Match 2161940978 - Overview - DOTABUFF - Dota 2 Stats تازه این اکانت داره جواب میده اونایی که پروفایل دارنو نگاه کنین همه vhs و hs داشتن بازی هاشون !
نظرم که این اکانت جواب میده اخرش جالبیش این بود که بهشون میگفتم نوبید در سطح من نیستید =))
نمایش نسخه قابل چاپ
Match 2161940978 - Overview - DOTABUFF - Dota 2 Stats تازه این اکانت داره جواب میده اونایی که پروفایل دارنو نگاه کنین همه vhs و hs داشتن بازی هاشون !
نظرم که این اکانت جواب میده اخرش جالبیش این بود که بهشون میگفتم نوبید در سطح من نیستید =))
به خاطر نت عزیز و با کمک هم تیمی های دوست داشتنیم از 3 روز پیش تا الان رنکم از 3879 به 3324 رسید، الان باید چه حسی داشته باشم؟! :|
از دوستان کسی هست که پارس آنلاین داشته باشه از شیراز؟!
قبلا هم چندین بار گفتم . اگه همچین حرفی درست بود booster ها به همین راحتی کار نمیکردن . طرف میاد 20-30 تا بازی رو پشت سر هم مثل ماست میبره . اگه واقعا سطح طرف از بازیش بالا تر باشه ( و سیستم و نت خوب داشته باشه که ما نداریم ) میتونه راحت بکشه بالا . گاهی اوقات هم تیم اونقدر داغونه که دیگه واقعا نمیشه کارش کرد .
بعضی وقت ها انقدر اشغالن که یارامون بهiq هوشیشون شک میکنم
چقدر باختن با juggernaut سخت شده...
به کدام مذهب است این؟ به کدام ملت است این؟ - - - که کشند عاشقی را، که تو عاشقم چرایی؟
به قمار خانه رفتم، همه پاکباز دیدم - - - چو به صومعه رسیدم همه زاهد ریایی
عراقی
-----------
هیچ چیزی توی این دنیا سخت تر از این نیست که ببینی رویاهات ، آرزو هات جلوی چشمات دارن پر پر میشن و تو در مقابل از دست دادنشون ناتوانی.
Match 2162477795 - Overview - DOTABUFF - Dota 2 Stats این بازی خیلی بهم حال داد !
تو این بازی منو جاگرنات با هم تو یه لاین بودیم . خیلی با هم مچ شدیم و من تازه معنی همکاریو فهمیدم ! خیییلی بازی بهم لذت داد
قالب یو آپلود رو تقریبا ریسپانسیو (واکنش گرا) کردم ، الان با موبایل راحت تر میشه عکس آپلود کرد
آپلود عکس رایگان | سایت آپلود عکس
http://uupload.ir/files/m7gk_as.jpg
اینجوریه یادمه یه استایلای ابی داشت
تازه اون تبلیغات بالا هم افتاده رو اون نواره
یه تبلیغ مربعی هم هست که باید با صفحه بالا پایین شه اون پایین پایینه pos fix ندادین
معلومه Style نصفه لود شده ، احتمالا همون لحظه سایتو لود کردی و تو کش مونده
چندین بار رفرش کن
یا با یه مرورگر دیگه تست کن ، مشکلی نداره
با ftp ویرایش میکنم ، وقتی سیو میکنم ، فکر کنم اول فایل قبلی رو کلا حذف میکنه و بعد فایل جدید رو اپلود میکنه ، تو این فاصله زمانی (حدود یکی دو ثانیه) اگه کسی سایتو لود کنه اینجوری نصفه براش لود میشه و تو کش هم میمونه باید چند بار رفرش کرد
ولی میلاد مال منم اینطوره که این دوستمون عکس گذاشته :|
عجب :|
بخاطر کش اینجوری مونده ، شما با مرورگر دیگه تست کردید ؟
البته با رفرش هم باید حل بشه
تست از سرورهای مختلف :
Website speed test
Website speed test
با خود گوگل وبمستر تولز هم تست کردم درسته
با مرورگر دیگه هم تست کردم باز اینطور بود! :smile105:
شاید رفته تو کش اینترنتت ؟ :|
با وی پی ان هم تست کن اگه موجود داری
عجب داستانی شده
یعنی امکان داره برای خیلی ها اینطوری مونده باشه ؟!:smile14:
سلام دوستان. میخوام Cd-key cs رو بخرم اگه می تونید سایتی معرفی کنید ممنون میشم .
شده دوست داشته باشید با یه آهنگ آرامش بخش خودتون رو آروم کنید؟ به این سایت ها برید واقعا بهترینند بخصوص استاد لاچینی
دانلود آلبوم جدید بی کلام یانی بنام Sensuous Chill
در بیکران موج های آرامش با آلبوم بی کلام و بسیار زیبای « آن سوی امواج » اثر « استاد فریبرز لاچینی » « سانگ سرا | موسیقی بی کلام آرامش بخش
سلام :|
چیپس چقد گرون شده :/ :smile14:
viva مدیر کل ، این روزا چه کرده :smile30: میلاد ترکوندیا ، واسه عید یه گردگیریم کن :P
دیدم لایت گوش میدی یکی اپلود کردم واست اینو یکی از دوستام زده کارش درسته
http://media.io/x-accel-download/4_446178150649430077.ogg?639eca20-d975-11e5-9ce4-d43d7eb71419
ايشون از نمايندگان اصول گرا هستن و معلومه در اين برهه از زمان كه جنگ بين اصلاح طلب و اصول گرا هست سعي كنن آدماي طرف مقابل رو تخريب كنن
همين آقا معلوم تا چقد خورده
پيشنهاد ميكنم زياد به اين موارد توجه نكنين
تو اين نظام اگه يه نفر يه ذره قابل قبول باشه همين آقاي هاشمي هست
با حرف يه نماينده كه معلوم نيست تا الان كجا بوده نميشه يه نفر به بزرگي ايشون رو زير سوال برد
کسی اینجا هست که عضو کانال نباشه یا کلا تلگرام نداشته باشه ؟