اره داداش ! همونطور که میبینی تو بعضی از بازی ها هم های شدی
نمایش نسخه قابل چاپ
دیروز باز رفته بودم تو خیابون داشتم میرفتم جایی تقریبا مرکز شهر بودم جای شلوغی بود بعد دیدم یه اقاهه اومد کنارم تقریبا 60 سال سنش بود منو گرفت به حرف و اینا منم فقط گوش میدادم اقا این انقدر دلش پر بود بنده خدا میگفت الان 60 سالمه به زور راه میرم هنوز باید کار کنم پول اجاره خونه رو بدم زنو بچمو سیر کنم و اینا..... بعد زد به سیم اخر فحش میداد به اینو اون! به بزرگا و مسئولین و.... منم ترسیدم گفتم بابا الان میان میگیرنم میگن توام باهاشی نمیدونستم چی کنم برم بمونم اخر مسیرمو تغیر دادم تا یارو رفت!
دلم واسش سوخت, ادم یه چیزای عجیبی میبینه که واقعا نمیدونه چی بگه نمیدونم طرف چقدر فشار روش بود که این حرفارو میزد
چندروز پیش هم یه پسر جوون تقریبا 18 ساله خودشو از روی پل پرت کرده بود پایین فوت شد...
نمیتونم اینارو نگه دارم توی دلم بخاطر اینه میام اینارو اینجا میگم مگر نه هدفم خراب کردن جو تاپیک نیست.
بعضی ها یعنی خیلی ها جرات سه چیز رو ندارن
1- ریسک
2- ترک جا یا شهر خود
3- شروع یک زندگی جدید
ناراحت نشین اما تهران و کلان شهرها چی دارن که خیلی ها موندن برین مناطقی که زندگی راحتره ، توی استان و شهر من کم نبودن که ااومدن هیچی نداشتن الان 4-5 مغازه و خونه دارن و سوار ماشین خودشون میشن
میتونم بپرسم کجا زندگی میکنی؟ واسم سوال شد!
من خودم شهرستان دزفول زندگی میکنم تا چند سال پیش خیلی آروم بود ولی الان جزئی از منطقه ازاد اروند حساب میشه( البته نه کامل ) و الان خیلی خیلی شلوغ تر و بی نظرم تر شده یه جورایی داره شهر بزرگی میشه و این بیشتر مردم شهر رو اذیت کرده یه جورایی هم تگزاس شده! جرعت میخواد زندگی توش :d
استان بوشهر دشتستان .فقط اینجا نیست بگردی شهر ارومتر هست توی ایران
ممنون از دوستای فیدرمون !
Match 2103852569 - Overview - DOTABUFF - Dota 2 Stats
پ.ن : اولین بازیم با امبر بود : |
همین الان از دندون پزشکی برگشتم،به دکتر گفتم جناب دکتر من خودمم ترم 4 هستم و بزودی دندون پزشک میشم،گفت کسی که میخواد دندون پزشک بشه نباید دندون خراب داشته باشه :| وسط کارش هی ازم تست میگرفت ببینه بلدم یا نه میگفت این چیه اون چیه آخرش گفت هزینه امروزت مجانی گفتم چرا؟ گفت آفرین یه چیزایی بلد بودی:|
شانس بد ماهم اینه که یه اکانت میسازیم میریم بازی یار خوب نمیفیته ادم برای های شدنش امیدوار شه حداقل : |
هدفم از سوالی که کردم ازش همین بود
نمردن مهمه ولی کشتنم مهه
اگه مید هستید نباید هیرو مید حریف نفس بکشه اگه میکشه شماهم برید جلوش نفس بکشید چون معمولا هیرو میدل حریفو هیرو میدل خودی تا اواسط بازی فقط میتونه بزنه
اینکه zeus در این بازی انقد کیل گرفته دقیقا اشکال در بازی هیرو میدل خودیرو نشون میده
از طرفی امیدوارم امبر که پیک کردی پیک اول بوده باشه چون پیک اول مید یا ساپورت
ولی خب اینکه گفتم بازی بد یارانتو توجیح نمیکنه
شایدم توجیه بلد نیستم ولم کنین
:|
زیاد نخوندم کم هم نخوندم. رتبه هم اونقد خوب نبود ولی بدم نبود من = پارادوکس - متناقض نما :))
عجب
من که باید زیر 500 منطقه بشم
اینجور که پیداست 500 که هیچی زاهدانم نمیارم
بر چه اساسی دوتا 2 به یه بازیکن ست کامل هیرو میده؟
واسه بازیه یا شانسیه؟
اخه من 15 تا بازی کردم و ست انتی میج و کریستال رو داد ولی با اکانت قبلیم هیچ ستی رو نداد!
دیه دارم میارم بالا ، از 4k اومد به 3k ، هر چی میگیرم هرچی کیل میکنم یار میرنه توش ، به خدا قسم مقابل چطور بازی میکنه انگاه 6k بازی میکنه یار ما نمیدونه ........ ای خدا
بهترین هیروها واسه رنک آپ شدن از 1.3k به 2kچین؟
omfg این یه اکانت قدیمی خودم هست 60 درصد وین ریت داره ولی هیچ وقت های اسکیل هم حتی نمیشه لوللللل همه بازی ها هم کیل ها 10 برابر death هاست
^^self CONTROL - Overview - DOTABUFF - Dota 2 Stats
رکورداش رو نگاه کنید 17 وین پشت سر هم .
با این وضعیت رنکش 100 درصد 2000 میشه سابقه نداشته زیر 4k
دوستان کسی هست که همیشه cs:go بازی کنه ؟
حکایت حال ما و dota را استاد سخن سعدی شیرازی خیلی خوب بیان میکنه :
گفتم ببینمش مگرم درد اشتیاق
ساکن شود؛ بدیدم و مشتاق تر شدم
این بیت شعر رو هیچوقت یادم نمیره هیچوقت هیچوقت ! شرط میبندم مال درس 6 ادبیات پیش هست درسته؟ از در درآمدی و از خود به در شدم گویی کز این جهان به جهان دگر شدم؟ حفظمش کامل.
ﺍﺯ ﺩﺭ ﺩﺭﺁﻣﺪﯼ ﻭ ﻣﻦ ﺍﺯ ﺧﻮﺩ ﺑﻪ ﺩﺭﺷﺪﻡ
ﮔﻔﺘﯽ ﮐﺰ ﺍﯾﻦ ﺟﻬﺎﻥ ﺑﻪ ﺟﻬﺎﻥ ﺩﮔﺮ ﺷﺪﻡ
ﮔﻮﺷﻢ ﺑﻪ ﺭﺍﻩ ﺗﺎ ﮐﻪ ﺧﺒﺮ ﻣﯽ *ﺩﻫﺪ ﺯ ﺩﻭﺳﺖ
ﺻﺎﺣﺐ ﺧﺒﺮ ﺑﯿﺎﻣﺪ ﻭ ﻣﻦ ﺑﯽ *ﺧﺒﺮ ﺷﺪﻡ
ﭼﻮﻥ ﺷﺒﻨﻢ ﺍﻭﻓﺘﺎﺩﻩ ﺑﺪﻡ ﭘﯿﺶ ﺁﻓﺘﺎﺏ
ﻣﻬﺮﻡ ﺑﻪ ﺟﺎﻥ ﺭﺳﯿﺪ ﻭ ﺑﻪ ﻋﯿﻮﻕ ﺑﺮﺷﺪﻡ
ﮔﻔﺘﻢ ﺑﺒﯿﻨﻤﺶ ﻣﮕﺮﻡ ﺩﺭﺩ ﺍﺷﺘﯿﺎﻕ
ﺳﺎﮐﻦ ﺷﻮﺩ ﺑﺪﯾﺪﻡ ﻭ ﻣﺸﺘﺎﻗﺘﺮ ﺷﺪﻡ
ﺩﺳﺘﻢ ﻧﺪﺍﺩ ﻗﻮﺕ ﺭﻓﺘﻦ ﺑﻪ ﭘﯿﺶ ﯾﺎﺭ
ﭼﻨﺪﯼ ﺑﻪ ﭘﺎﯼ ﺭﻓﺘﻢ ﻭ ﭼﻨﺪﯼ ﺑﻪ ﺳﺮ ﺷﺪﻡ
ﺗﺎ ﺭﻓﺘﻨﺶ ﺑﺒﯿﻨﻢ ﻭ ﮔﻔﺘﻨﺶ ﺑﺸﻨﻮﻡ
ﺍﺯ ﭘﺎﯼ ﺗﺎ ﺑﻪ ﺳﺮ ﻫﻤﻪ ﺳﻤﻊ ﻭ ﺑﺼﺮ ﺷﺪﻡ