عجب ، پس سعی میکنم بیشتر عکس ها رو اینجا هم بزارم
اگه خواستید میتونید با خود مرورگر برید :
https://web.telegram.org/
یا نرم افزار پرتابلش رو برای ویندوز دانلود کنید :
https://desktop.telegram.org/
نمایش نسخه قابل چاپ
عجب ، پس سعی میکنم بیشتر عکس ها رو اینجا هم بزارم
اگه خواستید میتونید با خود مرورگر برید :
https://web.telegram.org/
یا نرم افزار پرتابلش رو برای ویندوز دانلود کنید :
https://desktop.telegram.org/
این انجمن رو خیلی دوست دارم همیشه جز پیج هاییه که وقتی میخوام سر بزنم به اینترنت اولی همه بازش میکنم همه بچه های انجمن هم بچه های گلی هستن فقط اگر کمی شلوغ تر بود بهتر میشد! فقط یا fcb ater milad mohammad ir prince brock و خودم همیشه پست میدیم تو انجمن + tiwisted fate که همش تشکر میکنه :smile30: به امیدی روزی که همه ی دوتا باز های ایران به این انجمن ایمان بیارن :D
مرسی نظر لطف شما هست
اون اوایل که امده بودم دوتاباز فکر کنم آخر 2012 و اوایل 2013 بود.
خیلی انجمن نسبت به الان شلوغ تر بود کلی مدیر بخش داشتیم
عارف دمو درست میکرد ، یکی دوتاسینما آپلود میکرد ، یکی اخراج میشد
اصلا در کل خیلی جو خوبی بود.
خیلی از بچه های قدیمی هم چون هم اسمشون رو عوض کردن هم آواتارشون رو بعضی وقت ها به جا نمیارم
تنها کسی که نه تاحالا آواتار رو عوض کرده نه اسمش رو منم :smile29:
اقا fps شمام داغون شده؟fps من شده بود 10 :|:|پینگ 120 انگار 2000 بود.
امروز داشتم بازی میکردم 2-3 بار با یه نفر افتادم این بنده خدا ادد کردیمو شد ادد لیست ما . بعد با هم صحبت کردیم دختر بود اینوایت کرد و وقتی که خواستیم بریم بازی سر همین نرفتن توی بازی 24 ساعت بن شد که نتونه find کنه ! معمولا 5 دقیقست یا 20 دقیقه . هیچی گفت من دیه دوتا نمیام :smile30:
نه مال منم همینطوری هست مینویسه 20 ساعت :| ولی بعد 6 یا 7 دقیقه میشه فایند کرد.
اینم دومین بازیم با کیبورد جدیدم cougar 500k :
Match 2173741216 - Overview - DOTABUFF - Dota 2 Stats
respect my dp b-)
نظر لطفه شماست , دلایله زیادی هست , ولی یکی از مهمتریناش اینه که الان حدود 5 سال هست که ما داریم سایت رو اداره میکنیم ( اول پلی دوتا بعد اینجا )
الان من 21 سالمه یعنی از 16 سالگی , به مرور زمان تو این 5 سال هم سر همه ی ما شلوغ تر شده هم مسئولیتی که رو دوشمون هست بیشتر شده به عنوان کسی که دیگه نوجوان نیست.
ولی بازم بعد 5 سال من یادم نمیاد سایت بیشتر از 2 - 3 ساعت Offline شه که کاربرا نتونن بهش دسترسی پیدا کنن ( برخلاف سایت های مشابه که فرت و فرت قطعی میدن )
محمدم که بنده خدا 1000 تا گرفتاری داره از درس و دانشگاه بگیر تا مغازه ( یا رستوران :دی )
خود منم که تویه کشور دیگه دانشجوام , 2:30 ساعتم تفاوت زمانی داریم , ولی بازم سعی میکنم با این همه گرفتاری تا جایی که میشه سر بزنم به سایت ( نمونه اش آخرین DAB ای که برگذار کردیم و من 73 تا اکانت مختلف با Nickname از Dab0 تا Dab72 دارم :دی )
از همه ی شما هم ممنونم به شخصه که میاین وقت میزارین تو بحثا شرکت میکنین , نمیزارین سایت بخوابه.
فدا مدا همتون :دی
تازگی ها یه بلای تازه ای سر دوتام اومده فک کنم بازی میکنم تو صفحه اول ثبت میشه ولی تو بخش ریکانکت گیم و دوتا باف ثبت نمیشه چیکار کنم
آهنگ جدید تتلو رو پیشنهاد میکنم :|
http://dl.media7.ir/music/94/5/Amir%...0-%20Donya.mp3
یعنی من رکورد ریپورت توی تاریخ دوتا رو زدم 21 بار ریپورت :| توی 25 بازی همش هم تقصیر خودشونه :p
Match 2179880140 - Overview - DOTABUFF - Dota 2 Stats خیییلی حال داد بعد چن وقت
پ.ن : اولین بازیم با ناگا بود
هنوز نمیدونید وقتی پارتی بازی میکنید نمیشه دوستتون رو ریپورت کرد...
آقای Master چی شد که "مدیر سابق" شد ؟ دیگه توی دوتا فعالیت نداره؟
خیلی وقت پیش فوت شدن.
ولی از داییم که توی ارتش هست میپرسیدم میگفت اصلا کاری ندارن
گرچه کاری داشته باشن مشخص میشه انتخابات اجباری هست بیشتر.
امید وارم کاری نداشته باشن.
---
خارج از نقل قول
ایران رتبه چهارم شاخص فلاکت در دنیا.
همه چیز آرومه ما چقدر خوشبختیم
برای دوستانی کنه اطلاع ندارن
شاخص فلاکت به مجموع تورم ، درآمد پایین ، بالا بودن آمار جرم و جنایت ، بالا بودن آمار خود کشی ، پاببن بود امید به زندگی ، قدرت خرید پایین و.. گفته میشه.
خدا بیامرزتشون واقعا" ناراحت شدم ater جان
ایشالله خدا سایه هیچ پدری رو از خانوادش کم نکنه و همچنین خدا به مادرتون عمر با عزت بده تا سایش بالا سرتون باشه.
در رابطه با نظر قطعی گیر دادن سربازی هم والا من از بچه ها شنیدم و خودم هم احتمال زیادی میدم سخت بگیرن.
اما این سخت گیری تو معافی گرفتن نیست و موقع خود خدمت هست. مثلا بفرستنت یک شهر دور یا یک پست بد بهت بدن و از این قبایل...
واقعا سربازی بد چیزیه برای شخصی که سربازی میره تو 2 سال منفعت خاصی نداره فقط برای کشور نیرو مجانی به وجود میاره هنوز نمیدونم بر چه اساسی برداشته نمیشه این قانون :|
رتبه های دانشگاه های ایران در جهان : Iran (Islamic Republic of) | Ranking Web of Universities
دور از انتظارم نبود !
od بدون شک imba ترین باگ ترین نوب ترین کلیلک راست ترین هیروی 6.86 هست! حالم بهم میخوره ازش oc+moonshard+Rod=GG ez mid ez mmr ez doto
fak u icefrog
mirana اعجوبه ترین بازیکنی بود که به عمرم دیدم . حرومزاده هیچ کاری نکرد فقط اول بازی تا مین 10 حدود 8-9 بار به thinker داد بعد از اونم به جز آلتیمیتش هیچ کار مفیدی انجام نداد و فقط فید میداد . واقعا من میمونم چرا بعضیا انقد win میخورن ، مگه این حرومزاده ها بهشون نمیوفتن ؟
Match 2182829127 - Overview - DOTABUFF - Dota 2 Stats
از انتخابات مجلس خبرگان آقایان هاشمی و روحانی دو نفر اول شدند . آقای احمد جنتی 11ام و آقای محمد یزدی هم15ام شدند ( مرز حذف شدن ) . همچنین عالیجناب مصباح یزدی حذف شد :hurrhurrplz: :ultimatehighplz:
انتخابات مجلس هم از 30 نفر اصلاح طلب 29 نفر وارد مجلس شدند . آقای محمد رضا عارف هم بیشترین رای رو کسب کردند ( معاون اول رویس جمهور در دوره ی آقای خاتمی ) . :coolguyshadesplz::badassplz:
پ.ن : آقای علیرضا مطهری دوم شد و همچنین از لیست اصولگرایان فقط آقای حداد عادل با رتبه 7 وارد مجلس شد .
علیرضا مطهری دووم ( Doom ) شد؟ :| :D ;;)
گ*** تر از سیستم matching دوتا2 توی کل دنبا وجود نداره ، یعنی تو سن 5 سالی توی کوچه گل کوچیک بازی میکردم تیم ها بالانس تر بودن.
کاری ندارم 7 دست پشت هم باختم فقط و ققط به خاطر اروپایی های ******* که از **** هم *********.
یه دست همون اول بل از این که کسی pick کنه گفتم لطفا Random نزنید اصلا بعد طرف لج کرده همون اول Random زد بهش AM داده
حالا کاری ندارم با من لج کرده رفته از اول تا آخر بازی فید داده :| وقتی KDA 24-10-14 هست اون 2-11-3 هستش.
حالا باز کاری ندارم میگیم یه بازی هست -25 تا چیزی نیست
طرف بازی بعدی هم افتاده با هم باز رندوم زده رفت فید داده
جالب تر دوباره هم با من افتاد و دوباره هم رندوم زده رفته فید داده.
از همه جالب تر این توی این 3 تا بازی این همه فید داد من Report کردمش چند نفر دیگه هم Report کردن بن نشده(طرف Romania بود)
باز جالب تر این که من بن شدم.
یعنی به معنای واقعی کلمه Fu Valve - * * * * Gabe -Fu all Romani people.
فایل پیوست 4278
سلام
هرکس میاد تو دوتا این تفکر رو داره،اکثرا فکر میکنن بازی سولو باید باشه،کسی نمیفهمه اگه تیم پلی بدی بردت 100%، اکثرا فکر میکنن خودشون تو دوتا باهوش تر همه هستن،خودشون ساپورتر پیک نمیدن انتظار دارن پلیرای دیگه پیک بدن،طرف 60 دقیقه تو جانگله تیمش بازی رو تموم میکنه میگهggez،ساپورتر تو بیسه بعد کری از احمقیت خودش میمیره هر فحشی لایقه خودشو خانوادشه به ساپورتر میده،والوه هم فقط به فکر پوله کاری نداره باگ باشه یا نباشه،آیس فراگ هم رو دوتا کار نمیکنه چون مکانیزم آپدیت کردن از 82 به بعد کاملا تغییر کرد چند تا پچ دیگه بازی کاملا آشغال میشه،درضمن mm انصافا از کجا بفهمه طرف اکانت خریده یا مسته یا ترول بازی میخواد در بیاره؟بخاطر همینا دوتا رو ول کردم فوقش ماهی یه بار بازی ،تنفر دارم بخاطر مشتی خودخواه که فکر میکنن بازی باید سولو باشه و خودشون خیلی ماهرن کلا الآن اعصابم راحته
اگه یه روز از والوه کل دوتابازا آیتم نخرن سر یه روزه هرچی باگه رو فیکس میکنن.