من خیلی وقته با گوشی اسیتم رو محافظت میکنم ولی جدیدا میزنه باید ترید 15 روز هولد بشه چون خیلی وقته از گوشی استفاده نکردی در صورتی که همه الان با گوشی وصل شدم استیم
جریان چیه چطور درستش کنم؟
من خیلی وقته با گوشی اسیتم رو محافظت میکنم ولی جدیدا میزنه باید ترید 15 روز هولد بشه چون خیلی وقته از گوشی استفاده نکردی در صورتی که همه الان با گوشی وصل شدم استیم
جریان چیه چطور درستش کنم؟
.One Day Someone Gonna End This Reign of Terror
I Am A Gamer Not Because I Don't Have A Life
.But Because I Choose To Have Many
یعنی یه نفر پیدا نمیشه توی کل این انجمن راهنمایی کنه؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
برای این که تریدتون ب تعویق نیفته باید استیم گارد رو رو استیم گوشی فعال کنید یعنی فقط لاگین کافی نیس یه مراحلی رو باید طی کنید تو همون قسمت استیم گارد. بعد از اون هرموقع که بخواین یوزر پس بزنید و برید تو اکانتتون یه کد میخواد ک باید از گوشی ببینی و وارد کنیThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
من 4 ماه بیشتره استیم گارد گوشیم کامل فعاله
همین الان دارم راهت با کوشی فروش های مارکت رو تایید میکنم
موضوع اینه که استیم نمیدونم چرا احمق شده اصلا توجه نمیکنه من با گوشی وصل میشم میگه شما 7 روزه با گوشی به استیم وصل نشدی
This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote![]()
![]()
ویرایش توسط ATER : 08-17-2016 در ساعت 03:01 PM
وقتی یک مدت استفاده نکنی و 15 روز بیاد دیگه نمیشه کاریش کرد.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
ربطی نداره الان با گوشی وصلی یا نه دیگه اون restrict اومده
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©