده twitch بوده که وقتی یه حرفی رو به حالت تمسخر میگی اخرش یه Kappa میزاری.
مثلا : اینترنت ایران بهترین اینترنت واسه بازیه ! Kappa http://forum.dotabaz.com/uploaded/1352_01452020454.png
الان دیدم aparat سریال black list رو گذاشته قسمتی هزار تومان
یعنی میشه با 4 تومان تو ماه یک اشتراک گرفت از این سایت های فیلم و سریال تو 3 روز کل قسمت هایی که اومده دانلود کرد تازه سانسور هم نیست
خدایی بازاریابایه اینها کین؟ :|
عنوان تاپیک عوض شد.
----------------------------------------------
دوستان به یکی نیاز داریم کلیه آموزش های دوتا 2 انجمن رو به روز کنه! بهش دسترسی کامل تالار دوتا 2 رو خواهیم داد. پ.خ بزنید ;)
منظور از آپدیت به روز رسانی اسکیل ها و توضیحاتشون هست.
سرور هند چقدر پینگش خوبه! :|
آقا همه کاهش پینگا گرون کذدن یا فقط ماله م اینجوریه؟
قبلا گیگی 3600 میدادم الان شده 5400 :||||
دیشت خونه یکی از اقوام مهمونی بودیم ، یکی از فابل های دورمون هم اونجا بود توی شهراداری کارمیکنه د حد معاون و.. حرف از آلودگی هوا شد میگفت: یکی از دوستام که توی سازمان حمل و نقل عمومی کار میکنه(دقیق یادن نیست اسم سازمانش چی بود) 5 ماه پیش با کل ادارشون خودشون به در و دیوار زدن تا یک هزار میلیارد جور کنن که خرج مترو و BTR کنن تا انقدر کیفیت بالا بره که مردوم خودشون تمایل داشته باشن از BRT و مترو استفاده کنن تا مشکل آلودگی هم حل بشه.
3 ماه خودشون رو کشتن هیچ بودجه ای نتونستن جور کنن.
از طرفی دیگه برای وام 25 میلیون خودرو در 2 هفته دو هزار میلیارد پول جور شده :imtwitchingplz:
بعد از شنیدن این موضوع حس خیلی افتضاهی پیدا کردم.
اسم تاپیک مگه چش بود ؟! مثل عوض کردن چراغ خطر پراید میمونه :smile30:
یه چیز جالب که امروز متوجه شدم این بود که کسانی هستن که pocket loss دارن وقتی استیم رو اف کنید موقع بازی کردن مقدار قابل توجه ای pocket loss رو میاره پایین
بله عزیزم همین جوری هست،مثل خود من
فقط.......................،منظورش برا دوستان اف کنی.
اولین متچ من با جاگرنات ( تاحالا کلا باهاش بازی نکرده بودم )
Match 2065981640 - Overview - DOTABUFF - Dota 2 Stats
جالبه آخر بازی 10k گلد داشتم، نمیدونستم چیکارش کنم :D
دوستان جریان این Trophy رو کسی میتونه کامل توضیح بده ؟ توی بازی وقتی تمام شد میزنه 40-60 تا xp داده اما وقتی پروفایل رو چک میکنی با بازی های قبلی هیچ فرقی نکرده یعنی انگار بازی نکردی جریانش چیه ؟
اون Experience Trophy هست و با لول اکانت دوتای شما فرق داره .... بعد از هر بازی دز حالت معمولی یه مقدار xp میده که به Experience Trophy شما اضافه میشه و علاوه بر اون اکانت دوتای شما رو 10point اضافه میکنه
برای رسیدن به رنک هم experience Trophy باید 50 باشه نه لول اکانت دوتا .
یعنی اینجوری با 100 تا بازی انلاین با bot هم میشه زود به رنک رسید درسته ؟