کمککککککککک استیم گاردم روی گوشیم بود بعد الآن گوشیم خراب شده ( احتمالا مشکل از باطریشه ک باطری داخلیه نمیشه کاریش کرد ) نمی تونم وارد اکانتم بشم. چیکار کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نمایش نسخه قابل چاپ
کمککککککککک استیم گاردم روی گوشیم بود بعد الآن گوشیم خراب شده ( احتمالا مشکل از باطریشه ک باطری داخلیه نمیشه کاریش کرد ) نمی تونم وارد اکانتم بشم. چیکار کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام
برنامه استیم رو رو گوشیم نصب کردم و استیم گاردشو فعال کردم 15 رو ز بعد استیم گاردش فعال بود ولی وقتی ترید میکردم تو Authenticator میگوفت TIME ZONES درست نیست
روی اتماتیک گزاشتم بازم درست نشد (ساعت موبایلم 4:30 ایرانه به خاطر جلو اومدن ساعت):(
بعد کلا حذفش کردم و روی سیستمم با برنامه Start BlueStacks استیم گاردو فعال کردم و 12 روز منتظرم که درست بشه (ساعت کامپیوترم 3:30 ایرانه)
ایا مشکل من انجوری حل میشه یا نه؟:-/
و اگه راه حلی واسه درست کردن استیم گارد موبایلم دارید ممنون میشم کمکم کنید:)
کسی هست بتونه مرحله به مرحله آزاد سازی :d اکانت استیم رو توضیح بده؟
جدیدن تو اک اصلیم وقتی روی دوتا کلیک میکنم میگه کلاینت نات فایندد ولی تو بقیه اکانت ها دوتا سالمه چیکار کنم ؟
سلام
ببخشید من یک استیم ولت 10 دلاری خریدم
حالا وقتی میخوام اکانتمو شارژ کنم .... وقتی کد رو میزنم این ارور رو میده
The Steam Wallet code you have entered is invalid. Please carefully verify the characters as you re-enter the code
میگن باید قند ش.ک.ن استفاده کنی منم ببخاظر همین رفتم و خریدم ولی مشکل هنوز پا برجاست ... لطفا کمکم کنید .
کسی میدونه این ارور برای چیه ؟ من مارکتم فعال بود. ممکنه تو این مدت که نبودم دوباره غیر فعال شده باشه ؟
http://forum.dotabaz.com/uploaded/160_01468492221.jpg
من دیروز یه بازی 3 دلاری خریدم، الان ارورش اینجوری شده، حالا ریفاند کنم مشکلی پیش نمیاد ؟!
http://forum.dotabaz.com/uploaded/160_01468673189.jpg
سلام
اقا این قانون هاشو من متوجه نشدم میشه یکی توضیح بده ... میخوام از مارکت خرید کنم .
http://forum.dotabaz.com/uploaded/3552_01470342865.jpg
مشكلي نيست
ميگه آيتمي كه به تازگي خريديد رو نميتونيد توي ماركت بفروشيد براي يك هفته
آیتم هایی که توی مارکت هستن قیمت واقعی شون هست؟
مثلا من یه ست 100 دلاری از اسون دارم قیمتش همونه که توی مارکت زده دیگه ؟
والا چيزي كه تجربه به من نشون داده بعضي آيتم ها قيمت هاي مختلفي توي ماركت دارند البته آيتم هاي گرون قيمت كمتر اينجورين يعني مثل ميوه ميمونه كه هر جاي كشور يه قيمته :| مثلا ممكنه يه ست با قيمت كمتر هم گير بياد پس در نتيجه آيتم داريم تا آيتم شما بايد ببينيد دقيقا قيمت آيتم خودتون توي ماركت چقدره
اگه فقط رنج قيمت صد دلار داره قيمتش همينه غير از اين نيس بايد بگرديد ببينيد همين ست رو با قيمت ديگه اي براي فروش گذاشتند يا نه اگه نه پس درسته قيمتش همينه البته گفتم بيشتر براي آيتم هاي رنج قيمت ١تا٢٠ دلار تفاوت قيمت مشاهده شده ولي آيتم هاي گرون قيمت كم
یه آیتم رو چهطوری میشه توی مارکت واسه فروش گذاشت ؟
واحد پول اکانت رو از کجا میشه فهمید ؟
و اینکه اگه یه ست رو آنباندل کرد بازم میشه فروخت ؟
چهطوری میشه یه ایتم رو توی مارکت فروخت ؟
یه هفتس دارم این سوال رو میپرسم
سلام دوستان
من میخوام ویندوز عوض کنم
و محتویات دوتا2 و استیم ام توی درایو c هستش
میخواستم بدونم چطوری ازش بکاپ بگیرم و منتقلش کنم توی درایو دیگه ای تا بعد تغییر ویندوز مشکلی نداشته باشم!
steam => backup and restore games
دوتا 2 یا هر بازی دیگه ای که دارید رو انتخاب کنید بعدش هم درایوی که میخواید بک اپ اونجا ریخته بشه +مسیرش رو انتخاب کنید. بعد از نصب ویندوز ، میتونید از طریق استیم این بک اپ ها رو ری استور کنید.
استیم رو هم بهتره بعد از نصب ویندوز مستقیما دانلد کنید.چون اینطوری مطمعن تره و بعدا با باگ و فلان مواجه نمیشید حجمشم زیاد نیست................ ولی اگه به هر دلیل نمیخواید اونم دانلد کنید میتونید یه پوشه استیم جدید تو یه درایو دیگه بسازید، بعد فایل های داخل پوشه استیم اصلی رو paste , cut کنین به پوشه جدید فقط به جز پوشه common که داحل پوشه steamapps هستش، مسیرشم اینه:
Steam/SteamApps/common
همه پوشه ها به جز اینیکی رو انتقال بدین به پوشه جدید، معمولا وقتی از یه درایو به یه درایو دیگه کل پوشه استیم رو انتقال میدین هیچ مشکلی پیش نمیاد ولی پون شما میخواید بعدش ویندوز عوض کنید بازم توصیه میشه که بعد از نصب ویندوز، برنامه استیم رو از اول دانلد و اپدیت کنین
اون نکته استیم گاردشو نمیدونستم، اگه اینطور باشه برا کسی که mobile authenticator نداشته باشه خیلی خوبه جلوی هدر رفتن ۷ روز از زمانشو میگیره،
فقط تنها ایرادش اینه که بعدا برای دوتا ممکنه مشکل پیش بیاد چون بعد از راه اندازی ویندوز جدید، دوتا ۲ ای رو سیستم میمونه که روی یه ویندوز دیگه نصب شده بوده و فقط کپی شده به یه هارد درایو دیگه.
من خیلی وقته با گوشی اسیتم رو محافظت میکنم ولی جدیدا میزنه باید ترید 15 روز هولد بشه چون خیلی وقته از گوشی استفاده نکردی در صورتی که همه الان با گوشی وصل شدم استیم :|
جریان چیه چطور درستش کنم؟