امتحان نکردم عزیز
نمایش نسخه قابل چاپ
من که نفهمیدم.
من 7 8 تا بازی کردم تا از لول 11 رسیدو به 12!
چه طوریه این لول گرفتنا؟
واسه رنک باید لول 13 بشی؟
سلام، میگم ، من خیلی اوقات شده که مثلا GPM و XPM هر دو بالای 700 شدن، Last Hit حداقل 200 تا زدم و KDA خوبی داشتم ولی هیچ وقت High Skill نمیده :| توی یه فروم خارجی خوندم که اگه MMR بالای 4k باشه اکثر گیم ها Very High Skill میشن :|
همین الان بعد از نیم ساعت خوندن 20 صفحه از پست های انجمن بدنساز میام :دی
بحث مکمل تقلبی به فحش ناموسی کشید! یک مدیر عزل شد 7 8 نفر کاربرا قدیمی و رنک بالا بن شدن! تاپیک 1500 صفحه ای پاک شد...این وسط منم شانس آوردم بن نشدم پستم 10 تا لایک خورد فهمیدن نباید پاک کنن...
حدود 20 تا پست پاک کرده بودن عوضی ها اما باز خوندن بقیه پست ها حال میداد :دی (میدونم مریضم خخخ)
مدیر ارشد سایت تقریبا چند سال بوده مکمل تقلبی خورد ملت میداده کسی هم تا حرف میزده پستش رو حذف میکرده! گناه طرف رو نشوریم همش هم تقلبی نبوده اما خلاصه داشته...خوب شد من نخریدم lol
چیزی به نام مکمل به درد نمیخوره چه تقلبی چه غیر تقلبی ، به جاش اگر بتونی و بخوای ورزش سالمی داشته باشی از غذاهای طبیعی استفاده کنید این تجربه چند ساله و شناخت از ورزش ها میگم واقعا هم شدنی هستش با رژیم غذایی طبیعی
بچه ها در مورد چیزی اطلاع ندارید لطفا" اظهار نظر نکنید.
سؤالی داشتید در موردش تحقیق کنید یا بپرسید خودم جواب میدم بهتون...
----------------------------------------------------
کدوم یکی از بچه ها بود دنبال خرید اکانت بود؟ این 2 تا تاپیک رو نگاه کنه
https://www.epicnpc.com/threads/6696...er%29%E2%98%85
https://www.epicnpc.com/threads/6257...-for-sale-here
دارم مي سوزم:|
رفتم بازي Newbee و LGD رو ديدم كه تو بازي دوم Chuan هيروي Rubick رو پيك كرد
يه ستي داشت من فقط به اون توجه ميكردم بازي از بيخ به فراموشي رف:D
يه ستي بود شامل
Golden Staff of Perplex - Dota 2 Wiki
كه الان يك مليون تومن پولشه
بك هيرو اين بود
Golden Ornithomancer Mantle - Dota 2 Wiki
كه براي عده محدودي دراپ شد كه كلن ماركت نميشه و فقط افراد معدودي دارنش و قيمتش ممكن ازقبلي هم بيشتر باشه
بقيه قسمتاشم از ست هاي مختلف بود
كلن هيرو از دور طلايي ديده ميشد:(
بعد برين شو آف كنين من آركانا دارم:D
آره اینطوری بهتره. موضوع آزاد شامل تمام مسائل میشه و بقیه تاپیک ها خاک میخورن. نه چرا باشگاه میرم. بعد از 3 ماه هم دوباره تمرینات رو شروع کردم. whey ایزوله از کجا گرفتی؟ من سر اون داستان حجت فروشنده سایتش به هیچ جا اعتماد ندارم جز تن ورز...
بله من میتونم براتون انجام بدم :)
آره داش،ولی حجت واقعا مطمن مطمن خیلی کارش درسته،من قبلا ازش خرید کردم اصل بود چون کدش رو دادم به سایت بادی بیلدینگ گفتن درسته محصول اصله.
من ایزوله رو از مربی باشگامون گرفتم اونم قابل اعتماده،تن ورز کراتین نداره؟ حال نداشتم کامل بگردمش،اونجا اصلا کامل؟
یک سوال برای من پیش اومده
بیشتر پسر ها (98%) برای این که دخترا بهشون توجه کنن (در واقع مخ دختر بتونن بزنن) میرن بدن سازی {{{ مطمئنا هدف از این کار هم ازداج که نیست یه کار دیگست که خودتون میدونید :) }}}
حالا راهی که میرن اینه کلی پول میدن کلی پدر خودشنون رو در میارن میرن باشگاه کم غذا می خورن کلی عرق میریزن تا بالاخره با یکی دوست میشن
حالا در راستای هدفشون مجبورن حداقل چند بار فرد مورد نظر رو ببرن رستوران - کافی شاپ - سفرهخونه و ... (تازه کلی هزینه همین وسط هست)
تا اخر یک شبی به نتیجه برسه که تازه 100% هم نیست :|
خیلی راحت بدون صرف زمان و بدبختی گرسنگی و با هزینه کمتر میشه به اون هدف والا رسید فقط با حدود 100تومان! (تازه کمتر هم هست )
برای پسری که هدفش این نیست پس براش مهم هم نیست که 1 روزه بازو و سینش دراد یا 2 سال پس نمیره مکمل و دارو و هزارتا کوفت و زهرهمار دیگه بگیره
امیدوارم کسی به خودش نگیره ولی اگه واقعا کسی هستین که هدفتون اون نیست و میرید بدن سازی تازه دارو هم مصرف میکنید یک روز بشینید ببینید با خودتون چند چندین :|
اضاقه میکنم به حرفاتون:
بدون مکمل نمیشه حرفه ای بود! همونطور که خیلی از بازیکنای دوتا 2 بهترین موس و کیبورد رو دارند یک بدنساز حرفه ای هم بهترین استک مکمل رو میخواد، بهترین باشگاه رو میخواد، بهترین برنامه تمرینی رو میخواد و... حالا دارو فرق میکنه اما مکمل از اسمش معلوم هست کارش چی هست.
--------------------------------------------------------------------------
قبلا" هم تذکر دادم کسی در مورد چیزی اطلاع نداره دوستانه بپرسه یا تحقیق کنه. هیچ وقت یکطرفه به قاضی نرید. کافر همه را به کیش خود پندارد.
من بدنسازی رو فقط برای سرحال بودن میخوام مکمل هم اگه آدم بخوره ( اصلش رو) تمرین هم کنه عوارض نداره،اینا جوه الکی هست که میدن.
محمد کراتین چی خوردی؟ یه یارو بود 17 سالش بود کراتین تقلبی خورده بود کلیش داغون شده بود باباش اومده بود دم باشگاه ،میگفت من اینجارو تخته میکنم:| مردک نمیتونه جلو پسرش رو بگیره قایمکی چیز تقلبی نخره میخواد در یه باشگاره رو تخته کنه..
اول مکمل ها چه تقلبی باشه چه اصل بازم میگم اثرات مخربی داره که باعث نازایی هم میشه یا اصلا همین هرمون لکنت زبون میاره ، من اینو جایی نخوندم بلکه توی خیلی ها دیدم ، اتفاقا محمد جان بدون مکمل هم میشه حرفه ای کار کرد اما خرجش 5 برابر میشه خودم کار کردم که میگم اینقدر هم صاحب باشگاه که مربی هم بود باهم خیلی داشتیم گفت مکمل بخور بدنت حیفه و من نخوردم اما هزینه طبیعی سنگین بود الان هم که مشکلی برام پیش اومد وگرنه توی 1 سال دیه میموندیم یه سبک از شاخه های بدنسازی رو که تو ایران کمه میاوردیم تو منطقه ، زمانی که ادم در حال پیشرفته بدشانسی میاره
درسته شما علم داری ولی بی سوادم نیستیم که نظر میدیم ، توی باشگاه ساعت ما همه به ما خیره میشدن براشون این انرژی و سبک عجیب بود طرف میرفت زیر 140 ، به ما میگفت چه میکنین شما یه روز اومد با ما گفت من دیه غلط بکنم با شما تمرین کنم اینجوری روش فشار اومد ، ما زیرساخت عالی داشتیم همه چی طبق برنامه و اصول
......................
حالا کسانیم که دوست دارن استفاده کنن حداقل روش صحیح استفاده کنن به طور مثال اگر شما کراتین استفاده میکنید ، این کراتیم دو صورت هستش یا تبدیل به انرژی میشه یا رسوب میکنه توی کلیه ها ، برای حداقل جلوگیری در بدنسازها روزانه 16 لیوان اب استفاده کنید الان یکی میاد میگه چجوری ، شما هر 2 ساعت 2 لیوان اب بخوری یا هر ساعت 1 لیوان ، میشه همون اما بعضی ها به دلیل کار هر 2 ساعت 2 لیوان اب بخورن ، این کار باعث میشه حداقل اسیب به کلیه هاتوی وارد بشه و اینکه شما هرچه اب بیشتری در دوران کراتین مصرف کنید این کراتین بهتون بیشتر انرژی میده اصول و ساختار کراتین اینطوریه که اب بدن رو جذب و تبدیل به انرژی میکنه
یک سوال من از شما دارم
چرا می خواین تو بدن سازی حرفه ای باشین؟
کلا از اول هم انتضار نداشتم کسی بیاد بگه شما درست میگ ولی کلا حقیقت تلخه اخرشم کسی که میره میبینه مردم چی می خوان برای چی پول میدن برای چی زمان میذارن میشیم کافره
(جهت اطلاع حرفه ای شدن تو بدن سازی یعنی شما می خوای بری خارج تو مسابقات هیکل نشون بدی واسه مردم برنده شی :| شما تجلی رویای آمریکایی هستین)
نمیدونیم حرفه ای شدن تو دوتا رو باور کنیم کار کردن تو رستوران رو یا حرفه ای شدن تو بدن سازی رو ولی کلا میگم زنگی فقط فرست حرفه ای شدن تو یک کارو میده
اینها همش بهونه است دارو و اینجور چیزا یعنی طرف می خواد ره 100ساله رو یک روزه بره
ما که چند تا پیدا کردیم :dنقل قول:
عقبی برادر . الان ساکشن هم 100 بهت نمیدن .
شما هیچ اطلاعی از حرفی ای بودن تو بدنسازی و خود بدنسازی نداری. نیازی نمیبینم بیش از این جوابتون رو بدم.
من هنوز دوره نرفتم عزیز اما چند وقت دیگه اگر شد بعد از امتحانا میرم اگر نشد هم ایشالله واسه بعد از عید.
سر این تقلبی بودن مکمل ها و بل نسبت احمق بودن مربی ها اینجور بچه ها فنا میشن. یکی بود به یک بچه 14 15 ساله گفته بود 400 واحد سوما استفاده کن!!!!
------------------------------------------------
نمیدونم چرا من در مورد هر چی که پست میدم بازتاب زیاد پیدا میکنه! که البته خوب هست اما بازتاب منفی هست که اصلا" خوب نیست. انگار یکسری از بچه ها با آدم دشمنی دارند!
برای بار سوم خطاب به همه و دوستانه میگم اگر در مورد چیزی اطلاع ندارید نظر ندید!! مگه بد حرفی میزنم؟ کلا" ما ایرانیا نمیتونیم کارشناس نباشیم حالا این که بدنسازیه...یک روز حقوق بشر هست، یک روز وضع سیاسی کشور هست یک روز دین و نماز هست...
Persian جان شما چند تا از دور و بری هات رفتن باشگاه واسه خود نمایی یا به هر دلیلی به این نتیجه رسیدی باشگاه واسه خودنمایی هست واسه چی میای ارزش این ورزش رو میاری پایین؟ شما درست تر و بهتر از این هم میتونی پست بزاری
mohammad جان شما نمیدونی یک ورزشکار به ازای هر کیلو از وزنش 2.2 گرم پروتئین میخواد که میشه حداقل 150 گرم در روز که اگر بخواد طبیعی بخوره میشه بالای 3 میلیون در ماه!! بعد از طرفی مکمل پروتئین، پروتئین خالص از همین شیر و تخم مرغ هست اما متاسفانه تقلبیش زیاده عده ای مصرف میکنن و دیگران رو هم منع میکنن
دارو و آمپول رو نه فقط شما بلکه منم میگم مضر هست چون مثلا" الان همین سوما غیر قانونی هست و برای رشد عقب مونده ها استفاده میشه که اینا میان میزنن به خودشون! هر آمپولش طرفای 600 هزار تومن هست که اگر به موش بزنی گربه میشه :|
Dr.mml من تاپیکی رو پاک نکردم. قضیه رو به صورت خصوصی با میلاد و یا پوریا در میون بزارید...
منم گفتم گرونه که ، اما شدنیه ، اتفاقا به جاهایی میرسی که بدون مکمل پیشرفتی نخواهید داشت من خطاب به دوستانی گفتم که بعد یک ما میرن سمتش ، حداقل کمی زیرساخت داشته باشن و من از مضرات گفتم کسی رو منع نکردم برای پروتئین هم افرادی که نمی خوان از مکمل استفاده کنن از اب پنیر و اناناس استفاده میکنن که اصولا بهش رژیم اناناسی هم گفته میشه اما به قول شما هیچ کدوم جای پودر پروتئین وی نمیشه چون اگر اصلش گیر باید پروتئین خالص هستش البته که مواد غذایی زیاد باید بخوری تا اندازه نیم قاشق این پودر بشه ، هم من بهت قول میدم از اب پنیر و رژیم اناناس استفاده کنی 2 ماه بعد 2 برابر الانت میشی البته همینطور که میدونی بستگی به استعداد بدنی شخص هم داره ، به طور مثال من استعداد سرشون رو داشتم هیچکس مثل سرشون من نبود تو باشگاه اما بلا سینم خالی نشون میداد حالا تو باشگاه هرچیم میخوردن به این سرون نمیرسیدن و منم به بالا سینه اونها نمیرسیدم ( خطاب به محمد fcb )
شما اگه بری مواد مورد استفاده از مکمل هارو ببینی میفهمی بعضی از پروتئین های مخصوص از بعضی از مواد گرفته میشه که مکمل ها میاد ترکیب میکنن و یه مکمل رو میسازن
برای مثال شیری که مستقیم از گاو گرفته میشه 80% پروتئین casein ( پروتئین شیر ) و 20% پروتئین whey (پروتئینی مثل پروتئین موجود در کشک ) داره که موقعی که میخواد به خط فروش برسه مقدار زیادی از casein و چربی شیر رو برای درست کردن پنیر بکار میبرن
برای همین پنیر پروتئین casein داره که این پروتئین در مکمل ها نیز استفاده میشه و مفید هستش . منظور ایشون از آب پنیر هم همین بوده که دارای پروتئین مناسب هست ( منظور اون آبی هست که پنیر توش نگه داری میشه )
جیگر آب پنیر همون پروتین وی هست که توی شیر-کشک،گوشت،فیله مرغ،.. فراوان هست
نا سلامتی ما خودمون داریم پزشک میشیم:p
فقط در حد همین که تمرین اگه آدم داشته باشه عوارض اون مکمل از بین میره اصولا پروتین - گلوتامین ( به خصوص گلوتامین که نگهدارنده و ترمیم کننده و ریکاوری رو هم انجام میده بسیار بسیار ضروری هست برای بدن،فقط باید اصل باشه،اگه اصل نباشه بعد از چند سال باعث سرطان میشه )
منم فعلا زیادی برای پروتین وی -ال آرژنین خرج کردم دیگه پول کراتین ندارم دقت کردید کسانی که آمپول میزنن کاملا معلوم که طبیعی نیستن؟ به نسبت کسانی که با ورزش هیکل میارن،متوجه شدین؟
پنهان کننده: مطلب درباره پروتیین
برای بنده خدا اینقدر سختش نکنید ، پنیر از شیر درست میشه و زمانی که 10 کیلو شیر رو برای 1 کیلو پنیر مصرف میکنی از اون 10 کیلو شیر فقط 1 کیلو پنیر بدست میاد که نوش جانت مصرف میکنی بقیش به صورت اب مایل به زرد بدست میاد که حاوی مقدار زیادی پروتئین هستش شما اگر 100 % رو در نظر بگیرید تقریبا 25 % پروتئین در پنیر و بقیه در اب پنیر هستش چیزی نزدیک به 75 % ( قضیه 10 کیلو و 1 کیلو مثال بود در واقعیت این نیست )
اقا brock lesnar این پستت رو پاک کن عمو اشتباه گرفتی اینجا دوتابازه :d
ما در حد اطلاعات عمومی گفتیم اگر بخوام بنویسم چندین صفحه میشه
باو چه اشکال داره سطح آگاهی مردم میره بالا :|
میلاد بد بود پاکش کن خودت.
الان بهتر شد من بخاطر این گفتم نصف یه صفحه رو گرفته بود :smile30: خیلی ها حوصله ندارن بخونن اینا رو فقط علاقه می خواد
Match 2071298694 - Overview - DOTABUFF - Dota 2 Stats
solo que doto , best doto
خدایا یا مارو بکش راحت کن یا اینا رو شفا بده . tnx
@fcb
شما درست میگی :)
امید وارم تو راهی که میری موفق شی
2 3 روزی هست به این نتیجه رسیدم این خرید و فروش acc ها کلا" این حس بازی خوب رو توی هر mmr ای گرفته!
اکانت قبلی رو دادم رفت اسمورف کرده بودم اینم چند تا بازی دیگش مونده از calibrating هرچی بشه اینم میدم میره. الان calibrating این یکی از 4.2 شروع شده بعد 7 تا بازی تغییری نکرده! قدیما kda و win میگرفتی 200 تا میرفت بالا الان نمیدونم چرا نمیره! فکر کنم شاید یکدفعه آخرش یک چیزی بده...
به نظرتون این اکانت Rank خوبی میده یا نه؟!
البته میدونم هنوز خیلی زوده اما کنجکاوم ببینم ارزش داره ادامه بدم یا نه!
پ.ن:فک میکنم جای مناسبی برای نوشتن این مطلب نبود،در صورت لزوم تغییر بدید!
خدمت شما
77 - Overview - DOTABUFF - Dota 2 Stats
پ.ن: این همون اکانتی هست که باهاش با admiralbulldog بازی کردم...چی بود چی کارش کردم...خود کرده را تدبیر نیست :|
داداش رنکش چنده؟
امروز صبح وسط یکی از بازی های رنک اینترنت قطع شد تیممون بازیو بردن ولی mmr از من کم شد...
عصابم خورد شد همون موقع تماس گرفتم پشتیبانی میگه اره عادیه مشکل کلیه خودش خوب میشه!! خب قبر پدرت که مشکل کلیه به من چه
الان هم مثل یه نوب عقب مونده باید بشینم low prio بازی کنم
لعنت به همه ی کسایی که این اینترنت تخ** رو اداره میکنن