محدود بشیم رو تعداد هیرو انتخابی تا یاد بگیریم ! یه عده هم که پول دارن حق بیشنری دارن ! جای بحثی نمیمونه :)
برای اینکه بشینی خونه تنها بازی کنی و لدت ببری ، اره hots شاید بهتر باشه ، البته من کلش رویال رو بهتون پیشنهاد میدم :sm (71):
نمایش نسخه قابل چاپ
محدود بشیم رو تعداد هیرو انتخابی تا یاد بگیریم ! یه عده هم که پول دارن حق بیشنری دارن ! جای بحثی نمیمونه :)
برای اینکه بشینی خونه تنها بازی کنی و لدت ببری ، اره hots شاید بهتر باشه ، البته من کلش رویال رو بهتون پیشنهاد میدم :sm (71):
شما با محدودیت لذت میبری ، دلیل نمیشه بقیه از محدودیت لدت ببرن !
در پست قبلی گفتم ، دوتا از قدیم بازی تیمی بوده و هست ، شما باید تیم تشکیل بدید و بازی کنید ، هر وقت لدت تیمی بازی کردن hots از لدت تیمی بازی کردن دوتا بیشتر شد ، اون موقع بگید بهتره
وضعیت برگزاری مسابفات و استقبال مردم ، از قدیم تا حال و اینده ، همه چی رو مشخص میکنه
حالا شما باز حرف خودتون رو بزنید ، شبیه کسانی که ادای روشنفکرارو در میارن میگن این فیلم یا موسیقی خاصه ، مردم نفهمن و درکش نمیکنن :)
lol? شما میگی pay to win جلو پیشرفت رو نمیگیره؟ واقعا این جمله خنده دار بود.. بازی که بشه با پول هیرو باز کرد به درد عمه سازنده میخوره فقط.
فک کنم سایت راجع به دوتا-دوتا2 باشه میلاد هم باید طبیعتا بدش بیاد کسی راجع به بازی های دیگه توی انجمنش بحث کنه.!
چیزی که دوتا 2 رو خراب کرده خرید و فروش اکانت و mmr boosting و smurf و این چیزاست. اینا نباشن همه چی اوکیه
valve جلوی smurf رو نگرفت هیچ بلکه براش فاکتور limit رو تعریف کرد که پول بدید تا اکانتتون بتونه add friend کنه trade بده و... و از طرفی براش فیلتر زیاد گذاشت که باز یکسری دورش میزنن...
:)):))=))=))
بخدا من دارم اینارو میگم چون خیلی مدت پیش عیییییین شما فک میکردم. از همه ی بازی ها به جز Dota 2 بدم میومد. تنها دلیلم این بود که هیروهای Dota قابل خرید نیستن و همه آزادن. الانم دیگه بحث نمیکنم فقط دارم میگم این ذهنیت رو دور کنید از خودتون که چون فلان بازی به اصطلاح P2W هست دیگه ارزش بازی کردن ندارن.
آره. میگم راه پیشرفت همیشه بازه
اتفاقا" به نظرم میلاد به عنوان یه مدیر اصلا" نباید بدش بیاد فقط چون من دارم از یه بازی دیگه حرف میزنم.
اینکه فضای استیم الوده هست ، درست
ولی نباید بخاطر این مشکل به اصل بازی دوتا ایراد بگیرن
مثل یک حرفه ای تیمی بازی کنید ، دیگه این مشکلات نیست ،
من اگه اینطور فکر میکردم یا به اصطلاح عشق دوتا بودم ، در این 3-4 سال اخیر هرجور شده دوتا بازی میکردم !
جواب شما رو در پست های قبلی به صورت کاملا منطقی دادم ،ظاهرا جوابی براشون ندارید و فقط میگید من همونطوری فکر میکردم ، خب به من چه ارتباطی داره شما چطوری فکر میکردید :)
اگه جوابی برای پست های قبلی من دارید بگید ، اگر نه هم که موفق باشید.
چوم همه فهمیدن شما قبلا چطور فکر میکردید و الان چطور فکر میکنید .
من خودم مثه همه شما عمرم رفت سر دوتا و دوتا 2
همیشه گفتم من دوتا 2 2012 و 2013 رو قبول داشتم فقط.بیشتر شمایی که از HOTS بد میگید اصلا بازیش نکردید و شاید هیچ کلیپ یا دمویی هم ازش ندیدین. من خودم فقط 1 بار بازی کردم ولی اینکه شما میاید دوتا 2 رو خدا میکنید کاملا چیز مسخره ایه.من قبول دارم دوتا 2 بازی قوی و پیشرفته و حرفه ای هست دوتا 2 هنوزم که هنوزه داره تغییرات روش اعمال میشه میخاید بد باشه؟ ریبورن،ایده ی دوتا 2،آپدیت های هفتگی و پیش زمینه ای به نام وارکرافت اینا همه دست به دست هم دادن تا این بازی اینطور شه. اما بحث سر بازی نیست بحث اصلی چیزیه که سرور های دوتا 2 رو آلوده کرده یعنی ازدیاد تازه وارد ها و فان پلیر ها. یکی میاد وسط بازی نیو متا میکنه گند میزنه به بازی یکی فید یکی...
و بازی دوتا 2 با هر آپدیت بیشتر داره تو گِل فرو میره یه هیرو باگ میشه همیشه
اگه اونجور بگید Pay 2 win خیلی از بازی ها پولی بودن و هستن همین کلش هم p2w هست هرکی بیشتر جم داشته باشه برد با اونه
We have come so far !!
به هر حال هر کسی نظری داره. اینجا هم تاپیک نظر سنجیه من نظرمو راجع به سوالی که مطرح شده بود گفتم. منم همونطور که شما حرفای منو قبول نمیکنید، خیلی از حرفایی که زدید رو قبول ندارم.
ولی به هر حال دوست ندارم این بحثا باعث ایجاد دلخوری بشه مخصوصا" با میلاد :x
من تو پست قبل از پست قبلیم گفتم نمیدونم متوجه شدید یا نه، هدف این شرکتای بزرگ صرفا اضافه کردن پلیره، حالا بازی هرچی مکانیکش راحت تر جماعت بیشتر میان طرفش، LoL این سیاستو پیش گرفت و زود تر از valve هم جنبید، دوتا 1 رو کپی کرد و با کمی تغییرات دادش بیرون شد League of legends. اصلا یکی از مدیرا یا developer های LoL (فکر کنم یکی از مدیرای اولین انجمن رسمی LoL) قبلا یکی از مدیرای سایت playdota.com بود، بعد از اینکه پاشد رفت LoL کل انجمن playdota.com رو پر کرد از تبلیغات LoL ، و هر کی که دنبال دوتا ولی با مکانیک ساده تر و البته گرافیک بهتر و کلا انجین بازی مدرن تر و ... دوتا 1 رو ول کرد رفت اونور.
LoL کلا ساده تر از دوتاهه و f2p بودن دلیل اصلی این نیست که پلیراش بیشترن. هم زود تر شروع کرده و هم یه سیاستی رو پیش گرفته که کلا پلیر جمع کنه، خوب معلومه وقتی ادم که تازه از سبک moba خوشش اومده باشه LoL رو انتخاب میکنه چون راحت تره ولی وقتی میاد تو دوتا 2 سرش گیج میره.
f2p شدن دوتا 2 به خاطر وجود رقیبی مثل LoL نیست کلا Valve قولشو داده بود که بعد از ریلیز شدن گیم از حالت beta، بازیو free کنه. منم دارم میگم از اون موقس که دوتا 2 داره به ..... میره، چون به محض Free شدن یه خروار پلیر میریزه تو بازی که تو پست قبلی گفتم چجور پلیری.
همیشه هم افضایش پلیرای یه بازی اون بازیو بهتر نمیکنه ولی خب، مانی میاره فور ولو، همین الانشم community LOL که چند برابر دوتا 2 جمعیت داره خیلی معروفه به toxic بودن،
من نمیفهمم الان چون دوتا 2 هم چون یه رقیبی مثل LoL داره باید بره بشه مثل اون؟
عزیز دلم بالانس نمیشه یه چیزه، میتونن نرف کنن یه چیز دیگه
به عنوان مثال میتونن همونجوری که زدن تو سر OD بزنن تو سر هیرو های top pick rate یا نه؟
مثلا میتونن بیان همونجوری که با یه نرف روش بازی od رو عوض کردن و از فرداش کسی پیکش نکرد، مثلا اینوکرو نرف کن، چرا اینکارو نمیکنن؟ دلیلشون این نیست که بازی بالانس نمیشه یا اصلا کلا دلیلشون به گیم پلی مربوط نمیشه دلیلشون اینه که چون اونایی که رفتن ایمورتال اینوکرو خریدن از فردا میرن اونو میفروشن، از اون روز دیگه هیشکی اون ایمورتالو نمیخره ، و یه کلام پول تو جیب ولو نمیره،
حالا شما هی بیا بگو چون یه بازی MOBA هیچ وقت perfect نمیشه فلان.....
اینا اگه بخوان بازیو بالانس کنن میرن هیرو های دیگرو باف میکنن چون اینجوری نوبا هیرو های بیشتری میتونن بازی کنن پس ست های بیشتری میخرن، البته از اولین روز دوتا تا الان داشته باف میشده ولی از وقتی دوتا 2 اومده این روند شدت گرفته. بزرگترین پتچ های دوتا برای دوتا 2 اومدن .
خیلی ممنون ولی این راهکار برای من همیشه جواب نمیده
از وقتی وین ریتم زیاد شده بازیام از normal شدن high، ولی ارزو میکنم کاش normal میموندن اصلا من نمیفهمم چرا توی highskill bracket نوب بیشتره؟؟؟؟
مثلا همین بازیه broodmother که 2 روز پیش رفتم، یادم نمیاد رنک بود یا نورمال ولی hs یا vhs بود. اول بازی گفتم من میرم وسط، dazzle تیممون شروع کرد به گریه کردن که اقا این میره مید Spiderling هاشو فید میده به alchmist نه وارد خرید نه چیزی فقط یه Courier که اونم نمیدونم خودش خرید یا ونومنسر خرید.
alchmist فقط تا دقیقه 4 راحت بود بعد از اون 3-4 بار کشتمش تا دقیقه 8 نمیتونست از زیر تاور بیاد جلو تا اینکه دقیقه 8 تاور وسطو که انداختم kotl , nyx از تیم حریف اومدن پیله شدن به لاین وسط، دست kotl پنج تا Sentry، دست nyx هم dust. اون وقت اینونتوری dazzle بازی high skill رو دارم نگا میکنم که داره dagon میبنده، محض اطلاع courier رو هم خودم fly کردم و 4 تا sentry هم خودم خریدم ولی واسه حدودا 10 دقیقه kotl , nyx , alch مید بودن مخصوصا kotl که 24 ساعت اونجا بود که جلوش نمیتونشتم پوش بدم بعد meanwhile...
لاین پایین ما pl داشتیم که با اینکه nyx ای که جلوش بود pl مارو free farm ول کرده بود اومده بود مید pl ما دقیقه 22 purge اورد Dazzle ما که با وارد کاری نداره داره dagon میبنده، از اونور ونومنسر ما هم داره فید میده با یدونه point booster که بکنتش aghanim ،........این فکر کنم وضع بازی hs تا دقیقه 20 بود اگه علاقه داشته باشی ادامه میدم بازی 60 دقیقه طول کشید البته من مین 30 میخواستم Afk کنم بزارم تیم حریف پوش بدن ولی اصرار کردن نزاشتن گفتن ریپورت میکنیم.......
از اون طرف از watch section هست دیگه میتونم بازی های 6k رو ببینم که چقدر فرق دارن با بازی های 2k ، همین 2 ساعت پیش یه بازی دیدم جاگرنات با یدونه ونگارد dive کرده زیر تاور جلو lina,slark,lion میره میمیره میگه gg afk....بازیشون بهتر از 2k هست باز دمشون گرم وقتی dragon lance میبندی نمیگن هیروت range نیست چرا بستی ولی تفاوتش به اندازه تفاوت بین 2 تا عدد 2000 و 6000 نیست
این سیستم رنک به جای اینکه یه ladder باشه برای بهتر کردن بازی پلیرا شده یه بازار برای یه عده که پول دربیارن تا یه عده رو بفرستن بالا تا اون عده دوم بازی کسایی که 6k هستن رو هم خراب کنن. چون خراب کردن بازیای 2k کافی نیست
:دی ما نگفتیم اجباری داریم بازی میکنم، اصلا اگه قراره صورت مسئله رو پاک کنیم چرا داریم بحث میکنیم، اتفاقا تو این زمینه که دوتا 2 تو سبک moba بهتر از بقیس کسی اینجا نیست که بگه نه، ولی ادم وقتی میره پتچای دوتا 2 رو میخونه یا یه نگاه که به Community میندازه میبینه که دوتا 2 داره میره که بشه LoL
به قول دوستمون من هنوز خیلی مونده به شما ها برسم
هنوز نوبم
تایم بازیم هم خیلی کمه
عذر میخوام به ساحت مقدستون توهین کردم
هرچی شما میگین درسته;)
یه عده کلا حال میکنن بیاد دعوا کنن برن کاریشونم نمیشه کرد عادت کردن ولی خواهشا میلاد بار دیگه ban کن جدی!
برادر من همون اول کاری مختصر مفید نوشته بودم دوتا ۲ به ... =)) ما دعوا نداریم که شما دلیل خواستی منم با خودم گفتم خب هرچی بیشتر بهتر. ::kappa::
شرمنده دیگه فقط من نمیدونستم که اگه دلیل خط هاش زیاد باشه offensive حساب میشه یا ignore میشه...در هر حال اگه از من رنجیدی معذرت میخوام
تو کلا پیاز داغه فرومی میای دستور های مدیریتی میدی؟ :دی
این جمله ات از پایه مشکل داره , یعنی چی اگه بازی کوتاه باشه بهتره؟ شما برو یه دست فیفا بازی کن 5 دقیقه است , آیا لذت بخش نیست؟نقل قول:
یعنی بازی کوتاه باشه به شما حال میده؟
به نظر من لذت دوتا تو همون end game و فول آیتم بودنشه
دوتا بازی سنگینیه و حرفه ای همون طوری که خودت گفتی
منم اینطور بازیی هارو میپسندم
بازی هایی که مهارت توش حرف اولو بزنه
خودشم منی که علاقه شدیدی به esports یه بازی میخوام که بشینم مثلن یکی 1 ساعت نگاش کنم و لذت ببرم نه 15 دقیقه
این مثل اینه که شما میگی مثلن dark souls بازی نکن چون سخته
برو یه انجمن hotsbaz بزن دیگه نیا اینجا
آقا اینجا دوتا باز عه؟
ماشالا همه از دوتا ایراد میگیرن
کلا فرمول بازی های دوتا و LOL با بازی هایی مثله Hots فرق داره هومن جان , تویه Hots آیتم نداریم و همچنین XP برای همه Share میشه , و کلی Objective مختلف تویه هر مپ هست.
من نگفتم هر چی بازی کوتاه تر باشه بهتره , پست قبلم رو میخوندی گفتم یه شخص که میخواد برای اول یه بازیی رو شروع کنه , ترجیح میده اونی رو انتخاب کنه که Fast Pace تره.
طولانی بودن دوتا هیچ ربطی به مهارت در این بازی نداره , همونقدر که شما باید اطلاعات و تمرین داشته باشی تا بتونی خوب باشی تو دوتا , تویه هر بازیه دیگه هم به نوعه خودش باید داشته باشی. اینو کسی داره میگه بهتون که شاید روبیکش جز 5 تا روبیک برتر کشور باشه :دی ( زارت )
در کل من از همون پسته اولم گقتم , دوتا از لحاظ Competitive در صدر جدوله و هیچ بازیی فعلا بهش نمیرسه , ولی اگه شما ترجیح میدی روزی 6 ساعت حرص بخوری صرفا چون با آنتی میج 500 تا کریپ بزنی که اسلارکتون فید بده و ببازین , دیگه سلیقه شماست و ما هم بهش احترام میزاریم.
از دوتا ایراد میگیریم چون تاپیک گفته نظراتتون رو بگین.
در ضمن Hots هر هفته Free Hero Rotation داره که هفته ای 7 تا هیرو مجانی باز میشن و همچنین شما میتونی با In-game Money هیرو بخری حتما لازم نیست پول خرج بازی کنی ::kappa::
----------------
دوستان یکی 2 تا پست دیدم که به همدیگه گفتین که بازی رو پاک کن یا فلان کن , یا به شوخی گفتین فلانی رو بن کن و غیره.
خواهش میکنم ازتون جو دوستانه رو خراب نکنین , از روز اول Humanity نظرات مختلف داشت و سر همین کلی جنگ شد و کلی ادم به فنا رفتن.
در کل اینکه حواستون رو جمع کنید که بن کردن شما کار 3 ثانیه است , حتی شما دوست عزیز :دی
شما هم میتونین از تاور با اتک محدود ، بدون آیتم ، هیرو پولی ، بازی 10 دقیقه ای و هزاران جوایز ارزنده دیگر لذت ببرین ::kappa::
خوب آدم حسابی کسی با BM میره جلو آلچمیست ؟؟:|
هومن واقعا داره درست میگه !
اینقد که میگید سطح بازیا پایینه و هرکی که میاد استیم دوتا 2 رو دانلود میکنه میاد می...نه به بازی (!) خوب مگه قراره با اینا بازی کنید؟!
من خودم 9 تا بازی از 10 تا بازی واقعا لذت میبرم!چون تیمی بازی میکنیم!
بازی تیمی لذت خیلی بیشتری داره!
کلا 2 روش هست واسه اینکه 4 تا آدم بیوفتند باهات!
اول اینکه رنکت بالا باشه!
دوم لول دوتات بالا باشه!
------------------------------
من خیلی دیدم که سر نرف کردن هیروهایی مثل od خیلی جدی هستید!
od رو با invoker مقایسه میکنید ؟
اینووکر اگه راحت بود یکی نمیشد میراکل یکی هم بشه ما!
od خیلی سخت بود اسکیل یکت رو روشن میکردی میرفتی هارد کری تیم حریف رو 4 تا اتک میکردی!
با سلام این نظر شخصی و من نمیخواهم به هیچ بازی توهین کنم
lol: من خودم عتشق این بازی هستم و هر روز یه گیم میزنم بازی بعضی مواقع بالانسه ولی اگه از اول شروع کنید به احتمال 50 درصد زده میشید چون smurf توش خیلی زیاده
hots:یکی از شاهکار های بلیزارد که کار خیلی جالبی هستش که تمام قهرمانایی که باهاشون خاظره داریم رو یه جا جمع کرده و با مپ های مختلفم اپدیت میشه
hon:نمیدونم بازیشم نکردم
dota2:اولین بازی که باش MOBA رو شروع کردم ولی در حال حاضر نمیتونم بازیش کنم چون بهم حال نمیده :(
---------------------------------------------------------
نقل قول:
به نظرتون ارش داره بریم به سمت hots و از صفر شروع کنیم ؟
چون خودم میخواستم دوتا رو چند وقت پیش ول کنم ولی دلم نیومد
هم وقت کمتری گرفته میشه همم اعصاب خوردی نداره ...
::kappa::::kappa::::kappa::::kappa::::kappa::نقل قول:
واسه زمانش میگم ...
چون من کم کم باید واسه کنکور بخونم اصلا وقت واسه دوتا نیست
بعد 5 6 سال دوتا و دوتا2 بازی کردن حالا پشیمون شدم ...
hots درسته pay to win هست ولی دوتا 2 هم هرکسی پول بیشتری داشته باشه قطعا از بازی بیشتر لذت میبره!
من که به شخصه دیگه حال گیم ندارم و فقط برای وقت پر کردن بازی میکنم.
دیروز هم بعد تموم کردن Witcher دوتا رو اپدیت کردم بعد یه ماه برم گیم ولی توی main menu از بازی اومدم بیرون.
ولی اگه قرار باشه بین اینا انتخاب کنم صد در صد Dota . پنج سال از عمرم رو صرف این کردم ...
من همه ی پستای تاپیکی که توش نظر میدم رو میخونم.نقل قول:
به نظرتون ارش داره بریم به سمت hots و از صفر شروع کنیم ؟
چون خودم میخواستم دوتا رو چند وقت پیش ول کنم ولی دلم نیومد
هم وقت کمتری گرفته میشه همم اعصاب خوردی نداره ...
-------------------
تو این 5 - 6 سالی که مدیر بودم تا حالا هیچکس نتونسته تو کل کل کردن با من پا به پا بیاد :دی
فقط یه بار فکر کنم Imm بود سر Specter بهم اشتباه ثابت کرد.
دقیقه 8 تاور t1 میوفته دقیقه 18 تاور t2 میوفته الکمیست هم 5-6 بار مرده اونوقت ساپرت تیم حریف میاد 6 تا سنتری میگیره، کمپ برای الکمیست ستک میکنه، اونیکی ساپرتشون میاد dust میگیره میچرخه تو مید بعد ساپرت من وارد که هیچی Courier هم fly نمیکنه که هیچ میره dagon میبنده از اول تا اخر بازیم گریه میکنه که چرا جلو الکمیست bm رفتی اون وقت شما اومدی اینجا میگی جلو الکمیست bm میرن پوکر فیس؟
من نمیدونم چجوری بگم، od مثل پتچ قبل قوی هست فقط روش بازی کردن باهاش عوض شده، هنوزم میشه باهاش 4 اتک کرد، حرف من اینجاس که چرا وقتی قبل از 87 که تو هر بازی پیک میشد بعد از 87 دیگه پیک نشد؟؟ چرا؟ جواب اینه که یه مشت نوب عادت کرده بودن به od right click build و چون نوبن و Casual نمیتونن Adapat کنن خودشونو به روش جدید بازی کردن od، بعد از اونور اینوکرو مثال زدم گفتم مثلا چرا ایس فراگ نمیاد همین کاری که با od کرد رو با invo بکنه دلیلشم اینه که جز هیرو های top pick rate و محبوب نوب هاست و اگه هیرو های top pick rate نرف شن از فردا جماعت کمتر میاد دوتا2، کسی دیگه پول به بتل پس و اینچیزا نمیده، کسی ست جدید اینوکر و ست ایمورتال پادج و اینارو نمیخره......
و یه چیز دیگه هم بگم که کلا جدا از بند قبلیه، شما اگه فکر میکنه اینوکر هیرو سختیه، مشکل از خودتونه مخصوصا بیلد wex,quas. خیلی کاره سختیه تو مید وایسی لول اپ بشی بعد qhostwalk ، cold snap + urn of shadow + alacrity auto attack??? اینوکر exort که اصلا نگو ، من دعا میکنl هیچ وقت تو تیم من نیوفته چون تنها کاری که میکنن فارم کردنه، 20 دقیقه لاین وسط فارم میکنه بعدشم میره یه لاین خالی پیدا میکنه forged spirit میسازه دوباره اونجا رو پوش میده انگار داره nature's prophet بازی میده
پوریا برادر من،من هیچ وقت با هیچ شخصی توی هیچ فرومی بحث نمیکنم و نخواهم کرد ولی اون دوستمون اومد گفت جو دوستانه ؟پس یعنی جو دوستانه ای نیست من بحث با کسی ندارم و با همه خوبم :) موفق باشید :)
فک کنم اشتباه نوشتی!
wq فقط واسه گنک کردنه اصلا نمیشه باهاش پوش داد و فارم کرد :|
در مورد od هم حتما rtz و w33 هم نوب هستن دیگه نمیتونن باهاش بازی کنن !
یه هیرو وقتی میگیم op ـه یعنی هم اول بازی توی لین و هم آخر بازی توی فایت ها بیش از حد تاثیر گذاره!
مثلا od قبلا توی مید اینووکر رو میزد و یا تقریبا هر هیروی نزدیک زنی که میومد مید رو میزد اون هم نه به خاطر اسیل 2 :| واسه اسکیل 1 ...
یا در مورد pudge من از 10 تا بازی که میشه 11 تاش رومر هست و یا ساپورت !
خوبه خودت جواب خودتو میدی!
اگه اعصاب خوردی دوتا بیشتر از لذتش بود که الان دلم اومده بود ول کنم ;|
منظور من از گفتن کلمه ی دوستانه این بود که الان Homman.J که ادعای دوستانه بحث کردن رو داره، آیا داره دوستانه رفتار میکنه ؟ اگه همه پستارو خونده بودی همچین حرفی نمیزدی
کسی که دوستانه برخورد نکرد و من به خاطر این بهش متلک انداختم Hooman.J بود وگرنه من از اول سعی کردم بحث دوستانه باشه... واقعا نمیدونم شما پستارو میخونی و یادت میره و من لازمه بیام همه چیو یادآوری کنم یا اصن نمیخونی
پستای خودتم نقل کن بد نیس
تو تو تو راه انداختی بد میگی من توهین کردم؟
جالبه
هردو این پستا هم که نقل کردی جنابعالی یه چی گفتی و من جواب دادم
نمیدونم وزن حرفاتو نمیدونی یا هرچیز دیگه چون همیشه با همه کاربرا درگیری و همیشه حقو به خودت میدی
بیخیال اینجا شو بحثی داری میتونی به پروفایل بنده مراجعه کنی ;)
عزیز توی lol و hots نگفتن که شما پول بدید item و اینجور چیزا بگیرید . تو اینجور بازی ها یکسری از هیرو ها هفته ای آزادن و شما با اونا بازی می کنید و اگر از اون هیرو ها خوشتون اومد با انجام Quest ها و بازی زیاد point جم می کنید و اون هیرو رو می خرید و اونو با علاقه بازی می کنید بهتر از اینه که کل هیرو ها آزادن و شما دستتون تو انتخاب بازه , خوب بلاخره هر بازی سبک خودشو داره و باید از یه راهی پول در بیاره . دوتا از فروش Compendium و set و ... HOTS و lol از فروش skin و هیرو
خواهشا وقتی یه پستو نقلو قول میکنی کامل بخونش
rtz که الانا pos2 بازی میکنه w33 هم همینطور، OD جوری شده که بخوای به قدرت قبل برسونی یکم xp بیشتر باید تو مید بگیری فارم بیشتر هم میخواد، به زبون ساده تر position اش اومده پایین تر، اگه بخواد مید بره باید بیشتر اونجا بمونه یعنی مثلا اگه قبلنا od از لول 8 شروع به گنک کردن میکرد الان باید وایسه 2-3 تا لول بیشتر بگیره چون تا essence رو حداقل 3 بار نگرفتی و یه ایتم اینتلجنس تپل مپل هم نداشته باشی نمیتونی یکتو پر کنی و راه بیوفتی گنک چون الان مانایی که یک od تو لول بالا مصرف میکنه بیشتر از 1.5 برابر پتچ 6.86 ، به خاطر همین الان اگه بخوان od بازی کنن احتمالش بیشتره که بفرستنش position 1 که rtz و w33 هم الان position 1 بازی نمیکنن ::kappa::
مید هم میتونه بره ولی باید بیشتر فارم کنه و hand of midas بیاره و بیشتر بمونه اونجا تا xp بیشتری بگیره.، شما همین روشی که invoker های exort بازی میکنن رو با od کنین، 15 دقیقه فارم توی مید با midas، بازیو جم میکنین ::kappa::
عزیز من هیرو در حد بوندس لیگا باف شده که میشه راحت باهاش roam کرد
پادج همیشه جز هیرو های top pick rate بوده، ولی یادم میاد یه زمانی قبل از 6.80 با پادج اگه تو لاین وسط جلو یه هیرو مثل , qop,invoker,razor,necro,viper میوفتادی که اگه جلو میرفتی هررس میشدی و اونا هم اکثر کریپای لاینو دینای میکردن ، تو این موقعیت اگه دیر میجنبیدی تا دقیقه 6 فوقش 10 همون هیرو میدرشونو یجوری هوک نمیکردی زیر تاور و میکشتی یا میرفتی لاین دیگه و کیل نمیگرفتی از دقیقه 10 به بعد رسما میشدی سه نقطه مپ، ولی الان اونقد باف شده که هم اول بازی راحت میتونه roam کنه و همم اخر بازی کلی دمیج pure میزنه و لایف استیل هم میتونه بکنه که باعث میشه تانک بدرد بخوری بشه.
1-قبلنا ایتمی مثل mango نبود، فرض کن داری roam میکنی اوایل بازی 2 تا هوک اشتباه میزدی هوک سوم رو باید کلی وامیسادی با clarity ریجن کنی، (این اوایل بازیه که bottle نداری)
2-قبلنا smoke جوری بود که با Sentry+observer دشمن میتونس تورو ببینیه و با اینکه میتونستی چند تا اسموک یک جا بخری ولی هر دفعه هم Smoke میکردی خود اسموک 90 ثانیه cd داشت یعنی بعد از در اومدن از اسموک 90 ثانیه باید صبر میکردی تا اسموک بعدی رو بزنی،ولی الان هیچ کدوم از اونا نیست که همه اینا به هیرو های roamer خیلی کمک میکنن. الان دیگه با وارد هم نمیشه پادج رو Counter کرد 2 تا اسموک میخره یه لحظه اینور مپه یه لحظه اونور مپ ظاهر میشه.
2-اسکیل 2 پادج از دقیقه اول 20 یا 18% تا اسلو میکرد، الان از همون دقیقه یک 30% اسلو میکنه، شما اگه Boot قهوه ای رو سریع بیاری راحت میتونی 2 روشن کنی بیوفتی دنبال مردم. حالا ایتم windlace رو هم داریم....
3-hook قبلا لول یک 700 تا رنجش بود الان از لول یک 1000 تا رنجشه . این یعنی اوایل بازی خیلی راحت تر میتونی هوک کنی .
4-ایتم athers lens رو که اصلا نگه نگو، رنج هوک رو میبره میرسونه به 1500 که هیچ، کست رنج التی پادج رو هم زیاد میکنه. الان پادج از فاصله 400 تایی Dismember میکنه بدیش هم اینه که اگه طرف movement speed اش زیاد بود و بغد از اینکه پادج روش 6 زد از رنج 400 هم بره بیرون بازم 6 میگیره روش اخه Wtf??500 dismember range?
5-بعد از اینکه اقانیم پادج که عوض شد کل قابلیت هایی که اقانیم قبلی بهش میداد مستقیم اومد رو التیمیتش، الان 6 خود پادج هم میتونه لایف استیل کنه هم bonus damage بزنه.
6-بوت tranquil از وقتی که عوض شد( قبلنا اتک میدادی ریجنش کنسل نمیشد ولی بعد از اینکه عوضش کردن) نسبت به قبل هم کلی ms میده (70 یا 65 تا وقتی اتک میدی، 90 تا وقتی اتک نمیدی. در مقایسه با بوت های دیگه هم ارزون تره و حتی وقتی اتک میدی بازم 20/25 تا ms بیشتر از boot های دیگه *به جز tp boot* میده) ارموم که میده که برای هیرو ای مثل پادج که hp زیاد داره اول بازی خیلیه و وقتیم که داری roam میکنی کلی ریجن میده. از اون طرف ایتم winlace هم اومده که 20 تا دیگه هم اون ms میده، یعنی قشنگ icefrog لپ کلامش اینه که شما نمیخواد حتی یه هوک درست حسابی بزنی فقط 2 روشن کن بیوفت دنبال طرف.
خب حالا همه اینایی که بالا نوشتم همشون تو اوایل بازی به پادج کمک میکنن که راحت roam کنه ، و وقتی این همه icefrog بافش کرده که اول بازی بتونه roam کنه وقتی یه هیروی میدر بهتر تو تیم باشه هیچکس دیگه با پادج مید نمیره
حالا اونا برای اول بازی بود اینم برای اینکه پادج اخر بازی هم کم نیاره و تانک محضری هم بشه
1- اقانیم که cd هوک رو میکنه 4، و دمیج هم نزدیک 500 تا pure
2-به لطف اسکیل Flesh heap شما اگه اول بازی چند ازش استک گرفته باشی اخر بازی با یدونه 6 زدن کلی هیل میشی، چه برسه به اینکه ایتم octarin core رو هم اخر بازی بیاری. از اون طرفم زدن cooldown التیمیتشو کم کردن، تو اپگرید 3وم میشه 20، با یه octarin core میشه 15.
هیرو تا خرتناق باف شده هم early game , هم mid game و هم late game تو کل بازی میتونه impact داشته باشه بر خلاف پادج قدیم که اگه اول بازی تو لاین وسط خراب میکردی تا اخر بازی بدخت بیچاره بودی.