نه چیه به ماهم بگو xD
coin تاحالا نخریدم
اگه تو مرحله ای گیر کردی بگو از بپرسم شاید تونستم کمکت کنم
نمایش نسخه قابل چاپ
دوستان کسی هست مسابقات رو خوب دنبال کنه ؟ ( همه تیکت ها )
خب کوین یه ایتمی هستش 2-3 دلاره که شانس دراپ شدن اسکین تو بازی رو برات بیشتر میکنه
بعد 3 تا درجه داره برنز نقره طلایی
برای درجه گرفتن هم یه مرحله هایی بهت میده باید رد کنی مثلان تو یه راند ice بگیری ( کشتن تمام پلیر های حریف )
بعد اگه کوین رو طلایی کنی یه ایتم هم بهت میده خودش اونم شانسیه زیاد دربارش اطلاعی ندارم ولی رفیقم طلایی کرد یه اسکین 110 دلاری بهش داد
همین الان artezy داشت میگفت my ping is 120 and it is impossible to play as invoker with this high ping ای خدا.
?RTC ?:smile30: TI5 ?:smile30: MLG ? :smile30: ESL ?:smile30: MAJOR ? :smile30: Starladder ? :smile30: 8K MMR :smile30:
اگه هم کسی هست که مارو اینوایت کنه بازی هارو ببینیم اد کنه . mahdimta
اکانتی که فقط 3.5k باشه قیمتش چنده ؟
الان دقیقا این انجمن چیکار میکنه؟ اسپم کدست؟ خو چرا اسمش اینه؟ الان من که اومدم این تو دارم احساس یه احمق رو میکنم که اومده اینجا بگه چه احساسی داره..
گرفتی؟ دارم احساس یه احمق رو میکنم!
Looool!!!
از soul keeper یاد بگیرید... چه با ادب و با نزاکت... تشکر از خوشامدتون کیپر عزیز!
همین الان 480 مگ آپدیت برای دوتا2 اومد
لول دوباره ترول باگ شد ای خدا ..... میتونید ببینید توی 25 بازی اخیر چند بار ریپورت شدید و ...
دوستان کسی ایمورتال لیون رو نداره؟؟که عوض کنه با آیتمی؟ بالای5 بار این آیتم رو برای اکانت قبلیم خریدم ولی دزدینش رفت:( کسی نداره آخه لیون رو دوست دارم ،دارین بگین لطفا مرسی.
Match 2 - Overview - DOTABUFF - Dota 2 Stats
جا داره یادی از این فسیل ها بکنیم !
یه سوال:
کسی هس روی کره ی زمین که از نیکی میناژ موزیک صوتی داشته باشه؟؟
به نظر هم احترام بذارید
کسی باحرف یکی دیگه از خواننده مورد علاقش دست نمیکشه
من خودم خیلی تیلور گوش میدم ولی خیلیا فحشش میدن
من سلنا گومزم گوش میدم ولی بعضیا اصلا خواننده نمیدوننش و ازش خوششون نمیاد(من خیلی دوسش دارم میدونستید جوان ترین سفیر یونسکو تو تاریخ این سازمان بوده؟؟ 16سالگی )
یکی از دوستام اد شیران گوش میده من خوشم نمیاد ولی به هش کاری ندارم اون با اون صدا حال میکنه من با یه جور صدا دیگه
منم عاشق جاستین ببیرم :)) این یکی دیگه آخرشه خداییش.
یکی برای آپدیت تاپیک بزنه ثواب داره :|
آقا من واقعا پوزش میخوام اون قسمت هیرو ها رو دوستم الکی به من گفته بودم من فک کردم راس میگه اومدم اطلاع دادم واقعا شرمنده تازه دوستم توی چت برام نوشت .... کردم دروغ گفتم :|
این wc3 یا شهاب غیبش زد یهو ،خواستیم ایمورتال لیون رو ترید کنیم غیب شد :|
حالا 24 ساعت 23 ساعت و نیم آنلاین بودا واقعا شانسه ما داریم؟
اقا این Set rubic خداس :|
جدید اومده اصلا یک چیزیه.