من این جا تو کرج 512 نامحدود مخابرات دارم ماهی 22 تومن سرعت دانلود 60 kb. پینگمم توی dota 2 سرور های امریکا 250 هست
من تا 10 روز دیگه خونمو میبرم تهران خیابان باقری.کسی میدونه اونجا وضع نت مخابرات چطور قیمت و تعرفه ؟
نمایش نسخه قابل چاپ
من این جا تو کرج 512 نامحدود مخابرات دارم ماهی 22 تومن سرعت دانلود 60 kb. پینگمم توی dota 2 سرور های امریکا 250 هست
من تا 10 روز دیگه خونمو میبرم تهران خیابان باقری.کسی میدونه اونجا وضع نت مخابرات چطور قیمت و تعرفه ؟
چند دقیقه پیش با یکی از دوستان روبرو شدم که توی مخابرات کار میکنه و مسئول ......
خبری خوشی که داد گفتم شما هم سهیم باشین
گفت که احتمالا تا یکشنبه پهنای باند کشور بره بالا ، یعنی دارن افزایش میدن و از امروز شروع شده ( این هم بگم که قول دادن بهشون به این معنی نیست که 100 % این خبر درست باشه ، اما طرفم کسی نیست که به من دروغ بگه چون رفیقمه ، و گفت این مدت به این خاطر که داد و فریاد همه ی ملت بلند شده دارن پهنای باند کشور رو میبرن بالا و تا یکشنبه درست میشه ، ممکنه دیر و زود داشته باشه )
جالبه بدونین بعضی سایت رو هم دارن از ف.یلتر در میارن مثل google play :)
من الان حدود 2 ساله از مخابرات اینترنت دارم اصلا استیبل نیست یعنی کارشون معلوم نیست چطوریه من با این مخابرات تو بازی پینگ زیره 90 هم داشتم (سرور اروپا) اما الان حدود 1 ماهه خراب شده تایم اوت خیلی دارم زنگ زدم هیچ کاری واسم نتونستن بکنن (هردفه زنگ میزنم اگه خانم باشه میگه dns ست کن اگه اقا باشه یا میپیچونه یا یکم ور میره میبینه نمیتونه کاری بکنه یخیال میشه ) اما در کل مخابرات بهترین پینگو میده در حال حاضر. من 2 سال پیش داتک داشتم اونم خوب بوود پینگم رو 150-200 بوود اما چون نامحدودش خیلی گرون بوود عوض کردم بعده اون هروقت خراب شده مخابرات از شرکتای خصوصی گرفتن همه پینگا بالا 250 نمیدونم دارن چیکار میکنن ایشالا درستشه ما هم بتونیم از بازی لذت ببریم
نتمم 1 مگه
من با 128 مخابرات تو اکثر بازی ها ( 60-70%) پینگم زیر 200 بود . البته تا یه هفته پیش ... الان چند روزه بین 200 تا 300 هست
خداییش منم دل خوشی ندارم از 12 ظهر تا 12 شب پینگم 900-1000 ، میرم مخابرات با رییس صحبت میکنم میگه فعلا همین که هست ! اگر دوست ندارین برین جای دیگه ! و زمان میبره درست کنیم
به نظر شما من چی بگم ، خسته شدم . باز برا شما بهتره ، مجبوریم دلمون رو خوش کنیم به این چیزا ، چقدر فریاد بزنم کسی به داد نرسه
درود،
چند روزه من پینگم یکم رو فرم اومده از 8.8.8.8 پینگ میگیرم 130 تا 150 ولی تو گیم حدود 250 هست مشکل از منه یا ؟؟؟
WTF is going on!!
بدون قند شکن راحت میرم اف.ب
خوش به حال شما . موندم چطوری تردد کنم
واسه من واقعا وضعیت دشواریه و امثال من
ولی V-----p--------------------n و دیگر ابزار ها به جز ساکس کار میکنند - فقط روی ساکس پیاده کردند
بله بالاخره سايت فاسد تريد هم فيلت شد تا دشمن نتونه جوانان مملكت رو منحرف كنه احسنت به برادران سايت صحيونيستي بوود اصلا dota2lounge.com
اینی که گفتی از کجا میشه عوض کرد:ttl 50 ؟
برو تو CMD
بزن ping 4.2.2.4 -t
به ttl ربطی نداره ! بعضی وقتها یه سری باگ پیش میاد که وقتی یه پیج چیلتر باز میکنی بعدش یه پیح ـه عادی که باز کردی برات چیلتر نشون میده !
اصلا" کار ـه ttl یه چیزه دیگس که با گرفتن ـه پینگ از cmd عوض نمیشه . فقط با چندین بار ، تکرار میکنم چندین بار ریستارت کردن ـه نت میشه ttl رو عوض کرد . در ضمن ttl مخفف ـه Time to Leave هستش ;;)
من که همچین مشکلی نداشتم نتم هم از مخابرات تهران هست
خیلی کم پیش میاد . اما برای اینکار مودم رو 5-10 دقیقه خاموش کنید و بعد روشن کنید که بره به اصطلاح روی ای پی دیگه ، بعد درست میشه
دیشب داشتم با بچه ها تو سرور غرب اروپا بازی میکردم یکدفه پینگم از 280 شد 122 !!!! اول بازی بود قاتی کرده بودم دیگه نمیشد lh کرد :D گفتم بخاطر اینه که شب ها معمولا نتا بهتر میشه. ولی حالا امده پینگ میگیرم میده 98 !!!!
نت مخابرات دارم شما تغیری احساس نکردید؟
مم که تاحالا پینگ زیر 180 ندیدم به خودم تازه اونم با یه چیزی شد 180 وگرنه 320 ایناست
من کلا پینگم 2-3 ماهه زیر 150 ـه توی سرور EU west و east همینطور ولی بالا پایین میشه ولی west ثابته خوشبحتانه
isp هم مخابرات
فایل پیوست 1695
بعد از مدت زیادی که حدود 3 ماه میشد که یه بازی بدون لگ رو تجربه نکردم بالاخره این سرویس نامحدودم تموم شد و از سرویس 512 محدود استفاده کردم و واقعا تفاوت شدیدی احساس کردم!
سرعت دانلود با نامحدود بین 5 تا 10 کیلو اما الان از 150 تا 500!
ISP: Pars Online
isp من مخابراته و پینگم کل بازی زیر 120 هستش.و با سرعت دانلود خیلی کم که راستش برامم زیاد مهم نیست :دی
1هفته نمیشه که isp عوض کردم ولی خیلی جالبه که با این پینگ همچنان توبازی یک تا نیم ثانیه دلی دارم . . .
امروز که اومدم بازی کنم 4sec dly داشتم .سرعت دانلودم از 200 به 30kb تغیر کرده . اینترنت خیلی پایین اومده میخواستم بدونم برای کسی این جوری هست؟
کدوم شهری ؟
من زاهدانم 1 هفته است اینجوریه از من رو 20kb حی قطع و وصل میشه
پشتیبانی گفت از مرکز مخابرات زاهدان 2 شب پیش گفتن درست میشه ولی بدتر شده الان.
بهتر بود که اینجا سوال میکردید :
بحث و گفت و گو در مورد اینترنت های ایرانی
والا ما که شاتل داریم سرعتمون کم نشده هیپ از 260 به 300 هم رسیده البته من زاهدان نیستم
Option >> Game >> Network >> Low
هر دست 20 مگ نباشه زیر 30-40 مگ میشه
نمیشه آقا نمیشه تنظیماتم درسته ولی نمیشه که نمیشه.
احتمالا بخاطر تنظیمات گرافیک هم هست بذاری روی اخر یا.... ولی خوب شما چیزهای دیگه ای هم هست توی کامپیوترتون که از نت استفاده میکنه نمیشه دقیق گفت همشون مربوط به دوتا 2 هست