مشکل کاربره :)
نمایش نسخه قابل چاپ
پینگ من 220 هست توی اورپا ولی هر 20 ثانیه یه لگ بد میده.
من net فعلیم 3g ایرانسل هست . از وقتی هم که ایرانسل 3g راه انداخته دارم استفاده می کنم و همه ی تغییرات بسته های اینترنتش رو شاهد هستم از ارزونش تا گرونش . خیلی برای بازی اذیت نمی کرد ولی جدیدا زیاد قطع میشه . بسته های خوبش هم که برداشته و فعلی ها گرونه ...
دارم کم کم وایمکس مبین نت میگیرم که به نظرم بهتره . اگه کسی توی تهران تجربه ی خوب یا بدی ازش داره لطفا این جا بگه ... ممنون
من خودم دارم از مبین نت استفاده میکنم سرعت 1 مگ 12 گیگ 1 ماهه 55 تومان میدم , تو روز ک به اصلا نمیتونی پلی بدی یعنی اصلا پینگ همش 1000 ـه بازیت تکون نمیخوره فقط شب از ساعت 2:30 بعضی وقت ها هم 3:30 نت فیکس میشه تا
ساعت 8 -8:30 صبح میتونی راحت پلی بدی بعد هشت و نیم همون آشه و همون کاسه ...
بدون شرح
یادش بخیر یه زمانی مخابرات پینگ 90-110 میداد
راستی بچه ها اگه پول زیادی هرماه برای پینگ کم کردن میدید میتونید سرور بگیرید
سلام دوستان..نت من هم مبین نت هستش و اگه یادتون باشه کلی هم باهاش مشکل داشتم..ولی حالا با هر بدبختی که بوده پینگمو پایین آوردم و یه هفته ای هم بهم جواب داد ولی از آپدیت 250 مگی به بعد یه مشکل عجیب دارم..چه تو پینگ چکر چه تو کامند..پینگ من 300 ه ولی تو بازی 1000 نشون داده میشه..منم جرات نمیکنم پلی بدم تا ببینم کدوم پینگ حقیقیه ولی چیزی که واضحه اینه که گیم یه مشکلی داره میشه راهنماییم کنید؟با تشکر(راستی شرمنده نمیدونستم تو چه تاپیکی بپرسم)
آقا کمکم کنید مسه خر گیر کردم تو گل
من نتم 256 مخابرات دوتا 2 لگم دوستان گفتن سرعت کمه رفتم 1مگ بگیرم یارو مخابراتیه میگه به پهنای باند ربط نداره :|
به سیم کشی ساختمون و مودم و پی سی و..... ربط داره. 2 روز بعد زنگ اعلام خرابی کنم واسه پینگ میگه به پهنای باند ربط داره پایینه :|(خودمشون نمیدونن چی خدمات دهی میکنن)
فرداش اومدم isp عوض کنم پارس آنلان کنمش یارو میگه اون قسمت مخابرات ما سرویس نمیدیم :|
من لگ نیستم تو بازی ولی به مدت 20 ثانیه پینگ میره 700.1000 بعد درست میسه 3 دقیقه بعد دوباره میره 700.1000 :| کمکم کنید
به نظرتون این سایت ----- که گفته میتونه پین رو کاهش بده حقیقت داره؟
کسی از دوستا تا یحال از امکانات این سایت استفاده کرده .اگه اره خوشحال میشم تجربیاتش رو هم در اختیار ما قرار بده؟
با تشکر.
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
----ping پول خونشو می گیره من قبلا گفتم 7-8 نفری جمع شید یه vps بگیرید config کردنشم راحته میشه به 100 نقر کاهش پینگ نا محدود داد
منم هستم یه چند نفر شیم vps بگیریم دارم ورشکسته میشم از خرج کاهش پینگ
خداییش حجمی نامردیه :|
شما مثلا داری 1گیگ بازی میکنی میشه 3900 پول این یک گیگ بعد باید یک 4000 هم اضافه بدیم تا بشه عین آدم بازی کرد یعنی هر گیگ 7900تومان ریدم تو این زندگی :|
برای من با کاهش پینگ هم زیر 180 نمیره وگرنه منم توی vps میومدم اونیم که ازش میخری خودش باید کانفیگ مجانی کنه
دوستان یه vps در حد 10 نفر با رم و فضای کم ، که البته خوب ج بده ماهانه یا سالانه چقدره ؟
کسی اینترنت مبین نت توی تهران داره پخ بده . کار مهم باهاش دارم . ممنون
سایت hostdl که ماله آسیا تک است 500 گیگ ماهی 60
می هاست میده ماهی 99 تومن نامحدود 4 نفر بیان با خودم یشیم 5 تا حله پ.خ
500Gb به نظرم خیلی زیاده.
Vps نامحدود هم هیچوقت نگیرید خیلی پینگش بده.من خودم تجربه داشتم که میگم.
من نامحدود داشتم پینگم تو اروپا 8 بود
به نظر من 500 گیگ کافیه منم میگم hostdl.com چون تو ایران بهترینه پشتیبانی این سایت هیچ جا نداره
500Gb منظور شما برای یک ماه هست؟برا یک ماه زیاده.