همه جاش رو
این الان سرویس کاهش پینگ هست ؟
یا
سرویس اینترنت؟
شما اطمینان داری پینگ زیر 50 میده بودن لگ و تایم اوت ؟
سرعت دانلود چنده؟
نامحدود ماهی چنده؟
100 گیگ ماهی چنده؟
نمایش نسخه قابل چاپ
یه کاری کنید مگه vps تست نداره ؟ بگیرید کانفیگ کنید تا برا تست بزنیم ببینیم ج میده یا نه
256 جوابگو نیست :)
باید 512 یا بیشتر بگیری
الان سرعت Send ات حدود 64 کیلوبیته، که خیلی کمه
باو پینگ 8؟محاله! برا ایران. ما واقعا پینگامون بده! حساب کن افغانستان نتش بهتره تا ما :))
به زبون واضح تر vps یه کامپوتر مجازی توی اینترنت است که سرعت بسیار بالای کارت شبکه دارد حدود 1gbps یعنی می تونه با سرعت 200 MBps دانلود کنه به همین دلیل پینگ بسیار پایینی دارد تو کشور ماکسیمم 5 تو EU 30 .
خوب ما چی کار می کنیم به جای این که اطلاعات رو مستقیم بفرستیم به سرور دوتا 2 اول می دیم به ابن vps که تو ایرانه و پینگ خوبی داره بعد vps میفرسته به سرور دوتا برای همین پینگ پایین میاد . حالا اگه vps کم باشیم مثلا کلا 10 تا اکانت روش زده بشه خیلی بهتر میشه پینگ
رفیق ما سرعت 70 مگ گرفته تو کشوری که 2 ساعت نمیشه 100 هزارتومان پول ما . بعد مخابرات 10 مگ با حجم 300 گیگ میده 380،000 تومان :) . یعنی مخابرات 10 مگ با حجم محدود 50 گیگ رو میده 100،000 تومان . دقیقا با مقدار 100 تومان مقایسه کنید . 70 مگ نامحدود ( ارمنستان ) . 10 مگ محدود 50 گیگ ( ایران )
مدیونی بر پدر و مادرشون صلوات ندی :)
شیطان بزرگ اینترنت رو هر mb (سرعت) به پول ما میده ماه یانه 2100 تومن ! البته اونجا چیزی به اسم محدود وجود نداره.
کسایی هم که اینترنت میدن شرکت های خصوصی هستن و برای دادن خدمات به خریدار سر و کله میشکنن نه مثل این جا که زنگ میزنی پشتیبانی میگه همینی که هست.
زیر ساخت از ریشه بنیاد اساس مشکل داره باید یک سال وایسیم ببینیم این شرکت های خارجی میان این داخلیا یک تکونی به خودشون میدن یا نه تا رقیبی براشون وجود نداره اینجا تا میشه میکنن از مردم
باز حداقل 10مگ واقعی بود خوب بود میگن 10مگ سرعت دانلود داره ولی سرعت دانلودش 1mb/s هست (آسیاتک, بقیه جاهارو نمیدونم)
آگه این شرکت های اینترنتی برای آقا زاده ها نباشه چرا نزارن؟ البته امکان داره یک سود زیادی هم به دولت بیت رهبری بدن که باعث شده جلوگیری از ورود اپراتور های خارجی بشه
یک سوال برای من پیش اومد این 9% مالیات بر ارزش افزوده دقیقا برای کججای مملکت خرج میکنن؟ کجا میره اینها :|
اصلا مشکل زیر ساخت داریم ما باو چقدر بدم میاد میاید کل مملکت رو زیر سوال میبرید به خدا
الان خط بنده خود بنده snr اولا روی 2 mb روی 39 بود اما الان که 10 mb دارم شده 18!! الان دیگه بالاتر از 10 نمیتونم برم حالا بیان نت سرعت 1 گیگ بدن 5 تومن :|
جز کلان شهرها تازه اونم نه همه جاهاشون تمام زیر ساخت کشور فرسوده هست حالا تلفن ک جای خود دارد...بله درسته داخل ایران هم من نت 30 مگ داداش رفیقم نصب کرده تو فرشته با خود رفیقم هم رفته بودن برا نصب با مازراتی طرف هم شونصدتا سلفی گرفته بودن :|
اما دیگه بیشتر از این نیست نداریم تازه اون طرف هم روی خطش نبوده دکل زدن براش!! چرا آخه هی دوست دارید بنالید؟؟ درسته شرایط یکسری واقعا بد هست من کور نیستم اما یکسری میان گنده ترش میکنن تا ولایت و رهبری هم پیش میرن! نکنید زشته به خدا
به خدا هیچ کشوری تو دنیا مثل ایران نیست اگر یکی از شماها تونست بره 1 هفته هر کشو خارجی که نام میبرید کار کنه خرجشو در بیاره رندگی کنه به خدا نمیتونه! این حرفی که میزنم با دلیل و منطق براتون ثابت میکنم اگر فکر میکنید اشتباه هست.
به پوریا کار ندارم اما تمام بچه های ایرانی که خارج ایران زندگی میکنن یک دقیقه پول براشون فرستاده نشه باید برن توالت شویی کنن تا بتونن پول در بیارن چون اونجا به همین راحتی به هرکسی کار به درد بخور نمیدن خودتونم تو فیلما 100 بار دیدید جای توضیح نداره طرف شونصدجا میره مصاحبه کاری تازه اگر مونث باشه میگن بیا اتاق پشتی...
مشکل ما جوونا اینه وارد بازار کار و جامعه نشدیم نمیدونیم اون بیرون چه خبره سر نمیدونم اینترنت و فلان کل مملکت رو زیر سوال میبریم! اینا همه اثرات این هست هروقت هرچی میخواستیم بوده خوشی زده زیر دلمون...
خوب همون زیر ساخت رو کی باز سازی نمیکنه ؟؟ دولت چرا ؟ چون هزینه داره ، چون همین جوری با سرعت کم دارن کلی پول به جیب میزنن.
فقط تو فامیل های ما 2تا سوئد رفته داریم 5تا آمریکا همشونم مشغولا دارن کار میکنن اونجا کی گفته ایرانی ها نمی تونن تو خارج کار پیدا کنن؟
خیلی از ایرانی ها بالاترین موقعیت هارو تو خارج از کشور دارن
شما میگی ننابیم با چه اومیدی؟
به حقوق وزارت کار ماهی 750تومان برای 8 ساعت کار که همه جا این حقوق رو برای 12ساعت میدن (تو خارج زیر 2میلیون نیم به پول ما زیر خط فقر محسوب میشن) اینکه 9% رو همه چیز کشیدن یا اینکه فکر میکنن نفری 45تومان بدن همه می تونن کل پول قبض هاشون رو بدن؟(تازه اون اول کار تبلیغ میکردن که یه خانواده رفته قبض هاش رو پرداخت کرده با بقیش رفته خرید منزل!) یا به اینکه 50برابر پول اینترنت آمریکا رو میدیم اینترنت افغانستان هم بهمون نمیدن؟
این از اقتصاد چند سال پیش فرانسه کلی خون آلوده به ایران داد که hiv رو 5 برابر کرد تو ایران ولی ایران چیکار کرد؟؟
یکی از نماینده های مجلس یک بار گفت خیلی مشکلات هست که اصلا نمیشه گفت ببینین چه خبره فقط
ببین دوستان و محمد FCB عزیز ، استان بوشهر و شمال کشور که مازندارن و ... هستن این دوتا جایی هستش که کاملا مراکز مخابراتیش حتی کوچکترین مخابراتش با فیبر نوری به هم متصل هستند توی کشور هست اینجوری اما یا تیکه تیکه هست یا کامل مثل این دوتا استان به هم متصل نیستن بنده دارم در استان بوشهر زندگی میکنم که همچین کیفیتی داره خودتم دیدی بارها snr نشون دادم رو ۴۰ -۵۰ بوده اما چرا نت ما همیشه بالای ۲۰۰ kB نیست که خیلیم گرونه این ۲۰۰ هم که میگم خیلی رویایی هستش اما در کل سیم های معمولی که وارد خونه ما شده تا ۱۰۰ مگ رو ساپورت میکنه پس این مشکل از زیرساخت نیست . مشکل بستن شیر اینترنته و خلاص
من اخرش نفهمیدم این کلمه حرام از کجا میاد !
اون حرفی ک زدم رو دوباره بخونید دوست عزیز تا منظورم رو بهتر متوجه بشید.
متاسفانه ادامه پستتون رو نخوندم چون میدونستم منظورم رو اشتباه متوجه شدید. کار کردن با کار پیدا نکردن زمین تا آسمون فرق داره.
خواهش میکنم به دنبال حاشیه نباشید.
با تشکر
خیر دستگاه هایی که ما در اختیار داریم هم تا یک حدی ساپورت میکنن و برای اینترنت سرعت بالا که دقیقا نمیدونم از چ حد به اونور هست شما باید مودم هایی با قیمت میلیون تومان تهیه کنید تا توان پردازش سرعت رو داشته باشه
اینجا (استان مرکزی) من ماهیانه برای سرویسم (۱۰ مگابیت - ۸ گیگ) طرفای ۴۳۵۰۰ میدم حالا بحث ترافیک اضاقه ک میخرم جداست اما خبری از ۱۰ مگابیت ۳۰۰ هزار تومانی نیست اینجا چون دیدم قبل تر این رو گفته بودید عرض کردم.
در کل من دقیقا متوجه نشدم شما با سرعت اینترنت کشور مشکل داری یا اینترنت خودتون یا تعرفه اینترنت در کشور یا استانتون یا کیفیت و پشتیبانی اینترنتتون!
من و چرا میاری وسط مردیکه :دی
بیا همینجا یه TP-Link دارم 90 مگ ساپورت میکنه :دینقل قول:
خیر دستگاه هایی که ما در اختیار داریم هم تا یک حدی ساپورت میکنن و برای اینترنت سرعت بالا که دقیقا نمیدونم از چ حد به اونور هست شما باید مودم هایی با قیمت میلیون تومان تهیه کنید تا توان پردازش سرعت رو داشته باشه
امکان نداره از مودم باشه وگرنه هرکس تو خارج می خواست 320$ بیاد مودم بخره که هیچی
می گفتن به خاطر تحریم ها پهنای باند نمیبدن و این چرت و پرتا بذارین تا آخر امسال که تحریم هارو برداشتن اگه نت درست شد که راست گفتن اگه نشد که حرف آقای mohammad_ai69 درسته شیر فلکه بستس :)
واقعا وضع خرابه من یکبار تو عمرم از کشور خارج شدم(بعد از دوران تفولیت) ترکیه رفتیم اونجا که ما رفتیم نت 1مگ داشت پرسیدم از یارو بعد من میرفتم میزدم 6تا فیلم به هم دانلود کنه هر کدومش 1mb/s دانلود میشد بماند که پینگش برای eu west حدود 50 تا 70 بود تازه به جز من 100نفر دیگه هم استفاده میکردن (هیچی دیگه من رو بزور برگردوندن :D )
بعد اینجا من هتل تو تهران نرفتم ولی شهرای دیگه 100kb/s هم نیست سرعت دانلودشون :||
بعد همین بغل ماست ترکیه از لحاظ منتق حسابان گسسته جبر و احتمال و شیمی هم بخوای حساب کنی نباید اینترنت اینجور باشه مگر اینکه فلکه بستس
شک نکن حرفم درسته سال 85 دوست بنده داشت توی خونه سازمانی شهرداری تهران زندگی می کرد ( پدرش کارکن شهرداری بود ) خود بنده رفتم با TeamViewer چک کردم که باورم شه . دانلودش با idm روی 10 مگ بود میگفت الان هم نتش ریده :)
خوابین یا واقعا خودتونو زدین به خوابی
من واقعا این مسائل آزارم نمیده !
بیشتر توم انگیزه ایجاد می کنه که کارامو درست انجام بدم و هر چی این کشور کودکی رو ازم گرفت تو جوونی جبران کنم (تا حدودی هم به چیزایی که می خاستم رسیدم )
حرف fcb درست است بی خودی جبهه نگیری اصلا نمیشه روی این سیم ها نت خوب داد من الان با 1.5 مگ سیگنالن شده 15 دیگه احتمالا با 20 مگ میره روی 1-2 !!
نت 90 مگ ایرانیا میخوان چی کار کنن؟
جز فیلم دانلود کردن و Youtub$ و اینا چیز دیگه ای مگه داره؟ شما اصلا من نفهمیدم مشکلتون الان ایرانه؟ اینترنتشه؟ پینگ دوتا 2 ـه؟ چیه ما نفهمیدیم!
یارو نون نداره بخوره شما فکر اینترنت سرعت بالایید؟ :|
الان نمیدونم والا من تو این چیزا سر رشته ندارم اما رفیقم که رفتن واسه طرف نت 30 مگ نصب کردن گفتن پول مودمش طرفا 3 تومن براش تموم شد چون مودمش معمولی نبود.
من خودم یک اخلاقی دارم چیزی رو ندونم اصلا اظهار نظر نمیکنم سعی هم نمیکنم آمار غلط بدم
برید از تو Details خود مودم هاتون از تو سایت ارایه دهنده حداکثر سرعت که میتونه ساپورت کنه رو ببینید.مودم های این نسل همشون سرعت حداقل 30Mbps رو ساپورت میکنن.
__________________________________________________ __________________________________________
پینگ از پارسال خیلی بهتر شده.همش بالا 200 بود تقریبا.
http://8pic.ir/images/uijkcn1xb2378zspmigg_thumb.png
یه پینگ 70 eu
یه سرعت دانلود 10مگ فیکس
انقدم پول مردم رو نخورن با نت حجمی
یه نتو بین یه لشکر تقسیم نکنن کافیه